Nejsi přihlášen
Re: Sumcaři
Meloun psal:Bylo tam veškerý moje rybářský příbuzenstvo a chválili si to jak maj..
Jsou tam stánky s chlastem po okolí....návnadu tam mají v kadích, nakoupíš, nataháš na člun a chytáš
..spíš bych zkusil nějaký rybářský fora no..
na rybářskejch fórech je to samej tichej blázen
The father of the little princess of the dawn
Kamoš mě na ebro láká taky,ale posledních pár let je to tam udajně hodně spřísněný,udajně se tam nesmí bojkovat,kapr hájenej celoročně,častý kontroly vot polišů a RS....Ale myslím že pokud se člověk chová slušně a nedělá u vody bordel,tak asi problém nebude. Skoukni videa na Youtube Jednou se tam taky vydám
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
ser na ebro - je to tam samy sumec a candat - prijed na lipno - vytahli tam neco okolo 200 a az napusti hnevkovice se nech pozvat - pojedu tam s kamosem na vetsi vikend - teda po zahajeni - byl na ebru - muzete dat rec
http://www.orso.cz/dvorak/ tady mas nejake rozumy - jezdil tam opravdu hodne
MOTO KOZZI GRISO
jardagsf psal:ser na ebro - je to tam samy sumec a candat - prijed na lipno - vytahli tam neco okolo 200 a az napusti hnevkovice se nech pozvat - pojedu tam s kamosem na vetsi vikend - teda po zahajeni - byl na ebru - muzete dat rec
http://www.orso.cz/dvorak/ tady mas nejake rozumy - jezdil tam opravdu hodne
Může se na Lipně vábit? Jinak mě to nebaví bo je to nuda čekat na záběr
Baltazar psal:jardagsf psal:ser na ebro - je to tam samy sumec a candat - prijed na lipno - vytahli tam neco okolo 200 a az napusti hnevkovice se nech pozvat - pojedu tam s kamosem na vetsi vikend - teda po zahajeni - byl na ebru - muzete dat rec
http://www.orso.cz/dvorak/ tady mas nejake rozumy - jezdil tam opravdu hodneMůže se na Lipně vábit? Jinak mě to nebaví bo je to nuda čekat na záběr
...vábit máš mladý holky a né ňáký svině slizký
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Baltazar psal:jardagsf psal:ser na ebro - je to tam samy sumec a candat - prijed na lipno - vytahli tam neco okolo 200 a az napusti hnevkovice se nech pozvat - pojedu tam s kamosem na vetsi vikend - teda po zahajeni - byl na ebru - muzete dat rec
http://www.orso.cz/dvorak/ tady mas nejake rozumy - jezdil tam opravdu hodneMůže se na Lipně vábit? Jinak mě to nebaví bo je to nuda čekat na záběr
...vábit máš mladý holky a né ňáký svině slizký
Já bych vábil, ale učitelka mi nedá vycházku
zdenek 1 psal:Baltazar psal:zdenek 1 psal:Co bych za to dal....jem tiše závidím..
pojeď s náma zatím jsme tři a jedeme až v říjnu
Tak se trošku rozepiš jak,kde, atd....možná bych se nechal ukecat..
to ještě nevím, ryby jsou tam všude, najdem je člunem a echolotem ni, něco dáme na sumára, něco na kapra, a taky nějaká přívlač, nějaká tulamůra a nějaký pivko bude taky
Baltazar psal:zdenek 1 psal:Baltazar psal:
pojeď s náma zatím jsme tři a jedeme až v říjnuTak se trošku rozepiš jak,kde, atd....možná bych se nechal ukecat..
to ještě nevím, ryby jsou tam všude, najdem je člunem a echolotem ni, něco dáme na sumára, něco na kapra, a taky nějaká přívlač, nějaká tulamůra a nějaký pivko bude taky
no a rozpočet jsi nějak počítal ? vercajk půjčuješ tam,nebo berem svůj??
když to jede,je to OK
všechno mám, echolot i člun na zavážení, povolenka stojí cca 16 éček, budeme bydlet v kempu pod stanem, cesta cca 5000 kč pro všechny, myslím, že pokud by jsme byli 4 tak se jeden vejde i s nástražníma rybyma do 6-7000, což si myslím, že ujde, jen ještě přemejšlíme, jestli nepojedeme na Pád do talošky, ale tam nevím jak koupit licenci, ale to by se zjistilo, tak a tejdě babo raď, ale asi vyhraje Ebro bo tam nejní bahno.
