Nejsi přihlášen
Nety jebka
Ahoj, vo co go? http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 84404.html
Dyť si ji sotva koupil?
Za 110 ()bych to hned bral, když Tě tak s.re, teda jestli není rozložená.
Progear 650 (Člen) 25.04.2010 20:10:59 Offline |
Re: Nety jebka
Nety woe ty seš fakt kůň.....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Nety woe ty seš fakt kůň.....
mě jeblo, prostě jel jsem na tom 2x a 2x málem kaput. Prostě na to mé síly nestačí a pač mě to dovolilo víc a víc. už jsem to doplnil, je třeba zase něco vylepšit a paní se semnou doost chytla, že se na tom nedá ve 2 jezdit.
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
DrIVER psal:Ahoj, vo co go? http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 84404.html
Dyť si ji sotva koupil?
Za 110 ()bych to hned bral, když Tě tak s.re, teda jestli není rozložená.
jak na mě dycky tak rychle přijdete...
nety psal:Progear 650 psal:Nety woe ty seš fakt kůň.....
mě jeblo, prostě jel jsem na tom 2x a 2x málem kaput. Prostě na to mé síly nestačí a pač mě to dovolilo víc a víc. už jsem to doplnil, je třeba zase něco vylepšit a paní se semnou doost chytla, že se na tom nedá ve 2 jezdit.
vogu a ty ses před tím neprojel? hele nejni to zbytečná předposranost? pokáďs byl zvyklej na plnotučnou, totok zas tak obrovskej rozdíl bejt nemože, pořád je to vo hlavě, ne?
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:nety psal:Progear 650 psal:Nety woe ty seš fakt kůň.....
vogu a ty ses před tím neprojel? hele nejni to zbytečná předposranost? pokáďs byl zvyklej na plnotučnou, totok zas tak obrovskej rozdíl bejt nemože, pořád je to vo hlavě, ne?
neprojel, bo sem to kupoval když bylo půl metru sněhu.. nacpal prachy, ateď zjistil, že to není pro mě, už asi stárnu
Koldan psal:nety psal:Progear 650 psal:Nety woe ty seš fakt kůň.....
Tím to nebude,prostě paní řekla že to pude z domu,tak to pude z domu a fertig. A koupí se rodinej kombík
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Koldan psal:nety psal:
mě jeblo, prostě jel jsem na tom 2x a 2x málem kaput. Prostě na to mé síly nestačí a pač mě to dovolilo víc a víc. už jsem to doplnil, je třeba zase něco vylepšit a paní se semnou doost chytla, že se na tom nedá ve 2 jezdit.vogu a ty ses před tím neprojel? hele nejni to zbytečná předposranost? pokáďs byl zvyklej na plnotučnou, totok zas tak obrovskej rozdíl bejt nemože, pořád je to vo hlavě, ne?
Tím to nebude,prostě paní řekla že to pude z domu,tak to pude z domu a fertig. A koupí se rodinej kombík
kuwa, tys to slyšel vid? Ale passat to nebude. Hold svatba se blíží
panebože už je to tu zase
dlouhos nic neprodávals co?
zpět k tématu... to myslíš jako fakt vážně? hele možná už jsem starej a vám mladejm nerozumím... a tos chtěl békrále jestli je to kolevá pani tak si kup goldwinga, tam se jí bude sedět
Strýcfajtr !!!
Skypi psal:Čus
Zajímalo by mě Tvé srovnání B12 vs. Speed (i když po 2 jízdách je to trochu brzo, ale i tak), bo v květnu jdu do Speeda taky a taky na něm pojedu poprvé až po koupi.
