Nejsi přihlášen
Re: Volejovej chladič
zkus bazary a vrakace, projed motorkari.cz v inzerci jsou ruzny chladice. Popripade RD moto novej 4,5 tis
inkvizitorr (Administrator) 27.04.2010 10:31:41 Offline |
mam i s trubkama
doba je temná...
www.motopzzle.cz ????
nebo bych zkusil zavolat sem...
http://www.motoinzerce.cz/prislusenstvi … andit.html
tož tak..
inkvizitorr (Administrator) 27.04.2010 14:39:04 Offline |
VIDLE 1 psal:inkvizitorr psal:mam i s trubkama
Byl k mání ??? A jestli jo , tak za kolik ...
byl, za 2000,- i s trubkama
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 27.04.2010 14:45:32 Offline |
Loser psal:inkviz, vogo, ze ty demontujes bertu
to ne, ale zjistil sem, že mam plnou garage dílů kdyby někdo potřeboval cokoliv z motoru, plasty, kompletní předek (trubky, teleskopy s pružinama wirth), kotouče, brejle, svody, kola (obě)... leží mi to tam... jo a ještě vačky na B12 z gsxr 750
doba je temná...
inkvizitorr psal:Loser psal:inkviz, vogo, ze ty demontujes bertu
to ne, ale zjistil sem, že mam plnou garage dílů kdyby někdo potřeboval cokoliv z motoru, plasty, kompletní předek (trubky, teleskopy s pružinama wirth), kotouče, brejle, svody, kola (obě)... leží mi to tam... jo a ještě vačky na B12 z gsxr 750
...garáš??? ...myslíš CHLÍF??? ...a ten chladič mam já, tag ho nehledej...někam sem ho uklidil, tag ho snat najdu
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
inkvizitorr psal:Loser psal:inkviz, vogo, ze ty demontujes bertu
máš tam př. kolo na B6 r.v. 02? případně za kolik?
motto "Vem za heft a val"
Jaster psal:inkvizitorr psal:Loser psal:inkviz, vogo, ze ty demontujes bertu
máš tam př. kolo na B6 r.v. 02? případně za kolik?
...nemá...na B6 má jen chladič, zbytek je z B12 00...
Filous psal:Jaster psal:inkvizitorr psal:
to ne, ale zjistil sem, že mam plnou garage dílů kdyby někdo potřeboval cokoliv z motoru, plasty, kompletní předek (trubky, teleskopy s pružinama wirth), kotouče, brejle, svody, kola (obě)... leží mi to tam... jo a ještě vačky na B12 z gsxr 750máš tam př. kolo na B6 r.v. 02? případně za kolik?
Jsem si řikal, že to díly z B6 asi nebudou...už bych se taky začal poptávat
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Filous psal:Jaster psal:inkvizitorr psal:
to ne, ale zjistil sem, že mam plnou garage dílů kdyby někdo potřeboval cokoliv z motoru, plasty, kompletní předek (trubky, teleskopy s pružinama wirth), kotouče, brejle, svody, kola (obě)... leží mi to tam... jo a ještě vačky na B12 z gsxr 750máš tam př. kolo na B6 r.v. 02? případně za kolik?
ok, já se ptal kdyby náhodou
motto "Vem za heft a val"
inkvizitorr psal:to ne, ale zjistil sem, že mam plnou garage dílů kdyby někdo potřeboval cokoliv z motoru, plasty, kompletní předek (trubky, teleskopy s pružinama wirth), kotouče, brejle, svody, kola (obě)... leží mi to tam... jo a ještě vačky na B12 z gsxr 750
Ty vačky z GSX-R.. Budou pasovat na starou B12 bez problémů? Já jen, že mě asi na konci sezony čeká rozvoďák, tak bych to vzal jednim vrzem. Kolik za ně?
BTW. Za tlumič ti furt ještě dlužim. Myslím na to...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:inkvizitorr psal:to ne, ale zjistil sem, že mam plnou garage dílů kdyby někdo potřeboval cokoliv z motoru, plasty, kompletní předek (trubky, teleskopy s pružinama wirth), kotouče, brejle, svody, kola (obě)... leží mi to tam... jo a ještě vačky na B12 z gsxr 750
Ty vačky z GSX-R.. Budou pasovat na starou B12 bez problémů? Já jen, že mě asi na konci sezony čeká rozvoďák, tak bych to vzal jednim vrzem. Kolik za ně?
BTW. Za tlumič ti furt ještě dlužim. Myslím na to...
...pasovat budou...
VIDLE 1 psal:Inkviz..... , tak poslal jsi ten chladič na B 600 nebo né ???? Jestli né, tak mi to napiš ať nečekám jak voslík na něco co třeba nebylo ani odeslaný....
...nechcu dělat vlny, ale jeden Inkvizuf chladič na B6 je u mě na dílně a tudíš tipuju, že vodeslanej nebyl...a dva určitě nemá...to jen pro informaci
nicola.foxx (Člen) 19.05.2010 20:41:09 Offline |
Ale prd. Udelaj tomu zasejc propagacni prispevek a bude z toho dobrej kvelb.
