Nejsi přihlášen
Gipro X-Type
čus, vlastníte někdo tento ukazatel rychlosti? Jste s ním spokojeni? A jakou barvu byste doporučovali (aby byla vidět za každého počasí). Koukal jsem, že nedoporučují zelenou a žlutou.
Pokud by ho měl někdo příp. na R1, tak se ozvěte, jak je to se zapojením (zvládnu to i doma?), tzn. jde o typ GPX-Y01.
Díkas.
"Burn rubber, not your soul"
Re: Gipro X-Type
zkus kojaksro na forum, ten tady ty kramy prodava neboli abmoto.cz
Mám ho na b6. Reakce a přesnost vynikající. Mám červenej a viditelnost když do toho pere přímo slunce není úplně super, ale přečíst se to dá. Asi tak...
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
hlemejzd999 (Člen) 03.05.2010 14:29:49 Offline |
ross psal:mám ho na jebce v červený a vidět jde za každýho počasí
a pokud koupíš na konkrétní typ, tak stačí jen spojit konektory
jde to třeba i na B6 96 ? má to taky ňákej konektor na připojení někde ?
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
K.a.s.y.m. (Člen) 03.05.2010 14:34:34 Offline |
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
hlemejzd999 (Člen) 03.05.2010 14:35:19 Offline |
hlemejzd999 psal:ross psal:mám ho na jebce v červený a vidět jde za každýho počasí
a pokud koupíš na konkrétní typ, tak stačí jen spojit konektoryjde to třeba i na B6 96 ? má to taky ňákej konektor na připojení někde ?
jako myslim ta stará bandaska ...esli má taky někde ....konektor ...taky .....
hlemejzd999 psal:hlemejzd999 psal:ross psal:mám ho na jebce v červený a vidět jde za každýho počasí
a pokud koupíš na konkrétní typ, tak stačí jen spojit konektoryjde to třeba i na B6 96 ? má to taky ňákej konektor na připojení někde ?
jako myslim ta stará bandaska ...esli má taky někde ....konektor ...taky .....
Ne.
K.a.s.y.m. (Člen) 03.05.2010 14:48:21 Offline |
Michal Dk psal:hlemejzd999 psal:hlemejzd999 psal:
jde to třeba i na B6 96 ? má to taky ňákej konektor na připojení někde ?jako myslim ta stará bandaska ...esli má taky někde ....konektor ...taky .....
Ne.
nevim jestli je to přímo Gypro,ale i na mechanicky tacho se to nechá namontovat.jen se musí na kolo přidělat extra sonda na tachometr.
hlemejzd999 (Člen) 03.05.2010 14:52:42 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Michal Dk psal:hlemejzd999 psal:
jako myslim ta stará bandaska ...esli má taky někde ....konektor ...taky .....Ne.
nevim jestli je to přímo Gypro,ale i na mechanicky tacho se to nechá namontovat.jen se musí na kolo přidělat extra sonda na tachometr.
to sem si právě někde čet , že se tam musí někam přidat snímač otáček a ještě ňákej snímač
K.a.s.y.m. (Člen) 03.05.2010 14:54:23 Offline |
hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:Michal Dk psal:
Ne.nevim jestli je to přímo Gypro,ale i na mechanicky tacho se to nechá namontovat.jen se musí na kolo přidělat extra sonda na tachometr.
to sem si právě někde čet , že se tam musí někam přidat snímač otáček a ještě ňákej snímač
když něco chceš tak plať a nebo se na to vyprdni..jiná rada neexistuje.
hlemejzd999 (Člen) 03.05.2010 15:00:56 Offline |
K.a.s.y.m. psal:hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:
nevim jestli je to přímo Gypro,ale i na mechanicky tacho se to nechá namontovat.jen se musí na kolo přidělat extra sonda na tachometr.to sem si právě někde čet , že se tam musí někam přidat snímač otáček a ještě ňákej snímač
když něco chceš tak plať a nebo se na to vyprdni..jiná rada neexistuje.
já to stejně na to stání v garáži nepotřebuju
hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:Michal Dk psal:
Ne.nevim jestli je to přímo Gypro,ale i na mechanicky tacho se to nechá namontovat.jen se musí na kolo přidělat extra sonda na tachometr.
