Nejsi přihlášen
Tak, a je ze mě jebkař
Se smutkem na duši Vám musím oznámit že jsem opustil řady Bandiťáckých entomologů
A koupil si jebku značky Yamaha (litrovýho Fazera). Tom by to stejně na mě práskl
To samozřejmě neznamená že Vás tady nebudu dál prudit a vysírat
Nejvíc samozřejmě Ondráše a podobný eNkaře
I ta jebka je samozřejmě v eSku
Barynku a podobní držte se, budu Vás samozřejmě dál podporovat
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Re: Tak, a je ze mě jebkař
jaryn psal:rikal jsem si,ze uz nejak dlouho neprudis. Ze by spatny svedomi? Nech to plavat,at ti to jezdi...
Jsem dlouho neprudi l,protože mám problémy v rodině takže ......
Ale ono to nějak dopadne
K.a.s.y.m. (Člen) 13.05.2010 07:17:58 Offline |
Kakac psal:jaryn psal:rikal jsem si,ze uz nejak dlouho neprudis. Ze by spatny svedomi? Nech to plavat,at ti to jezdi...
Jsem dlouho neprudi l,protože mám problémy v rodině takže ......
Ale ono to nějak dopadne
no když jsi si koupil jebku tak se nediv
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
ty woe kakáč, jako že jsem to tady dlouho nečetl, tak ted jsi mi teda překvapil jsem myslel že budeš pilot a vono jebka pilot
aspoň že je to v eSku
ale já toho fejzra stejně nemám rád, nejede to pod 8tisíc toček, v sérii zvuk jak mixér, žere to jak hovado... no prostě hnus fialovej, velebnosti...
hlavně to hned někde nezválej a užívej ji a doma at je brzo všechno v cajku.
Já odjíždím zítra ráno do USA na road trip, utratit těžce vydřený prachy - nic co by se dalo závidět, stejně jakok ta tvoje nová jebka
Bandit
Bandit 4EVER!!!
Kakac psal:Se smutkem na duši Vám musím oznámit že jsem opustil řady Bandiťáckých entomologů
A koupil si jebku značky Yamaha (litrovýho Fazera). Tom by to stejně na mě práskl
Tak hodně štěstí přeji.. a přijeď se ukázat... Do neděle jsem každej den doma... A jinak bacha.. Ty Ska jsou prej hrozně poruchový
Fidzi psal:Další člobrda, co vyměnil Skového Bandita za Fazera? To tady za chvíli budete muset přejmenovat na Fazer fórum
Hoď se do klidu,tento neuvážený krok muže udělat maximálně nevyspělej jedinec sedlající B6 Dvanástkářům je nějakej fázer u
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Fidzi psal:Další člobrda, co vyměnil Skového Bandita za Fazera? To tady za chvíli budete muset přejmenovat na Fazer fórum
Hoď se do klidu,tento neuvážený krok muže udělat maximálně nevyspělej jedinec sedlající B6 Dvanástkářům je nějakej fázer u
hod se do klidu a neser se do nevyzralejch sestkaru
...sam mezi jebkarema...
VikecB12 psal:Fidzi psal:Další člobrda, co vyměnil Skového Bandita za Fazera? To tady za chvíli budete muset přejmenovat na Fazer fórum
souhlas
kakacu, tos teda
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Jak tak čtu tak jsem uplně v
A jinak eSkovej Bandit je fakt dobrej lepší než eNkovej
Jediný co vás hoši může uklidnit že je docela možný že ho budu muset co nevidět prodat a pak se možná vrátím k bandasce
Ale plnotučné a hlavně v eSku
Japatoo ?
Kakac psal:A jinak eSkovej Bandit je fakt dobrej lepší než eNkovej
Měl by sis koubit B12N.
Lidi co jí maj, tak nemaj takovýhle hovězí nápady.
Ale hlavně, že se ti ten tvůj kosmostroj líbí.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Kakac psal:Jak tak čtu tak jsem uplně v
A jinak eSkovej Bandit je fakt dobrej lepší než eNkovej
Jediný co vás hoši může uklidnit že je docela možný že ho budu muset co nevidět prodat a pak se možná vrátím k bandasce
Ale plnotučné a hlavně v eSku
takhle přejít k jebce... ty jsi teda podpantoflák
Banditatom (Člen) 14.05.2010 16:58:43 Offline |
tož jebkařu moc do mě nepruď pač ti z toho klíďo můžu udělat krásný N-ko jinak ať slouží
Pssst: tiše musím přiznat že je fakt pěkná
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Kakac psal:Se smutkem na duši Vám musím oznámit že jsem opustil řady Bandiťáckých entomologů
No a co nějaké foto??? co spotřeba,asi se s tím nedá jet za 6litrů,co? a ještě co to máš za rok?
když to jede,je to OK
zdenek 1 psal:Kakac psal:Se smutkem na duši Vám musím oznámit že jsem opustil řady Bandiťáckých entomologů
Barynku a podobní držte se, budu Vás samozřejmě dál podporovatNo a co nějaké foto??? co spotřeba,asi se s tím nedá jet za 6litrů,co? a ještě co to máš za rok?
Foto ti bude muset poskytnout Tom protože spinká u něho
A rok je to 2001 modrá
Kakac psal:zdenek 1 psal:Kakac psal:Se smutkem na duši Vám musím oznámit že jsem opustil řady Bandiťáckých entomologů
Barynku a podobní držte se, budu Vás samozřejmě dál podporovatNo a co nějaké foto??? co spotřeba,asi se s tím nedá jet za 6litrů,co? a ještě co to máš za rok?
Foto ti bude muset poskytnout Tom protože spinká u něho
A rok je to 2001 modrá
Jo takhle,já myslel že to je FZ1 Fazer a to je ještě starý trubkáč, tak to nic...ale jinak aby sloužil
když to jede,je to OK
zdenek 1 psal:Kakac psal:zdenek 1 psal:
No a co nějaké foto??? co spotřeba,asi se s tím nedá jet za 6litrů,co? a ještě co to máš za rok?Foto ti bude muset poskytnout Tom protože spinká u něho
A rok je to 2001 modráJo takhle,já myslel že to je FZ1 Fazer a to je ještě starý trubkáč, tak to nic...ale jinak aby sloužil
tak to je f bo z toho enko neudělá
Strýcfajtr !!!
I některým majitelům B6 je Fazer u
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Banditatom (Člen) 15.05.2010 15:48:22 Offline |
Tome dík za fotos.
Ale tu buzerantskou sis mohl odpustit počkej až dojedu ukažu ti moje komunistický trencle hade
Jelene ,já a eNko to možná až téhle jebky spadnu na hlavu a budu mít totální amnézii pak možná budu mít eNko ,i když už přechod na jebku asik něco značí
chcel jsem B12S za slušný love a žádná nebyla tak byla jebka .
Joo ve všem jsou love
Banditatom (Člen) 16.05.2010 11:52:10 Offline |
Kakac psal:Tome dík za fotos.
Ale tu buzerantskou sis mohl odpustit počkej až dojedu ukažu ti moje komunistický trencle hade
Jelene ,já a eNko to možná až téhle jebky spadnu na hlavu a budu mít totální amnézii pak možná budu mít eNko ,i když už přechod na jebku asik něco značí
Joo ve všem jsou love
jakou buzerantskou to ti posílá mamutek voe
Banditatom psal:Kakac psal:Tome dík za fotos.
Joo ve všem jsou lovejakou buzerantskou to ti posílá mamutek voe
jen aby
Netolda psal:Banditatom psal:Kakac psal:Tome dík za fotos.
Joo ve všem jsou lovejakou buzerantskou to ti posílá mamutek voe
jen aby
Jasně,pro jistotu by měl ještě poslat fotku zepředu a klidně aji bez,ať je to tutofka
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom (Člen) 16.05.2010 18:23:10 Offline |
VikecB12 psal:Netolda psal:Banditatom psal:
jakou buzerantskou to ti posílá mamutek voejen aby
Jasně,pro jistotu by měl ještě poslat fotku zepředu a klidně aji bez,ať je to tutofka
zeptám se
Banditatom (Člen) 16.05.2010 18:39:13 Offline |
Kakac psal:No ptej ptej
Ať oko mé spočine na něčem pěknějším než jsi ty
neseu kua
VikecB12 psal:Kakac psal:No ptej ptej
Ať oko mé spočine na něčem pěknějším než jsi tyTo víš,dříf mohlo tvoje voko spočinout aspoň na pěkným béčku,tedka už máš smůlu
To je pravda ,ale pěkný béčko nebylo
Tak aspoň pěkná jebka
Kakac psal:Jelene ,já a eNko to možná až téhle jebky spadnu na hlavu a budu mít totální amnézii pak možná budu mít eNko ,i když už přechod na jebku asik něco značí
Značí nevyrovnanost jednice, který potřebuje měnit a nemá ujasněné postoje.
A až spadneš na hlavu, tak se ti možná rozsvítí a koupíš Nko.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1