Nejsi přihlášen
Sedadlo B6 1996
Čau banďáci.
Mám problém s nedoléhající zadní částí sedla na mé B6 (1996). Jak jsem z několika fotek na inzerátech viděl, asi to není ojedinělý problém. Pravděpodobně na tom předemnou jezdilo nějaký těžší hovádko a trochu ho vysedělo.
Nemáte někdo zkušenosti s rovnáním sedadla?
Samozřejmě by bylo ideální, kdyby zamykání nebylo na středu ale na konci sedadla. Jenže na to soudruzi ze země vycházejícího slunce potřebovali několik let než to vymysleli u nových modelů
Předem díky za rady.
Better safe than sorry!
Re: Sedadlo B6 1996
Rovnání sedla?No sedlo, je plastové, tak nahřát a citofka...
Spíš bych se ale kouknul po nějakém jiném. Méně práce a podle mě i lepší výsledek.
Ale stejně... Hoď sem fotku, co ti připadá, že je moc.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Díky Ondrášovi za vyvěšení fotky. Ačkoli to není moje moto (viz. můj profil), zhruba stejně mi to sedadlo odstává.
Vypadá to, že to zkusím rovnat tím horkovzduchem a bude to citovka - díky Bedřichu.
ad. Maňas - jo není to tak strašný, ale asi jsem moc velký puntičkář . Rozhodně se to nemá vliv na pohodlnost posedu spolujezdce, jen to prostě designově nelahodí mému oku ) Jinak zdravím z Prahy do Úpice, kde jsem byl v sobotu na mysliveckým plese. Jsem z M. Svatoňovic
Better safe than sorry!
Paja_77 psal:Maňas: A kdo z MS je ve Vašem miniklubu? Martin/Petr Hájek, Martin Mojka,...? No já jsem spíš takovej sólo jezdec a na organizovaný akce moc nejsem, ale třeba se někdy někde potkáme.
No výše jmenovaní taky + někdo z velkejch a batňovic či úpice a havlovic,no řádově třináct kusů + nějací spolujezdci-(kyně)
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Já to měl hodně podobně jako na fotce. Ovšem jsem kluk velikej a když jsem dosed do sedla, zvedlo se to SAMO o další kus.
Už je to lepší.
Jo ale bacha na to, že to sedlo má dost velkou mat. pamět a potvora se pořád vrací(jak čepele na florbalové hokejce), takže musíš dlouho držet. Já si našel pár vhodných prkýnek a pak si na to lehnul
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Já jsem to vyřešil, tak že jsem dozadu k tomu dorazu přišrouboval takovej spešl vohlej plech pomocí kterýho to tam přicvaknu a sedí to uplně maximálně. Ten plech zalejzá zezadu za tu zpěru na kterou dosedá ten doraz se sedla. Odšrouboval jsem kryt nad světlem abych na to dobře viděl a naohýbal ho dle potřeb. Zatím se to zdá supr. Pokud by byl zájem, možná bych to i blejskl.
máte štěstí že jdu náhodou kolem, říkají o mě že prý jsem odborník :surprised:
Filas: opravdu by mě to zajímalo - mohl bys to blejsknout a buďto to připíchnout sem (možná se to bude hodit i někomu dalšímu)? Nebo mi to prosím pošli na bandit77@seznam.cz
Včera jsem to řešil tím nahřátím a ohnutím sedla. Zatím dobrý, ale uvidím jak dlouho to vydrží. Tvé řešení bude asi trvanlivější.
Tak díky.
Better safe than sorry!
maňas psal:Paja_77 psal:Maňas: A kdo z MS je ve Vašem miniklubu? Martin/Petr Hájek, Martin Mojka,...? No já jsem spíš takovej sólo jezdec a na organizovaný akce moc nejsem, ale třeba se někdy někde potkáme.
No výše jmenovaní taky + někdo z velkejch a batňovic či úpice a havlovic,no řádově třináct kusů + nějací spolujezdci-(kyně)
jeee,docela malej ten svet je :) v Malejch mam stryca a samo tetku. V Upici sem mel babicku
Second Class Citizen
1130 Café Racer
to: Bedřich
Dík za pochvalu. To víš origoš seldo se nelíbilo, tak jsem si musel vyrobit svoje.
Neboj, natřu. Dělal jsem to asi tak před týdnem, a zatím jsem testoval jak to funguje, zda to nebude pořeba přihnout, obrousit a tak.
máte štěstí že jdu náhodou kolem, říkají o mě že prý jsem odborník :surprised:
Stránky: 1