Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 13.05.2010 07:28:43 Offline |
Re: Darování krve 12.5.(2010)
a mě nechtěli...že prej po kérce moc brzy,ale mám prej s klidnym svědomim přijít v Září...tak do toho půjdu
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 13.05.2010 07:44:25 Offline |
Bodlinka psal:Kukii: dobře ty!
Kasym: jj, myslela jsem si to... tak alespoň už víš kam, co a jak
no víš jak kdyby na netu rovnou napsali,že čerstvý znamená půl roku tak jsem tam třeba ani nejel..jenže to je napsaný až v tom dotazníku...no nic..aspoň vim jakou mám krevní skupinu a že krev mám v pořádku a v září se tam sejdeme znova.
Tome, já ti nevím, ale to tu psala i Bodlinka že je to možné až za půl roku...
Bodlinka psal:Zdrav. způsobilost:
Darovat krev nemohou osoby, které v minulosti prodělaly infekční žloutenku, zejména typu B nebo C, syfilis, tuberkulosu, některé tropické choroby. Po jiných infekčních chorobách jsou z dárcovství vyřazeny pouze dočasně (1 - 2 roky po úzdravě) - např. infekční žloutenky typu A, infekční mononuklesoa, brucelosa, boreliosa, kapavka a pod. Při neinfekčních chorobách různých orgánů (srdce, plíce, trávicí trakt, ledviny, játra a pod) jsou dárci zpravidla vyřazování dočasně nebo trvale, podle závažnosti onemocnění. V každém případě nemohou darovat krev osoby s nádorovým postižením. Po chirurgických výkonech, včetně piercingu a tetování, je možné darovat krev nejdříve až za 6 měsíců. Trvale vyřazeni jsou dále lidé s cukrovkou, těžkými formami alergie, lidé trpící epilepsií, hemofilici a osoby, které byli v minulosti léčeni hormony hypofýzy (podvěsku mozkového ) - např. růstovým hormonem. Z dárcovství jsou též vyloučeny osoby ze skupin se zvýšeným rizikovým chováním, zejména vzhledem k nákaze HIV, jako jsou osoby provozující prostituci, závislé na drogách a alkoholu, ale též muži, kteří provozují vzájemný pohlavní styk.
Podle současných pravidel platných v EU mohou ženy darovat plnou krev nejvýše 4 x do roka a muži 5 x do roka, nejkratší interval mezi odběry je 8 týdnů. Jeden odběr plné krve činí 450 ml.
Jinak, já stále nachcípaná, zítra dovča a víkend ležení a snad to bude ok a půjdu
Jaký si to uděláš, takový to máš...
K.a.s.y.m. (Člen) 13.05.2010 08:22:30 Offline |
Žirafa psal:Tome, já ti nevím, ale to tu psala i Bodlinka že je to možné až za půl roku...
Darovat krev nemohou osoby, které v minulosti prodělaly infekční žloutenku, zejména typu B nebo C, syfilis, tuberkulosu, některé tropické choroby. Po jiných infekčních chorobách jsou z dárcovství vyřazeny pouze dočasně (1 - 2 roky po úzdravě) - např. infekční žloutenky typu A, infekční mononuklesoa, brucelosa, boreliosa, kapavka a pod. Při neinfekčních chorobách různých orgánů (srdce, plíce, trávicí trakt, ledviny, játra a pod) jsou dárci zpravidla vyřazování dočasně nebo trvale, podle závažnosti onemocnění. V každém případě nemohou darovat krev osoby s nádorovým postižením. Po chirurgických výkonech, včetně piercingu a tetování, je možné darovat krev nejdříve až za 6 měsíců. Trvale vyřazeni jsou dále lidé s cukrovkou, těžkými formami alergie, lidé trpící epilepsií, hemofilici a osoby, které byli v minulosti léčeni hormony hypofýzy (podvěsku mozkového ) - např. růstovým hormonem. Z dárcovství jsou též vyloučeny osoby ze skupin se zvýšeným rizikovým chováním, zejména vzhledem k nákaze HIV, jako jsou osoby provozující prostituci, závislé na drogách a alkoholu, ale též muži, kteří provozují vzájemný pohlavní styk.