Pokud se nepletu, na "nedigitáolní" stroje potřebuješ navíc snímač otáček a snímač rychlosti. S cenou se pak lehce dostaneš nad 3 litry
Ale byl tu na fóru návod, jak to elegantně pořešit za pár peněz vytažením drátů přímo z gear sensoru. Zkus hledat.
GSF 600 S '99
hlemejzd999 (Člen) 03.05.2010 15:50:22 Offline |
morganzd psal:Pokud se nepletu, na "nedigitáolní" stroje potřebuješ navíc snímač otáček a snímač rychlosti. S cenou se pak lehce dostaneš nad 3 litry
Ale byl tu na fóru návod, jak to elegantně pořešit za pár peněz vytažením drátů přímo z gear sensoru. Zkus hledat.
huš sem to našel - jsou tam y vobrázky vod osiho
morganzd psal:hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:
nevim jestli je to přímo Gypro,ale i na mechanicky tacho se to nechá namontovat.jen se musí na kolo přidělat extra sonda na tachometr.to sem si právě někde čet , že se tam musí někam přidat snímač otáček a ještě ňákej snímač
Pokud se nepletu, na "nedigitáolní" stroje potřebuješ navíc snímač otáček a snímač rychlosti. S cenou se pak lehce dostaneš nad 3 litry
...tak za cenu Gipra X-Type pokud ho chceš na starší ročník je v té sadě snímač otáček už v ceně....takže žádnej problém.
...montovali jsme ho Invkvizovi a pohoda.
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:morganzd psal:hlemejzd999 psal:
to sem si právě někde čet , že se tam musí někam přidat snímač otáček a ještě ňákej snímačPokud se nepletu, na "nedigitáolní" stroje potřebuješ navíc snímač otáček a snímač rychlosti. S cenou se pak lehce dostaneš nad 3 litry
Ale byl tu na fóru návod, jak to elegantně pořešit za pár peněz vytažením drátů přímo z gear sensoru. Zkus hledat....tak za cenu Gipra X-Type pokud ho chceš na starší ročník je v té sadě snímač otáček už v ceně....takže žádnej problém.
Doplnil bych snímač otáček kola pro úplnost. Ten si přiděláš třeba k přednímu kolu nebo k zadnímu to je jedno. Ten propojíš s konektorem displeje. Pak si někde v motorce připojíš jeden drát na kostru, jeden na spínaný napětí a pak na otáčky motoru třeba k budíku. Tako to bylo u inkvizovo.
hlemejzd999 (Člen) 03.05.2010 18:00:01 Offline |
kojaksro psal:...tak za cenu Gipra X-Type pokud ho chceš na starší ročník je v té sadě snímač otáček už v ceně....takže žádnej problém.
no tak to je bezva ...až budu mít někdy cestu ,tag dám vědět ,vobjednám a se stavim
... já jsem přemejšlel taky buď o modrým, nebo červeným. Jelikož mám všechno podsvícený modře, tak zvolím asi modrej.
Jinak nejhorší to je do zatáček, protože to nemám ještě v ruce a kdo ví jestli někdy tak potřebuju vědět, co tam mám za kvalt. No a když ve 160ti řadím neexistující sedmičku, tak to taky není nic moc
"Burn rubber, not your soul"
hlemejzd999 (Člen) 03.05.2010 23:07:32 Offline |
Bombarďák psal:No a když ve 160ti řadím neexistující sedmičku, tak to taky není nic moc
sem rád , že nejsem sám
hlemejzd999 (Člen) 04.05.2010 06:53:16 Offline |
hlemejzd999 psal:Bombarďák psal:No a když ve 160ti řadím neexistující sedmičku, tak to taky není nic moc
sem rád , že nejsem sám
tu sedmičku hledám teda při nižší rychlosti ,páč jsem cestovně-turistickej střelec
...máte něgdo ke Gipru ten manuál k nastavování??? ...co se mi stalo ...ňákou náhodou se mi tam povedlo nastavit signalizaci překročení nejvyšší nastavený rychlosti, tzn. že vot cca pjetavosumdesáti za hodinu mi začne na ukazateli blikat číslice...no a hrozně mě to rosčiluje...jag to vymažu???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 04.05.2010 13:32:07 Offline |
osiris psal:Filous psal:......jag to vymažu???
http://www.tme.eu/katalog_pics/8/9/5/89 … 27a-03.jpg
...nemáš za co kámo ;)
to je čtyřka nebo pětka..jde to z toho blbě přečíst.
