Nejsi přihlášen
je plast nebezpečnější než plech ?
Včera jsem projížděl Buchlákama a zase se tam válela tuším R6ka s uraženým předkem.
Zajímalo by mě, jestli existuje statistika nehodovosti dle typů motorek a nikoli dle výrobce.. ty plastáky mi přijdou že padají prostě víc..
i když Osiho statistika taky nezeje prázdnotou..
tož tak..
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 19.04.2010 15:36:49 Offline |
Re: je plast nebezpečnější než plech ?
no spíš to bude řidičema než motorkama...supersporta si málo kdo kupuje na dálkovou turistiku a poklidný ježdění. ..teda jsou i vyjímky...viz ten bláznivej holanďan.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:no spíš to bude řidičema než motorkama...supersporta si málo kdo kupuje na dálkovou turistiku a poklidný ježdění.
..teda jsou i vyjímky...viz ten bláznivej holanďan.
Hledám stéblo jak doma podložit že mám uplně hodnou motorku co nebourá, tak mi to nekaž řečima že je to individuální
vím, že máš pravdu ale mě teď de o fakta a čísla ..
tož tak..
Petr J. psal:Tak nejhorší prý jsou motorky stříbrné barvy, s obsahem nad 1,0 litru, nejryzikovější je Morava, a nejhorší Zlínský kraj...tolik ze statistik...
Pomohlo?![]()
a ještě jsi zapomněl že to jsou ty se dvěma kolama...
Petr J. psal:Tak nejhorší prý jsou motorky stříbrné barvy, s obsahem nad 1,0 litru, nejryzikovější je Morava, a nejhorší Zlínský kraj...tolik ze statistik...
Pomohlo?![]()
jj tak je vidět, že sem si přišel na radu na správné místo
tož tak..
jo, je to klasika, 22 letej klučina předjížděl v místě kde je plná čára a výletníci odbočují k Buchlovu, tam se prostě nepředjíždí nikdy! pravda je taová, že v Buchlákách věčinou bourají mladí kluci a většinou přespolní, keří to tam neznaj. Ti co to tam znaj sa už na to vysrali a raději žerů cigára na Trampovi
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:jo, je to klasika, 22 letej klučina předjížděl v místě kde je plná čára a výletníci odbočují k Buchlovu, tam se prostě nepředjíždí nikdy!
pravda je taová, že v Buchlákách věčinou bourají mladí kluci a většinou přespolní, keří to tam neznaj. Ti co to tam znaj sa už na to vysrali a raději žerů cigára na Trampovi
jak pravis
Vzdy muze byt hur :-)
Stránky: 1