Dík
tak po cca 700km - pocitově to jede moc. Bandit byl plynulej, bezpečnej, tohle přidáš a hned to jde za plynem. na B12 na zadním jen nechtěně na sprintech, tohle by chtělo na prdel furt. Hodně se tomu chce zatáčet, volnost náklonu paráda, stupačka až v extrémním náklonu. V podstatě paráda, ale bojím se ho právě proto, že pořád poňouká víc, víc, čim rychleji tím líp se na něm jede. a nadhernej zvuk i s origo laufama.
nety psal:stoner psal:Nety, že budeš chtít za chvíli zase něco nového jsem tušil, ale tak brzo
kolik jsi na tom vůbec celkem najel?už 700 km
Za 6minut a 21kund? http://www.youtube.com/watch?v=55VvgQhVy_w
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:nety psal:stoner psal:Nety, že budeš chtít za chvíli zase něco nového jsem tušil, ale tak brzo
Za 6minut a 21kund? http://www.youtube.com/watch?v=55VvgQhVy_w
nee, to hlavní v 1:11 prostě na tom nejde jezdit v klidu, láká a láká
nety psal:stoner psal:Nety, že budeš chtít za chvíli zase něco nového jsem tušil, ale tak brzo
teprv vždyť i já už mám na BKáčku 1000km.
a nedáš tomu ještě čas? mladá bude chtít za chvilku sviště, tak budeš jezdit sám jako já
stoner psal:nety psal:stoner psal:Nety, že budeš chtít za chvíli zase něco nového jsem tušil, ale tak brzo
teprv vždyť i já už mám na BKáčku 1000km.
a nedáš tomu ještě čas? mladá bude chtít za chvilku sviště, tak budeš jezdit sám jako já
počkej ještě 300km před servisem, takže na tom 1000km budu taky no právě, že sviště bude chtít a na tomhle mam pocit před každou jízdou, že s tím musím šlechnout
nety psal:PALOUS psal:nety psal:
už 700 kmZa 6minut a 21kund? http://www.youtube.com/watch?v=55VvgQhVy_w
nech ji ať lákánevím jak to tam máš ty ale já mět ten problém tak stáhnu votáčky na počítačiale na druhou stranu kdo využije na plný koule třeba B12.Se přiznám že já to nebyl ale tudle jebku co mám to je prostě jak mě ušitá na mírua že bych jezdil jak mrdal bych taky neřek
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:nety psal:PALOUS psal:
Za 6minut a 21kund? http://www.youtube.com/watch?v=55VvgQhVy_wnee, to hlavní v 1:11 prostě na tom nejde jezdit v klidu, láká a láká
nech ji ať lákánevím jak to tam máš ty ale já mět ten problém tak stáhnu votáčky na počítačiale na druhou stranu kdo využije na plný koule třeba B12.Se přiznám že já to nebyl ale tudle jebku co mám to je prostě jak mě ušitá na mírua že bych jezdil jak mrdal bych taky neřek
jezdíš jak mrdal
to jebu
nety psal:Skypi psal:Čus
Zajímalo by mě Tvé srovnání B12 vs. Speed (i když po 2 jízdách je to trochu brzo, ale i tak), bo v květnu jdu do Speeda taky a taky na něm pojedu poprvé až po koupi.
Díktak po cca 700km - pocitově to jede moc. Bandit byl plynulej, bezpečnej, tohle přidáš a hned to jde za plynem. na B12 na zadním jen nechtěně na sprintech, tohle by chtělo na prdel furt. Hodně se tomu chce zatáčet, volnost náklonu paráda, stupačka až v extrémním náklonu. V podstatě paráda, ale bojím se ho právě proto, že pořád poňouká víc, víc, čim rychleji tím líp se na něm jede. a nadhernej zvuk i s origo laufama.
To je vůůl
To,co normální člověk po motorce chce, ty považuješ za nechtěný
Vyměnim za tu svojí..starou..poctivou bandasku..he?
