Nejsi přihlášen
Motoškola Most 6.6.2010
Servus bando.
Rád bych se zůčastnil také motoškoly, ale nějak nemůžu najít kde se můžu přihlásit V tom formuláři naokruh jsou pouze jízdy apod. ale motoškola nee . Kdysi jsem to četl, že se dalo přihlásit, ale teď to nevidím....nebo jsem slepej .
Pak by mě taky zajímalo co vlastně se tam bude dít Tedy za co vlastně ty prachy vyhodím (myslím že se psalo nějakej 18 kil)
Re: Motoškola Most 6.6.2010
ross psal:myslím, že stačí napsat Inkvizoj mail a poslat prachy na oučet
No myslí, že kdysi to tak bylo, ale teď tady http://www.suzukibandit.cz/view.php?naz … 2009120001 není v tom prvním termínu na Most ani slovo o motoškole, jestli už není plno
Inkvizi: jak to tedy je
inkvizitorr (Administrator) 20.05.2010 18:51:32 Offline |
motoškola v červnu v mostě nebude, bo v neděli se jede mčr cestovních aut a z toho důvodu nebude k dispozici večer parkoviště kerý budou s autama opouštět pozdě a bude plný bordelu, takže neni kde jezdit budem to kompenzovat ježděním s pepou sršněm kdy si ho můžeš vzít na dráhu jako trenéra a je to nastavený tak, že nebude jezdit všechny jízdy, ale vždycky si vezme toho s kým bude pak 20 min jezdit na dráze na pohovor na 10 minut před jízdou kde mu řekne co a jak má dělat a následně to budou spolu trénovat na dráze...
na slovači pak s pepou připravujem úplně přepracovanou školu jízdy kde bude teorie i ježdění současně na dromu
doba je temná...
inkvizitorr psal:motoškola v červnu v mostě nebude, bo v neděli se jede mčr cestovních aut a z toho důvodu nebude k dispozici večer parkoviště kerý budou s autama opouštět pozdě a bude plný bordelu, takže neni kde jezdit budem to kompenzovat ježděním s pepou sršněm kdy si ho můžeš vzít na dráhu jako trenéra a je to nastavený tak, že nebude jezdit všechny jízdy, ale vždycky si vezme toho s kým bude pak 20 min jezdit na dráze na pohovor na 10 minut před jízdou kde mu řekne co a jak má dělat a následně to budou spolu trénovat na dráze...
na slovači pak s pepou připravujem úplně přepracovanou školu jízdy kde bude teorie i ježdění současně na dromu
Aha , no nic, já už se dnes registroval, jsem se díval žes mi poslal potvrzení na email.
A byl by problém si přiobjednat Pepíka na dráhu
inkvizitorr (Administrator) 20.05.2010 20:55:22 Offline |
Qasnak psal:Aha , no nic, já už se dnes registroval, jsem se díval žes mi poslal potvrzení na email.
A byl by problém si přiobjednat Pepíka na dráhu
myslim že nebyl pepík bude mít hoňku myslim
doba je temná...
inkvizitorr psal:Qasnak psal:Aha , no nic, já už se dnes registroval, jsem se díval žes mi poslal potvrzení na email.
A byl by problém si přiobjednat Pepíka na dráhumyslim že nebyl pepík bude mít hoňku myslim
A jak to zrežírovat aby do dopadlo , normálně se znovu přihlásit a vobjednat jen toho trenéra na dráhu
inkvizitorr (Administrator) 21.05.2010 07:42:12 Offline |
Qasnak psal:inkvizitorr psal:Qasnak psal:Aha , no nic, já už se dnes registroval, jsem se díval žes mi poslal potvrzení na email.
A byl by problém si přiobjednat Pepíka na dráhumyslim že nebyl pepík bude mít hoňku myslim
A jak to zrežírovat aby do dopadlo , normálně se znovu přihlásit a vobjednat jen toho trenéra na dráhu
napiš to dyštak jako odpověď na ten mail kde sem ti potvrzoval registraci...
doba je temná...
gore psal:ross psal:na Slovači vo Pepovi taky přemejšlím, ať na tom nesedím jak kačer
... kačeři přidou gdyž si f nouzi.....
když tě úzkost ze sna vzbouzí...
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Ondráš psal:ross psal:když tě úzkost ze sna vzbouzí...
Zavolat jen stačí heslo... KAČER!!!
A tu ze Želvích ninjů umíte?
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
inkvizitorr psal:Qasnak psal:inkvizitorr psal:
myslim že nebyl pepík bude mít hoňku myslimA jak to zrežírovat aby do dopadlo , normálně se znovu přihlásit a vobjednat jen toho trenéra na dráhu
napiš to dyštak jako odpověď na ten mail kde sem ti potvrzoval registraci...
OK, máš to tam
Stránky: 1