Nejsi přihlášen
Palivové čerpadlo - reset Gipra
Zdarec, můžete mi plís poradit s jednou věcí na jebce? Nainstaloval jsem Gipro a potřeboval bych ho vyresetovat (návod mám). Když otočím klíčkem aby Gipro počítalo rychlosti, tak se mi na jebce (R1) spíná palivový čerpadlo. Všichni víme, je to ten zvuk, který trvá pár vteřin po otočení klíčku. Jde mi jen o to, když několikrát budu otáčet klíčkem do zapnuto/vypnuto (kvůli vyresetování toho gipra podle návodu), jestli něco s tou pumpou nebo jinou částí jebky neudělám.
Když totiž otočím klíčkem, tak než Gipro dopočítá 6_tku, musím to zase vypnout a to udělat podle návodu několikrát. Jenže čerpadlo za tu dobu nestačí plně natáhnout, to znamená že ten proces přeruším. Nestane se tomu nic?
Díkas.
"Burn rubber, not your soul"
K.a.s.y.m. (Člen) 17.05.2010 13:11:39 Offline |
Re: Palivové čerpadlo - reset Gipra
nestane
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
já ti teda nevim, ale mě čerpadlo přestává natahovat v momentě, kdy použiju červenou kolíbku u plynu na pravém kormidlu... nevim jak se tomu nadává, zřejmě chcípák, nevim tj.pro mě nepodstatný, hlavně že vim k čemu to je
Život je boj-mašina je nej!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 17.05.2010 13:15:10 Offline |
Kukii psal:já ti teda nevim, ale mě čerpadlo přestává natahovat v momentě, kdy použiju červenou kolíbku u plynu na pravém kormidlu... nevim jak se tomu nadává, zřejmě chcípák, nevim tj.pro mě nepodstatný, hlavně že vim k čemu to je
to je fakt.
pokud máš na R1 podobnej system tak přecvakni na řidítkách nouzovej chcípák do vypnuto a pak ti při zapnutí klíčku nebude čerpadlo spínat.Ale znova říkám...i tak to nemá na funkci vliv..a živočicháře už vůbec.
K.a.s.y.m. (Člen) 17.05.2010 13:31:01 Offline |
Kukii psal:Bombarďák psal:... no tak to vám díkas pánové, to jsem nevěděl. Dík moc.
já nejsem chlap
karlos100 psal:Kukii psal:Bombarďák psal:... no tak to vám díkas pánové, to jsem nevěděl. Dík moc.
já nejsem chlap
ale jsi jen ti nebimbaj koule
jednou za sto let sem i za dámičku ale moc mi to nejde
Život je boj-mašina je nej!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 17.05.2010 13:44:03 Offline |
Kukii psal:karlos100 psal:Kukii psal:
já nejsem chlapale jsi jen ti nebimbaj koule
jednou za sto let sem i za dámičku ale moc mi to nejde
fakt??
Kukii psal:Bombarďák psal:... no tak to vám díkas pánové, to jsem nevěděl. Dík moc.
já nejsem chlap
... tak to se omlouvám, nekoukal jsem do profilů a z nicku to nejde úplně poznat. Takže ještě jednou děkuji dámě a pánům
"Burn rubber, not your soul"
Stránky: 1