PURE NAKED BIKE!
nety psal:počkej ještě 300km před servisem, takže na tom 1000km budu taky no právě, že sviště bude chtít a na tomhle mam pocit před každou jízdou, že s tím musím šlechnout
Doufám ale, že s tím prodejem nebudeš extrémně pospíchat. Já neměl ani možnost si toho tvého triplíka prohlédnout. ;-)
nicola.foxx (Člen) 25.04.2010 21:43:05 Offline |
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx (Člen) 25.04.2010 21:55:26 Offline |
Stahnul bych ten inzerat. Sel bych do garaze s velkou omluvou a pred nastartovanou bych si tam jednu lisknul bejt tebou teda jako
Takovej pjeknej stroj
K.a.s.y.m. (Člen) 25.04.2010 21:58:26 Offline |
osiris psal:nety psal:ještě to asik bude chvíli trvat, do Brna jedůůů, takže uvidíme jak bude koleno v Brně, tak asik zůstane
...tak si připrav nůši s drobnejma ...na vopravu
a ty nastartuj ruce
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
nicola.foxx psal:Stahnul bych ten inzerat. Sel bych do garaze s velkou omluvou a pred nastartovanou bych si tam jednu lisknul bejt tebou teda jako
Takovej pjeknej stroj
Pak se vrátí dom a paní mu liskne druhou za to že ten inzerát stáhnul Nevyřešilo by to ani deset goldwingů,vyřešila by to nová mladší buchta,kerá by se chtěla bavit a né sedět doma na prdeli s harantem a aby tam neseděla sama,tak musí moto pryč bo ví že neš by Nety poslouchal řvoucí děcko byl by rači na vejletech na mašině
nicola.foxx (Člen) 25.04.2010 22:16:27 Offline |
VikecB12 psal:Pak se vrátí dom a paní mu liskne druhou za to že ten inzerát stáhnul Nevyřešilo by to ani deset goldwingů,vyřešila by to nová mladší buchta,kerá by se chtěla bavit a né sedět doma na prdeli s harantem a aby tam neseděla sama,tak musí moto pryč bo ví že neš by Nety poslouchal řvoucí děcko byl by rači na vejletech na mašině
I PRD pane. Taky byl doma trosinku tlak s prichodem nafukujiciho se bricha a nader.
Ale prosadil jsem si to. Ale ze me to kurva fix stalo prace. utrit schody zamest vyluxovat umejt vokna vynaset odpadky varit prat zehlit. No byla to rehole, ale je doma i bez lisknuti. No a pak uz me taky znala a vedela, ze jsme magor co bez toho nemuze bejt
nicola.foxx psal:I PRD pane. Taky byl doma trosinku tlak s prichodem nafukujiciho se bricha a nader.
Ale prosadil jsem si to. Ale ze me to kurva fix stalo prace. utrit schody zamest vyluxovat umejt vokna vynaset odpadky varit prat zehlit. No byla to rehole, ale je doma i bez lisknuti. No a pak uz me taky znala a vedela, ze jsme magor co bez toho nemuze bejt
Já furt, že jí vadí, že se zabiješ na motorce, ale vono tohle všechno bylo kvůli těm vejfukum a staženejm kalhotám, jo?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
nicola.foxx (Člen) 25.04.2010 22:22:28 Offline |
Ondráš psal:Já furt, že jí vadí, že se zabiješ na motorce, ale vono tohle všechno bylo kvůli těm vejfukum a staženejm kalhotám, jo?
Ale houno zabijes Proste normalne zarli no.
Tak to su rát za Šárku,protože tu by ani ve snu nenapadlo aby naznačila ve fší vážnosti že by jako motorka mohla jít z baráku,to je prostě moja věc,můj životní koníček a přes to nejede vlak. Ale tím neříkám že nebudu někdy bez motorky,protože mě to baví čím dál míň,protože mě serou lidi na cestách vokolo,ale bylo by to z mé hlavy...
nicola.foxx (Člen) 25.04.2010 22:26:00 Offline |
VikecB12 psal:Tak to su rát za Šárku,protože tu by ani ve snu nenapadlo aby naznačila ve fší vážnosti že by jako motorka mohla jít z baráku,to je prostě moja věc,můj životní koníček a přes to nejede vlak. Ale tím neříkám že nebudu někdy bez motorky,protože mě to baví čím dál míň,protože mě serou lidi na cestách vokolo,ale bylo by to z mé hlavy...
