Nejsi přihlášen
...záchrana jedný B6
...slíbil jsem až bude hotovo, tedy v pondělí znovunarozená
původní stav: šrot
výměna: brzdovka, destičky, ložiska v kole, pneumatiky, simerinky a olej ve vidlích, podložka řetězovýho kolečka, baterie, cívka (starší), kabely ke svíčkám (starší), svíčky, membrána v karbci (starší), palivovej kohout (starší), palivová hadice, vzduchovej filtr, olej, olejovej filtr, vata vejfuku
oprava: přepláštění laďáku, ráfky, plasty, závity v můstkách vačky, přetěsnění motoru, páka zad. brzdy
lak: vidle, brejle, víka motoru, plasty, nádrž, klakson, ráfky (retušování), rám (retušování)
seřízení: karbce, plynový lanka, ventily, světlo
kontrola: rozvody, napínák, tlaky ve válcích, řetězovka
doplněno: podložky do tlumičů, doraz stojanu, proužky na ráfky
bude: zrcátka ?, nosič ?, padáky, nulování tacho
závěr: pokud bych počítal práci, tak je to absolutně nerentabilní
...možná jsem si na něco nevzpomněl
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Re: ...záchrana jedný B6
seš hodnej, že sas mi chtěl zavděčit, ale ty pásky měly bejt bílý nebo zelený a ne goldnový
jináč jen dotaz, dyby sa ti chtělo to tu udat, moh bys sem napsat finanční stránku? je mi jasný, že pro tebe to bylo hlavně hraní si (kuwa to já budu asik stavit domečky pro panenky:o( ale i tak by ňa zajímalo, jag to vyšlo
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
K.a.s.y.m. (Člen) 29.04.2010 21:57:07 Offline |
hezká prácička..i ta barevná kombinace je vcelku zajímavá hodin na tom muselo bejt jak na kostele
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
nicola.foxx (Člen) 30.04.2010 00:48:42 Offline |
A nevypadalo by lepsejc, dyby byl ten ram bilej
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
SUPER.Myslím,že zasloužilej krasavec.Ty hodiny práce asi nikdo neocení,ale tím víc si člověk é motorky váží.Pokud by byl čas tak ešče jednu pro mě prosím!
Někdo se ptal cos dával na ty kluzáky,víka a brejle.Byla to komaxová barva,nebo něco podobnýho? Estli je to tajemství tak pšššt.
Jezdím tak,abych se vždy v pohodě vrátil.
hlemejzd999 (Člen) 30.04.2010 07:07:33 Offline |
hezký,no....taky bych takhle potřeboval zachránit tu mou....
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
inkvizitorr (Administrator) 30.04.2010 07:12:12 Offline |
a co rozleštit ty svody hlavně to pod motorem jinak
doba je temná...
K.a.s.y.m. (Člen) 30.04.2010 07:31:06 Offline |
Pavlusha psal:SUPER.Myslím,že zasloužilej krasavec.Ty hodiny práce asi nikdo neocení,ale tím víc si člověk é motorky váží.Pokud by byl čas tak ešče jednu pro mě prosím!
Někdo se ptal cos dával na ty kluzáky,víka a brejle.Byla to komaxová barva,nebo něco podobnýho? Estli je to tajemství tak pšššt.
už to tu několikrát říkal..je to tuším autácká stříbná barva na Chyslery..on to Osi upřesní.
