Nejsi přihlášen
moc pjekný
obzvlášt Don Scalfare
něco takovýho, bych rád v garage, už vokukuju padavky s velkým (rozuměj minimálně 1800) motorem, něco z toho zrobit
http://xman.idnes.cz/kvuli-memu-stroji- … n-styl_fro
The father of the little princess of the dawn
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 14.05.2010 23:11:03 Offline |
Re: moc pjekný
dobrej borec...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
![]() |
Banditatom (Člen) 15.05.2010 15:15:27 Offline |
jsem asik starej na tyhle přemrdávky
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
![]() |
Honzik8719 (Člen) 15.05.2010 20:34:40 Offline |
mě se tenhle styl taky moc nelíbí...jak to nemá pořádně podkopnutý vidle,v předu úzkou gumku a vzadu pořádnej balóóón tak to neni ono
...relativní kochač...
Honzik8719 psal:mě se tenhle styl taky moc nelíbí...jak to nemá pořádně podkopnutý vidle,v předu úzkou gumku a vzadu pořádnej balóóón tak to neni ono
No vono s podkopnutejme vidlema je to tak trochu k hovnu na ježdění, nevím jestli jsi na tom jel já ano a je to na , kdežto s normálníma vidlema jsem na tom viděl jet docela pilu.
Mám to docela v hlavě jak by to mělo vypadat, jen neumím spoustu věcí a budu si to muset nechat udělat, představa je jasná, musí to bejt celý matný černý s některejma černě lesklejma věcma a musí to mít sedlo s pérama z babičinýho kola
Baltazar psal:Honzik8719 psal:mě se tenhle styl taky moc nelíbí...jak to nemá pořádně podkopnutý vidle,v předu úzkou gumku a vzadu pořádnej balóóón tak to neni ono
No vono s podkopnutejme vidlema je to tak trochu k hovnu na ježdění, nevím jestli jsi na tom jel já ano a je to na
, kdežto s normálníma vidlema jsem na tom viděl jet docela pilu.
Mám to docela v hlavě jak by to mělo vypadat, jen neumím spoustu věcí a budu si to muset nechat udělat, představa je jasná, musí to bejt celý matný černý s některejma černě lesklejma věcma a musí to mít sedlo s pérama z babičinýho kola
...orandžáda uš tě nabaví??? ...bude s tebe outlaw???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Baltazar psal:Honzik8719 psal:mě se tenhle styl taky moc nelíbí...jak to nemá pořádně podkopnutý vidle,v předu úzkou gumku a vzadu pořádnej balóóón tak to neni ono
No vono s podkopnutejme vidlema je to tak trochu k hovnu na ježdění, nevím jestli jsi na tom jel já ano a je to na
Mám to docela v hlavě jak by to mělo vypadat, jen neumím spoustu věcí a budu si to muset nechat udělat, představa je jasná, musí to bejt celý matný černý s některejma černě lesklejma věcma a musí to mít sedlo s pérama z babičinýho kola...orandžáda uš tě nabaví??? ...bude s tebe outlaw???
ale jo baví, ale vo tomhle už přemejšlím hrozně dlouho, a ještě dlouho bude trvat než se do toho dám
![]() |
Honzik8719 (Člen) 15.05.2010 21:56:32 Offline |
Baltazar psal:Honzik8719 psal:mě se tenhle styl taky moc nelíbí...jak to nemá pořádně podkopnutý vidle,v předu úzkou gumku a vzadu pořádnej balóóón tak to neni ono
neměl sem tu čest na tom jetl,ale jezdit se na tom bude asi opravdu podstatně hůř nadruhou stranu vzhled za
...relativní kochač...
Stránky: 1