Nejsi přihlášen
HR, malý děcka + pes - KAM?
Čau lidi,
je tu někdo takovej extrémista, že by jel na rodinnou dovolenou do HR (2 malý děcka 4 + 1, pes, ....., želva, ................., manželka)?
Potřeboval bych nějakej tip na místo na Istrii, kde by to právě pro ty děcka bylo OK a nebyl problém se psem (ubytování, pláž).
Předloni jsme byli v Sol Polynesia kousek od Umagu a chtělo by to zas poznat něco jinýho.
GSF 600 S '99
Re: HR, malý děcka + pes - KAM?
...ser na Istrji, jeď do městečka Podaca, apartmány Pralas ...najdi si to na internátu, sou to dva penzijóny přímo na pláži, velký terasy, nepřelidníno, dobrý ...jezdil sem tam ve stejný sestavje, akorát želvu a hada sem nechával doma...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...ser na Istrji, jeď do městečka Podaca, apartmány Pralas ...najdi si to na internátu, sou to dva penzijóny přímo na pláži, velký terasy, nepřelidníno, dobrý ...jezdil sem tam ve stejný sestavje, akorát želvu a hada sem nechával doma...
Dík za tip, ale to je straaaaašně daleko. Jet tam jen s paňmámou by se dalo, ale smrkoši a pes...
GSF 600 S '99
morganzd psal:Filous psal:...ser na Istrji, jeď do městečka Podaca, apartmány Pralas ...najdi si to na internátu, sou to dva penzijóny přímo na pláži, velký terasy, nepřelidníno, dobrý ...jezdil sem tam ve stejný sestavje, akorát želvu a hada sem nechával doma...
Dík za tip, ale to je straaaaašně daleko. Jet tam jen s paňmámou by se dalo, ale smrkoši a pes...
...ale piču, dával sem to za 12 hodin...večír sem vyrazil, famílije cestu prochrápala a ráno sem lemtal Karlovačko na pláži...třeba do Kalábrije to bylo delší, ale dalo se taky, jel bych zas hnet ...s dětima sme takle jezdili vot dvou let a žádnej trabl a pesa to taky zvládala f pohodě...pag eště penzijon Minigo v městečku Podstrana u Splitu, ale tam se dyštag nejdřif voptej na psa, já tam jezdil eště bes čuby...
A co kousek jižněji? V Umagu jsem byl, ale je tam nic moc moře(možná kvůli té chemičce opodál). Na Cresu jsem byl 2x a letos jedu asi zas. Krásné moře, stabilně málo lidí(v podstatě jen místní a trochu turistů Chorvatů), dobré ceny.
Příklad Umag, hnusně špinavé moře a řasy.
A teď Cres:
Je tam spoustu míst, kde máš absolutní klid, stačí se podívat na Googlemaps a uvídíš tam spoustu prašných cest, kterými se dostaneš naprosto mimo civilizaci a máš tam celý den klídek.
Filous psal:...ser na Istrji, jeď do městečka Podaca, apartmány Pralas ...najdi si to na internátu, sou to dva penzijóny přímo na pláži, velký terasy, nepřelidníno, dobrý ...jezdil sem tam ve stejný sestavje, akorát želvu a hada sem nechával doma...
manželka je na posledním místě.
co tak jí nechat doma
momentalně zavostalej
bery psal:Filous psal:...ser na Istrji, jeď do městečka Podaca, apartmány Pralas ...najdi si to na internátu, sou to dva penzijóny přímo na pláži, velký terasy, nepřelidníno, dobrý ...jezdil sem tam ve stejný sestavje, akorát želvu a hada sem nechával doma...
co tak jí nechat doma
...dle gusta každýho soudruha...my se s pani celej rok moc nevídáme, tagže já si rači pokecam na dofče s ní neš se želvou
morganzd psal:i s želvou je sranda... třeba když se ti zakousne do prstu
...jakou máš želvu??? ...ta naše taky vopčas příde a začne mě vohlodávat ...a dyš jí krmim a nejsem dost vopatrnej, tag to vopčas i bolí, vona je jag pitbull, jag se zakousne, tag nechce pustit...
Filous psal:bery psal:Filous psal:...ser na Istrji, jeď do městečka Podaca, apartmány Pralas ...najdi si to na internátu, sou to dva penzijóny přímo na pláži, velký terasy, nepřelidníno, dobrý ...jezdil sem tam ve stejný sestavje, akorát želvu a hada sem nechával doma...
co tak jí nechat doma...dle gusta každýho soudruha...my se s pani celej rok moc nevídáme, tagže já si rači pokecam na dofče s ní neš se želvou
Čoveče já si z ženskou vživotě snad ještě normálně nepokecal ...ani stou mojí ...eště že sou na světě kamarádi
MRDAT!!!
inkvizitorr (Administrator) 20.05.2010 07:50:40 Offline |
Kožak psal:Čoveče já si z ženskou vživotě snad ještě normálně nepokecal ...ani stou mojí ...eště že sou na světě kamarádi
ty seš chuj jak cyp
doba je temná...
