Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » kolona - moje nepovedené předjíždění

Pavlusha (Člen)
30.04.2010 06:49:17

kolona - moje nepovedené předjíždění

Chtěl bych se podělit se zážitkem při předjíždění kolony.Nedávno jsem jel a na konci města byly takový ty přenosný semafory práce na silnici.Z protisměru jezdily plechovky a předemnou kolona jak prase.Tak jsem počkal na Bandasce vzadu a nachystal,že jakmile přeblikne světlo na zelenou tak vyrazím vpřed.skočila zelenaa v protisměru nic,tak s plánem předjet asi 10os. aut a zařadit se před rozestavěnou silnici za dva náklaďáky jsem vyrazil vpřed.Předjel jsem skoro všecky a v tom.když už jsem byl kousek před místem,kde jsem se chtěl mezi ně zařadit nějaký pussyčus pustil z pravé strany (z nějakého přilehlého místa) Passata,kterej z prava (z té kolony) vjel přímo proti mě do mého protisměru.Jel jsem tak asi 50km/h a on si.Mezi náma tak 1010-15m místa.To byl šok.Tak obě brzdy na doraz a už jsem to točil vlevo s náklonem.Vidle nadoraz a mohu říct že battlaxky mě podržely moooc pěkně.Týpek v tom autě měl voči jak knedle a to já taky skoro s čárou na trenkách.Já na příč silnice a on metr odemně.Pokud by zastavi o dvě sec. posději,tak jsem to asi hodil do škarpy,nebo vyskočil.
To jsem prostě nečekal někde na konci města a takovouhle hovaďárnu.Nevím kdo by byl na vině.Kolona už jela,tak šlo o předjíždění.Každopádně jsu rád,že jsem to ustál v pohodě a mám zase další ponaučení.Ze začátju sezóny by to nebylo být dobrý zramovanej a při tom lepším s rozbitou mašinkou.
Píšu to sem enem proto,aby si každej dával v těch kolonách majzla!

Jezdím tak,abych se vždy v pohodě vrátil.
Koldan (Člen)
30.04.2010 07:09:09

Re: kolona - moje nepovedené předjíždění

Sorry ale tady seš trouba ty, protože to co píšeš je dle mě ukázka jen toho jak se ryhle dostat v lepším případě do nemocnice, začít předjíždět stojící kolonu před stavbouheadshake, stačilo, aby někdo z té kolony patřil ke stavbě a uprostředka se rozhodl, že zahne někde na místo kde auto odstaví a pude na kontrolu apod., dokážu si představit co říkali ti řidiči v autech cos je trhnul, říkal bych to samé.
Dle mého názoru nejčastější důvod k havárce motorek, trůba vlítne do města a začne předjíždět kolonu a ono se náhodou stane, že někdo na poslední chvíli odbočí do leva a už jsou v sobě. Proto seru na městě na nějaké kličkování a lítání jak debil, stejně tak pokud začnu předjíždět kolonu aut mezi městy, tak se tlačím vlevo, páč dycky sa najde něgdo gdo má špinavé zrcátko nebo mu do něj svítí slunko a přehlédne tě.

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
hlemejzd999 (Člen)
30.04.2010 07:11:54

dycky to jen vytlačim s garáže ,zkontroluju a zatlačim zpátky  , tagže snad se ještě ňákou dobu nerosekám bigsmilebigsmilebigsmile

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
morganzd (Člen)
30.04.2010 07:50:15

Koldan psal:

Sorry ale tady seš trouba ty, protože to co píšeš je dle mě ukázka jen toho jak se ryhle dostat v lepším případě do nemocnice, začít předjíždět stojící kolonu před stavbouheadshake, stačilo, aby někdo z té kolony patřil ke stavbě a uprostředka se rozhodl, že zahne někde na místo kde auto odstaví a pude na kontrolu apod., dokážu si představit co říkali ti řidiči v autech cos je trhnul, říkal bych to samé.
Dle mého názoru nejčastější důvod k havárce motorek, trůba vlítne do města a začne předjíždět kolonu a ono se náhodou stane, že někdo na poslední chvíli odbočí do leva a už jsou v sobě. Proto seru na městě na nějaké kličkování a lítání jak debil, stejně tak pokud začnu předjíždět kolonu aut mezi městy, tak se tlačím vlevo, páč dycky sa najde něgdo gdo má špinavé zrcátko nebo mu do něj svítí slunko a přehlédne tě.

good má pravdu, předsedo!

