Nejsi přihlášen
T-mobile
manželka má tarif Přátelé síť nesíť+ (měsíčně 700 Kč) bylo to o tom, že za tu částku mohla neomezeně volat 5 lidem nezávisle na tom, do které sítě. Smlouva byla do 11/2011. No a dneska zavolal operátor, že odstupuje od smlouvy, že tento tarif ruší a nabídli jí něco jinýho, kde už jsou volné minuty omezeny, nebo úplné odstoupení od smlouvy. Tak se ptám, kurva jak si můžou dovolit uprostřed smlouvy bez udání důvodu odstoupit??? I kdyby si to blbě spočítali a zjistili, že je to pro ně nevýhodné, tak snad musí dodržet to co bylo dohodnuto, pokud ze strany zákazníka je vše v pořádku (platby atd.). Manželka taky neměla možnost v předchozích měsících co platila za tuto smlouvu odejít bez penále k jinému, třeba výhodnějšímu, operátorovi. Kurva to je bordel
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Re: T-mobile
Koldan psal:manželka má tarif Přátelé síť nesíť+ (měsíčně 700 Kč) bylo to o tom, že za tu částku mohla neomezeně volat 5 lidem nezávisle na tom, do které sítě. Smlouva byla do 11/2011. No a dneska zavolal operátor, že odstupuje od smlouvy, že tento tarif ruší a nabídli jí něco jinýho, kde už jsou volné minuty omezeny, nebo úplné odstoupení od smlouvy. Tak se ptám, kurva jak si můžou dovolit uprostřed smlouvy bez udání důvodu odstoupit??? I kdyby si to blbě spočítali a zjistili, že je to pro ně nevýhodné, tak snad musí dodržet to co bylo dohodnuto, pokud ze strany zákazníka je vše v pořádku (platby atd.). Manželka taky neměla možnost v předchozích měsících co platila za tuto smlouvu odejít bez penále k jinému, třeba výhodnějšímu, operátorovi. Kurva to je bordel
hele myslím, že to zkouší. Rozhodně nepodepisovat novou smlouvu a pročíst řádně podmínky. Možná investice rady pravníka nebude taky k zahození
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
hele měl jsem první Dohodu s Oskarem za 550 korun třista minut kamkoliv, po třech měsících přišli na to že to byl fakt vod nich velkorysej nápad... ale víš co? mám to dodneška i když každej rok dvakrát zkoušej jestli jsem si to nerozmyslel ale ve vší slušnosti, žádný vypovídání smluv
Strýcfajtr !!!
Koldan psal:manželka má tarif Přátelé síť nesíť+ (měsíčně 700 Kč) bylo to o tom, že za tu částku mohla neomezeně volat 5 lidem nezávisle na tom, do které sítě. Smlouva byla do 11/2011. No a dneska zavolal operátor, že odstupuje od smlouvy, že tento tarif ruší a nabídli jí něco jinýho, kde už jsou volné minuty omezeny, nebo úplné odstoupení od smlouvy. Tak se ptám, kurva jak si můžou dovolit uprostřed smlouvy bez udání důvodu odstoupit??? I kdyby si to blbě spočítali a zjistili, že je to pro ně nevýhodné, tak snad musí dodržet to co bylo dohodnuto, pokud ze strany zákazníka je vše v pořádku (platby atd.). Manželka taky neměla možnost v předchozích měsících co platila za tuto smlouvu odejít bez penále k jinému, třeba výhodnějšímu, operátorovi. Kurva to je bordel
...prej je koupil čínan,čert ví co ty kurvy šikmooké mají za lubem
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
nicola.foxx (Člen) 20.05.2010 21:06:30 Offline |
A ja bych se na ne vysral uplne. Uz jako pegas to stalo za hovno. Radsi jsem si platil o neco vic u eurotelu a mel jsem klid a hlavne signal a kvalitni.
Mrdat je do ucha. A po tech letech co jsou na trhu, uz budou mit tu smlouvicku asik vosefovanou a nekde tam bude klauzule o odstoupeni od smlouvy a u toho podminky za jakych se od tej smlouvy muze votstoupit.