Lihy psal:morganzd psal:i s želvou je sranda... třeba když se ti zakousne do prstu
Hele s želvama bacha, většina jich je chráněnejch CITES, takže estli od ní nemáš papíry, bych se na převoz přes hranice rači vysral...
...a proto ji nechávam doma
Filous psal:...jakou máš želvu??? ...ta naše taky vopčas příde a začne mě vohlodávat ...a dyš jí krmim a nejsem dost vopatrnej, tag to vopčas i bolí, vona je jag pitbull, jag se zakousne, tag nechce pustit...
Ani nevim, zatim takovou malou, pomalou, suchozemskou. Vypadá neškodně a mile, dokud se netrefí místo do listu tak do prstu :)
Btw dnes zkusim napsat do te Podace. Po poradě starších bysme to asi zvládli.
GSF 600 S '99
nicola.foxx (Člen) 20.05.2010 16:12:58 Offline |
Tak s temahle fotkama sme nasral. Kouknu z vokna a hnusna zima, zase bude chcat a von sem vlepi takovyhle pikcury
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Fidzi psal:Když už letíš tak na jih, tak už rovnou můžeš dát Černou Horu nebo ostrov Čiovo
No jasnacka - neni nic lepsiho nez si zajet na dovolenou do Cerne Hory do pivovaru Pivo sice stoji za hovno, ale zase to nemas tak daleko a kdykoliv od tam muzes prchnout na votocku domu za kamaradama na pivo
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
morganzd psal:Čau lidi,
je tu někdo takovej extrémista, že by jel na rodinnou dovolenou do HR (2 malý děcka 4 + 1, pes, ....., želva, ................., manželka)?
Potřeboval bych nějakej tip na místo na Istrii, kde by to právě pro ty děcka bylo OK a nebyl problém se psem (ubytování, pláž).
Předloni jsme byli v Sol Polynesia kousek od Umagu a chtělo by to zas poznat něco jinýho.
fildo - bylo myšleno sem, jen jsem na tebe navazoval
u tebe bych ten postup nepředpokládal
momentalně zavostalej
morganzd psal:Lehce OT... neska jsem byl na Cejlu a přilehlejch ulicích (Brňáci se orientují...) a všude se tam v putykách točí Černá Hora... asi nějaká provokace, ne?
tak na cejlu to tem cigosum staci Ale jinak je to peknej hnus. Uz jsem byl nucen to pit nekolikrat a porad jsem tomu nemohl prijit na chut. Zlatej San Miguel, co zde po vecerech chlemtam
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Já byl i s celou famílií včetně kocoura s pasem
v Chorvatsku už na několika místech a musím říct, že Istrie (Novigrad) mě zrovna moc neuchvátila, samej němec, ital
Po několika letech se vracíme díky doporučení známých až sem http://www.chorvatsko.cz/jidal/trpanj.html
a musím, říct, že po dálnici to dávám téměř najednou (cca 1200km), božkej klid, téměř vesnická pohoda, jídlo v obchodech a na trzích o něco levnější než např. v Zadaru, či na Makarske. Kousek od Korčuly a Dubrovníku Z Ploče do Trpanje se to dá vzít i popř. trajektem, nebo trajektem ze Splitu přes Korčulu.
Pokud, ale trváš na tej Istrii, tak doporučuji dojet až do nejjižnějšího cípu sem http://www.chorvatsko.cz/istrie/preman.html
a tam to stojí za to
Lepší někdy, než nikdy.
Do Rijeky a zajeť přes most na ostrov Krk. Punat, seženeš bydlo v soukromí
http://www.tzpunat.hr/home.aspx?id=46 nebo http://www.mare-vrbnik.com/cz/kontakt.htm
bery psal:morganzd psal:Čau lidi,
Předloni jsme byli v Sol Polynesia kousek od Umagu a chtělo by to zas poznat něco jinýho.fildo - bylo myšleno sem, jen jsem na tebe navazoval
u tebe bych ten postup nepředpokládal
...jo tááág
nicola.foxx (Člen) 20.05.2010 21:11:40 Offline |
Drakoxxl psal:a nebo sem....
http://media.super.cz/908/159080-original-tc5mk.jpg
Ty woe to jsem videl v biblione jako malej klucik
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Drakoxxl psal:a nebo sem....
http://media.super.cz/908/159080-original-tc5mk.jpg
tak to mi posol bulvu!
GSF 600 S '99
Stránky: 1