Byli tam známí vloni pod stanem, protože musíš mít papír při kontrole, že nespíš venku a ve 4 se vešli každej do 6000. A to kupovali úhoře na sumce, za tejden jich chytli 52 od metru do 197cm, na přívlač chytli docela hodně candátů a black bassů.My plánujeme 4 pruty na sumce, dva na kapra občas to se projet s přívlačí, takže záleží na tobě co by jsi chtěl chytat
Baltazar psal:všechno mám, echolot i člun na zavážení, povolenka stojí cca 16 éček, budeme bydlet v kempu pod stanem, cesta cca 5000 kč pro všechny, myslím, že pokud by jsme byli 4 tak se jeden vejde i s nástražníma rybyma do 6-7000, což si myslím, že ujde, jen ještě přemejšlíme, jestli nepojedeme na Pád do talošky, ale tam nevím jak koupit licenci, ale to by se zjistilo, tak a tejdě babo raď, ale asi vyhraje Ebro bo tam nejní bahno.
Byli tam známí vloni pod stanem, protože musíš mít papír při kontrole, že nespíš venku a ve 4 se vešli každej do 6000. A to kupovali úhoře na sumce, za tejden jich chytli 52 od metru do 197cm, na přívlač chytli docela hodně candátů a black bassů.My plánujeme 4 pruty na sumce, dva na kapra občas to se projet s přívlačí, takže záleží na tobě co by jsi chtěl chytat
No nezní to špatně,ještě to zvážím.....nemám totiž žádný vercajk na sumce a tady u nás jsem byl párkrát vyzkoušet ale to mi stačil velký trojhák,40cítka silon,plný starý laminátový prut , ale stejně jsem pi.. chytil (jo jednoho cca. kolem metru ale stejně jsem ho pustil protože jsem chytal zase na ch.a pusť a neměl bych ho kde dát) ....jinak se spíše věnuju kapříkům (chyť a pusť) ....
když to jede,je to OK
Baltazar psal:nějaký takový?
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c_0291.jpg
když si vemu, jakej ty seš drobeček...
pěknej kusan
Second Class Citizen
1130 Café Racer
osiris psal:Zdenda psal:Pěknej amur ale válet po zemi si nezaslouží
...aha ...a že mu narveš do huby hák kterej mu pak vytrhneš, když ho vysílíš ve vodě je košér ?
Ježiš to sem přesně čekal...
To nevim esli to je košer když chytám na malý háčky navíc bez protihrotu, kdy mu v tlamce zbyde skoro neviditelná ranka, která se navíc vydezinfikuje. Dodnes moje ryby plavou a o některých vím, že byly chyceny i opakovaně a to dokonce i třeba v 1 měsíci, takže s tím vyčerpáním to asi není tak vážný, že. A i kdyby ne, tak to tý rybě neublíží natolik, jako když ho budeš válet na suchu, v šutrech, kdy se skutečně nenávratně poškodí a navíc hrozí zaplísnění. Jasný, chápu, tahle ryba je určena k sežrání, ale i přesto bych se přimlouval za to, že je lepší ji položit třeba do trávy. Nic víc. To je tak trochu o etice, který mě učil už můj děda, který chytal ryby převážně pro obživu. Tím nechci bejt rejpavej a nějak to rozepiseovat, jenom jsem to poznamenal, že mi to je líto. Pokud jsem šlápnul někomu na kuří oko, tak to jde mimo mě.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Inženýrek psal:Co je to za specijální zaměřovadlo? Jediný rybářský náčiní který znám je pytlačka z dob, kdy jsme jako malý chodili na pstruhy A jaký byly
Obyč tripod se signalizátorama.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdenda psal:osiris psal:Zdenda psal:Pěknej amur ale válet po zemi si nezaslouží
...aha ...a že mu narveš do huby hák kterej mu pak vytrhneš, když ho vysílíš ve vodě je košér ?
