Nejsi přihlášen
|
Jarda z Loun (Člen) 07.03.2007 19:30:55 Offline |
Re: ...káry dřevíč
Samo![]()
|
BlackBandit (Nový člen) 07.03.2007 19:58:47 Offline |
A můžu i já se zůúčastnit? Bral bych to toho 24, ale odpoledne, páč ráno budu rozcházet kocovinu![]()
Žij, jezdi, a po smrti.... budem přikládat pod kotlem :-D
Newada psal:Taky že jo. Nikdo normální si nekoupí vosmáka, kterej ve dne spí a v noci točí kolem.
Vole
znám taky jednoho kterej je momentálně on-line kterej si pořídil kocoura na chytání myší a von je fakt chytá
akorát,že když ji lapne tak ji dotáhne z venku domů a tam mu veme kramle
tomu říkám pech ale jinak to je krasavec(jako ten kocour woe
)
Jebat motorky :-)
klara psal:Takže vy myslíte, že to bude akce do rána? Já to totiž pochopila, že si tam půjdem jen zablbnout... ale pokud to spojíme ještě s večerem, tak to by byla bomba!
Sakra vo tom by se dalo uvažovat páč co doma že![]()
![]()
Jebat motorky :-)
a helemese ![]()
bude veselo ![]()
Osiris nemám po ruce mejla na tebe ...beru 2-lůžák
dík
jo holub přiletí zejtra ,vezmu ti to sebou...
pokud si nedočkavej můžu ti to f pátek hodit ,jedu do Pejru,tak to vezmu přes ZOO ![]()
...nikdo nevojebe Ježíše...
Borák psal:a helemese
bude veselo
Osiris nemám po ruce mejla na tebe ...beru 2-lůžák
dík
jo holub přiletí zejtra ,vezmu ti to sebou...
pokud si nedočkavej můžu ti to f pátek hodit ,jedu do Pejru,tak to vezmu přes ZOO
...kdybys kouk do profilu woe
tam bys nakyho mejlu sehnal
(posli mi to fakt, tady se to zahrabe a at to klapne, prece si nebudu psat sam sobe
)
...holuba pochval a muzes se klido stavit, jak chces, jak ti to vyjde, jinak bud prijedu ja, nebo mi to vezmes na kary ![]()
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Živel psal:A co z toho sraz udělat...??
...blázníš ? ![]()
...tak málo času, fakt jde jen o to sejít se jak jsme se sešli na dvoračce a povozit se přitom na kárách
...se srazem vydrž, planujem ty draky a blíží se i jedasi, bylo by myslím přesrazováno ![]()
ZMÉNA TERMÍNU POZOOOOOR !
...plno až do tramtárie ![]()
...blízký soboty jen na střídačku s jinejma partama = móóóc dlouhý čekání na jízdu (jedna naše třeba v 11 a druhá až v 15 hod. apod.)
...jedině neděle jsou ok
...berem hned tu po plánovaný sobotě ? čili NEDĚLE 25.3.07 po obědě ?
osiris psal:...no co nemusíš furt chlastat, prostě pojedeš zas hezky střízlivej domů no
no a ?
já to přežiju a na limošku sem zvyklej,ale na tebe sem se těšil,jak tě uvidím nasátýho a zas nic![]()
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Jo nedele se me zda super. Sobota byla nrpd protoze mam florbalovej turnaj v Polici (kousek od Drevice) a uz jsem slibil ucast. Ja asi jezdit nebudu, ale jen tak bych se prijel mrknout jak ty individua z tohodle webu vlastne vypadaji v realu:) Napiste paxem nejak presny cas, kdy se tam nahrnete...snad se tam muze jen tak ocumovat zavodici lidi i bez vleznyho.
..co můžeš udělat dnes, odlož na pozítří a zítra máš volno
Stránky: 1 2