Nejsi přihlášen
Čím promazat pístky ve třmenu
Budu měnit hadici k brzdě a chci vyčistit eventuelně promazat pístky v třmenu.
Vím, že se nesmí na pístky použít normální vazelína, ale někde jsem vyčet, že buď měděná pasta, nebo silikonová vazelína. Má někdo zkušenost přímo s konkrétním produktem.
Počítám s kompletním vytlačením pístků.
Dík za rady
Re: Čím promazat pístky ve třmenu
...honzo, když je budeš mít venku, čili očištěný, tak bych to nechal, je to mazaný brzdovkou ...jinak je na to speciál mazání asi ve 20ml lahvičce (je to v podstatě taky brzdovka)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
...mam na to ňákou spešl vazelínku...je taková řídká...na sucho bych to tam určitě necpal, bo bych měl strach, aby se mi nežvejkli gumičky...a navíc ta brzdofka se mezi písteg a gumičku nedostane, tagže to bude chodit nasucho...ale nebál bych se to normálně kápnout brzdofkou, to bude stačit...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Já to mazal nějakym sajrajtem ve sperji...měli to v baukrámu vedle WDčka a je to žáruvzdorný mazadlo s mědí. Je to hezky řiďoučký akorát od toho budeš mít poměděnou půlku třmenu (když to otřeš tak tam zůstanou měděný třpytky, ale to zakreje prach )
Filous psal:...mam na to ňákou spešl vazelínku...je taková řídká...na sucho bych to tam určitě necpal, bo bych měl strach, aby se mi nežvejkli gumičky...a navíc ta brzdofka se mezi písteg a gumičku nedostane, tagže to bude chodit nasucho...ale nebál bych se to normálně kápnout brzdofkou, to bude stačit...
...aby jsme si rozuměli, samozřejmě že nepíšu že to tam dá na sucho, ale právě na tu brzdovku
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Filous psal:...mam na to ňákou spešl vazelínku...je taková řídká...na sucho bych to tam určitě necpal, bo bych měl strach, aby se mi nežvejkli gumičky...a navíc ta brzdofka se mezi písteg a gumičku nedostane, tagže to bude chodit nasucho...ale nebál bych se to normálně kápnout brzdofkou, to bude stačit...
...aby jsme si rozuměli, samozřejmě že nepíšu že to tam dá na sucho, ale právě na tu brzdovku
...ok, pag jo
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
pavlikbary (Člen) 11.05.2010 12:07:24 Offline |
ja vodvzdusnuju pres zavarovacku vysavacem jako spojku u liazu prace na par minut a vodvzdusnino super
Nekeří to dělajů aj tak, že nalijů novů brzdovku, šecko zašrůbujů a na noc nechajů zmáčklů a zafixovanů brzdovů páčku.
Přes noc bublinky vyběhnů a je vymalované
Ale to sem enom čůl
.....ale plánuju to tak vyzkůšat bo ně to odvzdušňování taky sere
Datel psal:Nekeří to dělajů aj tak, že nalijů novů brzdovku, šecko zašrůbujů a na noc nechajů zmáčklů a zafixovanů brzdovů páčku.
Přes noc bublinky vyběhnů a je vymalované
Ale to sem enom čůl
.....ale plánuju to tak vyzkůšat bo ně to odvzdušňování taky sere
jenže z čekání mu z teho slezly vlasy a srazila sa mašina, že si mušel kůpit inů
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Stránky: 1