To nevim esli to je košer když chytám na malý háčky navíc bez protihrotu, kdy mu v tlamce zbyde skoro neviditelná ranka, která se navíc vydezinfikuje. Dodnes moje ryby plavou a o některých vím, že byly chyceny i opakovaně a to dokonce i třeba v 1 měsíci, takže s tím vyčerpáním to asi není tak vážný, že. A i kdyby ne, tak to tý rybě neublíží natolik, jako když ho budeš válet na suchu, v šutrech, kdy se skutečně nenávratně poškodí a navíc hrozí zaplísnění. Jasný, chápu, tahle ryba je určena k sežrání, ale i přesto bych se přimlouval za to, že je lepší ji položit třeba do trávy. Nic víc. To je tak trochu o etice, který mě učil už můj děda, který chytal ryby převážně pro obživu. Tím nechci bejt rejpavej a nějak to rozepiseovat, jenom jsem to poznamenal, že mi to je líto. Pokud jsem šlápnul někomu na kuří oko, tak to jde mimo mě.
...
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Zdenda psal:osiris psal:Zdenda psal:Pěknej amur ale válet po zemi si nezaslouží
Zdenda psal:Pěknej amur ale válet po zemi si nezaslouží
PravdaJo apropó,jednu dobu těch chyť a pusť bylo tolik,že jsme založily carp team chyť a sežer ale nikdo si to kua nechtěl nikam vylepit bo těch pusť bylo moc a asi by nás utloukly
Jebat motorky :-)
Fresh Man psal:uwa ja bylim u pojebanýho moře a eště sem nebyl na rybách .... na ryby se jen chodim koukat pod vodu ... ale chytit pořádnýho tunáka nebo mečouna na prut ... hmmm asi to zajdu zkusit
...dyť máš na prutu furt něco woe
osiris psal:Fresh Man psal:uwa ja bylim u pojebanýho moře a eště sem nebyl na rybách .... na ryby se jen chodim koukat pod vodu ... ale chytit pořádnýho tunáka nebo mečouna na prut ... hmmm asi to zajdu zkusit
...dyť máš na prutu furt něco woe
:) tak rybku pro změnu :)
Bandit pičo
VikecB12 psal:Kua pěkný No a s tím chyť a pusť to nebude tak horký,vzhledem k tomu že je to focený někde doma na dvorku
jo toho malýho chytil, známejch kluk co byl u nás půjčil jsem mu prut
tak jsme ho sežrali
toho většího jsem pustil
Baltazar psal:VikecB12 psal:Kua pěkný No a s tím chyť a pusť to nebude tak horký,vzhledem k tomu že je to focený někde doma na dvorku
jo toho malýho chytil, známejch kluk co byl u nás půjčil jsem mu prut
tak jsme ho sežrali
toho většího jsem pustil
Šak jo,já taky sem tam něco vemu,tak 2-3 kusy do roka,abych neposlouchal doma že nikdy nic nedonesu Zase vábnička?
Baltazar psal:musím se přiznat umím ho.no. Tohle je včerejší úlovek z řeky moravy 250 cm a nevážen.
To je mazec
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … umecek.jpg
slyšel sem o tom, tos byl ty?
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Baltazar psal:musím se přiznat umím ho.no. Tohle je včerejší úlovek z řeky moravy 250 cm a nevážen.
To je mazec
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … umecek.jpgslyšel sem o tom, tos byl ty?
jo, už jsem si to přečet pořádně, ci fix příště napiš normálně HOVNO
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Koldan psal:Baltazar psal:musím se přiznat umím ho.no. Tohle je včerejší úlovek z řeky moravy 250 cm a nevážen.
To je mazec
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … umecek.jpgslyšel sem o tom, tos byl ty?
jo a modernizátora klepne
Baltazar psal:musím se přiznat umím ho.no. Tohle je včerejší úlovek z řeky moravy 250 cm a nevážen.
To je mazec
cí krávo to je kolohnát
doba boje? návnada? tahls to prutem, nebo zapřáhl za auto?
čepici dolů pane
Strýcfajtr !!!
Baltazar psal:Koldan psal:Koldan psal:slyšel sem o tom, tos byl ty?
jo a modernizátora klepne
...né neboj, piš si jak ti zobák narost, klidně hovno na plnou hubu
...jinak láďo, ryby mě vůbec nezajímaj, ale to s tím dvou a půl metrovým hovadem, ti povím, to ti vysekávám poklonu
To je mazec
To je Holdegrón
MRDAT!!!
