Nejsi přihlášen
Re: A jsem zase chodec...
No to nevím....bandita jsem si sice oblíbil,ale ....měl jsem nebouraného v poctatě nového ale nějak se mi na tom zdálo že to mělo celkem dost velké vibrace... nevím jestli to dělají všechny 1250 , ale abych při jízdě v zrdcátku nerozeznal co zamnou jede za auto (jako třeba poliši) nebo třeba když jsme jeli někde na motkách,tak jsem nerozeznal kdo to je zamnou... no a když jsem s tim byl v suzuce,tak mi řekli pane to je normální a při 150ti kilometrech jsem z toho zesedl jak bych seděl na vibrační brusce ! a to dělalo ve všech otáčkách,jinak všechno OK ale toto . Takže jestli to dělá každá 1250,tak to mrdám! celkem jsem už vyzkoušel tři kusy 650/1200/1250 ale nejlepší mi seděla ta 650 , ale zase mi chyběl ten výkon....ale zátah to teda mělo suprovní !!! Takový myslím nejbližší příbuzný všestranému banditu asi bude Fazer S2 , ale je to šestka , ale zase má 72kw....kurva zase mě z toho bolí hlava
když to jede,je to OK
zdenek 1 psal:No to nevím....bandita jsem si sice oblíbil,ale ....měl jsem nebouraného v poctatě nového ale nějak se mi na tom zdálo že to mělo celkem dost velké vibrace... nevím je*****usy 650/1200/1250 ale nejlepší mi seděla ta 650 , ale zase mi chyběl ten výkon....ale zátah to teda mělo suprovní !!! Takový myslím nejbližší příbuzný všestranému banditu asi bude Fazer S2 , ale je to šestka , ale zase má 72kw....kurva zase mě z toho bolí hlava
Tak si rovnou kup Horneta jinak jak se řika mezi nami motorkaři, oběm ničim nenahradiš
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
zdenek 1 psal:No to nevím....bandita jsem si sice oblíbil,ale ....měl jsem nebouraného v poctatě nového ale nějak se mi na tom zdálo že to mělo celkem dost velké vibrace... nevím jestli to dělají všechny 1250 , ale abych při jízdě v zrdcátku nerozeznal co zamnou jede za auto (jako třeba poliši) nebo třeba když jsme jeli někde na motkách,tak jsem nerozeznal kdo to je zamnou... no a když jsem s tim byl v suzuce,tak mi řekli pane to je normální a při 150ti kilometrech jsem z toho zesedl jak bych seděl na vibrační brusce ! a to dělalo ve všech otáčkách,jinak všechno OK ale toto . Takže jestli to dělá každá 1250,tak to mrdám! celkem jsem už vyzkoušel tři kusy 650/1200/1250 ale nejlepší mi seděla ta 650 , ale zase mi chyběl ten výkon....ale zátah to teda mělo suprovní !!! Takový myslím nejbližší příbuzný všestranému banditu asi bude Fazer S2 , ale je to šestka , ale zase má 72kw....kurva zase mě z toho bolí hlava
a co gsr
Nevim jakou mas postavu, ale ja sem na tom pojezdil a paradni motorka. Pristi rok ji koupim
osiris psal:zdenek 1 psal:.............. nevím jestli to dělají všechny 1250.............
...nedělaj to, normální to není
souhlas že nedělaj, o vibracích nevím a hlavně jsem s 1250 zatraceně spokojenej parchant, neměnil bych, i když nikdy neříkej nikdy
Představte si to ticho, kdyby lidé mluvili jen to, co vědí...
enem esli Zdenda "neslyší trávu růst" jde vo to co myslí těma vibracema pakliže vůbec ví co jsou to vibrace kdo se svezl na H-D XR1200 nemůže už cítit vibrace nikde (tam ten motor poskakoval v rámu regulerně o 4 čísla)
Strýcfajtr !!!
