Nejsi přihlášen
4kolka pro ženu.
Zdar.možná se mi tady vysmějete ale padla mi do oka tahle siniční 4 kolka.Chtěla by na ní jezdit po okolí převážně žena,která má jen řidičák B.Ale určitě bych se rád svezli i já.Enže je to nějaká čína a já nechci aby to někde kleklo,nebo aby stím byli jen problémy.Jezdilo by to jen po silnici ,žádný terén.Takže žádný blbnutí. Vydrží to? Máte stím něgdo zkušenosti? Máte něco podobnýho v téhle ceně a na SPZ doma ?
http://www.f2tuning.cz/produkt/16878-ct … tml?katID=
Re: 4kolka pro ženu.
...besproblémovej provos určitě nebude, na to se připraf, je to čína...v rychlosti pár skušeností...ložiska, uložení kyfky a přední nápravy, nefunkční pérování, tym pádem špatnej podvozek a eště horší jízdní vlastnosti v rychlostech nat 50km/h, vopčas trable s elektrikou, skoro hnet umře baterka, umře řetěs, bude to drnčet, vopčas praskne něco jako držáky plastů, f ekstrému třeba i rám, bo to vařej přes flašku vot píva...esi seš trochu manuálně zručnej a seš kutil Tim, tag se s tym popereš, ale jenom vo ježdění to prostě nejni...sem majitelem Shineray 250 XY, tagže vim vo čom mluvim, todle bude hodně podobný...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1