Podle současných pravidel platných v EU mohou ženy darovat plnou krev nejvýše 4 x do roka a muži 5 x do roka, nejkratší interval mezi odběry je 8 týdnů. Jeden odběr plné krve činí 450 ml.Jinak, já stále nachcípaná, zítra dovča a víkend ležení a snad to bude ok a půjdu
Prostě to tam nebylo a hotovo
K.a.s.y.m. psal:Žirafa psal:Tome, já ti nevím, ale to tu psala i Bodlinka že je to možné až za půl roku...
Podle současných pravidel platných v EU mohou ženy darovat plnou krev nejvýše 4 x do roka a muži 5 x do roka, nejkratší interval mezi odběry je 8 týdnů. Jeden odběr plné krve činí 450 ml.Jinak, já stále nachcípaná, zítra dovča a víkend ležení a snad to bude ok a půjdu
spíš neumíš číst
Život je boj-mašina je nej!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 13.05.2010 08:43:34 Offline |
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:Žirafa psal:Tome, já ti nevím, ale to tu psala i Bodlinka že je to možné až za půl roku...
Jinak, já stále nachcípaná, zítra dovča a víkend ležení a snad to bude ok a půjduProstě to tam nebylo a hotovo
spíš neumíš číst
K.a.s.y.m. (Člen) 13.05.2010 08:53:25 Offline |
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:
spíš neumíš čístProstě to tam nebylo a hotovo
se opakuješ
já to tam fakt neviděl..a i kdyby jo..tak ten den volna za to stál odpolední procházka na Petřín neměla chybu
nicola.foxx (Člen) 13.05.2010 11:52:36 Offline |
Posranej bacil. Uz druhej den doma lezim jak hajtra. Potim se jak dvere vot chliva, tece mi z rypaku a porad se mi strida teplo se zimou kurwa
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Žirafa psal:Platí ta středa?
tahle 26. za mě ne-e... páč jsem byla v tom Německu a šéf by se po kdybych zase nebyla v práci
takže jdeme tu další 2.6. (to už budu mít volno na dobu neurčitou )
tahle 26. za mě ne-e... páč jsem byla v tom Německu a šéf by se po kdybych zase nebyla v práci
takže jdeme tu další 2.6. (to už budu mít volno na dobu neurčitou )
Aha... mno tak to vidim že se k vám přidam až půjdete další kolo, příští středu se mi to nehodí, bych si zase musela přehazovat šichtu v práci...
Nechci zakládat nové vlákno, tak to vpichnu ještě semka...
Blíží se mi další termín darování krve (Praha-FNKV)... A jelikož jsem mimo domov, tak bych volila 29.10.2010 je to pátek a den před tím svátek... tak by se mi volníčko z práce hodilo
ale je mi jasný že tam bude nával, proto bych to viděla na brzké ranní...
Měl by tedy ještě někdo zájem jít se mnou? Termín není závazný...
PS: nehlašte se všichni
Blíží se mi další termín darování krve (Praha-FNKV)... A jelikož jsem mimo domov, tak bych volila 29.10.2010 je to pátek a den před tím svátek... tak by se mi volníčko z práce hodilo
ale je mi jasný že tam bude nával, proto bych to viděla na brzké ranní...
Měl by tedy ještě někdo zájem jít se mnou? Termín není závazný...
PS: nehlašte se všichni
Já bych už konečně šla...
Progear 650 (Člen) 27.09.2010 16:52:06 Offline |
i já...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 29.09.2010 19:44:21 Offline |
já nemůžu..byl jsem 23.9. takže další asi až v lednu.nebo ještě před vánoci
Stránky: 1 2