Nejsi přihlášen
Re: ...mouroj :-)
no ale ze jim to kua dalo praci.
Timto bych rad poblahopral svemu byvalemu spolubydlicimu z koleji, ktery byl tenkrat ochoten nekolikrat vystat pres noc frontu na listky a domu se vracel v skoro sebevrazedne nalade. Amy kurvy jsme mu jeste lepili nad postel plakaty golmanu nebo nejproduktivnejsich hracu od protivnika. Po kazdym zapase jsme cekali, ze se nam vobesi.
Takze: Pinďo, gratulace
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Letos to byla procházka rozkvetlou zahradou. Prakticky žádná překážka, nikdo na ně zkrátka neměl. A Vítkovice byli bohužel snad nejtragičtější se mi zdálo.Nebyly schopný dát pořádně góla. A čtyři nebo kolik jich vlastně nakonec daly ve čtyřech zápasech ve finále, s tím prostě nemůžou vyhrát.
Na druhou stranu, to co včera předvedla Tesla jsem taky moc nechápal. Připadalo mi, jestli vůbec chtějí vyhrát už tam, což na začátku vypadalo, nebo si po třetině řekli, že se na to vyserou a oslavěj to až výhrou v Pardubicích.
Hašek mě taky docela zklamal, takovej starej pardál a takhle vylítnout. Teď čtu na netu, že se ještě rozmejšlí zda pokračovat, nebo co vůbec bude dělat dál. Ač ho mám jako hráče rád, tak si myslím, že by tohle pro něj měl bejt poslední úspěch a nehnat se už za dalším, kterýho by se už nemusel dočkat. No uvidíme, kolikrát ještě ukončí kariéru.
Ale pohádka skončila dobře, vyhráli jsme titul a hurá zase do práce...chleba lacinější nebude kurva!
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Inženýrek psal:Letos to byla procházka rozkvetlou zahradou. Prakticky žádná překážka, nikdo na ně zkrátka neměl. A Vítkovice byli bohužel snad nejtragičtější se mi zdálo.Nebyly schopný dát pořádně góla. A čtyři nebo kolik jich vlastně nakonec daly ve čtyřech zápasech ve finále, s tím prostě nemůžou vyhrát.
Na druhou stranu, to co včera předvedla Tesla jsem taky moc nechápal. Připadalo mi, jestli vůbec chtějí vyhrát už tam, což na začátku vypadalo, nebo si po třetině řekli, že se na to vyserou a oslavěj to až výhrou v Pardubicích.
Hašek mě taky docela zklamal, takovej starej pardál a takhle vylítnout. Teď čtu na netu, že se ještě rozmejšlí zda pokračovat, nebo co vůbec bude dělat dál. Ač ho mám jako hráče rád, tak si myslím, že by tohle pro něj měl bejt poslední úspěch a nehnat se už za dalším, kterýho by se už nemusel dočkat. No uvidíme, kolikrát ještě ukončí kariéru.
Ale pohádka skončila dobře, vyhráli jsme titul a hurá zase do práce...chleba lacinější nebude kurva!
Pardubice hráli tak, aby ještě jednou doma vyprodali dóm a Asijatí je stejně nedali.
jak dlouho ještě?
Newada psal:Pardubice hráli tak, aby ještě jednou doma vyprodali dóm a Asijatí je stejně nedali.
Přišlo mi to tak...
Ono 3 mega jen na vstupenkách není málo.
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Newada psal:Pardubice hráli tak, aby ještě jednou doma vyprodali dóm a Asijatí je stejně nedali.
...cha cha cha ...a oslava stála za prd, cha cha cha ....při přebírání titulu předměstím Hradce se ozývalo Vítkovice a u Haška pískot
...já Vám dám, že vítkovice hráli hovno ...znalci
Mour psal:...no tentokrát ste byli lepčí.... gratuluji
![]()
...kromě HAŠKA !!! ...takový hráč, persóna, takového formátu a takový trapný kašpar...mě osobně obrovsky zklamal.
..a hlavně že tam není " Žvejkal "
Držel jsem palce Vítkovicím, bo Pardubuce nemám rád. Co jsi napsal o kus výše to podepisuji
The father of the little princess of the dawn
Stránky: 1