čéče pěkný jak je tam samostatně nádrž a plasty tak to se mi líbí jako hódně moc.....ale pak na tom černym rámu to už neni takový (ale ani nevim v jaký jiný barvě bych to dal...asi něco světlejšího aby nevypadal tak masivně)....ale to je jen detail, jináč je to paráda
ps. víš co ti řekne Freš, viď....žes to posral bo černá...jedině černá
K.a.s.y.m. (Člen) 30.04.2010 08:26:45 Offline |
Lihy psal:čéče pěkný jak je tam samostatně nádrž a plasty tak to se mi líbí jako hódně moc.....ale pak na tom černym rámu to už neni takový (ale ani nevim v jaký jiný barvě bych to dal...asi něco světlejšího aby nevypadal tak masivně)....ale to je jen detail, jináč je to paráda
ps. víš co ti řekne Freš, viď....žes to posral bo černá...jedině černá
možná budu za blba,ale neni ten rám hodně tmavě zelenej???proto tam jsou ty ostatní proužky taky zelený a čim dál světlejší aby to nebyl takovej skok na bílou???jinak teda ta barevná kombinace mi dost připomíná Plzeňský ČSAD
K.a.s.y.m. psal:Lihy psal:čéče pěkný jak je tam samostatně nádrž a plasty tak to se mi líbí jako hódně moc.....ale pak na tom černym rámu to už neni takový (ale ani nevim v jaký jiný barvě bych to dal...asi něco světlejšího aby nevypadal tak masivně)....ale to je jen detail, jináč je to paráda
ps. víš co ti řekne Freš, viď....žes to posral bo černá...jedině černámožná budu za blba,ale neni ten rám hodně tmavě zelenej???proto tam jsou ty ostatní proužky taky zelený a čim dál světlejší aby to nebyl takovej skok na bílou???jinak teda ta barevná kombinace mi dost připomíná Plzeňský ČSAD
čoveče Kasyme,jsem rád,žes to vypustil ty,taky mi napadlo srovnání s čsad
..ale nic proti, je to moc pěkný,originální a musela to bejt dobrá facha
...a bude hůř!
K.a.s.y.m. (Člen) 30.04.2010 09:24:46 Offline |
karlos100 psal:K.a.s.y.m. psal:Lihy psal:čéče pěkný jak je tam samostatně nádrž a plasty tak to se mi líbí jako hódně moc.....ale pak na tom černym rámu to už neni takový (ale ani nevim v jaký jiný barvě bych to dal...asi něco světlejšího aby nevypadal tak masivně)....ale to je jen detail, jináč je to paráda
ps. víš co ti řekne Freš, viď....žes to posral bo černá...jedině černámožná budu za blba,ale neni ten rám hodně tmavě zelenej???proto tam jsou ty ostatní proužky taky zelený a čim dál světlejší aby to nebyl takovej skok na bílou???jinak teda ta barevná kombinace mi dost připomíná Plzeňský ČSAD
čoveče Kasyme,jsem rád,žes to vypustil ty,taky mi napadlo srovnání s čsad
..ale nic proti, je to moc pěkný,originální a musela to bejt dobrá facha
bo jsem jezdil dva roky do Plzně do školy tak si to matně pamatuju
K.a.s.y.m. psal:karlos100 psal:K.a.s.y.m. psal:
možná budu za blba,ale neni ten rám hodně tmavě zelenej???proto tam jsou ty ostatní proužky taky zelený a čim dál světlejší aby to nebyl takovej skok na bílou???jinak teda ta barevná kombinace mi dost připomíná Plzeňský ČSADčoveče Kasyme,jsem rád,žes to vypustil ty,taky mi napadlo srovnání s čsad
..ale nic proti, je to moc pěkný,originální a musela to bejt dobrá fachabo jsem jezdil dva roky do Plzně do školy tak si to matně pamatuju
...jsou to i barvy sokolovský uhelný,třeba by moh Osi poslat žádost o sponzorskej
příspěvek
...a bude hůř!
medvídkoj: ne e, zlatý jsou tam naschvál ke zlatejm nápisům
inženýrkoj: barvou
frešoj: no právě, ještě nejsou a teď mám strach ho s tím pustit na okruh ...ale jestli je po tátoj, tak by mu byly hovno platný
pavlushoj: komaxit ? na motorce ? kristovanoho, tfujtajxl ...metla to je
druidoj: vyliž si ...se svojí vanou bys moh tušit že mi dá práci se vohnout tak dolů
lihoj: věděl jsem že tě chytí "katana linie"
...no a plzeň ? ...uhelná ? no jo, to čumím
Osi, takový práce sis s tím dal ... a pořád to vypadá jak Bandit.
Nebo to si chtěl?
