Nejsi přihlášen
|
Jsem tu nový (Nový člen) 06.05.2010 20:39:24 Offline |
Konektory k blinkrům
Ahojda,chci se zeptat.Trochu se hrabu v tom svým mopedu a potřeboval bych sehnat konektory k blinkrům.Neválí se vám někomu v garáži nějaký kašový blinkry?Nebo stačí jen ty dráty.Jestli to neseženu,tak jsem v ![]()
Re: Konektory k blinkrům
Jsem tu nový psal:Ahojda,chci se zeptat.Trochu se hrabu v tom svým mopedu a potřeboval bych sehnat konektory k blinkrům.Neválí se vám někomu v garáži nějaký kašový blinkry?Nebo stačí jen ty dráty.Jestli to neseženu,tak jsem v
Proč by jsi byl v háji? Si v elektru kup pár konektoru za deset kaček a přeletuj to né...Nebo to musíš mít mermomocí originální?
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
|
Jsem tu nový (Nový člen) 06.05.2010 21:04:40 Offline |
No jo,to bych mohl.Nemusím to mít za každou cenu origoš,to je fakt,ale kdybych to nedej bože chtěl dát do původního stavu.....No,jestli to neschrastím,tak mě nic jinýho nezbyde ![]()
|
Jsem tu nový (Nový člen) 06.05.2010 21:07:16 Offline |
Inženýrek psal:Jsem tu nový psal:Ahojda,chci se zeptat.Trochu se hrabu v tom svým mopedu a potřeboval bych sehnat konektory k blinkrům.Neválí se vám někomu v garáži nějaký kašový blinkry?Nebo stačí jen ty dráty.Jestli to neseženu,tak jsem v
Proč by jsi byl v háji? Si v elektru kup pár konektoru za deset kaček a přeletuj to né...Nebo to musíš mít mermomocí originální?
No dobře,ale jak napojit H8?I takový konektory potřebuju a ne a ne je sehnat.
|
Jsem tu nový (Nový člen) 06.05.2010 21:48:27 Offline |
morganzd psal:Obyčejnejch konektorů jsou plný elektra, "neobyčejnejch" zas plný vrakoviště.
Hm,asi mě jinýho nezbude.Já to akorát nechtěl moc rozvrtat tu elektriku.
Stránky: 1