Nejsi přihlášen
zzzmrzlinar (Člen) 19.05.2010 16:51:05 Offline |
štelování přední vidle na B12 1998
čau borci, mám asi vobrácenej problém než všichni vostatní, tak ne, že mě hned sepsujete.
po prodeji B62003, jsem k staré okruhové R1, pořídil B12 1998. Mám to jen na kochačku a tudíž jsem předpokládal, že to krásně popluje krajinou jako ta Bšestka, ale sem sem se nějak nestačil divit, bo předek mi připadá dost tvrdej, zadek jsem pošteloval a je už tak akorát, akorát ten předek mi fakt skáče. Povolil jsem pružiny těma šroubama na vršku, štelování tlumení jsem nikde nenašel, tak předpokládám, že tam ani nejni (kdyžtak mě opravte). Nedávno než jsem to koupil byla vidle na repasi (respektive opravě po bouračce) ale bejvalej majitel neví esivá tam není dávanej nějakej tužší volej. Taky když jedu v náklonu přes nějaký nerovnosti tak je to takový neklidný, jako by se to chtělo rozvibrovat do stran..
Takže otázka pro ty co o dočetli až sem zní: dá se to někde poštelovat, nebo budu muset laborovat s olejem a tak, nebo je prostě něco špatně? Všude je jak má Bandit měkou přední vidli a já todle.
Jen pro upřesnění, přední guma je sice jetá, ale celkem pravidelně, jedna vidle je rovnaná, řek bych kvalifikovaným mechošem (aspoň doufám)
Re: štelování přední vidle na B12 1998
No, tak to někam přivez a zkus to s někým porovnat, jestli se ti to zdá, nebo jestli je to takové u všech. Pokud se ti to chce montovat, tak se podívej jak ty pružiny vypadaj. Tady máš porovnání origo a progresivů. Poznat bys to podle toho mohl.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
tak to budeš zmrzlíku asi první co povoluje vidle
hele ten volej je skoro neznatelnej, esli tam máš progresifky (teda jako ty řidší na to vobrázku) tak tam leda nastrkat ty originály, někdo je možná tady s tebou rád vymění, kdyby ne, dej vědít, někde je mám doma uložený na stáří
Strýcfajtr !!!
zzzmrzlinar (Člen) 19.05.2010 17:30:11 Offline |
Xjelen, taky si pripadám jako exot, povolovat na Banditu vidle, ale fakt je to nekecám tvrdší, než to co mi na vokruh na mojí váhu našteloval Halbich na R1ičce.
si myslím, že by stačilo trochu synchronizovat zadek s předkem. O tom bude asi ten neklid v náklonu.
takže asi přitvrdit zadek jiným centrálem nebo povolit ten předek /to ale bude asi u Bandita trochu problém/
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
XJelen psal:tak to budeš zmrzlíku asi první co povoluje vidle
hele ten volej je skoro neznatelnej, esli tam máš progresifky (teda jako ty řidší na to vobrázku) tak tam leda nastrkat ty originály, někdo je možná tady s tebou rád vymění, kdyby ne, dej vědít, někde je mám doma uložený na stáří
no u mně ten volej znatelnej je, desítka byla na předek měkká a patnáctka je tak akorát s vidlema povolenýma na max....
zzzmrzlinar (Člen) 20.05.2010 10:48:57 Offline |
Ondráš - se mi to právě moc rozmontovávat nechce, nehledě na to, že to neumím, no ale asik budu muset, nebo to někomu dát.
Xjelen - mno uvidíme co tam je
Ross - zadek normálně přitvrdit jde a docela dobře, takže ho měnit určitě nebudu
Hans - právě nevím co tam je za wolej, to zkusím zjisti
ALL - nebo si prostě zvyknu, že je to natvrdo, JO A NEBO PROSTĚ ZASE ZTLOUSTNU PÁR KIL A BUDE.