Odhaduju, že mě trvá zašroubování šroubu tak 8 minut a dvě čudky k tomu. Takže takovouhle prácičku bych zmáknul přibližně tak za..... teď honem nevim... tak za 3 roky?
Tak na nás vybal kolik tomu dals ty, ať víme, jak hluboko můžeme smekat.
Vypada to pekne, kez bych nekdy mel takove otce a ne takoveho blbce
zzzmrzlinar (Člen) 30.04.2010 11:55:22 Offline |
parádní práce,
osiris psal:Inženýrek psal:osiris psal:inženýrkoj: barvou
Aha, já si řikal, že to hounem potřený nebude
...jestli myslíš odstín, tak chrysler xs5
Jasně, myslel jsem odstín i co to je za barvu. Normálně Akryl 2K nebo jak se tomu nadává?
Sorry, těm barvičkám fakt nerozumím, tak se ptám.
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
...2K bys neměl metlu ...no teda teoreticky moh bys, ale je to takovej paskvil kterej bys v tomhle odstínu stejně nesehnal ...zkrátka metla, akryl, vodouředitelná
osiris psal:...2K bys neměl metlu ...no teda teoreticky moh bys, ale je to takovej paskvil kterej bys v tomhle odstínu stejně nesehnal ...zkrátka metla, akryl, vodouředitelná
Dík za vysvětlení
Meloun psal:Billy psal:Vypada to pekne, kez bych nekdy mel takove otce a ne takoveho blbce
Asi založíme spolek vee
to uz asi nedohonite, ale mate moznost jednou takovy otcove bejt
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Banditatom (Člen) 30.04.2010 16:59:39 Offline |
pěkný ta bílá je oužo
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
a čí to byl nápad dát goldnové nápisy?
Nápisy černé a proužky na ráfkách bílé = super práce
Ale aj tak mosím pochválit
Akorát eště musím dodat, ža u takových věcí sa to už nedá přepočítávat na "vyplatí/nevyplatí". Už je to veterán a tak se k tomu mosí aj přistupovat
hlemejzd999 (Člen) 01.05.2010 11:04:56 Offline |
Buran psal:Waw paráda
Mašina pred porážkou a už zase jazdí super
jaks to myslel ..„před porážkou “? ..ta moje vypadá jako před dvěma porážkama teda
hlemejzd999 (Člen) 01.05.2010 11:09:52 Offline |
redik27 psal:bobule psal:pěkné
akorát Osi, když kliknu na jakoukoliv fotku abych si jí zvětšil tak mě to blokne jako že to je škodlivýmám ten samej problém
na to serte ...se to akorát párkrát za sebou zrestartuje,něco se ti umázne na HDD a můžeš se dívat
redik27 psal:bobule psal:pěkné
akorát Osi, když kliknu na jakoukoliv fotku abych si jí zvětšil tak mě to blokne jako že to je škodlivýmám ten samej problém
...ve firefoxu to dělá jak říkáte, v exploreru to nedělá, fotky jsou nahraný přímo na ftp ...firefox si asi nerozumí s bandit ftp, žádný svinstvo v těch fotkách ale není
osiris psal:redik27 psal:bobule psal:pěkné
...ve firefoxu to dělá jak říkáte, v exploreru to nedělá, fotky jsou nahraný přímo na ftp ...firefox si asi nerozumí s bandit ftp, žádný svinstvo v těch fotkách ale není
I v chromu mi to dřív hlásilo vždy závadu...asi nějaký moc velký zabezpečení, stáhnul jsem zabezpečení a je to v klidu. Otázka je, jestli to dělá dobře počítači i při návštěvě jinčích stránek.
osiris psal:Datel psal:a čí to byl nápad dát goldnové nápisy?
Nápisy černé a proužky na ráfkách bílé = super práce...protože nápisy neměly bejt dominantní a o proužcích už jsem psal, tak proto, hm
http://www.suzukibandit.cz/prostor/osiris/B6B/16.JPG
Tak já nevím, třeba nějaký odstín šedé ......tak to není ucelené
ale fakt mě samotného překvapuje jak je ta bílá s tú zelenů dobrá
Datel psal:osiris psal:Datel psal:a čí to byl nápad dát goldnové nápisy?
