Nejsi přihlášen
vzduchový fitr
Zdravím vás mám jeden dotaz potrebuju vymenit vzduchac koupil jsem original ale je na 650 vzduch a ja mam starsi 600 tipas v prodejne rikal ze je to stejny ale kdyz hledam na netu tak se kod lisi . Mate s tim nekdo zkusenost jestli je to stejny diky
Re: vzduchový fitr
Gaga2 psal:Zdravím vás mám jeden dotaz potrebuju vymenit vzduchac koupil jsem original ale je na 650 vzduch a ja mam starsi 600 tipas v prodejne rikal ze je to stejny ale kdyz hledam na netu tak se kod lisi . Mate s tim nekdo zkusenost jestli je to stejny diky
Sorry, ale co řešíš? Zkoušel jsi ho tam posadit? Jestli jo, tak jsou jen dvě možnosti, buď jo, nebo ne. No a jestli neseděl, tak bych mu ho šel vrátit.
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
K.a.s.y.m. (Člen) 14.05.2010 07:48:40 Offline |
Losky psal:Ahoj, měl bych takovej skopovej dotaz. Filtr se fouká z té strany co jsou karbece ven a nebo z venkovní strany ke karbecům? Díky
no co myslíš...chceš ten bordel do něj zatlačit ještě vic a nebo ho z něj vyfouknout??
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Losky psal:Ahoj, měl bych takovej skopovej dotaz. Filtr se fouká z té strany co jsou karbece ven a nebo z venkovní strany ke karbecům? Díky
no co myslíš...chceš ten bordel do něj zatlačit ještě vic a nebo ho z něj vyfouknout??
Radši se zeptám, když něco nevím:) Dík
Je pravda,že ty starší Bandity měly 3615 a novější 650 maj 3615
tady je 3610 http://www.moto-store.net/moto/eshop/14 … 200-Bandit
tady je 3615 http://www.motodubi.eu/eshop/produkt_in … s_id=85840
Rozdíl tam asi bude.Jinak by to značení neměnili.Na obrázcích to poznat nijak nejde,ale v rozměru se to bude asi lišit.Filtr bych nevyndával ze zavařené fólie a zkusil bych ho porovnat s vyndaným filtrem ze sání.Popř. bych zkusil nasadit i s fólií do sání a pokud tam nepůjde,tak ho rychle jako nový nepoužitý vrátil.
Jezdím tak,abych se vždy v pohodě vrátil.
Já bych řek, že rozměrově budou stejný. Soudím podle toho, že mě dali v servisu do 6pade taky Hiflo 3610 a seděl do airboxu přesně. Tvrdili, že to jedno jestli 6, nebo 6pade ale jak se to veme. Byl proti origo řídkej jak cedník a taky to jelo hůř, hlavně dole ten pocit na první zátah nebyl fajne. A taky šel hned ven. Ale nemyslim si, že 3615 vod Hifla bude lepší.
K.a.s.y.m. (Člen) 26.05.2010 07:20:46 Offline |
Pajk psal:Já bych řek, že rozměrově budou stejný. Soudím podle toho, že mě dali v servisu do 6pade taky Hiflo 3610 a seděl do airboxu přesně. Tvrdili, že to jedno jestli 6, nebo 6pade ale jak se to veme. Byl proti origo řídkej jak cedník a taky to jelo hůř, hlavně dole ten pocit na první zátah nebyl fajne. A taky šel hned ven. Ale nemyslim si, že 3615 vod Hifla bude lepší.
ty jsi dával novej filtr??? a bylo to fakt potřeba????
K.a.s.y.m. (Člen) 26.05.2010 10:23:07 Offline |
Pajk psal:Ale nedával, to mi tam nacpali kdysi na garaňčce a taky letel hned na hnuj a šel zpět původní.
No proto..už jsem se lek,že jsi tam něco měnil
Stránky: 1