To je mazec
...kraken
ten by mě asi přepral
bla...blabla...!
fido psal:Baltazar psal:musím se přiznat umím ho.no. Tohle je včerejší úlovek z řeky moravy 250 cm a nevážen.
To je mazec
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … umecek.jpg...kraken
ten by mě asi přepral
Ty woe to bych asi nevytahl z vody , bych mel pod nohama rejhy pul metra hluboky smerem k vode. prut do pravyho uhlu . Masakr ulovek poklona temu kdo to chytl a vytahl
Filous psal:Koldan psal:huskyb12 psal:Ty voe, kde to bylo, to abych tam nelez :)))
no gde ty trůbo, na Moravje, my zme tady fšici hesky rostený
...ale hovno, zmutovaný ste
asi máš recht, dyž sme se zdravili s panimámou, tak řikala, že prej sme s Xichtem pěkně stavěný, jako moraváci - realista by řek, že sme tlustý jako prasata :)))
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:Filous psal:Koldan psal:
no gde ty trůbo, na Moravje, my zme tady fšici hesky rostený...ale hovno, zmutovaný ste
asi máš recht, dyž sme se zdravili s panimámou, tak řikala, že prej sme s Xichtem pěkně stavěný, jako moraváci - realista by řek, že sme tlustý jako prasata :)))
Žensk mají pravdu,vás je pro čurákof škoda
VikecB12 psal:huskyb12 psal:Filous psal:
...ale hovno, zmutovaný steasi máš recht, dyž sme se zdravili s panimámou, tak řikala, že prej sme s Xichtem pěkně stavěný, jako moraváci - realista by řek, že sme tlustý jako prasata :)))
Second Class Citizen
1130 Café Racer
VikecB12 psal:huskyb12 psal:Filous psal:
...ale hovno, zmutovaný steasi máš recht, dyž sme se zdravili s panimámou, tak řikala, že prej sme s Xichtem pěkně stavěný, jako moraváci - realista by řek, že sme tlustý jako prasata :)))
tos napsal pěkně :)))
ale di, Ty brepto ...
Trochu toto téma opráším...
Kucí stavěl někdo zakrmovací loďku?Mám v plánu nějakou houmade postavit.Představa je extrudovaný poliš.Jestli máte nějaké zkušenosti čeho sa vyvarovat budu vděčen.
Rybářům a rybníkářům zdar
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
nicola.foxx (Člen) 11.02.2013 08:23:08 Offline |
4Fun.cz psal:Trochu toto téma opráším...
Kucí stavěl někdo zakrmovací loďku?Mám v plánu nějakou houmade postavit.Představa je extrudovaný poliš.Jestli máte nějaké zkušenosti čeho sa vyvarovat budu vděčen.
Rybářům a rybníkářům zdar
Osobně bych se asi vyvaroval zavážecí loďce.
To jezdíš na tak velkou vodu, že to nedohodíš?
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
rybicku nenahodis
jinak jsem na to koukal a dokonce chytal s jednim mamnikem co ji mel (kupoval v rakousku a vysla ho asi na 25k ) a poznatky:
1.dobry modelar - mel problemy s ovladanim a dokupoval nejake lepsi radio
2.bezdrat echolot - sonda na lodce pro presne zavazeni
3.zajed si na vystavu a koukni na profi (tovarni) modely a zjistis, ze delat doma je fakt pro nadsence modelare
4.jinek ten manik se dopravoval na misto lovu s koleckem(neco jako na seno vyvalo ale od shimana http://www.rybina.cz/transportni-vozik-sona-trakar/ a jeste mel pruty na zadech - jinak chytili jsme oba stejne - kazdy kapra cca 50 - ja na odhoz
5.osbne bych asi sel spis do nejakeho zavazeciho clunku skladaciho nebo nafukovaciho
treba neco jako totok http://www.clunynorton.cz/allroundmarin … hunter-236
MOTO KOZZI GRISO
Banditatom (Člen) 11.02.2013 14:23:59 Offline |
mrkni na modelbazar byla tam starší za 3500kč
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 11.02.2013 14:32:39 Offline |
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Je mi jasné, že samodomo nebude nikdá origo.Jelikož mě ale modelařina baví je to pro mne spíše výzva.Rádio,serva a bižu mám.I tu představu mám, spíš bych nerad vymýšlel vymyšlené a překonával překonané.