Frodo89 psal:zdenek 1 psal:No to nevím....bandita jsem si sice oblíbil,ale ....měl jsem nebouraného v poctatě nového ale nějak se mi na tom zdálo že to mělo celkem dost velké vibrace... nevím je*****usy 650/1200/1250 ale nejlepší mi seděla ta 650 , ale zase mi chyběl ten výkon....ale zátah to teda mělo suprovní !!! Takový myslím nejbližší příbuzný všestranému banditu asi bude Fazer S2 , ale je to šestka , ale zase má 72kw....kurva zase mě z toho bolí hlava
Tak si rovnou kup Horneta jinak jak se řika mezi nami motorkaři, oběm ničim nenahradiš
Co to zas meleš , jakej oběm,snad objem nee
A nevím ,Hornet je buď 600 nebo 900
Takže jakej objem ?
To už je lepší ta moje jebka Fazer 1000
Zátah jak bejk ,oproti B 6 znatelnej, ale .....Bandit je Bandit
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
XJelen psal:enem esli Zdenda "neslyší trávu růst" jde vo to co myslí těma vibracema pakliže vůbec ví co jsou to vibrace kdo se svezl na H-D XR1200 nemůže už cítit vibrace nikde (tam ten motor poskakoval v rámu regulerně o 4 čísla)
jen jestli si vindal toho robertka
momentalně zavostalej
Kurva hoči nekecám,po 100kilásků jsem se nemohl málem ani vychcat!! když jsem se nalepil na nádrž,tak by se na tom baba udělala !!! Hanz je můj svědek!! Dneska jsem byl vyzkoušet Fazera 600S2 72kw , ale to jsem musel furt mít zalomené zápěstí bo to kurva nejelo...hrůza ! mám vyčíhnutého jednoho bandita ve Znojmě ,ale má nějak málo najeto (to by sice nevadilo ) ale byl bych už třetí majitel....na zánovní motorku divné!! aby to zase nebyl vibrátor!! i když jsem se zařek,že už bandita nekoupím,ale....roba mi už nadává do debilu a že bandita ani náhodou (ale pánem jsem tu já) http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 85529.html ale kdyby jste věděli o nějakém,dejte vědět! nemám načem jet na banditfest
když to jede,je to OK
...beztak ses na tom udělal taky, ale prostě tě nebavilo vozit sebou náhradní spodky...., jinak znáš to pořekadlo přebíral, přebíral až přebral...
...jinak oproti mojí motyky, kde v určitých otáčkách vibrují stupny(což je normální), se mu veškerý vibrace přenášeli do horní poloviny motyky (řidítka, místo mezi sedlem a nádrží), tak nevím, kde byl problém, možná byla jeblá, možná uklepaný nějaký držák nebo co, nevím.....
WD club member...
Chceš ho
zdenek 1 psal:Kurva hoči nekecám,po 100kilásků jsem se nemohl málem ani vychcat!! když jsem se nalepil na nádrž,tak by se na tom baba udělala !!! Hanz je můj svědek!! Dneska jsem byl vyzkoušet Fazera 600S2 72kw , ale to jsem musel furt mít zalomené zápěstí bo to kurva nejelo...hrůza ! mám vyčíhnutého jednoho bandita ve Znojmě ,ale má nějak málo najeto (to by sice nevadilo ) ale byl bych už třetí majitel....na zánovní motorku divné!! aby to zase nebyl vibrátor!! i když jsem se zařek,že už bandita nekoupím,ale....roba mi už nadává do debilu a že bandita ani náhodou (ale pánem jsem tu já) http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 85529.html ale kdyby jste věděli o nějakém,dejte vědět! nemám načem jet na banditfest
Nedovol,aby tě strach z prohry vyřadil ze hry!!
Kazan: Kolik za něj chceš?
Jinak Zdena co se týče tebe tak už nevím...
na te tvojí jsme se svezl a žádné vibrace jsme necítil. je pravda že do zrcátek jsme moc nekoukal...
faitík psal:si myslim, že ve vyměňování motorek si s přehledem trumfnul netyho
jo, trosku mi to toho netyho pripomina, ale menit becko kuli vibracim
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
K.a.s.y.m. (Člen) 24.05.2010 14:50:52 Offline |
Kakac psal:Ondráš psal:Kakac psal:Leda hovno ,jedině eSko
Ježiš proč... Vždyť je to vošklivý...
