Nejsi přihlášen
Jarda z Loun (Člen) 07.03.2007 19:30:55 Offline |
Re: ...káry dřevíč
Samo
BlackBandit (Nový člen) 07.03.2007 19:58:47 Offline |
A můžu i já se zůúčastnit? Bral bych to toho 24, ale odpoledne, páč ráno budu rozcházet kocovinu
Žij, jezdi, a po smrti.... budem přikládat pod kotlem :-D
Newada psal:Taky že jo. Nikdo normální si nekoupí vosmáka, kterej ve dne spí a v noci točí kolem.
Voleznám taky jednoho kterej je momentálně on-line kterej si pořídil kocoura na chytání myší a von je fakt chytáakorát,že když ji lapne tak ji dotáhne z venku domů a tam mu veme kramletomu říkám pech ale jinak to je krasavec(jako ten kocour woe)
Jebat motorky :-)
klara psal:Takže vy myslíte, že to bude akce do rána? Já to totiž pochopila, že si tam půjdem jen zablbnout... ale pokud to spojíme ještě s večerem, tak to by byla bomba!
Sakra vo tom by se dalo uvažovat páč co doma že
Jebat motorky :-)
a helemese
bude veselo
Osiris nemám po ruce mejla na tebe ...beru 2-lůžák
dík
jo holub přiletí zejtra ,vezmu ti to sebou...
pokud si nedočkavej můžu ti to f pátek hodit ,jedu do Pejru,tak to vezmu přes ZOO
...nikdo nevojebe Ježíše...
Borák psal:a helemese
bude veselo
Osiris nemám po ruce mejla na tebe ...beru 2-lůžák
dík
jo holub přiletí zejtra ,vezmu ti to sebou...
pokud si nedočkavej můžu ti to f pátek hodit ,jedu do Pejru,tak to vezmu přes ZOO
...kdybys kouk do profilu woe tam bys nakyho mejlu sehnal
(posli mi to fakt, tady se to zahrabe a at to klapne, prece si nebudu psat sam sobe )
...holuba pochval a muzes se klido stavit, jak chces, jak ti to vyjde, jinak bud prijedu ja, nebo mi to vezmes na kary
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Živel psal:A co z toho sraz udělat...??
...blázníš ?
...tak málo času, fakt jde jen o to sejít se jak jsme se sešli na dvoračce a povozit se přitom na kárách
...se srazem vydrž, planujem ty draky a blíží se i jedasi, bylo by myslím přesrazováno
ZMÉNA TERMÍNU POZOOOOOR !
...plno až do tramtárie
...blízký soboty jen na střídačku s jinejma partama = móóóc dlouhý čekání na jízdu (jedna naše třeba v 11 a druhá až v 15 hod. apod.)
...jedině neděle jsou ok
...berem hned tu po plánovaný sobotě ? čili NEDĚLE 25.3.07 po obědě ?
osiris psal:...no co nemusíš furt chlastat, prostě pojedeš zas hezky střízlivej domů no no a ?
já to přežiju a na limošku sem zvyklej,ale na tebe sem se těšil,jak tě uvidím nasátýho a zas nic
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Jo nedele se me zda super. Sobota byla nrpd protoze mam florbalovej turnaj v Polici (kousek od Drevice) a uz jsem slibil ucast. Ja asi jezdit nebudu, ale jen tak bych se prijel mrknout jak ty individua z tohodle webu vlastne vypadaji v realu:) Napiste paxem nejak presny cas, kdy se tam nahrnete...snad se tam muze jen tak ocumovat zavodici lidi i bez vleznyho.
..co můžeš udělat dnes, odlož na pozítří a zítra máš volno
Stránky: 1 2