Nejsi přihlášen
kojaksro-konsternace
dnes mě kojaksro s jeho bráchou šokovali,přivalil jsem si to k nim do servisu na přezutí zadní papuče a při placení si připravuju nejmíň 500kč tak jak jsem zvyklý za práci a oni chtěli jen 200kč,takže chlapci děkuji a příští měsíc se opět zastavím jo a všem doporučuji,jsou to šikulové.
Re: kojaksro-konsternace
U nás v Kadani chtěli za jednu gumu vždycky 250 Kč a letos jen 120 Kč.
Ptal jsem se, jak to, že tolik zlevnili. Nechtěli zlevňování přiznat, ale v mých záznamech bylo všechno zaznamenáno.
Ta krize je požehnání, když tedy nechceš nic prodávat...
GSF1250SA K7
u nás v praze co mám zkušenosti ve dvou servisech tak chtějí nejmíň 500kc za 1kolo a ještě jsou takový mamlasi že nemění ventilky a tak jsem musel přezouvat jedno kolo 2x páč mi ucházelo+likvidace 50kč za gumu,krize nekrize ceny stejný,proto jsem fakt šokován že v Praze je servis s takovými cenami a přístupem
DonPepon psal:dnes mě kojaksro s jeho bráchou šokovali,přivalil jsem si to k nim do servisu na přezutí zadní papuče a při placení si připravuju nejmíň 500kč tak jak jsem zvyklý za práci a oni chtěli jen 200kč,takže chlapci děkuji a příští měsíc se opět zastavím jo a všem doporučuji,jsou to šikulové.
Štěpáne, že se nestydíš, psát si chválu sám na sebe. Zvlášť potom co tu kolem toho byla taková aféra. Styď se. Máš to zapotřebí?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:DonPepon psal:dnes mě kojaksro s jeho bráchou šokovali,přivalil jsem si to k nim do servisu na přezutí zadní papuče a při placení si připravuju nejmíň 500kč tak jak jsem zvyklý za práci a oni chtěli jen 200kč,takže chlapci děkuji a příští měsíc se opět zastavím jo a všem doporučuji,jsou to šikulové.
Štěpáne, že se nestydíš, psát si chválu sám na sebe. Zvlášť potom co tu kolem toho byla taková aféra. Styď se. Máš to zapotřebí?
je to v svět se v obrací
Strýcfajtr !!!
KOŽON psal:..no já musím taky jen pochválitobjednávám celkem statečně a max. spokojený..
..i když poslední telefonát se mi zdál střízlivý
...to von se jenom tag maskuje...jednavosum na žíle má furt
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:KOŽON psal:..no já musím taky jen pochválitobjednávám celkem statečně a max. spokojený..
..i když poslední telefonát se mi zdál střízlivý...to von se jenom tag maskuje...jednavosum na žíle má furt
při jednavosum je v podstatě střízlivej
...a taky musím pochválit obchodní přístup
...a bude hůř!
Stránky: 1