Nejsi přihlášen
Blinkr (nebliká)
Čau, dneska jsem kontroloval jestli vše svítí a zjistil jsem, že nebliká pravý přední blinkr. Všechny ostatní blikali... Po chvíli přemýšlení jsem dospěl k závěřu, že jsem prostě vadnej a že koupím novej. Jenže pak jsme s kámošem přišli na to, že když se vypnou světla tak bliká! Poté jsem ujel asi 30 km a už nebliká ani se zhasnutými světly. Jinak mám tam diodový blinkry. Myslíte, že je tenhle jeden špatnej a nebo je nějaká závada v elektroinstalaci?
Editoval osiris (27.04.2010 22:59:05)
K.a.s.y.m. (Člen) 27.04.2010 20:19:36 Offline |
Re: Blinkr (nebliká)
bych řek,že máš někde u blinkru špatnou kostru
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 27.04.2010 20:30:04 Offline |
Sucre psal:K.a.s.y.m. psal:bych řek,že máš někde u blinkru špatnou kostru
To znamená co? Špatný kabely od blinkru?
no k tomu blinkru co ti blbne máš špatnou kostru.
Z blinkru vedou 2 kabely. Jeden plus a druhý mínus. Skontroluj si jestli se ti to někde neutřepalo. Nejspíš ve spoji blinkru a kabeláže motorky (profík to zapájí a přetáhne smrťovačkou, hovado to zakroutí a oblepí izolepou).
GSX1250FA
nicola.foxx (Člen) 27.04.2010 23:54:09 Offline |
LukinB6 psal:Z blinkru vedou 2 kabely. Jeden plus a druhý mínus. Skontroluj si jestli se ti to někde neutřepalo. Nejspíš ve spoji blinkru a kabeláže motorky (profík to zapájí a přetáhne smrťovačkou, hovado to zakroutí a oblepí izolepou).
S tema hovadama vofafrne woe. Spousta elektrikaru tvrdi, ze nejlip prenasi krutispoj a nikda se nevytrepe a nerozpoji jako zacinovanej spoj
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
hlemejzd999 (Člen) 28.04.2010 07:15:40 Offline |
nicola.foxx psal:LukinB6 psal:Z blinkru vedou 2 kabely. Jeden plus a druhý mínus. Skontroluj si jestli se ti to někde neutřepalo. Nejspíš ve spoji blinkru a kabeláže motorky (profík to zapájí a přetáhne smrťovačkou, hovado to zakroutí a oblepí izolepou).
S tema hovadama vofafrne woe. Spousta elektrikaru tvrdi, ze nejlip prenasi krutispoj a nikda se nevytrepe a nerozpoji jako zacinovanej spoj
taky jsem už několikrát slyšel od různých elektrikářů , že nejlepší spoj je motanej
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
pavlikbary (Člen) 28.04.2010 08:30:56 Offline |
ja kroutim a izoluju smrstovackou takze jsem asi pulprase ale funguje to super
antož sem vod fochu, tak vzkaz pro všechny 'hovada' a 'půlprasata': když máte potřebu napojit ňákej kábl, pohněte svojí maličkostí do nejbližšího slušnýho elektrokšeftu a obětujte pár korun za tohle http://www.vltava2000.cz/autoelektrika/ … oodsID=870 instalaci zvládne i necvičenej šimpanz a je to navěky; existuje i letovací varianta (uprostřed spojky je cín, kterej se po ohřátí zapalovačem rozteče a kroucený spoj proletuje)
hledat tzv. Siemensův kroucený spoj schovanej někde za rámem (nebo jinde kde neni vidět) působící nahodilý zkraty je fakt lahůdka
..svět se řítí do ďáblovy řiti..
K.a.s.y.m. (Člen) 28.04.2010 10:43:18 Offline |
tomsth psal:antož sem vod fochu, tak vzkaz pro všechny 'hovada' a 'půlprasata': když máte potřebu napojit ňákej kábl, pohněte svojí maličkostí do nejbližšího slušnýho elektrokšeftu a obětujte pár korun za tohle http://www.vltava2000.cz/autoelektrika/ … oodsID=870 instalaci zvládne i necvičenej šimpanz a je to navěky; existuje i letovací varianta (uprostřed spojky je cín, kterej se po ohřátí zapalovačem rozteče a kroucený spoj proletuje)
hledat tzv. Siemensův kroucený spoj schovanej někde za rámem (nebo jinde kde neni vidět) působící nahodilý zkraty je fakt lahůdka
14 korun..to se ,ne?to to radši spájim a zaleju do smrštovačky
14 korun..to se ,ne?to to radši spájim a zaleju do smrštovačky
no ty jo bo nemáš obě ruce levý, ale sou talenti, který páječkou nevládnou nebo ani neví co to je, pro ty je to ideální..ináč ceny jsou od pjetikoruny vejš..to myslim nikoho nepoloží
..svět se řítí do ďáblovy řiti..
