Nejsi přihlášen
vasek b 12 (Člen) 06.03.2007 19:40:35 Offline |
Re: Tenax na B12????
taky jsem ho tam měl pak jsem tam koupil škorpika je lepči hlavne s vložkou a homologovanej a prachy stejni
jo ta svičkova z Bechyně ta teda je
KOŽON psal:Má někdo zkušenosti s koncovkou tenax na B12?Chtěl bych trochu ohlučnit motorku nechci žadné extra upravy jen chci byt viďet,nebo origo zvuk už mě neba
Sem minulej tejden aj se svodem prodal ten můjjak novej aj se svodemprostě nečel moji motorce k pleti
Jebat motorky :-)
KOŽON psal:Má někdo zkušenosti s koncovkou tenax na B12?Chtěl bych trochu ohlučnit motorku nechci žadné extra upravy jen chci byt viďet,nebo origo zvuk už mě neba
Kamos ho ma na B12 2003 a je spokojeny. Loni jsem s nekym z Tenaxu telefonoval, jsou schopni ho vyrobit a poslat postou
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
mam ho tam sem vcelku spokojen mozna by chtelo řidsi filtr zda se mi ze nekdy se to jako nechce nadechnout v určitich otačkach z origo mi to nedela tak to musi byt tou koncovkou
když ho miluješ neni co řešit bandit
nebo bmw gs
fifa b 12 psal:mam ho tam sem vcelku spokojen mozna by chtelo řidsi filtr zda se mi ze nekdy se to jako nechce nadechnout v určitich otačkach z origo mi to nedela tak to musi byt tou koncovkou
No ďál mě to samé a mám po ventilech a seřízenejch karbcích a je pokoj(teda minulej tejden před prodejem)a ten co mám teď taky v pohotakže bych řek seštelovat u B6 sem nic nepoznal ale B12 jo
Jebat motorky :-)
pavel dolínek (Člen) 06.03.2007 21:05:30 Offline |
na ten tenax bacha,prodavaj se tu polsky plagiaty,myslim ze tady nekdo na nej nalitnul
"una storia italiana"
inkvizitorr (Administrator) 06.03.2007 21:09:43 Offline |
dolínek: ale hovno, to sou ty polský tenaksy, ty maj i tu homologační vložku...
www.tenaks.pl
doba je temná...
Stránky: 1