Nápisy černé a proužky na ráfkách bílé = super práce...protože nápisy neměly bejt dominantní a o proužcích už jsem psal, tak proto, hm
http://www.suzukibandit.cz/prostor/osiris/B6B/16.JPGTak já nevím, třeba nějaký odstín šedé ......tak to není ucelené
ale fakt mě samotného překvapuje jak je ta bílá s tú zelenů dobrá
...to je ale špatně, černýho není na motorce nic ...kromě pneumatik a klaksonu asi ...na fotce to nevyzní, reál bys chápal
...a to nejsem zlatomil, ale sem fakt pásne
osiris psal:Datel psal:osiris psal:
...protože nápisy neměly bejt dominantní a o proužcích už jsem psal, tak proto, hm
http://www.suzukibandit.cz/prostor/osiris/B6B/16.JPGTak já nevím, třeba nějaký odstín šedé ......tak to není ucelené
ale fakt mě samotného překvapuje jak je ta bílá s tú zelenů dobrá...to je ale špatně, černýho není na motorce nic ...kromě pneumatik a klaksonu asi ...na fotce to nevyzní, reál bys chápal
...a to nejsem zlatomil, ale sem fakt pásne
ale hofno....jak něgde može pásnůt zlatá to bych mosel byt slepec a nebo kulturní barbar
Datel psal:osiris psal:Datel psal:
Tak já nevím, třeba nějaký odstín šedé ......tak to není ucelené
ale fakt mě samotného překvapuje jak je ta bílá s tú zelenů dobrá...to je ale špatně, černýho není na motorce nic ...kromě pneumatik a klaksonu asi ...na fotce to nevyzní, reál bys chápal
...a to nejsem zlatomil, ale sem fakt pásneale hofno....jak něgde može pásnůt zlatá to bych mosel byt slepec a nebo kulturní barbar
sceš facinku vořešprute
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Osi, moooc pěkný kloubouk dolů před tvým umem
Kim psal:...hezký,tato,hezký a ne že na ni budeš klukovi jezdit,znáš se
to Kim: chtěl jsem se zrovna Osiho zeptat, jestli mladej mohl vůbec přiložit ruku k dílu, jestli ho Osi k tomu pustil nebo to bylo spíše stylem " tatí, tatí půjč mi už taky ty vláčky"
Koldan psal:Datel psal:osiris psal:
...to je ale špatně, černýho není na motorce nic ...kromě pneumatik a klaksonu asi ...na fotce to nevyzní, reál bys chápal
...a to nejsem zlatomil, ale sem fakt pásneale hofno....jak něgde može pásnůt zlatá to bych mosel byt slepec a nebo kulturní barbar
sceš facinku vořešprute
Jéžiš! Na tebe sem zapoměl
Tož abych to s omluvů opravil..............komu sa líbí zlatá, tak mosí byt slepec, kulturní barbar anebo Koldan
zzzmrzlinar (Člen) 02.05.2010 21:03:42 Offline |
v reálu vypadá fakt nóbl,
Honzik8719 (Člen) 09.05.2010 17:40:23 Offline |
fakt pěkná práce
...relativní kochač...
osiris psal:Inženýrek psal:osiris psal:inženýrkoj: barvou
Aha, já si řikal, že to hounem potřený nebude
...jestli myslíš odstín, tak chrysler xs5
Osi prosím o radu. Předělávám konzole zadních stupaček a potřeboval bych je stříknout.
Otázka zní - jaký máš zkušenosti s touhle chrysler xs5 na B6 rv.2000+ odpovídá to přibližně původnímu odstínu? Nebudu stříkat nic jiného, tak aby to nemlátilo do očí.
Inženýrek psal:osiris psal:...no moh, to dostaneš na počkání
oukej. V tejdnu Ti zavolám a dohodneme se.