Není vošklivý ,to si myslí jen eNkaři ,je pěkný
jak už tu psal jednou Ondráš...pokud eSko vypadá aspoň takhle
tak nemám proti tvrzení ,že eSko je pěkný žádnejch námitek
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Kakac psal:Ondráš psal:Kakac psal:Leda hovno ,jedině eSko
Ježiš proč... Vždyť je to vošklivý...
Není vošklivý ,to si myslí jen eNkaři ,je pěkný
Ale jen z určitýho úhlu
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
K.a.s.y.m. psal:Kakac psal:Ondráš psal:
Ježiš proč... Vždyť je to vošklivý...Není vošklivý ,to si myslí jen eNkaři ,je pěkný
jak už tu psal jednou Ondráš...pokud eSko vypadá aspoň takhle
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ie0211.jpg
tak nemám proti tvrzení ,že eSko je pěkný žádnejch námitek
Tohle je pěkný eSko
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
zdenek 1 psal:No to nevím....bandita jsem si sice oblíbil,ale ....měl jsem nebouraného v poctatě nového ale nějak se mi na tom zdálo že to mělo celkem dost velké vibrace... nevím jestli to dělají všechny 1250 , ale abych při jízdě v zrdcátku nerozeznal co zamnou jede za auto (jako třeba poliši) nebo třeba když jsme jeli někde na motkách,tak jsem nerozeznal kdo to je zamnou... no a když jsem s tim byl v suzuce,tak mi řekli pane to je normální a při 150ti kilometrech jsem z toho zesedl jak bych seděl na vibrační brusce ! a to dělalo ve všech otáčkách,jinak všechno OK ale toto . Takže jestli to dělá každá 1250,tak to mrdám! celkem jsem už vyzkoušel tři kusy 650/1200/1250 ale nejlepší mi seděla ta 650 , ale zase mi chyběl ten výkon....ale zátah to teda mělo suprovní !!! Takový myslím nejbližší příbuzný všestranému banditu asi bude Fazer S2 , ale je to šestka , ale zase má 72kw....kurva zase mě z toho bolí hlava
má 650 třeba moc nevybruje teda aspon nic necitím jen mobil v kapse
A nato že mám jen tu masku ve předu tak zrcátka vpoho jen při nerovné cestě se to trochu třepe no
Žiješ jen jednou:-p:-)
Taky prodávám no http://www.motoinzerce.cz/motorky/suzuk … andit.html Po sedmi letech u Banditu to chce změnu ale kua bude mi smutno
Pitrs-B12 psal:Taky prodávám no http://www.motoinzerce.cz/motorky/suzuk … andit.html Po sedmi letech u Banditu to chce změnu ale kua bude mi smutno
...je pjekná
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
zzzmrzlinar (Člen) 26.05.2010 21:39:43 Offline |
taky jsem blbec dal bandita na inzerci, když vezmu co peněz a fachy stálo abych ho nechal takhle skulturnil tak asi vůbec prodat nechci, tak jsem aspoň nasadil cenu.
http://www.motoinzerce.cz/motorky/suzuk … andit.html
když mi předevčirem volal borec, že by měl zájem tak se mi do toho prodeje nejak vůbec nechtělo a ani jsem bandita vůbec nechválil. To jsou fakt hrozný dilemata, nebo jsem pako taky možná.
zzzmrzlinar psal:taky jsem blbec dal bandita na inzerci, když vezmu co peněz a fachy stálo abych ho nechal takhle skulturnil tak asi vůbec prodat nechci, tak jsem aspoň nasadil cenu.
když mi předevčirem volal borec, že by měl zájem tak se mi do toho prodeje nejak vůbec nechtělo a ani jsem bandita vůbec nechválil. To jsou fakt hrozný dilemata, nebo jsem pako taky možná.
Nech si jí . Měl sem podobnej problém a zůstala
zzzmrzlinar psal:taky jsem blbec dal bandita na inzerci, když vezmu co peněz a fachy stálo abych ho nechal takhle skulturnil tak asi vůbec prodat nechci, tak jsem aspoň nasadil cenu.
