Nejsi přihlášen
Re: Boty na větší lítko
Měl sem stejnej problem u sebe,lýtko mám jak nohu vot pijána a málo co vobuju a zapnu. Vyřešil sem to s SIDI VERTIGO,ale není to nic pro socku no,tenkrát tuším 7200kč,tedka už kolem 6000kč myslím Předtím sem měl Stilmartin a taky gut
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom (Člen) 25.04.2010 18:47:20 Offline |
mamutek má taky širší lítka a sedli jí formy. já mám stejný problém a taky formy a hlavně to jsou botičky co tě finančně nezrujnujou
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
hlemejzd999 (Člen) 25.04.2010 20:14:21 Offline |
hlemejzd999 psal:taky jsem řešil které a protože mám nohu ,jako kdyby mi začínalo stehno nad kotníkem ,tak jsem si koupil tyto turistické Matrix 2 GORE-TEX
http://img72.imageshack.us/img72/6226/vstiekh.jpg
tag do tehotok bych já nešel, pokáď ně křusky neskřípů jag gerlachy vot lyžej, tag su špatné. Prostě to muší bejt vystužený, s tímto tag na pole
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
hlemejzd999 (Člen) 25.04.2010 20:44:43 Offline |
Koldan psal:hlemejzd999 psal:taky jsem řešil které a protože mám nohu ,jako kdyby mi začínalo stehno nad kotníkem ,tak jsem si koupil tyto turistické Matrix 2 GORE-TEX
http://img72.imageshack.us/img72/6226/vstiekh.jpgtag do tehotok bych já nešel, pokáď ně křusky neskřípů jag gerlachy vot lyžej, tag su špatné. Prostě to muší bejt vystužený, s tímto tag na pole
dyk co tady taky u nás na vsi jinýho ...kam meslíš , že s tim chodim ?
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Koldan psal:hlemejzd999 psal:taky jsem řešil které a protože mám nohu ,jako kdyby mi začínalo stehno nad kotníkem ,tak jsem si koupil tyto turistické Matrix 2 GORE-TEX
http://img72.imageshack.us/img72/6226/vstiekh.jpgtag do tehotok bych já nešel, pokáď ně křusky neskřípů jag gerlachy vot lyžej, tag su špatné. Prostě to muší bejt vystužený, s tímto tag na pole
Ale on shání cestovní boty pro baťoch, takže by jí to třeba vyhovovalo...
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
hlemejzd999 (Člen) 25.04.2010 21:37:55 Offline |
Inženýrek psal:Koldan psal:hlemejzd999 psal:taky jsem řešil které a protože mám nohu ,jako kdyby mi začínalo stehno nad kotníkem ,tak jsem si koupil tyto turistické Matrix 2 GORE-TEX
Ale on shání cestovní boty pro baťoch, takže by jí to třeba vyhovovalo...
bodejť ...když to vyhovuje mě jakožto rukavadítěli ...
inkvizitorr (Administrator) 26.04.2010 10:29:10 Offline |
sidi maj štelovatelnou tloušťku na lejtko, teda myslim ty vyšší řady
doba je temná...
hlemejzd999 (Člen) 26.04.2010 10:33:32 Offline |
Lihy psal:mě by se na Bandasku líbilo toto...
http://www.daytona.de/english/boots_e/_ … cevo_s.jpg
mě by se líbilo na bandasku nový gufera ventilů
hlemejzd999 psal:Lihy psal:mě by se na Bandasku líbilo toto...
http://www.daytona.de/english/boots_e/_ … cevo_s.jpgmě by se líbilo na bandasku nový gufera ventilů
Tak co řešíš? Kup gufera a obyč kanady pro slečnu.... snad je jí jasný, že život je otázka priorit
hlemejzd999 (Člen) 26.04.2010 10:59:46 Offline |
Lihy psal:hlemejzd999 psal:Lihy psal:mě by se na Bandasku líbilo toto...
http://www.daytona.de/english/boots_e/_ … cevo_s.jpgmě by se líbilo na bandasku nový gufera ventilů
Tak co řešíš? Kup gufera a obyč kanady pro slečnu.... snad je jí jasný, že život je otázka priorit
to sem nebyl já s těma botama ...boty já mám ...teď ty gufera a ještě zavařit jednu dirku...
