Nejsi přihlášen
Re: Nety jebka
to tam vzal doprava a zbytek byl fuč.. asik pro to se to nechalo.. klauni to byl řádnej. Každopádně dneska 300km a začínáme si rozumnět, sice mě na 2 málem řídítka vymlátili zuby, ale ináč
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
nety psal:už jsme si porozuměli - v sobotu jsme si dali 300km a začínam tomu přicházet na chuť- je to zábafa jak kdyby to tušil
no není krásnej
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 010054.jpg
Ještě krásnější to bude, až na tom uvidím výfuk ZARD - jeden trombónek vpravo A ten zvuk
ty , člověk sem chvilku nenahlídne a on hned nety plaší? kam jsi to dal rozum chlapče???
jinak s tim renaultem - rozbít mu tlamu málo
kuwa ja bych tahal za heft až bych brečel.... tady furt chčije a když nechčije tak je to tady samá mašina, jak ve státech tak tady v kanadě
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:ty , člověk sem chvilku nenahlídne a on hned nety plaší? kam jsi to dal rozum chlapče???
kuwa ja bych tahal za heft až bych brečel.... tady furt chčije a když nechčije tak je to tady samá mašina, jak ve státech tak tady v kanadě
....no holt kdyby ses neflákal po kanadě jako ti cikáni, tak si moh tahat i za heft a ne jenom za brabánka....
jinak zdravím....
WD club member...
Hanz psal:barynek psal:ty , člověk sem chvilku nenahlídne a on hned nety plaší? kam jsi to dal rozum chlapče???
kuwa ja bych tahal za heft až bych brečel.... tady furt chčije a když nechčije tak je to tady samá mašina, jak ve státech tak tady v kanadě....no holt kdyby ses neflákal po kanadě jako ti cikáni, tak si moh tahat i za heft a ne jenom za brabánka....
jinak zdravím....
ty seš kus wola, Hanzi
já narozdíl od nich dřu, dnem i nocí... však počkej až dojedu zpátky, tě vylískám za ušiska, zmetku jeden
oplácim pozdrav
Bandit 4EVER!!!
Nety pičo soráč,ale je jenom pěkná,jinak myslím že sis nepomohl...Kua kde je nějakej Bkrál? Motáš se jak hovno pod splavem a pořádná motorka nikde
Tak ať ten měsíc,možná dva jezdí dobře,už teďka netrpělivě čekám co nám předvedeš za změnu
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Nety pičo soráč,ale je jenom pěkná,jinak myslím že sis nepomohl...Kua kde je nějakej Bkrál? Motáš se jak hovno pod splavem a pořádná motorka nikde
Tak ať ten měsíc,možná dva jezdí dobře,už teďka netrpělivě čekám co nám předvedeš za změnu
uvidime, zatim se me to libi.. b-king je další meta, by nebylo kam p´řestupovat
XJelen psal:nety ty krávo, já ti do telefounu rozuměl Hajabůs
xjr je pro tebe akorát velikostně myslím... ale na koleno se budeš meset pořádně vyvěsit zasejc jak za starejch časů
ajc ti slouží ty
rávě, něco odpovídající mej velikosti koleno nevidim realně, i když.... a dvou taky parada
K.a.s.y.m. (Člen) 05.07.2010 11:33:33 Offline |
no to jsi si pomoh..to jsi měl radši počkat na ten autobus
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
osiris psal:...pěkná, ale řek bych to podobně jako kasym
no jo, ale když já už jí měl zaplacenou.... no uvidime, zatim par km a spokojenost... hold ten podvozek potunime a za ty prachy tam nešla nechat
nety psal:osiris psal:...pěkná, ale řek bych to podobně jako kasym
no jo, ale když já už jí měl zaplacenou.... no uvidime, zatim par km a spokojenost... hold ten podvozek potunime a za ty prachy tam nešla nechat
no to z kraso tripla na MHD
no ale snad ti bude jezdit bezpecne a na cas
Bandit pičo
Fresh Man psal:nety psal:osiris psal:...pěkná, ale řek bych to podobně jako kasym
no to z kraso tripla na MHD
no ale snad ti bude jezdit bezpecne a na cas
sice to mooc nezatáčí, ale jináč si to vystihnul presně
Nety ty krávo Barynek bude na nás pěkně nasranej protože jak je vidět já šel taky do orchestru na Piáno .