GSF 600 S '99
Filous (Člen)
30.04.2010 08:10:30

Koldan psal:

...vopatrnosti nejni nigdy dost, ale ty fuck čekáš f kolonách??? ...esi jo, tag nevim esi mam vobdivovat tvoji trpjelivost a nebo tě litovat, že se pečeš něgde mezi autama...já se teda přiznam, že nečekam, kolony předjíždim dyš stojej a to nejlíp tag, že aš k semaforu, abych byl první...a ve městech kličkuju, prostě z levýho do pravýho a navopag, tam gde je mezera, tam se naseru...na svoji vobhajobu uvedu, že dycky blikam, ale prostě kličkuju jag zajíc před myslifcem...co si vo tom myslej vostatní je mi uplně jedno, reputaci bikerum neskazim a ani nenapravim, tagže to mam na salámu...sice nejezdim předpisovje ani náhodou, ale dycky se snažim nikoho nevohrozit a pokuť je to aspoň trochu možný, tag ani nevomezit a dyš uš, tag se vomluvim, poděkuju...a aš mi tam něgdo šoupne dveře nebo čumák??? ...pag děj se vůle satanova, to k tomu prostě patří...a že něgdy to bejvá po Práglu vječí adrenalin jag na Dubíbigsmile

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
jaryn (Člen)
30.04.2010 08:20:48

souhlas s Koldanem. Predjizdet vic jak dve auta najednou,to chce odhad,postreh a soustredeni. A na semaforech nebo u prejezdu,neboj se vsechny stojici pomalu a opatrne predjet a postavit se az pred svetla. Skoro vsichni plechovkari tohle motorkarum toleruji. Takze-nohy v teple a chladnou hlavu,pane. At nam muzes poprat na Vanoce zdravej.

God Gave me Everything I want
karlos100 (Člen)
30.04.2010 09:06:00

Filous psal:
Koldan psal:

...vopatrnosti nejni nigdy dost, ale ty fuck čekáš f kolonách??? ...esi jo, tag nevim esi mam vobdivovat tvoji trpjelivost a nebo tě litovat, že se pečeš něgde mezi autama...já se teda přiznam, že nečekam, kolony předjíždim dyš stojej a to nejlíp tag, že aš k semaforu, abych byl první...a ve městech kličkuju, prostě z levýho do pravýho a navopag, tam gde je mezera, tam se naseru...na svoji vobhajobu uvedu, že dycky blikam, ale prostě kličkuju jag zajíc před myslifcem...co si vo tom myslej vostatní je mi uplně jedno, reputaci bikerum neskazim a ani nenapravim, tagže to mam na salámu...sice nejezdim předpisovje ani náhodou, ale dycky se snažim nikoho nevohrozit a pokuť je to aspoň trochu možný, tag ani nevomezit a dyš uš, tag se vomluvim, poděkuju...a aš mi tam něgdo šoupne dveře nebo čumák??? ...pag děj se vůle satanova, to k tomu prostě patří...a že něgdy to bejvá po Práglu vječí adrenalin jag na Dubíbigsmile

to Pavlusha: jsi měl kliku,že tě nesejmul.. kolona na semaforu se předjíždí v době,
kdy stojí,zkoušet jí trhnout při rozjezdu,to seš pussykaskadérheadshake
a deset aut,tý woe,kdyby to druhýmu zdechlo a třetí se ho snažil objet,jsi na sračky...

...a bude hůř!
ross (Člen)
30.04.2010 09:06:15

názor mám někde mezi Koldanem a Filousem

možná blíž Filousojbigsmile

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
osiris (Člen)
30.04.2010 09:39:25

...horší je, když předjíždíš, klidně i mimo obec (tím pádem ve větší rychlosti) a někdo odbočí z vedlejší, ať už zprava (což je častější a nebezpečnější) nebo zleva a octne se s vytřeštěnejma očima proti tobě

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
ross (Člen)
30.04.2010 09:48:49

osiris psal:

...horší je, když předjíždíš, klidně i mimo obec (tím pádem ve větší rychlosti) a někdo odbočí z vedlejší, ať už zprava (což je častější a nebezpečnější) nebo zleva a octne se s vytřeštěnejma očima proti tobě

to je potom čas rekapitulace života před očimasmile2

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
karlos100 (Člen)
30.04.2010 09:48:55

osiris psal:

jo,když takhle předjíždím,to vždycky zírám kilák dopředu a za rohbigsmile
a stejně se mi už stalo,že mne borec v dodáfce neviděl a šoupnul mi jí
naproti,vyhnul jsme se jen taktak,čuměl jak piča,ani jsem nestihnul moc nadávatbigsmile

...a bude hůř!
DonPepon (Člen)
30.04.2010 11:33:13

no nevím jak Vy ale já mám bandasku chlazenou jen vzduchem,takže moc dlouho postávat nemůžu,včera jsem projížděl Prahou v kolonách  a na teploměru
120°Csurprised

Filous (Člen)
30.04.2010 11:37:39

DonPepon psal:

no nevím jak Vy ale já mám bandasku chlazenou jen vzduchem,takže moc dlouho postávat nemůžu,včera jsem projížděl Prahou v kolonách  a na teploměru
120°Csurprised

...120 je normal, neděs se...