S puštěním vlasce po zákrmu přímo na místo je fajné, tak proto o tom uvažuju.
Pustím se do toho a přinejhorším - mám popelnicu velkou dost
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
nicola.foxx (Člen) 13.02.2013 13:28:46 Offline |
Ále jó dyž se ti do toho chce.
Já když chci návnadu na stejný místo jako nástrahu s hákem, tak použiju PVA punčochu a naplněnou jí prásknu na hák a celý to tam letí.
Jo uznávám, že s tou lodičkou máš větší šanci to položit na stejný místo. To se dá s trochou štěstí tím prutem taky.
Jo a rybičkou s drakovičem hodíš taky poměrně daleko.
nicola.foxx psal:Ále jó dyž se ti do toho chce.
Já když chci návnadu na stejný místo jako nástrahu s hákem, tak použiju PVA punčochu a naplněnou jí prásknu na hák a celý to tam letí.
Jo uznávám, že s tou lodičkou máš větší šanci to položit na stejný místo. To se dá s trochou štěstí tím prutem taky.
Jo a rybičkou s drakovičem hodíš taky poměrně daleko.
Taky použivam PVA siťku,ale celkem to leze do peněz,kdyš chceš krmit při každym náhozu A nenahodíš s tím tak daleko. Asi nejlepší je si to zavezt lodí,vysypat tam kybl bojlísů a nato spustit hák,ale kdo z nás na to má že No a u nás už se na bojlíe naučili cejni a jelci Stejně chytám nejrači na kukuřicu,nebo vobyč rohlík
nicola.foxx (Člen) 14.02.2013 08:49:46 Offline |
VikecB12 psal:Taky použivam PVA siťku,ale celkem to leze do peněz,kdyš chceš krmit při každym náhozu A nenahodíš s tím tak daleko. Asi nejlepší je si to zavezt lodí,vysypat tam kybl bojlísů a nato spustit hák,ale kdo z nás na to má že No a u nás už se na bojlíe naučili cejni a jelci Stejně chytám nejrači na kukuřicu,nebo vobyč rohlík
Hele Vikecoj to bylo takhle jednou na Labi.
Koncem října už byla tma tmoucí, si sedíme s tatíkem u vody a zíráme na pruty. A tu náhle píp píp píííííííííípppp, no jízda jako prase. Vstanu utíkám k prutu a v ten moment to přestane. Vemu prut a nikde žádnej odpor. "No je to v prdeli" říkám si a začnu navíjet, že znova nahodím (pva s mikropeletkama už se koupe ve smradlavý lázni) a najednou bouchání do prutu. Začínám pomalu pracovat s prutem a kombinuju to s prací navijáku. Už už je pomalu u břehu tloušť jeden posranej! Sice má 64cm, ale pořád jen tloušť. A protože už je to na boilie 18 - 20 ten den snad desátej, tak měním nástrahu za omylem koupenou 30 kouli. Napíchnu kouli, přihodím pva a už to tam letí cca tak 60m (už mě sralo jak pořád při delších náhozech trhám montáže a pak letí do vody minimálně pajcka, takže sem pořídil šňůru 25 na prut 3lb). Dáváme s tátou ještě další čaj s rumem a za chvilku jdeme bivakovat. Když v ten moment se náhle ozve zase pípání a jízda. Obouvám se a letím vod vyhřátýho spacáku k prutům a pořád to pípá. Pomale beru prut a zasekávám. Je tam, je tam! Pomalu zdolávám rybu a táhnu jí nekompromisně ke břehu. Po chvilce už není na prutu cítit žádný odpor a tak se pomalu chystám vytáhnou připravenej podběrák z vody. Když znenadání je na prutu opět živo. Jednou jede ryba po proudu a pak proti proudu, tak si říkám že to bude kapr to je jasný. HOVNO zase tloušt tentokrát 61cm (páč to byl druhej prut). Takže najednou na obou prutech 30 koule a de se zpátky do pelechu (samo až po cigaretě a dalším čaji s rumem). Spíme!