K.a.s.y.m. (Člen) 04.05.2010 13:40:21 Offline |
Filous psal:...co bych taky vod vás třech moch čekat, že???
jestli na tom jsou nějaký čudle tak je zkus různě mačkat jako jsi to dělal když jsi to zapnul..třeba se to vypne.
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:...co bych taky vod vás třech moch čekat, že???
jestli na tom jsou nějaký čudle tak je zkus různě mačkat jako jsi to dělal když jsi to zapnul..třeba se to vypne.
Nastavuje se to bezčudlíkově
Návod mám doma a tam se bohužel dostanu až za dva tejdny, takže já ti momentálně nepomůžu...
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:...co bych taky vod vás třech moch čekat, že???
...žádný čudle nejsou
K.a.s.y.m. (Člen) 04.05.2010 15:05:40 Offline |
na to X je tady
http://img.motorkari.cz/upload/files/ma … e%20CZ.pdf
K.a.s.y.m. psal:na to X je tady
http://img.motorkari.cz/upload/files/ma … e%20CZ.pdf
...sice uš mi Máca poradil, ale todle se nestratí, bo to zas zapomenu a je to přesně vono co sem hledal...thanx
K.a.s.y.m. (Člen) 04.05.2010 15:49:27 Offline |
neni zač
kojaksro psal:...tak za cenu Gipra X-Type pokud ho chceš na starší ročník je v té sadě snímač otáček už v ceně....takže žádnej problém.
Já vim, ale i tak, za tu cenu (vlastně mnohem nižší) zbastlím modul, do kterýho nastrkám kromě kvaltu i jiný, pro mě pomězně užitečný "blbiny". Sice někdo může namítnout, že se displej ke klasickejm budíkům nehodí, ale já mám taky problém udržet co mám za kvalt, hodiny se taky hodí, no a pár blbinek k tomu, když to paměť procesoru unese ...
GSF 600 S '99
K.a.s.y.m. (Člen) 04.05.2010 20:53:29 Offline |
Inženýrek psal:
neříkej,že tam to vidíš????
K.a.s.y.m. psal:Inženýrek psal:neříkej,že tam to vidíš????
Proč myslíš že ne? Jako že by to bylo schovaný za řidítkem? Žádný strachy, je to udělaný, tak že vidim, neboj
K.a.s.y.m. (Člen) 04.05.2010 21:00:10 Offline |
Inženýrek psal:K.a.s.y.m. psal:Inženýrek psal:neříkej,že tam to vidíš????
Proč myslíš že ne? Jako že by to bylo schovaný za řidítkem? Žádný strachy, je to udělaný, tak že vidim, neboj
tak jsem to myslel.
Bombarďák psal:čus, vlastníte někdo tento ukazatel rychlosti? Jste s ním spokojeni? A jakou barvu byste doporučovali (aby byla vidět za každého počasí). Koukal jsem, že nedoporučují zelenou a žlutou.
Pokud by ho měl někdo příp. na R1, tak se ozvěte, jak je to se zapojením (zvládnu to i doma?), tzn. jde o typ GPX-Y01.
Díkas.
Filous psal:...máte něgdo ke Gipru ten manuál k nastavování??? ...co se mi stalo ...ňákou náhodou se mi tam povedlo nastavit signalizaci překročení nejvyšší nastavený rychlosti, tzn. že vot cca pjetavosumdesáti za hodinu mi začne na ukazateli blikat číslice...no a hrozně mě to rosčiluje...jag to vymažu???
Tak já ho mám od loňskýho léta a nemůžu si ho vynachválit tady je link jak sem to zapojil na mojí B6 http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=9217 je tam i malé video jak to fachčí
Určitě doporučuji kojaksro http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/48477/gipro-xtype.html, kde ti s tím poradí
Pro ty co nemají po ruce manuál. Resetuje se to tak, že se musí 5x zapnout a vypnout klíčky dřív než ukazatel oodpočítá numera a pak už je to zase v režimu learn.
Včera sem ošplouchl motku a když sem na ní frčel, tak asi voda kamsik zatekla, protože mi v obci tacho ukazoval na 4ku 160, na ukazatel to nemělo vliv, po chvilce když to asi vyschlo už to bylo v poho.
Lepší někdy, než nikdy.
Stránky: 1