...to sedlo je hnusný, ale jináč je parádní a na první pohlet udržovanej ...jo a dybych ho koupil, tag první co bych udělal, by bylo to, že bych vyhodil tu historickou MEZ4, co máš vobutou na přetku, dyk tadle guma se nedělá snat deset let ...ale jináč chápu, že se ti s nim nechce rozloučit, bo je to furt moc heská motorka ...kurva, mě se tydle starý modely začínaj líbit furt víc a víc
Filous psal:Pitrs-B12 psal:Taky prodávám no http://www.motoinzerce.cz/motorky/suzuk … andit.html Po sedmi letech u Banditu to chce změnu ale kua bude mi smutno
...je pjekná
Jo,fešanda v reálným stavu,ale lidi to stejně kvuli těm kilometrům nekoupí,měl sem stejnej problém s Varaderem,s 80000km na tacho. Volalo hafo lidí,první co je zajímalo byl stav km a víckrát sem o nich neslyšel
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Filous psal:Pitrs-B12 psal:Taky prodávám no http://www.motoinzerce.cz/motorky/suzuk … andit.html Po sedmi letech u Banditu to chce změnu ale kua bude mi smutno
...je pjekná
Jo,fešanda v reálným stavu,ale lidi to stejně kvuli těm kilometrům nekoupí,měl sem stejnej problém s Varaderem,s 80000km na tacho. Volalo hafo lidí,první co je zajímalo byl stav km a víckrát sem o nich neslyšel
...jo, je to smutný, já bych třeba za ty kilometry f tomdle případě dával kladný body ...ale já sem divnej ...a dyš sem teť viděl zevnitř motor po 150.000 km, tag bych byl naprosto klidnej...
zzzmrzlinar (Člen) 26.05.2010 22:21:13 Offline |
Filous psal:zzzmrzlinar psal:taky jsem blbec dal bandita na inzerci, když vezmu co peněz a fachy stálo abych ho nechal takhle skulturnil tak asi vůbec prodat nechci, tak jsem aspoň nasadil cenu.
když mi předevčirem volal borec, že by měl zájem tak se mi do toho prodeje nejak vůbec nechtělo a ani jsem bandita vůbec nechválil. To jsou fakt hrozný dilemata, nebo jsem pako taky možná....to sedlo je hnusný, ale jináč je parádní a na první pohlet udržovanej ...jo a dybych ho koupil, tag první co bych udělal, by bylo to, že bych vyhodil tu historickou MEZ4, co máš vobutou na přetku, dyk tadle guma se nedělá snat deset let ...ale jináč chápu, že se ti s nim nechce rozloučit, bo je to furt moc heská motorka ...kurva, mě se tydle starý modely začínaj líbit furt víc a víc
to sedlo hnusný je, tlustý jako kráva a barevně taky hnus. jo a taky ještě musím vyhodit ty homosexuálně červenorůžový stupačky. Ta metzelerka je 2004, stejně jako zadní pireli, a to je navíc 190ka z R1ičky. Gumy jsou slabina to je jasný.
Jináč takhle pěkně vypadá tak poslední měsíc, nechal jsem jí komplet láknout, přeleštit vídle, svody vejfuk, nový rámečky na budíky, kelímky taky do černýho laku bo se mi to tak líbí daleko víc, samolepky pod lakem bílý místo zlatejch a jiný a jiný.
Prostě jsem si ji koupil na víkendovou turistiku, myslel jsem, že to bude taková pohodovka jako Bšestka (2003) co jsem předtím měl a byl naprosto spokojenej a vono je todle podvozkem i motorem úplně někde jinde. Možná bych ti ji měl spíš dát trochu zkontrolovat a poštelovat a bylo po starostech s prodáváním, sakra
No já mám v tom asi jasno,v poctatě můj první bandit 650s v červené barvě byl asi ten (zatím) nejlepší bajk co jsem ze všech měl...pak 1200/06 černá-ńevím proč,ale prostě se mi černá nelíbí!!! ale to neznamená že bych si zase černou pokud by byla dobrá motka nekoupil...no pak přišla 1250a celkem pěkná barva až jak jsem výše psal na tý rezonace (i když třeba fíkovi se nic na tom nezdálo nobo mu to spíše nevadilo a nebo nejpravděpodobněji ho spíše zaslepila výkonnost motorky) tak jsem se rozhodl,že dám banditovi ještě jednu šanci a jel se podívat na černou (inzerent na motorkářích) 1250S 07 za 117 000,- bez doplňků. No ale jako věčinou jsem zjistil,že to bylo přelakované na levý kapotě ,jiné levé víčko motoru a vibrovalo to skoro stejně jako ta moje. Tak jsem se nasral ,vyzkoušel jsem trošičku jinou motorku neš jsem zvyklý (nový předváděcí kousek) ale to pohodlí a i ta spotřeba je prostě solidní. Jen zase prozměnu řeším jestli starší,nebo fungláč! To znm. že i když nerad ale prostě zkusím trošku jinou kávu (ale to neznamená,že si třeba zase někdy nekoupím zpátky bandita) a doufám ,že budu zase letos dojet na KILEROVCE za váma a že nebudete pičovat na čem jsem to kurva dojel!!! Tak se nechte překvapit!!!!!
