Nejsi přihlášen
dnes, Plzeň,11:00 BENZÍNA u Olympie (17.4.2010)
Nazdááárrrr západočeši, dnes sraz v 11:00 u Olympie na BENZÍNĚ. První letošní pořádná vyjížďka. Dáme někde obídek a cca ve 3 doma (faitík musí dělat skalku ) hlaste se dobrovolně, trasu domluvíme na místě
Editoval osiris (17.04.2010 09:52:29)
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
Re: dnes, Plzeň,11:00 BENZÍNA u Olympie (17.4.2010)
nety psal:Nazdááárrrr západočeši, dnes sraz v 11:00 u Olympie na BENZÍNĚ. První letošní pořádná vyjížďka. Dáme někde obídek a cca ve 3 doma (faitík musí dělat skalku ) hlaste se dobrovolně, trasu domluvíme na místě
....budu se motat u kašperek, volyně, čkyně, vodňany....sem na mobilu
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
...bože to je vůl ...to "dneska" už bude zejtra k hovnu viz. http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … p?id=10896 ...dík
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
...tady to máš Nety....http://www.youtube.com/watch?v=55VvgQhVy_w
...je to neupravené, jinak videa super....akorát musím odstranit ten drnčivej zvuk o plast na budíkách a bude dobrej
osiris psal:...bože to je vůl ...to "dneska" už bude zejtra k hovnu viz. http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … p?id=10896 ...dík
sorry, please, platí to i zítra (což bude dnes), ale v jinou dobu
stoner psal:zítra se jede zase? kde, kdy?
luk říkal něco o odpoledne, ale davam tomu volnost, kdo se nabídne. Mžu po obědě.
kojaksro psal:...tady to máš Nety....http://www.youtube.com/watch?v=55VvgQhVy_w
...je to neupravené, jinak videa super....akorát musím odstranit ten drnčivej zvuk o plast na budíkách a bude dobrej
hochu 1:11 a měl jsem to o chlup
nety psal:kojaksro psal:...tady to máš Nety....http://www.youtube.com/watch?v=55VvgQhVy_w
...je to neupravené, jinak videa super....akorát musím odstranit ten drnčivej zvuk o plast na budíkách a bude dobrejhochu 1:11 a měl jsem to o chlup
...sem si to doma rozstříhal....borcovi to úlitnotnout tak vo deset víc...tak sme se zváleli voba.....jinač toho Tripla s kupovat neměl já jel na čvtr plynu a porád s mě brzdil...zlatej BANDIT
...já vím máš to nový
kojaksro psal:nety psal:kojaksro psal:...tady to máš Nety....http://www.youtube.com/watch?v=55VvgQhVy_w
...je to neupravené, jinak videa super....akorát musím odstranit ten drnčivej zvuk o plast na budíkách a bude dobrejhochu 1:11 a měl jsem to o chlup
...sem si to doma rozstříhal....borcovi to úlitnotnout tak vo deset víc...tak sme se zváleli voba.....jinač toho Tripla s kupovat neměl já jel na čvtr plynu a porád s mě brzdil...zlatej BANDIT
...já vím máš to nový
přesně... neblázni... se bojim vůbec přidat...
..no vidíš
...za chvilku sem hodím celou hodinku, ale je to tak jak to natočilo....u sebe sem si to upravil...vymazal sluníčko ( můžu i tebe ), ale nejde mi to uložit, dám to Pavlíkovi od Žirafky on nám to udělá do TV podoby.
....jináč, Ty se prostě neumíš vyhýbat...viz ten kombajn ( ne traktor na začátku ).
nety psal:kojaksro psal:...tady to máš Nety....http://www.youtube.com/watch?v=55VvgQhVy_w
nety... 1-sedíš na tom jak ...2- proč vozíš druhou helmu pod bundou? ...3-jezdíte jag prasata
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:nety psal:kojaksro psal:...tady to máš Nety....http://www.youtube.com/watch?v=55VvgQhVy_w
nety... 1-sedíš na tom jak ...2- proč vozíš druhou helmu pod bundou? ...3-jezdíte jag prasata
...sedí na tem jak koštěti ale jinak to má pěkně...bude se líbit Rossovi, ta oranžová je fakt pěkná
....jako prasata, nesouhlasím...vesnice až na jednu jel v předu KIM, opravdu 60 ( zkresluje to ), ale Kuřan, si prej za mnou zbrousil slajder ( mi s Kimem, co jsme na kyčle to prostě nejde )...mám ty Pičo jiskřícíslajdry, ale vidím to, že estli budou jiskřit tak i s motkou
XJelen psal:nety psal:kojaksro psal:...tady to máš Nety....http://www.youtube.com/watch?v=55VvgQhVy_w
Nasranej posaz... sem vezl pod bundou kasztrolll a celou dobu jsem nejel víc jak 90
kojaksro psal:..no vidíš
...za chvilku sem hodím celou hodinku, ale je to tak jak to natočilo....u sebe sem si to upravil...vymazal sluníčko ( můžu i tebe ), ale nejde mi to uložit, dám to Pavlíkovi od Žirafky on nám to udělá do TV podoby.