A znenadání v hluboké noci pípání prutu. Vylítnu z pytle ven, venku už jsou dva pod nulou a žádnej šlágr to rozhodně není. Vezmu prut, kterej už jen bliká a s tím, že už na to seru a chci je vyndat voba z vody, se ryba na háku probudila a vodmotala si přes půlku cívky(mám na tom 250m) a moh sem jí na tej šňůře brzdit sebevíc, ale jela si dál. To byl poslední odpor ryby kterej přišel. Pak už jen asi 10 minut navinout, přitáhnout, navinout, přitáhnout. Byl z toho kapr 85cm 14,5kg (většího sem ještě nechytil), kterej se u břehu ještě trošku povozil a pak už jen podběrák.
Po tomhle kapříkovi sem byl tak navnaděnej, že tam letěl prut znova a se stejnou montáží i stejně velkou koulí.
No byli z toho ješt dva kapříci 65 a 64cm. Jeden z perfektních víkendů
No a teď je povolenka doma asi měsíc(ještě sem nebyl), tak už si připravuju nový návazce, nástrahy a návnady už sou taky nachystaný, tak už jen ať už de ta zima do hazlu a je to super.
Pěknej příběh s pěknou rybou No kdyš su tady u nás na Svratce,tak su kolikrát rád i za tu jízdu od těch jelců,sou to taky kousci přes pul metru,lepší jak drátem do voka Ale kdyš v létě vidí človek ty klády kapry,kerý se vyhřívají pod hladinou v hejnech po 100kusech ve velikostech 40 až někam k 90cm,tak je nasranej Ale u vody je nádherně,kdyš vypadneme na víkend na jih ze stanama,tak je to ten nej relax,dokonce tam nemusím ani chlastat Nejvíc mě sere,že nemáme přes léto chytačku nonstop a člověk je nucenej urvat zaveženej sumčák,se kterým se sereš než to někam navážeš a v nejlepší dobu to musíš típnout Nebo se na to vysereš a máš víc jak 50% šanci přijít vo papíry,protože šerifové sou neuprosní
nicola.foxx (Člen) 15.02.2013 08:16:48 Offline |
Jóóóó ta 24h je dobrá. Na léto to plánujeme cca na tejden. Možná se povohlídnu po nějaký chatě na Orlíku na pronájem a nebo Slapy. Od 16.6. do 31.8. je tam 24h.
Stejně by to mohli dát na fšecky mimopstruhovky, když se tak skoro fšude chytá
no klasika z malejch čudel udělali novináři dvoumetrový ryby, 16. června tam nebude metr místa okolo břehu všude natahaný bojky a tejden dopředu tam magoři budou stanovat aby je nikdo nepředběh
Petr J. psal:http://www.novinky.cz/domaci/298189-v-plzenske-prehrade-ceka-na-rybare-zivotni-ulovek-nasadili-tam-kapitalni-sumce.html
hlemejzd999 (Člen) 06.04.2013 11:42:38 Offline |
Baltazar psal:no klasika z malejch čudel udělali novináři dvoumetrový ryby, 16. června tam nebude metr místa okolo břehu všude natahaný bojky a tejden dopředu tam magoři budou stanovat aby je nikdo nepředběh
Petr J. psal:http://www.novinky.cz/domaci/298189-v-plzenske-prehrade-ceka-na-rybare-zivotni-ulovek-nasadili-tam-kapitalni-sumce.html
uplně si to představuju ...takže takovej hezkej tejden u vody ...míváte na takovýhle akce svoje chlazení, nebo si pujčujete ?
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 (Člen) 06.04.2013 19:26:25 Offline |
Baltazar psal:jardagsf psal:ser na ebro - je to tam samy sumec a candat - prijed na lipno - vytahli tam neco okolo 200 a az napusti hnevkovice se nech pozvat - pojedu tam s kamosem na vetsi vikend - teda po zahajeni - byl na ebru - muzete dat rec
u nás před kauflandem máj dycky ryby v kadi , tak to zkus taky , tam chodím nejradši , máš to bez čekání na záběr
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 (Člen) 07.07.2013 13:41:34 Offline |
Stránky: 1