Ale já aspoň pořídil eSko ty seš zapráskanej eNkař
Ale já ti věřím že zůstaneš v týmu eSkařů
Barynek odjede za velkou louži a tadyk se dějou věci.....
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Kakac psal:Nety ty krávo Barynek bude na nás pěkně nasranej protože jak je vidět já šel taky do orchestru na Piáno .
no uvidime,zatim vyhovuje..hezky me pohupuje...bandit se do garaze nekdy urcite vrati :) luk ty aby sis nerejpnul :)
Kakac psal:Nety ty krávo Barynek bude na nás pěkně nasranej protože jak je vidět já šel taky do orchestru na Piáno .
počkej až se vrátim, se udělá ráznej proces!
u netyho to člověk pochopí, mladej, blbej, neví co chce, tak se to člověk snaží omluvit... ale u tebe...
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Kakac psal:Nety ty krávo Barynek bude na nás pěkně nasranej protože jak je vidět já šel taky do orchestru na Piáno .
Barynek odjede za velkou louži a tadyk se dějou věci.....počkej až se vrátim, se udělá ráznej proces!
u netyho to člověk pochopí, mladej, blbej, neví co chce, tak se to člověk snaží omluvit... ale u tebe...
přesně
nety - náš Luigi si stěžoval, že mu to jako moc nedrží stopu a celý je to takový vláčný a že neví esli udělal dobře když jí kupoval atd. ... pak si zrakvil v Abertamech kotník a já mu to vezl domů... řek sem mu, že esli si bude furt stěžovat, tak ho posadim na bandasku aby viděl
zadek pobírá i ve dvou parádně, předek jsme museli sice dát naplno, ale wilbersy by to měli spravit, voba laufy předělal pokorňák z Ivančic a je to radóóóst mimochodem, gumy to žere stejně jak dvanda
ale jak už zde padlo... dávám ti měsíc...maximálně dva...
Strýcfajtr !!!
Nety,já to měnění motorek chápu,taky mě baví skoušet další a další No a tedka ve mě taky něco hlodá,ale sere mě že na banditovi proteču moc peněz Nicméně jak se ve mě něco zlomí,tak bude taky změna Už mám aji nějakou přectavu vo nástupci,ale ještě záleží jak se na něm bude jezdit
No uvidím časem,třeba ty hříšný myšlenky zaženu Aspoň na chvílu
xjr sem sice považoval za krásnou klasickou motorku avšak přešlo mně to ve chvíli kdy sem zjistil že ta mrdka nemá žádnej podvozek..
rozhodně né ve srovnání s autobusem,to sou dvě nesrovnatelný věci..
avšak můj dodavatel má ve skladu kompletní racing nerezovej výfukovej systém 4-2-1,novej,na xjr,těch ušetřenejch 15 kilo váhy by se mohlo hodit..
KOVAL psal:xjr sem sice považoval za krásnou klasickou motorku avšak přešlo mně to ve chvíli kdy sem zjistil že ta mrdka nemá žádnej podvozek..
avšak můj dodavatel má ve skladu kompletní racing nerezovej výfukovej systém 4-2-1,novej,na xjr,těch ušetřenejch 15 kilo váhy by se mohlo hodit..
Michale rezervuj mu ho tam... potřebuje do toho zas utopit nějaký kačky aby se mu to pak líp prodávalo
Strýcfajtr !!!
KOVAL psal:xjr sem sice považoval za krásnou klasickou motorku avšak přešlo mně to ve chvíli kdy sem zjistil že ta mrdka nemá žádnej podvozek..
a copak že to je? foto?? no dva se mě líbí víc, ale nikdy neříkej nikdy
nety psal:dnešní vyjížďka.. nam otevřeli moto grill kousek od baráku
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 010218.jpg
Nety sundej si ty slidery, s tou jebkou je potřebovat nebudeš. A můžeš viset jak chceš . ABik
Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
Luk psal:abik: mimochodem, nety je za fotakem, faitikovi do nej chybi tak 30 kg
smarjaaa bych měl jíst víc mrkve. Takhle to dopadá, když neděláš věci pořádně. Všem zúčastněným omluva hluboká Jdu si do auta pro brýle
Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
K.a.s.y.m. (Člen) 06.07.2010 20:51:37 Offline |
nety psal:dnešní vyjížďka.. nam otevřeli moto grill kousek od baráku
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 010218.jpg
tady to znám..to je pumpa u Rožmitálu,ne??tam je grill??