Ty koni!!! Ty a bez motorky To je jak Progear bez vobrousenejch slideru a kouzelnicky hulky
nicola.foxx psal:VikecB12 psal:Tak to su rát za Šárku,protože tu by ani ve snu nenapadlo aby naznačila ve fší vážnosti že by jako motorka mohla jít z baráku,to je prostě moja věc,můj životní koníček a přes to nejede vlak. Ale tím neříkám že nebudu někdy bez motorky,protože mě to baví čím dál míň,protože mě serou lidi na cestách vokolo,ale bylo by to z mé hlavy...
Ty koni!!! Ty a bez motorky To je jak Progear bez vobrousenejch slideru a kouzelnicky hulky
Máš recht,je to pičovina
nicola.foxx (Člen) 25.04.2010 22:34:23 Offline |
ross psal:nety, řekni starý ať si vokamžitě vodbyrví vlasy, udělá umělý kozy a zhubne 20 kilo
že se na ní nedá jezdit
jsem zvědavej, co ti na to řekne
No co by rekla. Ze se vrati k mamince. To rikaj asi vsechny.
nicola.foxx psal:ross psal:nety, řekni starý ať si vokamžitě vodbyrví vlasy, udělá umělý kozy a zhubne 20 kilo
že se na ní nedá jezdit
jsem zvědavej, co ti na to řekneNo co by rekla. Ze se vrati k mamince. To rikaj asi vsechny.
Ale žádná to neudělá
K.a.s.y.m. (Člen) 26.04.2010 08:30:40 Offline |
karlos100 psal:nety psal:uvidíme. dnes sem se byl pokochat, je to pěkný. Necháme tomu čas a uvidíme co za tejden
no vidíš,už jsi zas na správný cestě
...těším se na Brno,to bys přece neudělal,
abych neviděl,jak dáváš kolínko
hlavně aby nebyl lokýtek a ramínko
nety psal:Progear 650 psal:Nety woe ty seš fakt kůň.....
Nesmysl skoro Goldwing - loňský Chorvatsko přes Alpy cca 3500 km
[/IMG]
K.a.s.y.m. (Člen) 26.04.2010 09:18:00 Offline |
byla zvyklá na křeslo z Béčka tak ted remcá..posad jí na R6 nebo podobný prkno a bude si libovat i na Triplovi
zzzmrzlinar (Člen) 26.04.2010 10:10:14 Offline |
K.a.s.y.m. psal:byla zvyklá na křeslo z Béčka tak ted remcá..posad jí na R6 nebo podobný prkno a bude si libovat i na Triplovi
to jen já mám babu bláznivou co mi tvrdí, že se jí na R1ičce jezdí líp než na Béčku
K.a.s.y.m. (Člen) 26.04.2010 10:32:00 Offline |
zzzmrzlinar psal:K.a.s.y.m. psal:byla zvyklá na křeslo z Béčka tak ted remcá..posad jí na R6 nebo podobný prkno a bude si libovat i na Triplovi
to jen já mám babu bláznivou co mi tvrdí, že se jí na R1ičce jezdí líp než na Béčku
no jestli má ráda SM praktiky tak se nediv
Honza B12 psal:nety psal:Progear 650 psal:Nety woe ty seš fakt kůň.....
[url]http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … e_dvou.jpg[/IMG]
Honzo,fotka dobrá,ale obávám se,že Netymu, kerej sedí prakticky na vobouch sedačkách,už pro maminu nezbývá místo..
takže by batůžek seděl tak leda na kufru
...a bude hůř!