Akorat musi tedkon Vajpr nekam dal, aby to zase nepsal ze stejny IP adresy jako posledne.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Koldan psal:Kelly01 psal:proč to nehodils na poštu
z češtiny propadáš, že jo woe? správně to má být:
pročs to nehodil na poštu
správně je to:
pročs tos nejebls na poštu kundo jedna
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Martin1200 (Člen) 19.05.2010 23:18:21 Offline |
Filous psal:Ondráš psal:inkvizitorr psal:to ne, ale zjistil sem, že mam plnou garage dílů kdyby někdo potřeboval cokoliv z motoru, plasty, kompletní předek (trubky, teleskopy s pružinama wirth), kotouče, brejle, svody, kola (obě)... leží mi to tam... jo a ještě vačky na B12 z gsxr 750
BTW. Za tlumič ti furt ještě dlužim. Myslím na to......pasovat budou...
...co to udělá s motorem? Slyšel jsem vačky z gsx-r 1100, ale ze 750?
Martin1200 psal:Filous psal:Ondráš psal:
BTW. Za tlumič ti furt ještě dlužim. Myslím na to......pasovat budou...
...co to udělá s motorem? Slyšel jsem vačky z gsx-r 1100, ale ze 750?
...ty vačky sou naprosto identický jag pro jedenácku, tag pro sedumpade...a udělá to to, že malinko, skoro neznatelně umře spodek, ale dostane to koule nahoře ...ideální kombinace je dvanáckovej motor+vačky 1100/750+1100palice...ale chce to zdravej motor na klice...
inkvizitorr (Administrator) 20.05.2010 07:16:59 Offline |
VIDLE 1 psal:Inkviz..... , tak poslal jsi ten chladič na B 600 nebo né ???? Jestli né, tak mi to napiš ať nečekám jak voslík na něco co třeba nebylo ani odeslaný....
a sakra du to zařídit
doba je temná...
inkvizitorr psal:VIDLE 1 psal:Inkviz..... , tak poslal jsi ten chladič na B 600 nebo né ???? Jestli né, tak mi to napiš ať nečekám jak voslík na něco co třeba nebylo ani odeslaný....
a sakra du to zařídit
chdák Filous, zase pude s igelitkou na počtu
Lihy psal:inkvizitorr psal:VIDLE 1 psal:Inkviz..... , tak poslal jsi ten chladič na B 600 nebo né ???? Jestli né, tak mi to napiš ať nečekám jak voslík na něco co třeba nebylo ani odeslaný....
a sakra du to zařídit
chdák Filous, zase pude s igelitkou na počtu
...to rači skočim do autej a předam to Inkvizej, von na tu počtu chodí děsně rát, vlastně eště rači neš já
nicola.foxx (Člen) 20.05.2010 12:00:55 Offline |
Filous psal:...to rači skočim do autej a předam to Inkvizej, von na tu počtu chodí děsně rát, vlastně eště rači neš já
Hele to zni rozumne. Skoc do autej, prijed. Nocleh se tu nekde v okoli najde a piva je tu dost.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Tak dneska je 31.5 a pořád nic ..... Ani zpráva ani vzkaz ani mail a o chladiči na poště raději ani nemluvím ....prostě nic Hele nech si ho ... Vyškolil jsi mě pěkně. Přeju Ti ať nepříjdeš do holportu s takovejma , jako jseš sám , když budeš v ouzkejch ...
VIDLE 1 psal:Tak dneska je 31.5 a pořád nic ..... Ani zpráva ani vzkaz ani mail a o chladiči na poště raději ani nemluvím ....prostě nic Hele nech si ho ... Vyškolil jsi mě pěkně. Přeju Ti ať nepříjdeš do holportu s takovejma , jako jseš sám , když budeš v ouzkejch ...
Sorry, ale popbavilo mě to je vidět, že s xichtem obchoduješ prvně. Vytrvej a hleď vstříc lepším zítřkům
Opravdu čekáš dodací dobu kratší než měsíc od někoho, kdo jezdil na italské motorce a dokonce má zkušenosti s nákupem náhradních dílů na tento stroj???
Dej mu ještě měsíc a chladič je doma
ABik psal:VIDLE 1 psal:Tak dneska je 31.5 a pořád nic ..... Ani zpráva ani vzkaz ani mail a o chladiči na poště raději ani nemluvím ....prostě nic Hele nech si ho ... Vyškolil jsi mě pěkně. Přeju Ti ať nepříjdeš do holportu s takovejma , jako jseš sám , když budeš v ouzkejch ...
Sorry, ale popbavilo mě to je vidět, že s xichtem obchoduješ prvně. Vytrvej a hleď vstříc lepším zítřkům
Opravdu čekáš dodací dobu kratší než měsíc od někoho, kdo jezdil na italské motorce a dokonce má zkušenosti s nákupem náhradních dílů na tento stroj???
Dej mu ještě měsíc a chladič je doma
Na tohle si někdo dokáže zvyknout ?? ..... Do háje s tímhle čertem ...
