Nejsi přihlášen
Re: Iný Fest 29.5. Praha
Aha tak co jsem našla info tak je tenhle zase jakože poslední comeback Asi jim došly prachy tak chtěj zas ještě něco narejžovat
Ale jinak to vypadá dobře, docela bych zašla, rozhodně to venku bude lepší než právě ten koncert co byl v zimě v Incheba areně
Jaký si to uděláš, takový to máš...
Žirafa psal:Aha tak co jsem našla info tak je tenhle zase jakože poslední comeback
Asi jim došly prachy tak chtěj zas ještě něco narejžovat
Ale jinak to vypadá dobře, docela bych zašla, rozhodně to venku bude lepší než právě ten koncert co byl v zimě v Incheba areně
tak tak hlásej comeback... šli byste? bych šla ale nemám s kym
Život je boj-mašina je nej!!!
Kukii psal:Žirafa psal:Aha tak co jsem našla info tak je tenhle zase jakože poslední comeback
Ale jinak to vypadá dobře, docela bych zašla, rozhodně to venku bude lepší než právě ten koncert co byl v zimě v Incheba arenětak tak hlásej comeback...
šli byste? bych šla ale nemám s kym
No já bych šla Psala jsem drahé polovičce ale zatím nereagoval, tak uvidíme... kdyžtak bude dámská jízda
Jaký si to uděláš, takový to máš...
Žirafa psal:Kukii psal:Žirafa psal:Aha tak co jsem našla info tak je tenhle zase jakože poslední comeback
Ale jinak to vypadá dobře, docela bych zašla, rozhodně to venku bude lepší než právě ten koncert co byl v zimě v Incheba arenětak tak hlásej comeback...
šli byste? bych šla ale nemám s kym
No já bych šla
Psala jsem drahé polovičce ale zatím nereagoval, tak uvidíme... kdyžtak bude dámská jízda
supr... a dámská jízda mi vůbec nevadí
Život je boj-mašina je nej!!!
Kukii psal:Žirafa psal:Kukii psal:
tak tak hlásej comeback...šli byste? bych šla ale nemám s kym
No já bych šla
Psala jsem drahé polovičce ale zatím nereagoval, tak uvidíme... kdyžtak bude dámská jízda
supr... a dámská jízda mi vůbec nevadí
Žádné také
Stránky: 1