když to jede,je to OK
Jak to že zase sedíš doma ty ucho...
zdenek 1 psal:No já mám v tom asi jasno,v poctatě můj první bandit 650s v červené barvě byl asi ten (zatím) nejlepší bajk co jsem ze všech měl...pak 1200/06 černá-ńevím proč,ale prostě se mi černá nelíbí!!! ale to neznamená že bych si zase černou pokud by byla dobrá motka nekoupil...no pak přišla 1250a celkem pěkná barva až jak jsem výše psal na tý rezonace (i když třeba fíkovi se nic na tom nezdálo nobo mu to spíše nevadilo a nebo nejpravděpodobněji ho spíše zaslepila výkonnost motorky) tak jsem se rozhodl,že dám banditovi ještě jednu šanci a jel se podívat na černou (inzerent na motorkářích) 1250S 07 za 117 000,- bez doplňků. No ale jako věčinou jsem zjistil,že to bylo přelakované na levý kapotě ,jiné levé víčko motoru a vibrovalo to skoro stejně jako ta moje. Tak jsem se nasral ,vyzkoušel jsem trošičku jinou motorku neš jsem zvyklý (nový předváděcí kousek) ale to pohodlí a i ta spotřeba je prostě solidní. Jen zase prozměnu řeším jestli starší,nebo fungláč! To znm. že i když nerad ale prostě zkusím trošku jinou kávu (ale to neznamená,že si třeba zase někdy nekoupím zpátky bandita) a doufám ,že budu zase letos dojet na KILEROVCE za váma a že nebudete pičovat na čem jsem to kurva dojel!!! Tak se nechte překvapit!!!!!
Jawa 350 to sem zvědav co budeš mít za bajk
Žiješ jen jednou:-p:-)
Johne taky hezkej sraoj
Bohužel je to jak říkáte každej furt woe stoč to tak na 50tis,no jo je to u nás národní sport Zatím to nechám a uvidím nechce se mi to točit dolu ale kua co lidi chcou když si to zpočíta 12 roku kdyby 6-7tis za sezonu je tady na tom čísle + - tak vo co de.Není to žádná mrdka pořádnej motor co vydrží dalších sto a pak pude na garančku a dá dalších sto ale vysvětlit to že
Uhlajs psal:To raději koupím motorku o který budu vědět že má najeto 60 000km než stroj o kterým si budu myslet že má jen 20.
Třeba v německu je na přetáčení tacho zákon.
To je sicepěkné že v Německu se to nesmí,ale dotáhnou to tady,a.....ajhle o 20 míň !!
když to jede,je to OK
tak pak uz zbyva to uhrat na stesti. Jako jsem mel ja: 99',24 tis. km zdokumentovanych z Nemecka a kupovat to od poctivce jako je Michal DK. Mel doma schovany vzduchace i svice z vymen,takze o celkovych 36 tis. km nemusim pochybovat. Michale,jeste jednou diky!
God Gave me Everything I want
jaryn psal:tak pak uz zbyva to uhrat na stesti. Jako jsem mel ja: 99',24 tis. km zdokumentovanych z Nemecka a kupovat to od poctivce jako je Michal DK. Mel doma schovany vzduchace i svice z vymen,takze o celkovych 36 tis. km nemusim pochybovat. Michale,jeste jednou diky!
Stránky: 1