To procti a uvidis, takhle tu budeme akorat varit z vody
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
K.a.s.y.m. (Člen) 20.05.2010 21:16:03 Offline |
mrdat na smlouvy u T-debil nebo kysliku já jsem navýsost spokojenej s Vodafonem...i když taky má svoje chybi,ale výhody zatim převažujou
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
no já zas na T-mobil zatim nemůžu dopustit.sem u nich od dob co vznik paegas, mam sice z normálnějších tarifů,ale veget.ono to bude asi o tom,že když někdo slibuje něco neomezeně, tak v tom bude nějakej zádrhel...
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
já mám podobnej trabl u UPS
furt volá nějaká kunda, jestli nechci využít zvýhodněnou nabídku na další stanice
pokaždý jim řeknu, že chci ať mi volaj, jen když mi někdo poradí jak ušetřit
a pak zase zavolá ta kunda
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
nicola.foxx (Člen) 20.05.2010 22:12:37 Offline |
ross psal:já mám podobnej trabl u UPS
furt volá nějaká kunda, jestli nechci využít zvýhodněnou nabídku na další stanice
a pak zase zavolá ta kunda
To ale neni ta sama kunda. Vono jich je tam podstatne vic
Patří je jebat! Tahají z lidí prachy, mimojiné za díry, který mají v systému.
Tento týden jsem chtěl volat (měl jsem twist) a zjistil jsem, že tam mám jen 18,-Kč. Taxem se na to vyprd a volal ze služebního. Od té doby jsem twist nepoužil.
Druhej den SMS, že všechny služby zablokovaný, páč mám nedostatečnej kredit. Sem se podíval a bratru -916,-Kč (ano, mínus!).
Mohl bych se na ně hned vysrat páč to byl twist, ale bylo mi líto čísla co jsem měl odjakživa. Tak jsem zavolal. Dnes se mi ozvali, že jsem prý byl 15min připojenej na net přes mobil a stáhnul nějaký kvanta dat (myslím že mlela něco o 3G). No absolutně vyloučeno, telefon ležel celou dobu přede mnou na stole, bluetooth ani nic jinyho nebylo aktivni, nikdo ho fyzicky nezneužil. Jen to číslo. Halt lidi (čti: šmejdi) jsou šikovní.
Nazávěr mi nabídla cituji "vstřícné gesto", že se o tu útratu šábnu s T-mobile napůl. Což nehrozí... Takže mě tahle sranda stála mejch 18,-Kč a číslo, který jsem měl věky.
Jebat T-mobile!
GSF 600 S '99
nicola.foxx psal:ross psal:já mám podobnej trabl u UPS
a pak zase zavolá ta kundaTo ale neni ta sama kunda. Vono jich je tam podstatne vic
špatně jsem to napsal, sou to kundy vod UPC
ross psal:nicola.foxx psal:ross psal:já mám podobnej trabl u UPS
a pak zase zavolá ta kundaTo ale neni ta sama kunda. Vono jich je tam podstatne vic
špatně jsem to napsal, sou to kundy vod UPC
Mi od UPC taky volali několik dnů,naštěstí sem v práci neměl čas na telefon,tak sem to nezvedal a už nevolajale jestli je to nějaká kunda....no škoda,snad se zas někdy ozve
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
morganzd psal:Patří je jebat! Tahají z lidí prachy, mimojiné za díry, který mají v systému.
Tento týden jsem chtěl volat (měl jsem twist) a zjistil jsem, že tam mám jen 18,-Kč. Taxem se na to vyprd a volal ze služebního. Od té doby jsem twist nepoužil.
Druhej den SMS, že všechny služby zablokovaný, páč mám nedostatečnej kredit. Sem se podíval a bratru -916,-Kč (ano, mínus!).
Mohl bych se na ně hned vysrat páč to byl twist, ale bylo mi líto čísla co jsem měl odjakživa. Tak jsem zavolal. Dnes se mi ozvali, že jsem prý byl 15min připojenej na net přes mobil a stáhnul nějaký kvanta dat (myslím že mlela něco o 3G). No absolutně vyloučeno, telefon ležel celou dobu přede mnou na stole, bluetooth ani nic jinyho nebylo aktivni, nikdo ho fyzicky nezneužil. Jen to číslo. Halt lidi (čti: šmejdi) jsou šikovní.
Nazávěr mi nabídla cituji "vstřícné gesto", že se o tu útratu šábnu s T-mobile napůl. Což nehrozí... Takže mě tahle sranda stála mejch 18,-Kč a číslo, který jsem měl věky.