jinak jako motorka pěkná...ale autobus je autobus
K.a.s.y.m. psal:nety psal:dnešní vyjížďka.. nam otevřeli moto grill kousek od baráku
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 010218.jpgtady to znám..to je pumpa u Rožmitálu,ne??tam je grill??
jojo, je to v Rožmitále, ale ten grill je po cestě na Plzeň. Hold je piano, třeba přijde jednou bus
Petula psal:Luk psal:abik: mimochodem, nety je za fotakem, faitikovi do nej chybi tak 30 kg
smarjaaa bych měl jíst víc mrkve. Takhle to dopadá, když neděláš věci pořádně. Všem zúčastněným omluva hluboká Jdu si do auta pro brýle
v poho na netyho svatbě si svatebčané mysleli, že sem netyho brácha, přitom Dáša (muj baťůžek) je jeho ségra
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
nicola.foxx (Člen) 06.07.2010 23:25:39 Offline |
Tak jako jo Sice to nejni tak pjekny jako BUS, ale aspon klasika. I kdyz nevim estli ta vymena z Tripla byla dobra???
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Tak tady tak sedim , chlastam pivo , koukam na tu fotku , a rikam si co to je sakra za modu ty dzinovy vesty pres tu kombinezu , vcera sem se byl projet jenom kousek asi 130 km a kozeny gate ze me tahala stara,tricko pod bundou durch mokry , a do toho si jeste vzit dalsi vrstvu To ma bejt jako Hustokruty bo co ? Ty nasivky Bandit Pico si snad muzou dat i na tu kombine ne ? Asi uz sem moc starej a nerozumim tomu
deny1234 psal:Tak tady tak sedim , chlastam pivo , koukam na tu fotku , a rikam si co to je sakra za modu ty dzinovy vesty pres tu kombinezu , vcera sem se byl projet jenom kousek asi 130 km a kozeny gate ze me tahala stara,tricko pod bundou durch mokry , a do toho si jeste vzit dalsi vrstvu To ma bejt jako Hustokruty bo co ? Ty nasivky Bandit Pico si snad muzou dat i na tu kombine ne ? Asi uz sem moc starej a nerozumim tomu
Máš rechtJak může někdo mít na sobě vypranou humusku??!
PURE NAKED BIKE!
deny1234 psal:Tak tady tak sedim , chlastam pivo , koukam na tu fotku , a rikam si co to je sakra za modu ty dzinovy vesty pres tu kombinezu , vcera sem se byl projet jenom kousek asi 130 km a kozeny gate ze me tahala stara,tricko pod bundou durch mokry , a do toho si jeste vzit dalsi vrstvu To ma bejt jako Hustokruty bo co ? Ty nasivky Bandit Pico si snad muzou dat i na tu kombine ne ? Asi uz sem moc starej a nerozumim tomu
1)vcera u nas celej den pochcavalo a byla celkem kosa (mozna proto, ze sem nemel dzisku)
2) sampon v dajnysu je spatne, vagus v dzisce je spatne...sakra co mam delat abych byl in
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
K.a.s.y.m. (Člen) 07.07.2010 08:29:02 Offline |
Luk psal:deny1234 psal:Tak tady tak sedim , chlastam pivo , koukam na tu fotku , a rikam si co to je sakra za modu ty dzinovy vesty pres tu kombinezu , vcera sem se byl projet jenom kousek asi 130 km a kozeny gate ze me tahala stara,tricko pod bundou durch mokry , a do toho si jeste vzit dalsi vrstvu To ma bejt jako Hustokruty bo co ? Ty nasivky Bandit Pico si snad muzou dat i na tu kombine ne ? Asi uz sem moc starej a nerozumim tomu
1)vcera u nas celej den pochcavalo a byla celkem kosa (mozna proto, ze sem nemel dzisku)
2) sampon v dajnysu je spatne, vagus v dzisce je spatne...sakra co mam delat abych byl in
koupit si bílýho pasata a vzít si doktorku
karlos100 psal:ty woe Nety,čtrnáct dní ženatej a pořídíš si pojízdnej gauč
fotrovatíš
to už nebudeš dělat vopičáka na větvích,škoda kurva
Pravda... kdo mi ted bude delat vodice pri prujezdu Brdama??? Gdyz si mel Becko, tak to slo, ale ted te pohrnu pred sebou a nebudu vedet kam jedem...