....jináč, Ty se prostě neumíš vyhýbat...viz ten kombajn ( ne traktor na začátku ).
Gde ste byly ?..... na poli ?
MRDAT!!!
nety psal:XJelen psal:nety psal:
hochu 1:11 a měl jsem to o chlupnety... 1-sedíš na tom jak ...2- proč vozíš druhou helmu pod bundou? ...3-jezdíte jag prasata
Nasranej posaz... sem vezl pod bundou kasztrolll a celou dobu jsem nejel víc jak 90
...jo, a já jel bez hladinky
kojaksro psal:nety psal:XJelen psal:
nety... 1-sedíš na tom jak ...2- proč vozíš druhou helmu pod bundou? ...3-jezdíte jag prasataNasranej posaz... sem vezl pod bundou kasztrolll a celou dobu jsem nejel víc jak 90
i když kojak vypadá furt, jak kdyby byl pod vlivem.
Já se dneska domlouvam se stounrem. Zkusím ho ukecat abychom vyrazili kolem půl 1, nebo 1 od Olympie. Páč Luk může až po 3 a já mam bejt v pět v Plzni.
nety psal:kojaksro psal:nety psal:Nasranej posaz... sem vezl pod bundou kasztrolll a celou dobu jsem nejel víc jak 90
i když kojak vypadá furt, jak kdyby byl pod vlivem.:-D
Já se dneska domlouvam se stounrem. Zkusím ho ukecat abychom vyrazili kolem půl 1, nebo 1 od Olympie. Páč Luk může až po 3 a já mam bejt v pět v Plzni.
já to nechtěl říkat
KV sekce dneska směrem nahoru ke Klínovci, někdy to dáme dolů ať se taky potkáme
Strýcfajtr !!!
kojaksro psal:XJelen psal:nety psal:
hochu 1:11 a měl jsem to o chlupnety... 1-sedíš na tom jak ...2- proč vozíš druhou helmu pod bundou? ...3-jezdíte jag prasata
...sedí na tem jak koštěti ale jinak to má pěkně...bude se líbit Rossovi, ta oranžová je fakt pěkná
....jako prasata, nesouhlasím...vesnice až na jednu jel v předu KIM, opravdu 60 ( zkresluje to ), ale Kuřan, si prej za mnou zbrousil slajder ( mi s Kimem, co jsme na kyčle to prostě nejde )...mám ty Pičo jiskřícíslajdry, ale vidím to, že estli budou jiskřit tak i s motkou
Kojaku,woe, u mě už to bude asi stářím,ale u tebe tím že sis koupil místo kůže svěrací kazajku...videjko je dobrý,příště musíš víc k Netymu za prdelku a bude to gut
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
faitík psal:stoner: tak jak to vypadá? V kolik vyrzíme?
V Milevsku je sraz ve 13:15, v kolik ty tedy vidíš přijezd ke mně? Buď budem stíhat, nebo uděláme solo jízdu, pak bych se s tebou vracel na Plzeň.
Kim psal:kojaksro psal:XJelen psal:
nety... 1-sedíš na tom jak ...2- proč vozíš druhou helmu pod bundou? ...3-jezdíte jag prasata...sedí na tem jak koštěti ale jinak to má pěkně...bude se líbit Rossovi, ta oranžová je fakt pěkná
....jako prasata, nesouhlasím...vesnice až na jednu jel v předu KIM, opravdu 60 ( zkresluje to ), ale Kuřan, si prej za mnou zbrousil slajder ( mi s Kimem, co jsme na kyčle to prostě nejde )...mám ty Pičo jiskřícíslajdry, ale vidím to, že estli budou jiskřit tak i s motkouKojaku,woe, u mě už to bude asi stářím,ale u tebe tím že sis koupil místo kůže svěrací kazajku...videjko je dobrý,příště musíš víc k Netymu za prdelku a bude to gut
Kuwa Kime, tak dneska s Váma nejedeme, profrčíme západ čech, takže se na tebe budu lepit příště
pekna akce kuci
cestou domu si rikam, kua ten vejfuk ma nakej divnej zvuk...doma na to koukam a prasklej mezisvod u priruby
takze dneska mam po hehe
jelen: prvni Netyho hlaska po srazu na benzine "se cejtim, ze to dneska rozstrelim" ...je to pacient
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
XJelen psal:Luk psal:jelen: prvni Netyho hlaska po srazu na benzine "se cejtim, ze to dneska rozstrelim" ...je to pacient
ajajaj takže už zkouší řadit i šestku a vysedává co?