...neplánuj si to na ST a ČT, budu pryč, ale jestli ti to jindy nevyjde, tak ti to v krámě kolorista namíchá
Inženýrek psal:V pátek to snad stihnu
herdek, tak dneska moc lítání v práci a zase jsem nestihl, zkurvenej pátek 13ho.
Příští tejden se už snad trhnu
...takže mladej přešel díky rozšíření řidičáku z 25kw na neomezenou, tudíž je tahle k mání za 40.000,-
...časem přibyly originál kulatý zrcátka, padáky (hříbky), airbrush? na nádrži, aktuálně nová zadní guma
...k motorce navíc náhradní karburátory (komplet i s lankama); originál vejfuk (zrenovovanej, vyleštěnej), cívky, kabely ke svíčkám i s fajfkama, svíčky, airbox vč. hrdel, kohout nádrže, víko spojky, zrcátka, podsedlovka a jiný hovadiny
filousoj: silverův kostitřas
liboroj: a co tam mám asi tak psát, když to má několikrát přetočenej tacho ...mám snad kecat že to má najeto 40tis.? ...rozumnejm jde o stav a ne o číslo na budíku
osiris psal:...takže mladej přešel díky rozšíření řidičáku z 25kw na neomezenou, tudíž je tahle k mání za 40.000,-
...časem přibyly originál kulatý zrcátka, padáky (hříbky), airbrush? na nádrži, aktuálně nová zadní guma
...k motorce navíc náhradní karburátory (komplet i s lankama); originál vejfuk (zrenovovanej, vyleštěnej), cívky, kabely ke svíčkám i s fajfkama, svíčky, airbox vč. hrdel, kohout nádrže, víko spojky, zrcátka, podsedlovka a jiný hovadiny
http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/70_1.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/70_2.jpg
zapomněls odpáskovat přední lampu... ta RS6 Avant je v ceně?
Strýcfajtr !!!
Honzik8719 (Člen) 22.09.2012 22:17:52 Offline |
XJelen psal:osiris psal:...takže mladej přešel díky rozšíření řidičáku z 25kw na neomezenou, tudíž je tahle k mání za 40.000,-
http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/70_1.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/70_2.jpgzapomněls odpáskovat přední lampu... ta RS6 Avant je v ceně?
já bych radši ten bus k temu
...relativní kochač...
zzzmrzlinar (Člen) 25.09.2012 13:14:14 Offline |
je to fakt fešnej stroj (až teda na ty zlatý flusance zezhora na nádrži) a bavilo by mě mít motorku s takovýmdle příběhem
zzzmrzlinar psal:je to fakt fešnej stroj (až teda na ty zlatý flusance zezhora na nádrži) a bavilo by mě mít motorku s takovýmdle příběhem
...já osobně bych taky byl pro nádrž bez těch "flusanců" , ale mladýmu (mladejm) se to prej tak líbí ...nicméně, je to udělaný tak, aby to nezasahovalo do pruhů a šlo to tak uvíst do původního vzhledu
zzzmrzlinar (Člen) 25.09.2012 13:37:47 Offline |
osiris psal:zzzmrzlinar psal:je to fakt fešnej stroj (až teda na ty zlatý flusance zezhora na nádrži) a bavilo by mě mít motorku s takovýmdle příběhem
...já osobně bych taky byl pro nádrž bez těch "flusanců" , ale mladýmu (mladejm) se to prej tak líbí ...nicméně, je to udělaný tak, aby to nezasahovalo do pruhů a šlo to tak uvíst do původního vzhledu
s těma mladejma je to holt marný, je to marný, je to marný, ale jestli to jde "voddělat" tak aspoň že to.
kurňa přítelkyně má za tejden zkoušky na papíry na motyku a s týmdle by vypadala hodně fajně, ale vzhledm k tomu, že je tam předpoklad parkovacích a stojánkovejch pádů bude lepší něco naopak s co nejhorším lakem a co nejlepšíma padákama
zzzmrzlinar psal:osiris psal:zzzmrzlinar psal:je to fakt fešnej stroj (až teda na ty zlatý flusance zezhora na nádrži) a bavilo by mě mít motorku s takovýmdle příběhem
s těma mladejma je to holt marný, je to marný, je to marný, ale jestli to jde "voddělat" tak aspoň že to.
kurňa přítelkyně má za tejden zkoušky na papíry na motyku a s týmdle by vypadala hodně fajně, ale vzhledm k tomu, že je tam předpoklad parkovacích a stojánkovejch pádů bude lepší něco naopak s co nejhorším lakem a co nejlepšíma padákama
Když BAltazar nevodveze, tak to s Bárou vemte, je moc pěkná, teda krom těch Flusanců , padáky koupíš, nějaký trubkáče na bramboráka .
