Nejsi přihlášen
Jsem tu nový (Nový člen) 06.05.2010 20:39:24 Offline |
Konektory k blinkrům
Ahojda,chci se zeptat.Trochu se hrabu v tom svým mopedu a potřeboval bych sehnat konektory k blinkrům.Neválí se vám někomu v garáži nějaký kašový blinkry?Nebo stačí jen ty dráty.Jestli to neseženu,tak jsem v
Re: Konektory k blinkrům
Jsem tu nový psal:Ahojda,chci se zeptat.Trochu se hrabu v tom svým mopedu a potřeboval bych sehnat konektory k blinkrům.Neválí se vám někomu v garáži nějaký kašový blinkry?Nebo stačí jen ty dráty.Jestli to neseženu,tak jsem v
Proč by jsi byl v háji? Si v elektru kup pár konektoru za deset kaček a přeletuj to né...Nebo to musíš mít mermomocí originální?
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Jsem tu nový (Nový člen) 06.05.2010 21:04:40 Offline |
No jo,to bych mohl.Nemusím to mít za každou cenu origoš,to je fakt,ale kdybych to nedej bože chtěl dát do původního stavu.....No,jestli to neschrastím,tak mě nic jinýho nezbyde
Jsem tu nový (Nový člen) 06.05.2010 21:07:16 Offline |
Inženýrek psal:Jsem tu nový psal:Ahojda,chci se zeptat.Trochu se hrabu v tom svým mopedu a potřeboval bych sehnat konektory k blinkrům.Neválí se vám někomu v garáži nějaký kašový blinkry?Nebo stačí jen ty dráty.Jestli to neseženu,tak jsem v
Proč by jsi byl v háji? Si v elektru kup pár konektoru za deset kaček a přeletuj to né...Nebo to musíš mít mermomocí originální?
No dobře,ale jak napojit H8?I takový konektory potřebuju a ne a ne je sehnat.
Jsem tu nový (Nový člen) 06.05.2010 21:48:27 Offline |
morganzd psal:Obyčejnejch konektorů jsou plný elektra, "neobyčejnejch" zas plný vrakoviště.
Hm,asi mě jinýho nezbude.Já to akorát nechtěl moc rozvrtat tu elektriku.
Stránky: 1