K.a.s.y.m. (Člen) 26.04.2010 10:43:20 Offline |
karlos100 psal:Honza B12 psal:nety psal:
mě jeblo, prostě jel jsem na tom 2x a 2x málem kaput. Prostě na to mé síly nestačí a pač mě to dovolilo víc a víc. už jsem to doplnil, je třeba zase něco vylepšit a paní se semnou doost chytla, že se na tom nedá ve 2 jezdit.Nesmysl skoro Goldwing - loňský Chorvatsko přes Alpy cca 3500 km
[url]http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … e_dvou.jpg[/IMG]Honzo,fotka dobrá,ale obávám se,že Netymu, kerej sedí prakticky na vobouch sedačkách,už pro maminu nezbývá místo..
zase nevypadne
karlos100 psal:Honza B12 psal:nety psal:
mě jeblo, prostě jel jsem na tom 2x a 2x málem kaput. Prostě na to mé síly nestačí a pač mě to dovolilo víc a víc. už jsem to doplnil, je třeba zase něco vylepšit a paní se semnou doost chytla, že se na tom nedá ve 2 jezdit.Nesmysl skoro Goldwing - loňský Chorvatsko přes Alpy cca 3500 km
[url]http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … e_dvou.jpg[/IMG]Honzo,fotka dobrá,ale obávám se,že Netymu, kerej sedí prakticky na vobouch sedačkách,už pro maminu nezbývá místo..
nechtěl jsem bejt na luboše zlej ale je to slovo do pranice
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:karlos100 psal:Honza B12 psal:
takže by batůžek seděl tak leda na kufrunechtěl jsem bejt na luboše zlej ale je to slovo do pranice
já to přece nemyslím zle,taky nejsem žádnej drobek
je to holt kus chlapa a na anglánovi není zrovna moc místa k sezení...
notabene ve dvou
...a bude hůř!
nicola.foxx (Člen) 26.04.2010 14:45:49 Offline |
Taxi ji pridela kolem hrudniku remenem a ani sedet nemusi
nety psal:PALOUS psal:nety psal:
už 700 kmZa 6minut a 21kund? http://www.youtube.com/watch?v=55VvgQhVy_w
řidič octavie dostal málem loktem do huby. mě stříbrná octavie vjela jednou v zatáčce do protisměru a to sem sral kaštany
motto "Vem za heft a val"
XJelen psal:karlos100 psal:Honza B12 psal:
takže by batůžek seděl tak leda na kufrunechtěl jsem bejt na luboše zlej ale je to slovo do pranice
máš recht, nějak to s tou posilovnou přes zimu nedopadlo hold nemyslíš, zaplatíš.
karlos100 psal:XJelen psal:karlos100 psal:
Honzo,fotka dobrá,ale obávám se,že Netymu, kerej sedí prakticky na vobouch sedačkách,už pro maminu nezbývá místo..
já to přece nemyslím zle,taky nejsem žádnej drobek
je to holt kus chlapa a na anglánovi není zrovna moc místa k sezení...
notabene ve dvou
na druhou stranu, se mě na tom sedí dobře, místa dost, pocitově není moc malá.jen se nesmíš nechat fotit
K.a.s.y.m. (Člen) 26.04.2010 20:38:10 Offline |
já schodil hlavu brouka a taky je to ted nějak menší a obratnější
svatej psal:Honzo,ci fix,kufr na speedovi?
Nety,ty woe,uz dva roky o nem premyslim,zatim sama chvala a ty me takhle rozhodis!
Ze ja si to este rozmyslim.
Já ho taky chválim, jen bojim
kojaksro psal:.......Nety co porád blbneš kua, zas takový letadlo oproti Béčku to není. Kua tak zpomal a máš po krizovkách...a nesváděj to na babu
...i když Ty tvoje výměny mi docela nesou
woe
ty kjavo Nety, tys me zas dostal
...to mas z toho ze si vybiras motorky podle casaku
Kua, esli nemas v hlave tak to prenes do pravy ruky ne?
A Misa s tebou stejnak nejezdila ani na Becku, tak vo co go?