DonPepon (Člen)
30.04.2010 12:13:51

Filous psal:
DonPepon psal:

120°Csurprised

pak už začíná červený pole na teploměru,ale budu Ti věřitbigsmile,stejně by mě zajímalo jestli se dá vzducháč zadřítidontknow

Michal Dk (Člen)
30.04.2010 12:16:19

DonPepon psal:
Filous psal:
DonPepon psal:

120°Csurprised

pak už začíná červený pole na teploměru,ale budu Ti věřitbigsmile,stejně by mě zajímalo jestli se dá vzducháč zadřítidontknow

Vyhoď teploměr a budeš v klidu.

Filous (Člen)
30.04.2010 12:22:47

Michal Dk psal:
DonPepon psal:
Filous psal:

Vyhoď teploměr a budeš v klidu.

bigsmilegood

Filous (Člen)
30.04.2010 12:23:58

DonPepon psal:
Filous psal:
DonPepon psal:

120°Csurprised

...dá, co by nedal, třeba Inkviz vyhrabe fotky jag na něj vykoukla vojnicebigsmile

Inženýrek (Člen)
30.04.2010 12:37:35

DonPepon psal:
Filous psal:
DonPepon psal:

120°Csurprised

Je to sice něco trochu jinýho, ale to si piš, že dá smile1 Táta zadřel motor na rogale tak desetkrát než vykoumal jak to účinně chladit. Tam má ale 2T trabant - hranice zadření mezi 230-240°C. Věř mi, že přidřít motor na motorce na zemi je ještě hodně v klidu smile1

* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
DonPepon (Člen)
30.04.2010 12:41:49

Inženýrek psal:

Je to sice něco trochu jinýho, ale to si piš, že dá smile1 Táta zadřel motor na rogale tak desetkrát než vykoumal jak to účinně chladit. Tam má ale 2T trabant - hranice zadření mezi 230-240°C. Věř mi, že přidřít motor na motorce na zemi je ještě hodně v klidu smile1

jestli je taková hranice zadření i u motorky,tak se už nebojím o motorgood,myslím že v létě se nedostanu nad 150°Cbigsmile

Inženýrek (Člen)
30.04.2010 12:51:04

DonPepon psal:
Inženýrek psal:

jestli je taková hranice zadření i u motorky,tak se už nebojím o motorgood,myslím že v létě se nedostanu nad 150°Cbigsmile

Vono ale taky ten teploměr co tam máš není zas tak úplně směrodatnej, ten ti řiká jen jaká je teplota voleje. Teplota třeba na válci bude daleko větší si myslim.
Jinak ten teploměr mám taky a při palbě se na 120 taky dostanu. Při normální kochačce to mám tak do 100.

DonPepon (Člen)
30.04.2010 13:14:42

Inženýrek psal:

Vono ale taky ten teploměr co tam máš není zas tak úplně směrodatnej, ten ti řiká jen jaká je teplota voleje. Teplota třeba na válci bude daleko větší si myslim.
Jinak ten teploměr mám taky a při palbě se na 120 taky dostanu. Při normální kochačce to mám tak do 100.

jako pražák jezdím denně v kolonáchsmile2,teplota je na 120° hned,kdybych stál tak nevím co se stane,proto jezdím jako Filousbigsmile

Jaster (Člen)
30.04.2010 13:42:36

já když to jde, tak stojící kolonu předjíždím, pokud jede, tak maximálně 5-10km/h rychleji než kolona, kdyby tam někdo vjel tak je aspon trochu možnost rychleji zastavit. tam kde to moc široký neni, nepředjíždím vůbec.

motto "Vem za heft a val"
DonPepon (Člen)
30.04.2010 14:04:25

Jaster psal:

já když to jde, tak stojící kolonu předjíždím, pokud jede, tak maximálně 5-10km/h rychleji než kolona, kdyby tam někdo vjel tak je aspon trochu možnost rychleji zastavit. tam kde to moc široký neni, nepředjíždím vůbec.

dojezdy ke koloně můžou taky překvapitbigsmile

http://www.youtube.com/watch?v=G0eootaHR0Q

K.a.s.y.m. (Člen)
30.04.2010 14:12:02

Jaster psal:

i to je někdy rychle když vybočí přimo vedle tebe bigsmile

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
spidys (Člen)
30.04.2010 14:17:02

DonPepon: Nepotkali sme se cca před měsícem v podvečer na magistrále u hlaváku a jeli společně Žitnou až na Karlák? Někdo takovej se na mě pověsil, teda esli moto odpovídá tomu v profilu.

Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
DonPepon (Člen)
30.04.2010 14:21:11

spidys psal:

DonPepon: Nepotkali sme se cca před měsícem v podvečer na magistrále u hlaváku a jeli společně Žitnou až na Karlák? Někdo takovej se na mě pověsil, teda esli moto odpovídá tomu v profilu.

covece asi nesmile1,me kazdej hned ujedesmokin

Petr J. (Člen)
30.04.2010 14:27:02

Jak píše Filous...Praha je maso...bigsmile

U adventůry stačí rozsvítit všechna světla včetně xenonu a všichni uhybají, bo si myslí, že jede policie...bílá moto, bílá přilba, černé hadry...bigsmile...doplnit to o modrá blikátka, bylo by to asi ještě rychlejší bigsmile

Jaster (Člen)
30.04.2010 15:49:40

K.a.s.y.m. psal:
Jaster psal:

i to je někdy rychle když vybočí přimo vedle tebe bigsmile

tjn, já přitom sleduju ještě zracátka u aut jestli mě vidí nebo co tam dělá, většinou podle ksichtu se dá poznat že dlouho nevydrží a vybočí. už jednou sem to takhle odhadl a zastavil za nim, a v tu chvíli se otáčel. mám asi nějaký podvědomí co mi řekne tak ne, třeba před zatáčkou kde neni dobře vidět, mi to řekne uber si a jed pomaleji a fakt tam jede auto... asi mi někdo radí tam ze shora bigsmile

motto "Vem za heft a val"
Datel (Člen)
30.04.2010 16:55:44

Jezdím ve městě, jag Filús a užívám si to. Rychlost nepřeháním...
Pokud na semaforu svítí rudá záře, tak se cpu do špice. Pokud su zrovna v předjíždění kolony a blikne greenová, tak se slušně zařadím a mrdám na to.

Datel (Člen)
30.04.2010 16:57:47

Jo a dyž jedu mimo město, tak se dívám kde sú křižovatky a v tom místě, pokud nemám super přehled, nepředjíždím!

Koldan (Člen)
01.05.2010 13:02:01

Filous psal:
Koldan psal:

von nepsal, že předjel kolonu co stála na semaforech, von psal, že se zařadil za auta a jakmile na semaforu blikla zelená, tak jich chtěl všech 10 předjet a to je dle mého názoru říkání si vo průser. To že dojedeš na křižovatku a v pomalém tempu přejdedeš kolonu  a postavíš se na čelo a pak při zelené jsi fuč, tak na tom nevidím nic špatnýho a já v autej když můžu tak i uhýbám. jináč co se týče toho kličkování po městě, tak netvrdím, že jedu poctivě jak trůba v jednom pruhu, ale že bych kličkoval z jednoho do druhého jak v počítačové hře, tag to taky ne.cool

Petr J. (Člen)
01.05.2010 21:19:18

A co máš jako proti Need for Speed?

bigsmile

Koldan (Člen)
01.05.2010 22:28:03

Petr J. psal:

A co máš jako proti Need for Speed?

bigsmile

nic, dojel sem ho celý, i Gran Tourismo a  Colina McRae. Ale beztak je úplně nej GTAgood

vlada1200 (Člen)
02.05.2010 17:01:21

Netvrdím, že udělal dobře, ale zase berte fšichni to, že se ponaučil.

Cením si takových příspěvků, neboť z každého si něco vezmu a do budoucna vím, co se všechno může stát. Na ostatních (vždyť je to diskuse) by mělo být to,
že takovou krizivou situaci rozebereme a třeba mu napíšeme co udělal blbě a jakým jiným způsobem se to dá dělat líp.

