Nejsi přihlášen
KŘEHKÉ ... česká pošta
Mno tak jsem včera dostal Datlí zásilku, jen nevím, esivá to tam počťáci nalepili před a nebo až potom
jináč Datliku, díky, je to v pucu. Snad. Ještě jsem teda nekoukal na montážku, ale snad tam je
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
Re: KŘEHKÉ ... česká pošta
...co nadáváš na počtu.., si myslím, že todle způsobil ještě datel
....důsledně zabalil a popsal balík
......no a pak si všiml, že to plégo leží na vedlejším stole a že ho tam vlastně nedal
....tak to nějak klováním votevřít přeci musel a nanovo se srát s balením se mu už nechtělo......
WD club member...
Hanz psal:...co nadáváš na počtu..
, si myslím, že todle způsobil ještě datel
....důsledně zabalil a popsal balík
......no a pak si všiml, že to plégo leží na vedlejším stole a že ho tam vlastně nedal
....tak to nějak klováním votevřít přeci musel a nanovo se srát s balením se mu už nechtělo......
motto "Vem za heft a val"
no to si delaji na poste asi prdel,ne?!
schvalne to poslu jako krehke a oni na to serou
este ze sem to dal do bublinky.
montazku jsem tam balil do sacku. doufam ze to ti zmrdi nevytratili....a to sem si este rikal jestli to nemam prilepit na plego nebo na krabicu
esli to tam nebude tak dej vedet a ja se stavim na poste a zvednu jim mandle...
Hanzi tys me zase prokoukl
ono to bylo celé ne folii a byla u toho cedulka, že to váží stejně jako před roztržením, tak je to asi cajk
pak to celý dali do šprcky a ještě omotali páskou
ale paní byla v pohodě, říkala, ať si to rozbalím a případně nepřevezmu. Ale nebylo co rozbalovat
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
Jaster psal:asi se koukali na poště dovnitř zda je to opravdu křehké. když jsem viděl na netu někde to video jak nakládají balíky a hází s nima, tak se už tomu ani nedivím
To neni jen Pošta... Myslíš, že PPL nebo DHL je něco jinýho?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Jaster psal:asi se koukali na poště dovnitř zda je to opravdu křehké. když jsem viděl na netu někde to video jak nakládají balíky a hází s nima, tak se už tomu ani nedivím
To neni jen Pošta... Myslíš, že PPL nebo DHL je něco jinýho?
to si nemyslim, vyjde to tak na stejno. problém je i při posílání balíků z ciziny, přijde it balík proclenej a tam něco chybí, každej si myslí že to tam nedali, ale slyšel jsem že prej na celnici se krade. nemůžu říct zda je to pravda, osobní zkušenost nemám, ale četl jsem to už na netu často. mám zkušenost u český pošty, posílal jsem balík označený jako obchodní balík, aby byl dodán do druhého dne, no ale dorazil až 4tý den. ještě díl než obyčejnej balík. nevim co se s tim přesně dělo, ale prej ze skladu ho naložili do špatnýho auta a odvezli jinam. tak se to muselo odvést zpět a pak teprve na správnou poštu...
motto "Vem za heft a val"
![]() |
pavlikbary (Člen) 23.04.2010 12:04:07 Offline |
nesmite se divit pri tom mnozstvi baliku co se prevazi vzdyt jenom tridirna v pardubicich natridi cca 6000 obchodaku zhruba stejne ne li vic obycejnejch za smenu a je tam na to cca 15 lidi opravdu jim neni co zavidet kor kdyz se najdou firmy ktery treba zabalej dva pytle psiho zradla po 15ti kilech strecovkou k sobe a oni to tam musej tahat pres celou halu a takovejch je tam stovky proto se vubec nedivim ze se obcas nejakej balik octne v jiny kleci a jede na druhej konec republiky nebo ze ze se nejakej balik podobne provali v kleci pod vahou ostatnich poradim jedine tu krabici poradne vycpat novinama at je hezky tvrda a nepraskne a zabalit strecovkou ale to je asi tak jediny co se s tim da delat
Stránky: 1