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
K.a.s.y.m. (Člen) 27.04.2010 09:24:41 Offline |
K.a.s.y.m. psal:XJelen psal:nety popros admina ať ti umožní znova hlasovat v anketě abys moh kliknout na "pochopil jsem, že jebka je vo hovně, už mám zase Bandita"
bože já se na něj tak těšim do toho Brnato zase budou kolínka
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … g_4321.jpg
...je tam
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Banditatom (Člen) 27.04.2010 18:46:16 Offline |
svatbu zrušit! robu prodat! Pokud je Blond dostaneš u Turka slušnej obnos pro zpestření večerů přikoupíš ovečku a máš svatej klid.Tripla necháš a pro depresivní nálady pořídíš B12 samozřejmě v N-ku co více ti bude chybět
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Honza B12 psal:nety psal:Progear 650 psal:Nety woe ty seš fakt kůň.....
[url]http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … e_dvou.jpg[/IMG]
motorka hezká, komboška hezká, spolujezdkyně asi taky hezká, ale kuwa ta mašina sa ně zdá fakt scvklá. TeĎ sem seděl na Agustě Brutále a bylo to to samé, já vím, že to má výkon a je to krásný, ale vono je to fakt jak hračka
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Honza B12 psal:nety psal:
[url]http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … e_dvou.jpg[/IMG]motorka hezká, komboška hezká, spolujezdkyně asi taky hezká, ale kuwa ta mašina sa ně zdá fakt scvklá. TeĎ sem seděl na Agustě Brutále a bylo to to samé, já vím, že to má výkon a je to krásný, ale vono je to fakt jak hračka
Vono to fakt opticky moc velký není, ale třeba rozvor je skoro stejnej jako na B12 (1435 x 1425) a díky nižším řidítkům jseš gulema víc na nádrži, takže i spolujezdec má na sedle místa jako na staré B12. Nohy jsou na stupajdách pohodlějc než na mojí Banditce, ale je fakt, že jsem měl upravený sedlo. S těma nohama to ale moc neplatí pro spolujezdce. S tím dovolováním víc a víc něco je. Ani ne tak kvůli motoru i když výkon nabíha podstatně prudčejc než na B12, ale hlavně kvůli podvozku, brzdám a celkový hravosti. Furt to vypadá, že je všechno absolutně pod kontrolou, drhneš botou, kolenem, stupačkou, loktem, ramenem, prdelí... a divíš se.
XJelen psal:nety popros admina ať ti umožní znova hlasovat v anketě abys moh kliknout na "pochopil jsem, že jebka je vo hovně, už mám zase Bandita"
bože já se na něj tak těšim do toho Brna
no to už možná nedam.. se ozvalo cca 10 lidí. takže možná o víkendu bude pryč. vidim to na r1200gs
nety psal:XJelen psal:nety popros admina ať ti umožní znova hlasovat v anketě abys moh kliknout na "pochopil jsem, že jebka je vo hovně, už mám zase Bandita"
bože já se na něj tak těšim do toho Brnano to už možná nedam.. se ozvalo cca 10 lidí. takže možná o víkendu bude pryč. vidim to na r1200gs
teďka bych bral tu tvoju B12
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Kakac psal:nety psal:XJelen psal:nety popros admina ať ti umožní znova hlasovat v anketě abys moh kliknout na "pochopil jsem, že jebka je vo hovně, už mám zase Bandita"
bože já se na něj tak těšim do toho Brnano to už možná nedam.. se ozvalo cca 10 lidí. takže možná o víkendu bude pryč. vidim to na r1200gs
teďka bych bral tu tvoju B12
no jo... to byl křižník
nety psal:XJelen psal:nety popros admina ať ti umožní znova hlasovat v anketě abys moh kliknout na "pochopil jsem, že jebka je vo hovně, už mám zase Bandita"
panebože to je fůl!!!!
kampas dal rozum volé ty mě přídeš malounko zmatenej né?
Strýcfajtr !!!
nicola.foxx (Člen) 28.04.2010 21:57:39 Offline |
Jestli von neaspiruje na nejakej titul stranek
Smoula.koumak (Člen) 28.04.2010 22:23:10 Offline |
abys neprodal a doma nedostal zákaz koupit novou
nechceš to vyměnit se mnou, dám ti za ní dvě, ať máš jednu pro paní
Bandit v lese :-))
Já to celkem chápu,taky sem furt dokola měnil motorky,třeba tři za sezonu,prostě mě vždycky po chvilce přestala bavit. Až sem došel k fungl B12 a tu je mě lito prodat s tak velkým prodělkem,tak si ju rači nechám Zatím sem vystřídal asi 25-30motorek od 16ti let
stoner psal:Když to tu čtu, tak se mi vybavila jedna pohádka: "Jak Nety měnil, až vyměnil"
Vidím to ještě tak na 2-3 výměny a pak se rád vrátíš k Bandasce.
PS Ty seš kůň.
mam blízko, mam v pácu dovést bus, je hoden mé velikosti
nety psal:stoner psal:Když to tu čtu, tak se mi vybavila jedna pohádka: "Jak Nety měnil, až vyměnil"
Vidím to ještě tak na 2-3 výměny a pak se rád vrátíš k Bandasce.
PS Ty seš kůň.mam blízko, mam v pácu dovést bus, je hoden mé velikosti
to je chlapskej přístup,vyměnit poníka za valacha
...a bude hůř!
svatej psal:Jelen: ti rikam,puc mi ji namesic a pak si popovidame. betak ti strada v garazi.
Kim: dědku,to nejses ty,ze jo,na ty fotce?
...trenuju,musím něco najet před Brnem...už si zvykám,nejhorších bylo těch prvních sto,dvěstě kiláků,je to uplně o něčem jinym,lehká,ovladatelná a u červenýho jede jako bejk,prostě paráda.Do normálního provozu až moc
...jakto že nemáš na čem jezdit,kup netyho oranžovýho démona
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
svatej psal:Kim: ja mam radši černou,tohle je na mě moc barevný.
Nety: woe,rozmysli,tohle je srdcovka! a koukej s tim dovalit do klatov,at se pokocham.
nemůžu přenést přes srdce Lukovo hlášku - woe, vypadáš na tom jak guliver na tříkolce.
nety psal:svatej psal:Kim: ja mam radši černou,tohle je na mě moc barevný.
Nety: woe,rozmysli,tohle je srdcovka! a koukej s tim dovalit do klatov,at se pokocham.nemůžu přenést přes srdce Lukovo hlášku - woe, vypadáš na tom jak guliver na tříkolce.
víš co to je, že jo? čistá závist!
Amen. . .
Proč nety propad trudomyslnosti? To dokazuje tůto video z minulýho tejdne.
Čas 4:22 - netyho v zatáčce málem sestřelil renault, kerej ho podjížděl v zatáčce
http://www.youtube.com/watch?v=GwXMUzefC5M
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
faitík psal:Proč nety propad trudomyslnosti? To dokazuje tůto video z minulýho tejdne.
Čas 4:22 - netyho v zatáčce málem sestřelil renault, kerej ho podjížděl v zatáčce
měl mu dát do držky
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:faitík psal:Proč nety propad trudomyslnosti? To dokazuje tůto video z minulýho tejdne.
http://www.youtube.com/watch?v=GwXMUzefC5Mměl mu dát do držky
byl tak v šoku, že z toho koktal
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
faitík psal:Proč nety propad trudomyslnosti? To dokazuje tůto video z minulýho tejdne.
....na čem máš přidělanou tu kameru, celkem pěknej záběr, ani se to moc netřepe a nic nezavazí ve výhledu....
WD club member...
faitík psal:ross psal:faitík psal:Proč nety propad trudomyslnosti? To dokazuje tůto video z minulýho tejdne.
http://www.youtube.com/watch?v=GwXMUzefC5Mměl mu dát do držky
rychtig... škoda, že se mě na triplíka nevejde muj hliníkovej kamarád
nety psal:faitík psal:ross psal:měl mu dát do držky
rychtig... škoda, že se mě na triplíka nevejde muj hliníkovej kamarád
hele tohle ste nechali plavat? ve čtyřech? jste měli naspěch? příště takovej klaun někoho dovopravdy sundá
Strýcfajtr !!!
Stránky: 1 2