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
osiris psal:filousoj: silverův kostitřas
liboroj: a co tam mám asi tak psát, když to má několikrát přetočenej tacho ...mám snad kecat že to má najeto 40tis.? ...rozumnejm jde o stav a ne o číslo na budíku
sem teda zvedavej, jak se s tim szije, pac pro zacatecnika je to motorka za trest...
...sam mezi jebkarema...
Banditatom (Člen) 25.09.2012 18:53:07 Offline |
zzzmrzlinar psal:osiris psal:zzzmrzlinar psal:je to fakt fešnej stroj (až teda na ty zlatý flusance zezhora na nádrži) a bavilo by mě mít motorku s takovýmdle příběhem
nepomáhá to věř mě
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
...had dneska zkusil eRko a mám si celý eRko strčit do prdele, prej je to na to tak líny že na tom jezdit nebude ...je to marný, je to marný ...hlavně ať rozbije jenom motorku a ne sebe
Honzik8719 (Člen) 26.09.2012 19:34:26 Offline |
osiris psal:...had dneska zkusil eRko a mám si celý eRko strčit do prdele, prej je to na to tak líny že na tom jezdit nebude ...je to marný, je to marný ...hlavně ať rozbije jenom motorku a ne sebe
jakýpak šolíchání na eRko, přece...pořádnou kudlu
...relativní kochač...
Honzik8719 psal:osiris psal:...had dneska zkusil eRko a mám si celý eRko strčit do prdele, prej je to na to tak líny že na tom jezdit nebude ...je to marný, je to marný ...hlavně ať rozbije jenom motorku a ne sebe
...si povíme, jestli se dočkáme toho, že budeš mít takhle velkýho syna s motorkou
Honzik8719 (Člen) 26.09.2012 22:19:07 Offline |
osiris psal:Honzik8719 psal:osiris psal:...had dneska zkusil eRko a mám si celý eRko strčit do prdele, prej je to na to tak líny že na tom jezdit nebude ...je to marný, je to marný ...hlavně ať rozbije jenom motorku a ne sebe
...si povíme, jestli se dočkáme toho, že budeš mít takhle velkýho syna s motorkou
no....
...relativní kochač...
osiris psal:Honzik8719 psal:osiris psal:...had dneska zkusil eRko a mám si celý eRko strčit do prdele, prej je to na to tak líny že na tom jezdit nebude ...je to marný, je to marný ...hlavně ať rozbije jenom motorku a ne sebe
Mě takle šikanuje Matka a babka, strašně se o mě bojej, uplně je chápu, proto můj Rakouskej FLY je pro ně podklouznutí na štěrku, ještě, že věřej, i když je jim divný, že po lehkym spadnutí je motorka KO. Prostě ty materiály, co to z toho dělají už nejsou jako bejvaly...
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
PFremer psal:osiris psal:Honzik8719 psal:
jakýpak šolíchání na eRko, přece...pořádnou kudlu...si povíme, jestli se dočkáme toho, že budeš mít takhle velkýho syna s motorkou
Mě takle šikanuje Matka a babka, strašně se o mě bojej, uplně je chápu, proto můj Rakouskej FLY je pro ně podklouznutí na štěrku, ještě, že věřej, i když je jim divný, že po lehkym spadnutí je motorka KO. Prostě ty materiály, co to z toho dělají už nejsou jako bejvaly...
...no tak to maj výhodu že tomu jako neznalý věci dokážou věřit
...jag já ti rozumim ...já to mam navíc krát dva...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1 2