Nejsi přihlášen
lupání ve vysli (vidli?)
mam gsx 650f a kdyz jedu po kostkách tak lupe ve vidli kdyz vedu motorku a mačkám brzdu tak v ni lupe taky vypadá to jako bych tam měl někde vůli ale v servisu (suzamoto) řekli že je vše ok dělá vám to taky nebo ne
Editoval osiris (20.04.2010 17:58:31)
Re: lupání ve vysli (vidli?)
Dělá mi to taky.
Když dojiždím do křižovatky a kekonci už musím zabrzdit víc, tak v tom jakoby ťukne/křupne. Pak když trochu přestanu brzdit a znova zmáčknu, tak zase křupne. Dělá mi to i po výměně kotoučů, desek a celých šavlí, jen brzdiče jsou původní, takže to přisuzuju jim.
Je to zvuk jakoby se deska zarazila v zámku, ale že by to dělalo s EBC i s Nissinama
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Filous psal:...přiklánim se k Vosirisoj, že to cvakaj kotouče, bo ve vidli nemá co lupat a cvakat...mam natočíno třicet a necvaká mi nic...
myslíš jako že to lupne mezi kotoučem a unašečem kolevá nepatrný vůli v nejtech?
..svět se řítí do ďáblovy řiti..
tomsth psal:Filous psal:...přiklánim se k Vosirisoj, že to cvakaj kotouče, bo ve vidli nemá co lupat a cvakat...mam natočíno třicet a necvaká mi nic...
myslíš jako že to lupne mezi kotoučem a unašečem kolevá nepatrný vůli v nejtech?
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
ne né kotouče to nebudou protože to cvaká i když se nebrzdí a navíc volný v nejtech nejsou. Řek bych taky, že je to ve vidlích. Dobře je to slyšet když jedu po dotlučenej cestě z kostek, zrovna včera jsem to poslouchal. Ještě mi napadá a co volnější desky ty by to dělat nemohli?
já to neřešim, jenom jsem tim chtěl sdělit pychovi, že to nebude zřejmě nic vážnýho když se to ani po takovej kilometrovej porci nerozbilo. Peč na to stejně takový to škrouchání lupnutí při propružení dělaj ty pružiny.
Stránky: 1