Nejsi přihlášen
Re: Manual ČJ GSF 400, 600
Jo, mám GSF600, minulý týden mi ho posílal Soptík (díky ještě jednou!). Je to v PDF. Napiš, kam to chceš poslat.
Mimochodem, dodnes jsem nepochopil postoj ofic. dealerů, kteří to nechtějí prodat za žádné peníze! Jestli se tímto pitomým způsobem brání proti zahr. dovozům, pak jsou to naprostí idioti! Navíc je to specialita pánů od Suzuki (např. Honda to pošle bez řečí na dobírku za pár kaček).
... proto nejez žlutý sníh!
marko psal:Jo, mám GSF600, minulý týden mi ho posílal Soptík (díky ještě jednou!). Je to v PDF. Napiš, kam to chceš poslat.
Mimochodem, dodnes jsem nepochopil postoj ofic. dealerů, kteří to nechtějí prodat za žádné peníze! Jestli se tímto pitomým způsobem brání proti zahr. dovozům, pak jsou to naprostí idioti! Navíc je to specialita pánů od Suzuki (např. Honda to pošle bez řečí na dobírku za pár kaček).
...........na servisu se daj vydělat nezanedbatelný chechtáky.......možná proto, ale zapoměli na zlatý český ručičky............
Kirk Dagles:
...nechci ti nějak kazit radost, ale B6 a B4 si nejsou moc podobný po motorický stránce, vlastně skoro v ničem si nejsou podobný, tagže si myslim, že ti manuál na B6 moc platnej nebude
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
kucí kucí, taky bych kdyžtak prosil ten manuál na 600.....
mám ten ze starejch stránek, ale tuším, že existuje asi i lepčí, když jsem tu z něj viděl ty fotky...........
Na FTP jsou jenom v ENG verzi, mate nekdo tu ceskou verzi ? klidne to tam pak nacpu na ftp nebo jestli to tam nekdi da . B
vobávám se,že ste tentokrát Ameriku nevobjevili,páč to co tady fšeci chcete,aby vám bylo posláno je návod k použití,gde se dočtete že máte jezdit vofatrně,jag se používá spojka a plyn,případně brzda a dále jag mít nahuštěné gumy atd. ALe estli očekáváte,že to bude přeložená ta tlustá servisní knížka,gde je napsaný co a jak rozložit a spravit,tag bych řek,že ste mimo
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Stránky: 1