Sice nejezdím jako Filous good, ale v kolonách nestojím. Předjíždím stojící nebo velmi pomalu jedoucí kolony a takovou rychlostí, abych viděl, že oni o mně vědí a že se zvládnu zařadit. (10 aut nebo kolik jich vzít najednou.....headshake  to je moc)

Ale jinak Pavlusho, z tvého příspěvku si dokážu představit to, že ses mohl jít znovu přebalit bigsmile bigsmile

Jezdím tak, abych dojel!
Pavlusha (Člen)
02.05.2010 20:40:12

OK.Vím,že se kolony nepředjíždí bezhlavě.Já jsem psal,že ty auta se rozjížděly na zelenou.Vždy jezdím tak,že předjíždím stojící a řadím za rozjeté.I tady jsem měl v plánu se zařadit za jedoucí u semaforu.Stál jsem vzadu a čekal až to problikne na zelenou.V protivce jezdily auta ze směru předemnou.Jakmile dojeli a v tu chvíli pro nás blikla zelená, tak jsem vyrazil.Předjížděl jsem stojící (asi 10) a chtěl jsem to lupnout za ty rozjeté v předu (to jsem možná špatně popsal).To,že jeden nechá vjet auto mě do protisměru jsem netušil ani náhodou.v tu chvíli to byl šok.zrovna někde v těch místech jsem to chtěl zařadit mezi ty jedoucí.
Je pravda,že v kolonách nečekám.Předjíždím vždy pomalu stojící auta (město).Jezdím opatrně,ale tady jsem se přepočítal.Rozhodně mám ponaučení,že i tam kde to člověk nejmíň čeká se může stát cokoliv.

Inženýrek (Člen)
02.05.2010 20:59:00

S tím že se může stát cokoliv a kdykolik máš pravdu. Sám jsem si to zažil, když mi vjel z ničeho nic do cesty takovej píčus panelákovej, neněštěstí pro mě byl "úspěšnej" a sestřelil mě. Vod tý doby když jsem za řidítkem, tak jede mozkovna fakt naplno a pořád vyhledávám co by mě mohlo přijít pod kolo...

Pavlusha (Člen)
02.05.2010 21:18:20

No to mě ešče žádnej ...... nesestřelil,ale nemohu si dovolit žádnou újmu na sobě.Jezdím fakt opatrně,ael tohle mě docela dostalo.Pár dní jsem na to přád myslel.Potom jsem vyjel na motorce na projížďku a jel jsem jak podělanej.Po 20km to přešlo a zase jezdím.
v té situaci na semaforu jsem stál vzadu,protože z protisměru jezdily auta.Dopředu to nešlo k semaforu,protože jsem proti sobě měl plechovky.Byla to hynačí situace než ve městě mezi pruaha,atd.Málo kdy riskuju,ale tohle byla síla.
Je pravda,že jsem ještě nezažil střet s autem.Tohle mohl být první a jsu rád ,že jsem to ustál v pohodě.sice chybělo hodně málo a zkusil bych sjet ze ilnice do rygólu,nebo seskočit.V tu chvíli jsem byl úplně v klidu.Až poto,jak jsem ho objel,tak jsem byl fest vybobkovanej.
V těch městech jak píšeš je to napytel všude.Jednou mě měla nějaká plechovka v mrtvým bodu zrcátka (teda myslím) a jel v pravém pruhu - mě zadníma dveřma u předního kola.Najednou začal přejíždět do levého,kde jsem byl já.Pokud bych nevyjel na dělící čáru od protisměru,tak bych se tam vyválel.On o mně vůbec nevěděl a to jezdím pořád s dálkovým světlem.Na těch sídlištích taky člověk neví,kdy co vyjede z parkoviště,atd. To vobouchání cos zažil,bych zažít nechtěl.Mého známého sejmuli v brněnské koloně.Kolona popojížděla a on ji pomalu předjížděl.V tom jedna ženská pustila z prava auto,aby projelo rovně zkrz kolonu.No a jak tam najelo,tak přišla rána,salto a jeden Bandit na sračku.Podobná situace jako u mě,ale v centru Brna.

Fik-B6S (Člen)
03.05.2010 08:19:55

Datel psal:

Pokud na semaforu svítí rudá záře, tak se cpu do špice. Pokud su zrovna v předjíždění kolony a blikne greenová, tak se slušně zařadím a mrdám na to.

přesně tak jak svítí červená tak se hrnu kupředu ale jakmile blikně zelená tak se zařadím a čekám na skulinku kudy dopředu aniž by to bylo nějak nebezpečné....

Amatér postavil Archu, profesionál Titanic...
http://www.youtube.com/watch?v=Fk8W4OyaHZU
karlos100 (Člen)
03.05.2010 08:29:40

Fik-B6S psal:
Datel psal:

přesně tak jak svítí červená tak se hrnu kupředu ale jakmile blikně zelená tak se zařadím a čekám na skulinku kudy dopředu aniž by to bylo nějak nebezpečné....

přesně tak,už jsem to psal,předjíždět rozjíždějící se kolonu je pussyvina...

...a bude hůř!

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS