Nejsi přihlášen
inkvizitorr (Administrator) 14.05.2010 22:59:33 Offline |
BANDIT FEST 2010 + Krucipüsk a K2
máme tady další masovku a tentokrát ve velkým stylu kdopak si přijede žařvat, že .... doba je temnáááá
info komplétnoje:
http://www.suzukibandit.cz/view.php?naz … 2010050003
p.s. já asi pojedu
doba je temná...
hlemejzd999 (Člen) 14.05.2010 23:07:45 Offline |
Re: BANDIT FEST 2010 + Krucipüsk a K2
to vypadá dobře ten orientační závod ....
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
inkvizitorr psal:máme tady další masovku a tentokrát ve velkým stylu kdopak si přijede žařvat, že .... doba je temnáááá
info komplétnoje:
p.s. já asi pojedu
p.s. já asi pojedu do hajzlu
Jebat motorky :-)
nicola.foxx (Člen) 14.05.2010 23:19:17 Offline |
Zupáááá
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
K.a.s.y.m. (Člen) 15.05.2010 18:03:28 Offline |
tohle si nenechám ujít
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
dopr...., dlouho čekám na něco takovýho, mám to za bukem a tejden mám doma lístky na Metallicu na kterou se těším už roky, kua dje super akce v jeden den
Představte si to ticho, kdyby lidé mluvili jen to, co vědí...
romas psal:dopr...., dlouho čekám na něco takovýho, mám to za bukem a tejden mám doma lístky na Metallicu na kterou se těším už roky, kua dje super akce v jeden den
...mam to do Milovic na Metallicu co by šiškou dohodil a považ, fstup zdarma, ale na Fest prostě musim, přes to vlak nejede...taky sem se těšil...a f pátek du na svatbu Petroj Vorlíčkoj a nebudu pít, abych moch ráno vyrazit...taky se mi to sešelo
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
inkvizitorr (Administrator) 16.05.2010 10:37:07 Offline |
Filous psal:...mam to do Milovic na Metallicu co by šiškou dohodil a považ, fstup zdarma, ale na Fest prostě musim, přes to vlak nejede...taky sem se těšil...a f pátek du na svatbu Petroj Vorlíčkoj a nebudu pít, abych moch ráno vyrazit...taky se mi to sešelo
tag je to správný máme krucipusk jenom pro sebe, to je povinnost dorazit když nás bude dost, tak nejenom že se nebudem bát vlka nic, ale na příští rok bysme mohli pozvat třeba i tu metallicu co za to tak asi ty kucí chcou?
doba je temná...
inkviz: dobre ty
btw: ty 3kila jsou jako vlezny na fest nebo startovny na ty zavody? esli jako dys pojedu s batohem to mam poslat 2x
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
inkvizitorr (Administrator) 16.05.2010 10:59:03 Offline |
Luk psal:inkviz: dobre ty
btw: ty 3kila jsou jako vlezny na fest nebo startovny na ty zavody? esli jako dys pojedu s batohem to mam poslat 2x
tri kila sou za všechno, je v tom startovný za tajnej závod, startovný za dragstery a vstupenka na koncert jo a platí se to za motorku, takže batoh je grátis
doba je temná...
K.a.s.y.m. (Člen) 16.05.2010 11:13:25 Offline |
inkvizitorr psal:Luk psal:inkviz: dobre ty
btw: ty 3kila jsou jako vlezny na fest nebo startovny na ty zavody? esli jako dys pojedu s batohem to mam poslat 2xtri kila sou za všechno, je v tom startovný za tajnej závod, startovný za dragstery a vstupenka na koncert jo a platí se to za motorku, takže batoh je grátis
supr..už se moc těšim
PALOUS psal:inkvizitorr psal:máme tady další masovku a tentokrát ve velkým stylu kdopak si přijede žařvat, že .... doba je temnáááá
info komplétnoje:
p.s. já asi pojedup.s. já asi pojedu do hajzlu
p.s. tak to se tam asi uvidíme
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Filous psal:romas psal:dopr...., dlouho čekám na něco takovýho, mám to za bukem a tejden mám doma lístky na Metallicu na kterou se těším už roky, kua dje super akce v jeden den
...mam to do Milovic na Metallicu co by šiškou dohodil a považ, fstup zdarma, ale na Fest prostě musim, přes to vlak nejede...taky sem se těšil...a f pátek du na svatbu Petroj Vorlíčkoj a nebudu pít, abych moch ráno vyrazit...taky se mi to sešelo
...já těch dvanáct set kiláků (respektive 2500) teda nedám kdybych se posral
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Filous psal:romas psal:dopr...., dlouho čekám na něco takovýho, mám to za bukem a tejden mám doma lístky na Metallicu na kterou se těším už roky, kua dje super akce v jeden den
nemít doma lístek za 1790,- kačen a nebejt domluvená banda kámošů tak musí Mettalica ještě nějakej čas počkat, ale bohužel jsem se to dozvěděl pozdě, tak snad za rok
Představte si to ticho, kdyby lidé mluvili jen to, co vědí...
hmmt, to na mě bude asi už moc masový....
ross psal:PALOUS psal:inkvizitorr psal:máme tady další masovku a tentokrát ve velkým stylu kdopak si přijede žařvat, že .... doba je temnáááá
info komplétnoje:
p.s. ty vee nakonec to bude i na tom hajzlu masofka škoda...taky to mám kousíček
nedůvěřuju velbloudům, a všeobecně nikomu, kdo dokáže týden nepít !
osiris psal:Filous psal:romas psal:dopr...., dlouho čekám na něco takovýho, mám to za bukem a tejden mám doma lístky na Metallicu na kterou se těším už roky, kua dje super akce v jeden den
...něpanimáju
osiris psal:Filous psal:romas psal:dopr...., dlouho čekám na něco takovýho, mám to za bukem a tejden mám doma lístky na Metallicu na kterou se těším už roky, kua dje super akce v jeden den
Hele tak pojedeš na Kinžkvakoj napřed třeba už ve čtvrtek a já pani učitelku dovezu pak.
Teda může takovej Kinžkvak vůbec na dálnici?
Filous psal:osiris psal:Filous psal:
...mam to do Milovic na Metallicu co by šiškou dohodil a považ, fstup zdarma, ale na Fest prostě musim, přes to vlak nejede...taky sem se těšil...a f pátek du na svatbu Petroj Vorlíčkoj a nebudu pít, abych moch ráno vyrazit...taky se mi to sešelo...já těch dvanáct set kiláků (respektive 2500) teda nedám kdybych se posral
...něpanimáju
překlad: je na rodinné dovolené s čedokem u středozemního moře....nebotaknějak
Lihy psal:Filous psal:osiris psal:
...já těch dvanáct set kiláků (respektive 2500) teda nedám kdybych se posral...něpanimáju
...dík za překlad, sem ňákej zabržděnej
KOVAL psal:osiris psal:Filous psal:...mam to do Milovic na Metallicu co by šiškou dohodil a považ, fstup zdarma, ale na Fest prostě musim, přes to vlak nejede...taky sem se těšil...a f pátek du na svatbu Petroj Vorlíčkoj a nebudu pít, abych moch ráno vyrazit...taky se mi to sešelo
Hele tak pojedeš na Kinžkvakoj napřed třeba už ve čtvrtek a já pani učitelku dovezu pak.
Teda může takovej Kinžkvak vůbec na dálnici?
...kamaráde, já myslím že pojedeme v klidu společně a užijem si to ...no ale jinak, jelikož to frčí 120, tak by to asi na dálnici mohlo, ale v těch 120ti nevím jak dlouho by to ten motor vydržel ...no možná by to ten motor vydržel o kousíček dýl než na tý dálnici já
Lihy psal:Filous psal:osiris psal:
...já těch dvanáct set kiláků (respektive 2500) teda nedám kdybych se posral...něpanimáju
...na tebe je spoleh
Takt by chtělo udělat banditpičo koutek pro místní takovej placek kde by jsme byli tak nějak pokupě...
to Inkviz: Asi mi to neřekneš, ale aspoň to zkusim.
Jel bych z Liberce, v noci musim fičet zpět... Jel by se ten orienťák směrem dál na moravu a nebo někam na sever.
Díky moc za odpověď, ale treba i za případný výsměch...
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
inkvizitorr (Administrator) 16.05.2010 16:04:18 Offline |
PFremer psal:to Inkviz: Asi mi to neřekneš, ale aspoň to zkusim.
Jel bych z Liberce, v noci musim fičet zpět... Jel by se ten orienťák směrem dál na moravu a nebo někam na sever.
Díky moc za odpověď, ale treba i za případný výsměch...
stihneš to, žádnej strach, klidně přijeď
doba je temná...
inkvizitorr psal:PFremer psal:to Inkviz: Asi mi to neřekneš, ale aspoň to zkusim.
Díky moc za odpověď, ale treba i za případný výsměch...stihneš to, žádnej strach, klidně přijeď
Oukej teda.
Jeste,mista jsou po motorkach a nebo na osoby.
inkvizitorr (Administrator) 16.05.2010 17:29:21 Offline |
PFremer psal:Jeste,mista jsou po motorkach a nebo na osoby.
dycky jenom za motorku, batoh netřeba registrovat, vstup má zdarma, jen kdyby chtěl postel tak 150/osoba
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 16.05.2010 19:19:03 Offline |
harris psal:Inkviz: dá sa tam dojet jenom na kukačku na jeden den, aniž bych se musel někde hlásit??
přiject se dá samo i jenom na kukačku bez registrace, jenom dopředu upozorňuju, že do areélu se smí pustit pouze 300 motorek + 300 řidičů těch motorek a jejich spolujezdce, takže pokud se ta kapacita zaplní, budou vpuštěni jenom ti, co sou dopředu zaregistrovaní a maj i zaplaceno, ostatní budou mít smolíka... je to i z toho důvodu, že spousta lidí se nahlásí dopředu, ale pak nepřijedou a zabírají tím místo těm, co by dorazit chtěli... pokud se kapacita dopředu nezaplní, samo budou vpuštěni všichni co dorazí na blind
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 16.05.2010 19:41:21 Offline |
ross psal:PALOUS psal:inkvizitorr psal:máme tady další masovku a tentokrát ve velkým stylu kdopak si přijede žařvat, že .... doba je temnáááá
info komplétnoje:
neuděláme Palousu akci na moravě
inkvizitorr (Administrator) 16.05.2010 21:13:14 Offline |
PFremer psal:A co tricka,tricka budou?
bude speciální edice "bandit fest 2010" k dostání pouze na festu, šu-lin už je vyrábí ve svý slaměný chýši
doba je temná...
inkvizitorr psal:PFremer psal:A co tricka,tricka budou?
bude speciální edice "bandit fest 2010" k dostání pouze na festu, šu-lin už je vyrábí ve svý slaměný chýši
Tak to je fajne.kvalitni fest musi mit triko.
VikecB12 psal:ross psal:ross psal:
p.s. tak to se tam asi uvidímeneuděláme Palousu akci na moravě
Kua,to bych se možná aji vysral na fest
no základ akce už by byl
ross psal:VikecB12 psal:ross psal:
neuděláme Palousu akci na moravěKua,to bych se možná aji vysral na fest
no základ akce už by byl
Ty voe si jako myslíš že mě de vo závod?si jako myslíš že budeš mět zavřený cesty v našem kraji?si voe jako myslíš že tě tam nepustěj?s motorkou asik ne ale co dyk to mám za rohem tak ji dáš ke měDyk de kua vo mjůzik a pařbu s kamarádima né?
PALOUS psal:ross psal:VikecB12 psal:
Kua,to bych se možná aji vysral na festno základ akce už by byl
Ty voe si jako myslíš že mě de vo závod?si jako myslíš že budeš mět zavřený cesty v našem kraji?si voe jako myslíš že tě tam nepustěj?s motorkou asik ne ale co dyk to mám za rohem tak ji dáš ke měDyk de kua vo mjůzik a pařbu s kamarádima né?
to je strašně moc votázek najednou
nicola.foxx (Člen) 16.05.2010 22:26:44 Offline |
ross psal:to je strašně moc votázek najednou
Že ty máš ještě dojezd z Jedovnice
Halóó inkviz prosím tě,jak je to když by chtěl jet třeba někdo kdo nemá bandita ale jen zuzu (jinou) nemá ji zakoupenou u dilera a není tady registrovaný??? protože na stránkách suzuki není nic psáno o ostatních motorkách,ale tady píšou "že může jet jaká koliv suzuki" ???
když to jede,je to OK
K.a.s.y.m. (Člen) 17.05.2010 09:42:54 Offline |
zdenek 1 psal:Halóó inkviz prosím tě,jak je to když by chtěl jet třeba někdo kdo nemá bandita ale jen zuzu (jinou) nemá ji zakoupenou u dilera a není tady registrovaný??? protože na stránkách suzuki není nic psáno o ostatních motorkách,ale tady píšou "že může jet jaká koliv suzuki" ???
pokud píšou jakákoliv tak se toho drž a víc se neptej
P.S.pozvánka je umístněná i na stránkách SV fóra tak co mysliš..bude to vadit??
K.a.s.y.m. (Člen) 17.05.2010 09:43:10 Offline |
holub odeslán
K.a.s.y.m. psal:zdenek 1 psal:Halóó inkviz prosím tě,jak je to když by chtěl jet třeba někdo kdo nemá bandita ale jen zuzu (jinou) nemá ji zakoupenou u dilera a není tady registrovaný??? protože na stránkách suzuki není nic psáno o ostatních motorkách,ale tady píšou "že může jet jaká koliv suzuki" ???
P.S.pozvánka je umístněná i na stránkách SV fóra tak co mysliš..bude to vadit??
kurva jak víš že mluvím o SV sem to tady nepsal (jasnovidec)
když to jede,je to OK
K.a.s.y.m. (Člen) 17.05.2010 09:52:50 Offline |
zdenek 1 psal:K.a.s.y.m. psal:zdenek 1 psal:Halóó inkviz prosím tě,jak je to když by chtěl jet třeba někdo kdo nemá bandita ale jen zuzu (jinou) nemá ji zakoupenou u dilera a není tady registrovaný??? protože na stránkách suzuki není nic psáno o ostatních motorkách,ale tady píšou "že může jet jaká koliv suzuki" ???
P.S.pozvánka je umístněná i na stránkách SV fóra tak co mysliš..bude to vadit??kurva jak víš že mluvím o SV sem to tady nepsal (jasnovidec)
faktůru ti pošlu obrateme neboj
K.a.s.y.m. psal:zdenek 1 psal:K.a.s.y.m. psal:
P.S.pozvánka je umístněná i na stránkách SV fóra tak co mysliš..bude to vadit??kurva jak víš že mluvím o SV sem to tady nepsal (jasnovidec)
faktůru ti pošlu obrateme neboj
ještě mi poraď kde se mají registrovat když nejsou nikde v žadném klubu,či jak to nazvat ! pak pošli faktůru....já ti pak pošlu ......
když to jede,je to OK
inkvizitorr (Administrator) 17.05.2010 10:13:09 Offline |
kukii: stačí
zdenek: neřeš vodkaď sou ani jak k tomu bajku přišli, prostě chci přiject na fest, musim někde sehnat motorku suzuki aby mě tam pustili a fertig. pak stačí jenom poslat na ten mail uvedenej na konci článku že přijedu, jak se jmenuju a pod jakým nickem a v.s. sem poslal platbu. fertig.
doba je temná...
K.a.s.y.m. (Člen) 17.05.2010 10:16:09 Offline |
zdenek 1 psal:K.a.s.y.m. psal:zdenek 1 psal:
kurva jak víš že mluvím o SV sem to tady nepsal (jasnovidec)faktůru ti pošlu obrateme neboj
ještě mi poraď kde se mají registrovat když nejsou nikde v žadném klubu,či jak to nazvat ! pak pošli faktůru....já ti pak pošlu ......
Viz. příspěvek od Inkvize...jo a nemusíš posílat naturálie..spokojim se i s penězi
inkvizitorr psal:kukii: stačí
zdenek: neřeš vodkaď sou ani jak k tomu bajku přišli, prostě chci přiject na fest, musim někde sehnat motorku suzuki aby mě tam pustili a fertig. pak stačí jenom poslat na ten mail uvedenej na konci článku že přijedu, jak se jmenuju a pod jakým nickem a v.s. sem poslal platbu. fertig.
tak dík hošani,prachy pošle kam chcou,jméno nahlásía nica napíše co má na motorkářích....hotovo
když to jede,je to OK
K.a.s.y.m. psal:zdenek 1 psal:K.a.s.y.m. psal:
faktůru ti pošlu obrateme nebojještě mi poraď kde se mají registrovat když nejsou nikde v žadném klubu,či jak to nazvat ! pak pošli faktůru....já ti pak pošlu ......
Viz. příspěvek od Inkvize...jo a nemusíš posílat naturálie..spokojim se i s penězi
OK napiš mi jen pičlo účtu....
když to jede,je to OK
K.a.s.y.m. (Člen) 17.05.2010 10:28:41 Offline |
zdenek 1 psal:K.a.s.y.m. psal:zdenek 1 psal:
ještě mi poraď kde se mají registrovat když nejsou nikde v žadném klubu,či jak to nazvat ! pak pošli faktůru....já ti pak pošlu ......Viz. příspěvek od Inkvize...jo a nemusíš posílat naturálie..spokojim se i s penězi
OK napiš mi jen pičlo účtu....
1587744053/0800 díííík
jo u dvou buků se jim říká,prý.... sem tam dnes volal co si mám sebou přinést ,a on na to že se mám podívat na oficiální stránky ! ale tam jsem nic o tom nenašel!! tak jsem vzal velký TP + servisku a zajel tam,opsali si pičoviny s toho i toho,a že prý mi dojde oficiální pozvánka od suzuki. Ale to mi nemohl říct do kecafónu hned (techničák+servisku) že.....no prostě nechtějte po mě ,abych se o nch vyjádřil!!! Mám s nima celkově dost blbé zkušenosti (že hanzi , ty myslím taky).....
když to jede,je to OK
Nevím jak ostatní ale já jsme se tam stavil cestou z ostravy měl jsem malý TP řek sem že jsme ji kupoval u nich nadiktoval jméno VIN a datum registrace a jel dál....
Inkviz, takže jestli jsem to pochopil dobře, ubytko je zajištěný ze soboty na neděli, ale nikdo zatim neví kde, protože to vyplyne až z toho orienťáku, je to ták ?
Kdybych chtěl přespat ve stanu už z pátka na sobotu i na neděli na onom místě, je z tim nějak počítáno? Nebo co když přijedu až v sobotu, ale dýl řekněme v poledne a nestíhám ten orientační závod, tak jak se dozvim kam do mám jet ? De mi taky vo to, že bych si tam nechal předem vodvézt plechovkou spaní, někam poblíž ale nevim cíl. Bo na béčko dvě postele a dvě duchny nedám.
Pajk psal:Inkviz, takže jestli jsem to pochopil dobře, ubytko je zajištěný ze soboty na neděli, ale nikdo zatim neví kde, protože to vyplyne až z toho orienťáku, je to ták ?
Kdybych chtěl přespat ve stanu už z pátka na sobotu i na neděli na onom místě, je z tim nějak počítáno? Nebo co když přijedu až v sobotu, ale dýl řekněme v poledne a nestíhám ten orientační závod, tak jak se dozvim kam do mám jet ? De mi taky vo to, že bych si tam nechal předem vodvézt plechovkou spaní, někam poblíž ale nevim cíl. Bo na béčko dvě postele a dvě duchny nedám.
Tak tak..přece nepojedu nějakej orienťák s babou a kurva těžkou krosnou??
Navíc se ztratim naprosto všude, takže po vodevření vobálky dostanu beztak piču..
Pak až tam nakonec pozdě v noci dorazim mokrej jak piča, tak už budou všici jak pytle sádry a já zase piču
Ale já to z něj dostanu, kde to je..
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Pajk psal:Inkviz, takže jestli jsem to pochopil dobře, ubytko je zajištěný ze soboty na neděli, ale nikdo zatim neví kde, protože to vyplyne až z toho orienťáku, je to ták ?
Kdybych chtěl přespat ve stanu už z pátka na sobotu i na neděli na onom místě, je z tim nějak počítáno? Nebo co když přijedu až v sobotu, ale dýl řekněme v poledne a nestíhám ten orientační závod, tak jak se dozvim kam do mám jet ? De mi taky vo to, že bych si tam nechal předem vodvézt plechovkou spaní, někam poblíž ale nevim cíl. Bo na béčko dvě postele a dvě duchny nedám.Tak tak..přece nepojedu nějakej orienťák s babou a kurva těžkou krosnou??
Navíc se ztratim naprosto všude, takže po vodevření vobálky dostanu beztak piču..
Pak až tam nakonec pozdě v noci dorazim mokrej jak piča, tak už budou všici jak pytle sádry a já zase piču
Inkviz?? si tu?
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
K.a.s.y.m. (Člen) 27.05.2010 07:37:40 Offline |
Meloun psal:Pajk psal:Inkviz, takže jestli jsem to pochopil dobře, ubytko je zajištěný ze soboty na neděli, ale nikdo zatim neví kde, protože to vyplyne až z toho orienťáku, je to ták ?
Kdybych chtěl přespat ve stanu už z pátka na sobotu i na neděli na onom místě, je z tim nějak počítáno? Nebo co když přijedu až v sobotu, ale dýl řekněme v poledne a nestíhám ten orientační závod, tak jak se dozvim kam do mám jet ? De mi taky vo to, že bych si tam nechal předem vodvézt plechovkou spaní, někam poblíž ale nevim cíl. Bo na béčko dvě postele a dvě duchny nedám.Tak tak..přece nepojedu nějakej orienťák s babou a kurva těžkou krosnou??
jestli máš problém s Krosnou tak to dej třeba do kufru?? co potřebuješ prosimtě na jednu noc??? běžně celej sraz chodíš v tom čem jsi přijel a řešít takový
K.a.s.y.m. (Člen) 27.05.2010 08:16:26 Offline |
XJelen psal:Inkviz - nic bych jim neřek v sobotu po obědě to sem vyvěš pro Melouna a Pajk může přespat v Práglu bo z tama je všude blízko
fňukny nefrfnějte
a nebo si zařídit nocleh někde poblž....já třeba chrápu z pátka na sobotu v Pardubicích a v pátek večer razim na Tři Sestry
TAky jsem si s tim lámal palici... nakonec z pátka na sobotu spim u kámoše v rychnově a Pak se nechám překvapit kam se pojede.
Doufám, že někam na sever. Páč po koncertě musim zpět do Liberce...
To bude na
PFremer psal:TAky jsem si s tim lámal palici... nakonec z pátka na sobotu spim u kámoše v rychnově a Pak se nechám překvapit kam se pojede.
To bude na
...to bude na piču, bo se připravíš vo afterpárty ...Reichenberg ti nikam neuteče...a dyštag vem slečnu sebou, Prase jí skontroluje bobra a fšichni budou spokojený
nicola.foxx (Člen) 29.05.2010 01:41:23 Offline |
Filous psal:Prase jí skontroluje bobra a fšichni budou spokojený
No hlavne aby tam nejakej bobr byl a neprisla rada na ty hady
nicola.foxx psal:Filous psal:Prase jí skontroluje bobra a fšichni budou spokojený
No hlavne aby tam nejakej bobr byl a neprisla rada na ty hady
Tak holt zavede kontrolu škeblí.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Čoveče, Pardubský SUZUKI mi poslalo meil, jestli jako chci ject, já že jo a hotovo, jakýpa lítání po dealerech
zdenek 1 psal:jo u dvou buků se jim říká,prý.... sem tam dnes volal co si mám sebou přinést ,a on na to že se mám podívat na oficiální stránky ! ale tam jsem nic o tom nenašel!! tak jsem vzal velký TP + servisku a zajel tam,opsali si pičoviny s toho i toho,a že prý mi dojde oficiální pozvánka od suzuki. Ale to mi nemohl říct do kecafónu hned (techničák+servisku) že.....no prostě nechtějte po mě ,abych se o nch vyjádřil!!! Mám s nima celkově dost blbé zkušenosti (že hanzi , ty myslím taky).....
Hlavně si z toho nemuset převlíkat spoďáry
Filous psal:PFremer psal:TAky jsem si s tim lámal palici... nakonec z pátka na sobotu spim u kámoše v rychnově a Pak se nechám překvapit kam se pojede.
To bude na...to bude na piču, bo se připravíš vo afterpárty ...Reichenberg ti nikam neuteče...a dyštag vem slečnu sebou, Prase jí skontroluje bobra a fšichni budou spokojený
Pajk psal:Inkviz, takže jestli jsem to pochopil dobře, ubytko je zajištěný ze soboty na neděli, ale nikdo zatim neví kde, protože to vyplyne až z toho orienťáku, je to ták ?
Tak kde je ten cíl mě pan GOOGLE ouplně náhodou prozradil, ale radějc držím hubu, aby Inkviz ....bo to bude určitě fajna akce
Lepší někdy, než nikdy.
inkvizitorr (Administrator) 30.05.2010 20:56:39 Offline |
Drakoxxl psal:Pajk psal:Inkviz, takže jestli jsem to pochopil dobře, ubytko je zajištěný ze soboty na neděli, ale nikdo zatim neví kde, protože to vyplyne až z toho orienťáku, je to ták ?
Kdybych chtěl přespat ve stanu už z pátka na sobotu i na neděli na onom místě, je z tim nějak počítáno? Nebo co když přijedu až v sobotu, ale dýl řekněme v poledne a nestíhám ten orientační závod, tak jak se dozvim kam do mám jet ? De mi taky vo to, že bych si tam nechal předem vodvézt plechovkou spaní, někam poblíž ale nevim cíl. Bo na béčko dvě postele a dvě duchny nedám.Tak kde je ten cíl mě pan GOOGLE ouplně náhodou prozradil, ale radějc držím hubu, aby Inkviz ....bo to bude určitě fajna akce
pšššt
doba je temná...
inkvizitorr psal:Drakoxxl psal:Pajk psal:Inkviz, takže jestli jsem to pochopil dobře, ubytko je zajištěný ze soboty na neděli, ale nikdo zatim neví kde, protože to vyplyne až z toho orienťáku, je to ták ?
Kdybych chtěl přespat ve stanu už z pátka na sobotu i na neděli na onom místě, je z tim nějak počítáno? Nebo co když přijedu až v sobotu, ale dýl řekněme v poledne a nestíhám ten orientační závod, tak jak se dozvim kam do mám jet ? De mi taky vo to, že bych si tam nechal předem vodvézt plechovkou spaní, někam poblíž ale nevim cíl. Bo na béčko dvě postele a dvě duchny nedám.Tak kde je ten cíl mě pan GOOGLE ouplně náhodou prozradil, ale radějc držím hubu, aby Inkviz ....bo to bude určitě fajna akce
pšššt
Jak pššštkaždá jitrnice pochopí,že v článku je nápověda jak kráva
inkvizitorr (Administrator) 30.05.2010 21:50:09 Offline |
PALOUS psal:Jak pššštkaždá jitrnice pochopí,že v článku je nápověda jak kráva
číňan ví, že vo tom víme, ale dělá jako že to nevíme a my i když víme, že číňan ví, že o tom víme, taktaky děláme že vo tom nevíme
doba je temná...
inkvizitorr psal:PALOUS psal:Jak pššštkaždá jitrnice pochopí,že v článku je nápověda jak kráva
číňan ví, že vo tom víme, ale dělá jako že to nevíme a my i když víme, že číňan ví, že o tom víme, taktaky děláme že vo tom nevíme
by řek strejda
inkvizitorr (Administrator) 30.05.2010 22:05:44 Offline |
kurva já už to slyšim.... magie, magie, magie, magie,...... druide, druide
doba je temná...