Ondráš psal:No, tak to někam přivez a zkus to s někým porovnat, jestli se ti to zdá, nebo jestli je to takové u všech. Pokud se ti to chce montovat, tak se podívej jak ty pružiny vypadaj. Tady máš porovnání origo a progresivů. Poznat bys to podle toho mohl.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c00027.jpg
progresivně vinutý sů voboje, ne?
to xjelen: ty řidší jsou jako ty lepčejší? a co tohle? ty vypadaj stejn ějako t ynahoře a sů to ty lepčejší:
http://www.suzukibandit.cz/storage/BAZ2 … %20004.jpg
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Ondráš psal:No, tak to někam přivez a zkus to s někým porovnat, jestli se ti to zdá, nebo jestli je to takové u všech. Pokud se ti to chce montovat, tak se podívej jak ty pružiny vypadaj. Tady máš porovnání origo a progresivů. Poznat bys to podle toho mohl.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c00027.jpgprogresivně vinutý sů voboje, ne?
to xjelen: ty řidší jsou jako ty lepčejší? a co tohle? ty vypadaj stejn ějako t ynahoře a sů to ty lepčejší:
http://www.suzukibandit.cz/storage/BAZ2 … %20004.jpg
ajaj samože vobráceně
progresivně jsou i ty originály, ale matroš je měkčí
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 18.08.2010 13:38:02 Offline |
Ondráš psal:No, tak to někam přivez a zkus to s někým porovnat, jestli se ti to zdá, nebo jestli je to takové u všech. Pokud se ti to chce montovat, tak se podívej jak ty pružiny vypadaj. Tady máš porovnání origo a progresivů. Poznat bys to podle toho mohl.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c00027.jpg
tak který jsou ty lepčí?já ,že tam mám ty spodní.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:tak který jsou ty lepčí?já ,že tam mám ty spodní.
Já jezdim jak mrdal... Takže mě moc nebrat v potaz.
Ale na progresivy si zatím nemůžu stěžovat.
S origo mi přišlo, že to celkem plavalo (že by to šlo na doraz to ne). Možná by mi teda stačil hustší olej.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen) 18.08.2010 15:08:56 Offline |
Ondráš psal:K.a.s.y.m. psal:tak který jsou ty lepčí?já ,že tam mám ty spodní.
S origo mi přišlo, že to celkem plavalo (že by to šlo na doraz to ne). Možná by mi teda stačil hustší olej.
tak ještě jednou...který jsou ty nový progresivy.
K.a.s.y.m. psal:Ondráš psal:K.a.s.y.m. psal:tak který jsou ty lepčí?já ,že tam mám ty spodní.
S origo mi přišlo, že to celkem plavalo (že by to šlo na doraz to ne). Možná by mi teda stačil hustší olej.tak ještě jednou...který jsou ty nový progresivy.
jak už tady padlo... voboje akorát ty řidší spodní jsou ty Wirth, Wilbers, HiQ atd atd.
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 18.08.2010 15:20:03 Offline |
XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:Ondráš psal:
S origo mi přišlo, že to celkem plavalo (že by to šlo na doraz to ne). Možná by mi teda stačil hustší olej.tak ještě jednou...který jsou ty nový progresivy.
jak už tady padlo... voboje akorát ty řidší spodní jsou ty Wirth, Wilbers, HiQ atd atd.
si tu občas připadám jak v blázinci proto jsem se ptal na ty NOVÝ ,že jsou progresivy oboje vim ..tak to je pak cajk a mám tam ty lepší.
K.a.s.y.m. (Člen) 18.08.2010 15:52:09 Offline |
Kelly01 psal:Podle profilu máš S, dej tam pružiny z N jsou z výroby tužší(proč to nevím, ale je to tak)..
A kdyby nikdo neměl tak jedny nový se mi tu válej
jestli to bylo na mě..tak to neni do tý šestky co mám v profilu,ale do tý B12 co jsem nedávno koupilv tý šestce jsou taky tužší
Ondráš psal:Kelly01 psal:Se divíš?
Co chceš po lidech co pijí rum z plastovýho kanystru, hulí trávu a v zimě v horách nosí kelt na vostroMyslíš kilt, že jo...
...dyg to řikam, ústaf hadr
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Ondráš psal:Kelly01 psal:Se divíš?
Co chceš po lidech co pijí rum z plastovýho kanystru, hulí trávu a v zimě v horách nosí kelt na vostroMyslíš kilt, že jo...
ale blbost, kilt je to co je na šiltofce vepředu
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
K.a.s.y.m. (Člen) 19.08.2010 07:20:20 Offline |
Ondráš psal:Origo jsou ty spodní (ještě zamatlané od oleje).
Wilbers od kojaka jsou ty horní (vyndané čerstvě z krabice).
No ty voe a sem zas v tak to už vim do čeho bude jedna z prvních investic.Tady než se člověk něco kloudně dozví tak je to za samejmna blbostma
Stránky: 1