Bandit rulezz!!!
vOjTaB6 psal:karlos100 psal:ty woe Nety,čtrnáct dní ženatej a pořídíš si pojízdnej gauč
fotrovatíš
to už nebudeš dělat vopičáka na větvích,škoda kurvaPravda... kdo mi ted bude delat vodice pri prujezdu Brdama??? Gdyz si mel Becko, tak to slo, ale ted te pohrnu pred sebou a nebudu vedet kam jedem...
už okoukuju co dopředu dam od pana zlatýho, abych byl hustokrutej... včera sem to měl na nejměkčeji a v pohodě a ve dvou jsme tu cestu dali.. se nesmim bát, zavřu oči a bude
To Karlos: to víš, paní domu chce taky jezdit
ty voleeeeee, džíska je nejvííííc
a na kombinéze mam nášivky taky
a kdo ti říká, abys džísku vozil?
deny1234 psal:Tag ja se teda vomlouvam , vcera sem byl nak vic vozralej nez normalne , zejtra rano vytahnu starou dzizku , a necham se v ni vyfotit do fotky na profilu , nekecam
ser na ně a poť se mnů do vklubu šampónků, Kelly je tu taky
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:deny1234 psal:Tag ja se teda vomlouvam , vcera sem byl nak vic vozralej nez normalne , zejtra rano vytahnu starou dzizku , a necham se v ni vyfotit do fotky na profilu , nekecam
ser na ně a poť se mnů do vklubu šampónků, Kelly je tu taky
ale ten má aspoň džísku, a když ji nenosí, tak aspoň visí ve skříni - jako ta džíska
2 Luk - musíš koupit dainese a na to džísku
Bandit 4EVER!!!
deny1234 psal:Tag ja se teda vomlouvam , vcera sem byl nak vic vozralej nez normalne , zejtra rano vytahnu starou dzizku , a necham se v ni vyfotit do fotky na profilu , nekecam
se nevomlouvej
ale tvuj profil stále nezměněn
nety psal:vOjTaB6 psal:karlos100 psal:ty woe Nety,čtrnáct dní ženatej a pořídíš si pojízdnej gauč
fotrovatíš
to už nebudeš dělat vopičáka na větvích,škoda kurvaPravda... kdo mi ted bude delat vodice pri prujezdu Brdama??? Gdyz si mel Becko, tak to slo, ale ted te pohrnu pred sebou a nebudu vedet kam jedem...
už okoukuju co dopředu dam od pana zlatýho, abych byl hustokrutej... včera sem to měl na nejměkčeji a v pohodě a ve dvou jsme tu cestu dali.. se nesmim bát, zavřu oči a bude
To Karlos: to víš, paní domu chce taky jezdit
Paní nemá sedět v gauči,ale držet za přísavku
takhle si jen rozsedí prdel, přísavka jí vovadne a budeš si
muset vobalit péro vosuškou,abys neviklal
...a bude hůř!
Petr J. psal:to Koldan: vogo, vždyť nemáš hrb....se může do klubu i bez hrbu? A jsem teda jako v klubu, když jsem měl na Skřítku nejčistší kombošku? Po návratu teda už ne...
máš kérku a řetázek na krku nebo ruce? estli jo, tg možeš, ináč estli ne tag seš čekatel
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Petr J. psal:to Koldan: vogo, vždyť nemáš hrb....se může do klubu i bez hrbu? A jsem teda jako v klubu, když jsem měl na Skřítku nejčistší kombošku? Po návratu teda už ne...
máš kérku a řetázek na krku nebo ruce? estli jo, tg možeš, ináč estli ne tag seš čekatel
...a lihy může ?
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. psal:nety psal:dnešní vyjížďka.. nam otevřeli moto grill kousek od baráku
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 010218.jpgtady to znám..to je pumpa u Rožmitálu,ne??tam je grill??
xjr je autobus vod yamahy, ni?
K.a.s.y.m. (Člen) 08.07.2010 13:56:05 Offline |
Her0des psal:K.a.s.y.m. psal:nety psal:dnešní vyjížďka.. nam otevřeli moto grill kousek od baráku
jinak jako motorka pěkná...ale autobus je autobusxjr je autobus vod yamahy, ni?
to je věc názoru
deny1234 psal:Tak jak sem slibil tak cinim,mate to tam Odjizdim na chatu udit , tak tady do nedele nebudu , mam sebou 40 dvanactek , to by mohlo stacit http://suzukibandit.cz/openforum/upload … ct0097.jpg
pěkná
zrovna jak sem dovezl piano dovezl tohle...luxuska.. viděl jsem jak to dovezl... nadhera... kdyby měl někdo zájem mam slevu 5 tisíc za minulý nákup
http://www.motobazar.kvalitne.cz/motobazar.htm
nety psal:zrovna jak sem dovezl piano dovezl tohle...luxuska.. viděl jsem jak to dovezl... nadhera... kdyby měl někdo zájem mam slevu 5 tisíc za minulý nákup
http://www.motobazar.kvalitne.cz/motobazar.htm
Tak na co ještě čekáš,prodej Yebku a hurá do ní
VikecB12 psal:nety psal:zrovna jak sem dovezl piano dovezl tohle...luxuska.. viděl jsem jak to dovezl... nadhera... kdyby měl někdo zájem mam slevu 5 tisíc za minulý nákup
http://www.motobazar.kvalitne.cz/motobazar.htmTak na co ještě čekáš,prodej Yebku a hurá do ní
neee... dal jsem s jebkou 1200Km za 3 dny, přitahnul předem, zadek nechal, jezdil po okreskach svizně.. vyhovuje mě a zétra hurá pro celý výfuk systém akrapovič v karbonu
nety psal:VikecB12 psal:nety psal:zrovna jak sem dovezl piano dovezl tohle...luxuska.. viděl jsem jak to dovezl... nadhera... kdyby měl někdo zájem mam slevu 5 tisíc za minulý nákup
http://www.motobazar.kvalitne.cz/motobazar.htmTak na co ještě čekáš,prodej Yebku a hurá do ní
neee... dal jsem s jebkou 1200Km za 3 dny, přitahnul předem, zadek nechal, jezdil po okreskach svizně.. vyhovuje mě a zétra hurá pro celý výfuk systém akrapovič v karbonu
Já to věděl že ti to dlouho bez pořádný roury nevydrží
jinak ten bus je hooodně luxusní, k bandasce ideální
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:nety psal:VikecB12 psal:
Tak na co ještě čekáš,prodej Yebku a hurá do níneee... dal jsem s jebkou 1200Km za 3 dny, přitahnul předem, zadek nechal, jezdil po okreskach svizně.. vyhovuje mě a zétra hurá pro celý výfuk systém akrapovič v karbonu
Já to věděl že ti to dlouho bez pořádný roury nevydrží
jinak ten bus je hooodně luxusní, k bandasce ideální
se mě taky líbil, bohužel už bylo něco jinýho. Jináč je moooc pěkná. Kuwa dyby nebylo piano, jed pro ní.
K.a.s.y.m. (Člen) 16.07.2010 06:22:45 Offline |
nety psal:barynek psal:nety psal:
neee... dal jsem s jebkou 1200Km za 3 dny, přitahnul předem, zadek nechal, jezdil po okreskach svizně.. vyhovuje mě a zétra hurá pro celý výfuk systém akrapovič v karbonuJá to věděl že ti to dlouho bez pořádný roury nevydrží
jinak ten bus je hooodně luxusní, k bandasce ideálníse mě taky líbil, bohužel už bylo něco jinýho. Jináč je moooc pěkná. Kuwa dyby nebylo piano, jed pro ní.
jsi to uchvátal a dobře ti tak
neee... dal jsem s jebkou 1200Km za 3 dny, přitahnul předem, zadek nechal, jezdil po okreskach svizně.. vyhovuje mě a zétra hurá pro celý výfuk systém akrapovič v karbonuJá to věděl že ti to dlouho bez pořádný roury nevydrží
jinak ten bus je hooodně luxusní, k bandasce ideálníse mě taky líbil, bohužel už bylo něco jinýho. Jináč je moooc pěkná. Kuwa dyby nebylo piano, jed pro ní.
jak nebylo, piáno pro manželku, bus pro sebe a je vymalováno ni?
Bandit 4EVER!!!
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Stránky: 1 2