Nejsi přihlášen
co dát mezi sponu ke stupačce a laděný výfuk???
Zdar, udělal jsem si radost a koupil jsem si laďák, problém je v tom, že je z druhé ruky a když došel, tak jsem zjistil, že tam není ten bazmek, (nazval bych to vymezovací podložka) co patří mezi sponu ke stupačce a lauf. Lauf je chromovaný, spona tak též. Můžete mi pleas poradit, co tam dát, nebo co se tam dává za materiál?
Díky, za pomoc.
Všude dobře, proč být doma?
Re: co dát mezi sponu ke stupačce a laděný výfuk???
No tak tam je nejaka silikonova guma , kvuli teplotam ,ja to Scootra udelal z obycejne , a asi za rok ztvrdla , a zacala se drolit , to dost tezko sezenes ve tvaru ty tvoji spony .Jedine to dat bez toho , jak to mam na te foto , ale tu sponu mi delal presne na miru , a navic se domnivam , ze ta guma omezuje prenos vibraci
nicola.foxx (Člen) 18.05.2010 22:06:10 Offline |
Vetsinou to vyropce posila s vejfuckem. Tak zkus kontaktovat vyropce a nebo jeho zastoupeni, jestli by to neposlal a za kolik. A nebo tam muzes dat neco kovovyho jako se dava mezi podsedlak a stupacku a k tomu z kazdej strany gumovou podlozku.
Trebas u ixila jsem tam tu gumu nepotreboval, pac ta vobjimka laufu byla akorat na vobepnuti a utahnuti ke stupacce.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Zkus mu zavolat , kdyz dela vyfuky tak asi bude mit i ty gumy , holt si to pak doma musis upravit http://www.slk.cz/index.php?option=com_ … ;Itemid=57
nicola.foxx (Člen) 19.05.2010 20:42:53 Offline |
A nebo si udelat svoji objimku, kde tu podlozku nebudes potrebovat.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Zdravim,nevím jestli je ta debata eště aktualní,ale je to týden co sem řešil obdobnej problém.Vyráběkl sem i tu objímku která drží komínek a z vnitřní strany sem jí lylepil milimetrovou samolepící gumovou páskou.Tu koupíš v obchodech kde dělaj kuchyně,nebo se používá ve vzducho technice jako těsnění nezi příruby u potrubí protože v ní je přísada teflonu.
Bůh, já a ďábel nestojíme nikdy proti sobě.
Stránky: 1