K.a.s.y.m. (Člen) 28.04.2010 13:08:44 Offline |
tomsth psal:14 korun..to se ,ne?to to radši spájim a zaleju do smrštovačky
no ty jo bo nemáš obě ruce levý, ale sou talenti, který páječkou nevládnou nebo ani neví co to je, pro ty je to ideální..ináč ceny jsou od pjetikoruny vejš..to myslim nikoho nepoloží
to máš pravdu 5 Kč ne je radost po někom předělávat uzlovanou elektriku
hlemejzd999 (Člen) 28.04.2010 16:25:02 Offline |
tomsth psal:antož sem vod fochu, tak vzkaz pro všechny 'hovada' a 'půlprasata'.....
to si pořídim ...to sou vjeci dneska už ...holt moderní vymoženosti
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Zdravím.
Nechci zakládat zbytečně další téma tak se zeptám tu, přestal mi blikat zadní levý blinkr nejspíš je někde blba kostra, kabel de někam pod nádrž, nevíte někdo do čeho to tam vede, a jestli budu muset sundavat nádrž nebo je to umístěné někde kam se dá dostat i bez toho?
Computers says No!!
Srond psal:Zdravím.
Nechci zakládat zbytečně další téma tak se zeptám tu, přestal mi blikat zadní levý blinkr nejspíš je někde blba kostra, kabel de někam pod nádrž, nevíte někdo do čeho to tam vede, a jestli budu muset sundavat nádrž nebo je to umístěné někde kam se dá dostat i bez toho?
...zadní blinkry maj konektory za sedlem f potsedláku, ne pot nádrží...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Ale od nich to de někam pod nádrž, konektor sem rozpojil ale naměřil jsem tam uplně to sámé jako v objímce, takže chyba musí být asi někde jinde a po trase jsme si nevšíml že by to někde bylo prodřené.
Computers says No!!
...tag to budeš mít trabl, bo pag je to zamotaný do hlavního svazku...je to sice prasárna a eletrikáři by se s toho střelili do palice, ale nejjednodušší je natáhnout si tam šťávu vot předního, neš kuchat svazek...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Že by se to přerušilo ve svazku??? No je to možný, ale málo pravděpodobný. Myslím.
Kouknul bych do schématu na barvu vodiče a pak od kud to vede.
A pátral bych po vodiči.
Ve svazku se dá propíchnout špendlíkem a měřit. Vsázím na to, že drát to nebude.
GSF1250SA K7
bandit.alien (Člen) 09.01.2013 12:20:12 Offline |
Nechci denne zakladat X novejch vláken,.. ale Kde je přerušovač blinkrů? jelikož sem rozmrdal i blinkry, a koupil LEDkový,.. a nechci sem rdat s odporama když finančně stejně vyjde univerzal přerušovaš kterej sam pozna jestli živí žárofky nebo LEDky,.. tak to rovnou prohodim,.. kdyš to pujdu hledat a pujdu po kabelech tak poznam hovno pač se v tom vubec nevyznam :D
K.a.s.y.m. (Člen) 09.01.2013 13:28:08 Offline |
bandit.alien psal:Nechci denne zakladat X novejch vláken,.. ale Kde je přerušovač blinkrů? jelikož sem rozmrdal i blinkry, a koupil LEDkový,.. a nechci sem rdat s odporama když finančně stejně vyjde univerzal přerušovaš kterej sam pozna jestli živí žárofky nebo LEDky,.. tak to rovnou prohodim,.. kdyš to pujdu hledat a pujdu po kabelech tak poznam hovno pač se v tom vubec nevyznam :D
pokud nechces jit po kabelech tak to rovnou nekomu dej.protoze na Banditu je prerusovac v tom spolecnym relatku vedle pojistek a pokud chces dat univerzal tak musis po kabelech a kabeli z toho vypreparovat ven
K.a.s.y.m. (Člen) 09.01.2013 14:28:06 Offline |
morganzd psal:ma starou 600, tam je rele blinkru samostatne
je vzadu pod plastem po leve strane
v telefonu fotky nevidim ridil jsem se jen typem co ma v profilu.starej model ho ma jinde to je fakt.
bandit.alien (Člen) 09.01.2013 19:29:39 Offline |
morganzd psal:ma starou 600, tam je rele blinkru samostatne
je vzadu pod plastem po leve strane
HA !! díky mam to
Stránky: 1