VIDLE 1 psal:ABik psal:VIDLE 1 psal:Tak dneska je 31.5 a pořád nic ..... Ani zpráva ani vzkaz ani mail a o chladiči na poště raději ani nemluvím ....prostě nic Hele nech si ho ... Vyškolil jsi mě pěkně. Přeju Ti ať nepříjdeš do holportu s takovejma , jako jseš sám , když budeš v ouzkejch ...
Dej mu ještě měsíc a chladič je domaNa tohle si někdo dokáže zvyknout ?? ..... Do háje s tímhle čertem ...
Ty woe tak zvedni foun a zavolej mu ne ? Ty neco chces nejsi sam co neco po nem chce
K.a.s.y.m. (Člen) 31.05.2010 14:40:35 Offline |
a další věc..vyplň si profil..takhle ani nevi s kym jedná.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
VIDLE 1 psal:Tak dneska je 31.5 a pořád nic ..... Ani zpráva ani vzkaz ani mail a o chladiči na poště raději ani nemluvím ....prostě nic Hele nech si ho ... Vyškolil jsi mě pěkně. Přeju Ti ať nepříjdeš do holportu s takovejma , jako jseš sám , když budeš v ouzkejch ...
...poslouchej...ten inkriminovanej chladič mam na dílně já...Inkviz mi řikal, že vot tebe zjistí adresu a já mu slíbil, že ti ho pošlu...ale nemam tu adresu, tagže esi to chceš urychlit, pošli mi do mejlu svoji adresu, Inkvizovi pošli prachy na účet a já s tym na tu počtu dojdu...nechci ho vomlouvat, bo s nim je fšecko nadlouho, ale ňák si toho nabral moc, do toho čerstvý mimino, prostě nestíhá
Billy psal:VIDLE 1 psal:ABik psal:
Dej mu ještě měsíc a chladič je domaNa tohle si někdo dokáže zvyknout ?? ..... Do háje s tímhle čertem ...
Ty woe tak zvedni foun a zavolej mu ne ? Ty neco chces nejsi sam co neco po
nem chce
No to je mi rada, kdybych mu nevolal 2 x tak nejsem asi tak nasranej , jak jsem ... A že jsem mu napsal adresu mailem o tom snad nemusím psát referáty ...
Filous psal:VIDLE 1 psal:Tak dneska je 31.5 a pořád nic ..... Ani zpráva ani vzkaz ani mail a o chladiči na poště raději ani nemluvím ....prostě nic Hele nech si ho ... Vyškolil jsi mě pěkně. Přeju Ti ať nepříjdeš do holportu s takovejma , jako jseš sám , když budeš v ouzkejch ...
...poslouchej...ten inkriminovanej chladič mam na dílně já...Inkviz mi řikal, že vot tebe zjistí adresu a já mu slíbil, že ti ho pošlu...ale nemam tu adresu, tagže esi to chceš urychlit, pošli mi do mejlu svoji adresu, Inkvizovi pošli prachy na účet a já s tym na tu počtu dojdu...nechci ho vomlouvat, bo s nim je fšecko nadlouho, ale ňák si toho nabral moc, do toho čerstvý mimino, prostě nestíhá
Děkuji Ti, něvěděl jsem, že to bude takhle na dlouhý lokte , ale v nasranosti jsem už objednal ráno chladič někde v Kolíně .... Jinak jsem stálej člen ...VIDLE..., jen jsem změnil PC s nastavením a vostatní se mi vykouřilo z hlavy...po těch letech, tak jsem se přihlásil nově takhle .
VIDLE 1 psal:Filous psal:VIDLE 1 psal:Tak dneska je 31.5 a pořád nic ..... Ani zpráva ani vzkaz ani mail a o chladiči na poště raději ani nemluvím ....prostě nic Hele nech si ho ... Vyškolil jsi mě pěkně. Přeju Ti ať nepříjdeš do holportu s takovejma , jako jseš sám , když budeš v ouzkejch ...
Děkuji Ti, něvěděl jsem, že to bude takhle na dlouhý lokte , ale v nasranosti jsem už objednal ráno chladič někde v Kolíně .... Jinak jsem stálej člen ...VIDLE..., jen jsem změnil PC s nastavením a vostatní se mi vykouřilo z hlavy...po těch letech, tak jsem se přihlásil nově takhle .
...ok, mě je to tag ňák fuck, já na tom nejsem ňák zainteresovanej, jen je ten chladič prostě u mě, páč sme s nim měli ňáký plány, ale sešlo s toho, já bych s tym měl enem práci dojít na tu počtu a uš bych tam třeba dávno došel, ale nevjeděl sem a nevim, kam ho poslat, tagže??? ...no prostě zvostává dál v regále, von se neskazí
...furt se tam válí, ale je to 12tkovej, tagže je vječí a tušimže má jináč příruby...ale vlastně k ňomu sou i hadice...ale netušim, jag sou držáky...prostě si myslim, že tam pasovat nebude
Filous psal:...furt se tam válí, ale je to 12tkovej, tagže je vječí a tušimže má jináč příruby...ale vlastně k ňomu sou i hadice...ale netušim, jag sou držáky...prostě si myslim, že tam pasovat nebude
Aha, tak to mám smůlu. Já pochopil z předchozí diskuze, že je to na B6.
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Stránky: 1