Kukii psal:mám taky nohy jak terénní bažant a seděli mi Diadora Horizont
Asi tady má každej jiný představy o silných nohách. Třeba zrovna tyhle jsem měl vyhlídnutý, ale jsou naopak dost ouzký. Nebo alespoň jsem se do mého čísla sotva nasoukal, ale už zaboha nezapl. Musel jsem jít do podobné botky a to Suomy Touring. Jsem si nima zatim spokojen. I bouračku přežily, teda hlavně nohy
Ja mam treba pres litko jenom 50 cm , sem taky v sekci nohy alaa tereni bazant ? no sehnat skarbale je taky outrapa, ale zkousel sem TCX Competezione RS a pasli
hlemejzd999 (Člen) 26.04.2010 12:50:25 Offline |
heleďte - ty boty TCX Matrix Goretex 2 ,co jsem sem dával vobrázek ...do těch se vejdu i s textilní nohavicí se zimní vložkou a zapnu zip ......pravda je ,že to nejsou žádný závoďácký čupr echt sport boty ...mám bezmála (asi deset deka ) STO kg !, tag si nemyslim , že mám lýtko jak labuť
mám od jara henten Styl Martin Strýt Karbon, lýtko mě v nich plave, spodek ještě není rozšláplej a tuhej je ažaž.
Hořejšek boty je pružněj díky strečum který jsou všitý na několika místech po obvodu. Botky jsou sice WP ale za mokra toho trychtýře pochytaj asi dost.
No zas to nevodteče
Právě že ty boty sou pro baťoh tak se mě nějak nechce kupovat Sidi za 6 nebo Daytony za 7, né že bych chtěl na ní šetři ale měli sme vyhlídlý Suomy touring který mám já a sem s nima spokojenej, navíc sem chtěl využít slevu o motomana a využiju leda hovno Vyzkoušíme to co ste tady napsaly a uvidíme. Dík za nápady
Ondráš psal:Ja teda nevim kolik mam okolo lejtka, ale vim, ze přes břicho mam stejně jako měla ségra těsně před porodem.
A kdy máš termín? A už víš co to bude?
Inženýrek psal:Ondráš psal:Ja teda nevim kolik mam okolo lejtka, ale vim, ze přes břicho mam stejně jako měla ségra těsně před porodem.
co by? slon! už mu leze chobůtek
Strýcfajtr !!!
Inženýrek psal:Ondráš psal:Ja teda nevim kolik mam okolo lejtka, ale vim, ze přes břicho mam stejně jako měla ségra těsně před porodem.
První termín mu vychází na Brno Druhej vychází U Zemana s porodníkem Dr.Bubnem
Všichni:
To byla vážná debata...
Stejně jako jsem se dostal dnes na zajímavé téma.
Šlo by podle toho jaký prd vydává tón posoudit, že je v těle něco šptně?
Jako že třeba, když prdíte v g, tak to jsou špatný ledviny, a jsou játra, fis je prostata, atd., atd...
Chtělo by to nějakýho doktora.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
hlemejzd999 (Člen) 27.04.2010 06:57:22 Offline |
Ondráš psal:Všichni:
To byla vážná debata...
Jako že třeba, když prdíte v g, tak to jsou špatný ledviny, a jsou játra, fis je prostata, atd., atd...
já prdim F ...jako fšude ....tag to jsem zdravej ?
Ondráš psal:Všichni:
To byla vážná debata...
aby ses nepostral! brnkni frešoj na maltu, to je kapacita dochtór
Strýcfajtr !!!
Stránky: 1