kucí, fakt že jo, už i 6 a vysedávačka. Ještě že na kameře je faitík a ne já ale tady moooc vysedávat nejde, bo mě na tom bolí kolena
faitík psal:Ondráš psal:Nety jezdí tradičně na vopičáka.
spíš na barona Prášila na dělovej kouli
ale jede to viď??? jináč spidys, mněl jsem co dělat, abych tě to neposlintal. Moooc pěknej strojek..
nety psal:ale jede to viď??? jináč spidys, mněl jsem co dělat, abych tě to neposlintal. Moooc pěknej strojek..
Ty máš ale svojí voňafku
Jinak dneska to bylo gůůůt
Co to videjo? Je rozkkkkleeeepaaannnýý?
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
nety psal:ale jede to viď??? jináč spidys, mněl jsem co dělat, abych tě to neposlintal. Moooc pěknej strojek..
SI mu tu jebku měl pochcat... A sobě taky...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
nety psal:Kim psal:kojaksro psal:
....jako prasata, nesouhlasím...vesnice až na jednu jel v předu KIM, opravdu 60 ( zkresluje to ), ale Kuřan, si prej za mnou zbrousil slajder ( mi s Kimem, co jsme na kyčle to prostě nejde )...mám ty Pičo jiskřícíslajdry, ale vidím to, že estli budou jiskřit tak i s motkouKojaku,woe, u mě už to bude asi stářím,ale u tebe tím že sis koupil místo kůže svěrací kazajku...videjko je dobrý,příště musíš víc k Netymu za prdelku a bude to gut
Kuwa Kime, tak dneska s Váma nejedeme, profrčíme západ čech, takže se na tebe budu lepit příště
...včera nic moc,foukal vítr a jenom 12st.
...bando domluvte nějakou vyjížd'ku za Plzen,Bečov,Marianky atd.,přijedu se podívat,já už tam nebyl snad sto let
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
spidys psal:nety psal:ale jede to viď??? jináč spidys, mněl jsem co dělat, abych tě to neposlintal. Moooc pěknej strojek..
Ty máš ale svojí voňafku
Jinak dneska to bylo gůůůt
Co to videjo? Je rozkkkkleeeepaaannnýý?
woe, docela dobrý, se čekal hrlzu a jde na to koukat, jen to musím sestříhat, bo to má 4gb.
Luk psal:Kim: dobrej napad, neco spachame...treba se pridaj i krusnohorci
eště jednou si u těch krušnohorců zaťukej na hlavu a uvidíš!
já tam byl naposledy předloni (serou mě tam ty mládežníci na šestkovej nindžách), tak dejte vědít, mám to dvacet minut z garáže
Kubajz tam byl tuším o víkendu, tak by moh dát nějaký zprávy o stavu povrchu
Strýcfajtr !!!
sorry nacelniku
to bylo jako ze nemuzu mluvit za vas, fajn ze ses prihlasil
otazka do placu:
tendle vikend sem zapikanej, ale co treba pristi nedeli...?
Luk psal:sorry nacelniku
to bylo jako ze nemuzu mluvit za vas, fajn ze ses prihlasil
otazka do placu:
tendle vikend sem zapikanej, ale co treba pristi nedeli...?
okaokaoka
to je víkend s čarodějnicema... pátek sobota jsem na , ale neděle by snad šla...
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:to je víkend s čarodějnicema... pátek sobota jsem na , ale neděle by snad šla...
tak se ubiraly i me myslenkove pochody...
Luk psal:XJelen psal:to je víkend s čarodějnicema... pátek sobota jsem na , ale neděle by snad šla...
richtig, taky sem tenhle víkend zapikanej, další neděle
nety psal:Luk psal:XJelen psal:to je víkend s čarodějnicema... pátek sobota jsem na , ale neděle by snad šla...
richtig, taky sem tenhle víkend zapikanej, další neděle
to je náhoda - taky sem zapikolovanej o víkendu štukujem chodbu,
příští víkend - super
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Stránky: 1