Jebat T-mobile!
stala se mi ta sama věc,nejdřiv sem měl okolo 20kč a rano SMS že mam 0 kredit,a jak sem se podival tak -250kč tak sem tam volal,a typek že sem byl pry na netu nebo co,no uplne hovna,tak sem to neřešil,ovšem o 14 později opět z cca 100kč na - 200kč, tak mi frajer řekl že je mu to lito,tak sem ho poslal do piči a mrdat na to,nic sem neplatil mam novou simku,ovšem už ne u T-mobile sice pry to muže dělat sam telefon,že se samovolně připoji na net,ale ja sem tam nic nenastavoval,nikdy mi to nedělalo,tak ať dou do teď už to mam pro jistotu blokle
Tomas600N psal:morganzd psal:Patří je jebat! Tahají z lidí prachy, mimojiné za díry, který mají v systému.
Jebat T-mobile!stala se mi ta sama věc,nejdřiv sem měl okolo 20kč a rano SMS že mam 0 kredit,a jak sem se podival tak -250kč tak sem tam volal,a typek že sem byl pry na netu nebo co,no uplne hovna,tak sem to neřešil,ovšem o 14 později opět z cca 100kč na - 200kč, tak mi frajer řekl že je mu to lito,tak sem ho poslal do piči a mrdat na to,nic sem neplatil mam novou simku,ovšem už ne u T-mobile sice pry to muže dělat sam telefon,že se samovolně připoji na net,ale ja sem tam nic nenastavoval,nikdy mi to nedělalo,tak ať dou do teď už to mam pro jistotu blokle
Hele tuhle vojebavku zkouseli taky prej sem se pripojil na net ale kdyz se podivam na muj predchozi mobil tak se rozhodne na nejaky surfovani po netu necejti ...tusim ze to byla stara nokia
Po kratkym rozhovoru s operatorem padlo par kund mozna i nejaky curaci ale jistej si nejsem a telefon i s kartou sem vzteklej zahodil a mam klid
nicola.foxx (Člen) 21.05.2010 08:41:21 Offline |
ross psal:špatně jsem to napsal, sou to kundy vod UPC
No a gdyz jim nahodou chces volat zpatky, ze ti jako neco nefungiruje, tak si na libovolnou kundu pockas i 45min
to já byl větčí bombarďák :)
koupil sem novej mobil, nechal si vod SE poslat nastavení a aniž bych kouknul co za to ty chtěj tak sem vesele serfoval ...
znejistěl sem když mi začaly lítat SMS odečteno 80 kč, než sem jí stačil přečíst, už tu byla další :)))
inu projebal sem asi kilo kreditu a eště sem se dostal asi mínus litr ...
kartu mam dlouho, číslo na vizitkách, začal sem to řešit ...
linka nahovno, prej musim na pobočku, pobočka na sto hoven prej musim reklamovat písemně, tak sem to udělal a teď se podržte voni ( kyslík ) uznali chybu a kredit mi vrátili na původní vejšku
fakt je ten, že sem argumentoval tim, že mam předplacenku právě pro to, abych se do mínusu nemoh dostat ...
ale di, Ty brepto ...
nicola.foxx psal:ross psal:špatně jsem to napsal, sou to kundy vod UPC
No a gdyz jim nahodou chces volat zpatky, ze ti jako neco nefungiruje, tak si na libovolnou kundu pockas i 45min
Mají ještě lepší vychytávku
Normálně ti přijde esemeska, že se ti nemohli dovolat ať jim zavoláš zpátky
Koumáci
Kamarad ma kseft s prisluskem na mobily a kdyby jste videli kolik za nim chodi lidi s tim pripojenim na internet ...
Asi to bude nejaka akce T-Mobilu, protoze mu prisla nadavat duchna, ze jsou hajzli, ze ani nevi co to ten internet je a z kapsy vytahla staryho Alcatela, ktery se tak tak umi pripojit W@P.
Jinak T-Mobile a jeho vyuctovani je taky kapitola sama pro sebe - bohuzel jej mame jako firemniho operatora a v tech vyuctovanich se nevyzna ani operator sam
A pak posledni vtip, kdyz jsme si nechali vypracovat nabidku od konkurence, tak jedni sli o 30% dolu a druzi dokonce o 60%
Každý sám svého štěstí strůjce ...
Stránky: 1