Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » pane Filous - loseruv chladic

Loser (Administrator)
24.05.2010 16:57:20

pane Filous - loseruv chladic

hele, tak jsem zjistil, ze bych v patek rano potreboval migrovat do asie dat hlas nejakejm papalasum. Toz jsem se chtel zeptat, zda by ten chladic nesel opravit nejak ve ctvrtek vecer (teda pokud to bude jen tim tesnenim).
Verim, ze toho mas dost, takze me muzes klidne poslat do prdele a ja tam pojedu zlutym busem misto stribrnym.
Jen v ten ctvrtek bych mohl dorazit az tak kolem sedme vecer idontknowidontknow

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Filous (Člen)
25.05.2010 08:21:24

Re: pane Filous - loseruv chladic

...coš vo to, přijeť, žádnej trabl, ale takle na dálku ti neslíbim, že to vopravim na počkání...ve štvrteg po vobjedě nebo votpoledne, aš dorazíš, tag mi kólni a domluvíme se a něco s tym vyvedem...ok???

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Loser (Administrator)
25.05.2010 08:39:36

OK good

spidys (Člen)
25.05.2010 10:12:48

Pane Filós, když doprovodim Lůzra, mrknete se mi na toho Scotta? Enem esli dobře maže evil bigsmile

Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Filous (Člen)
25.05.2010 10:17:50

spidys psal:

Pane Filós, když doprovodim Lůzra, mrknete se mi na toho Scotta? Enem esli dobře maže evil bigsmile

...pošli s Lůzrem Monču, tý skontroluju mazání rači neš tobjebigsmile

spidys (Člen)
25.05.2010 20:59:27

Filous psal:
spidys psal:

Ta je zmaštěná furt, tu nemusíš kontrolovat bigsmile bigsmile

klidně přijedu dřív a Lůzr může dorazit pozdějc, ať toho nemáš moc good

Filous (Člen)
25.05.2010 21:32:09

spidys psal:
Filous psal:
spidys psal:

...esi dělá cestičku jag slimág, tag přemazává a potřebuje seříditredfacebigsmile...a teť vážně, klíďo se staf, akorát nevim, co ti na tom budu kontrolovatsurprised

bobule (Člen)
26.05.2010 20:10:11

Filous psal:
spidys psal:
Filous psal:

...esi dělá cestičku jag slimág, tag přemazává a potřebuje seříditredfacebigsmile...a teť vážně, klíďo se staf, akorát nevim, co ti na tom budu kontrolovatsurprised

jen mu stačí říct že to má na pussy a máš vod něj klidsmokinbigsmile

to jebu
Filous (Člen)
26.05.2010 21:19:02

bobule psal:
Filous psal:
spidys psal:

...dobrá, řeknu mu že to má napičubigsmile ...co ty, fšecko ok???

Loser (Administrator)
27.05.2010 10:54:09

Filous: tak jsem si vcera pri fotbale zmrzacil nozicku. Takze te dneska vecer uz nebudu otravovat a dovezl bych ti to kdyztak zitra nebo v pondeli nekdy pres den. Nechal bych ti to tam cely sakumprask a tak na to budes mit aspon klid a cas. Souhlasis proti tomu? bigsmile

Filous (Člen)
27.05.2010 12:56:09

Loser psal:

Filous: tak jsem si vcera pri fotbale zmrzacil nozicku. Takze te dneska vecer uz nebudu otravovat a dovezl bych ti to kdyztak zitra nebo v pondeli nekdy pres den. Nechal bych ti to tam cely sakumprask a tak na to budes mit aspon klid a cas. Souhlasis proti tomu? bigsmile

...ok, ok, žádnej trablgood ...ale zejtra nejsem, tagže to necháme na pondělek, aspoň se vykurýruješgood

Loser (Administrator)
27.05.2010 13:08:33

OK

bobule (Člen)
28.05.2010 15:26:27

Filous psal:
bobule psal:
Filous psal:

vod tý doby sem na tom neseděl, dneska dám víkendovej výlet tak to prověřimgood

to jebu
Filous (Člen)
28.05.2010 17:21:04

bobule psal:
Filous psal:
bobule psal:

vod tý doby sem na tom neseděl, dneska dám víkendovej výlet tak to prověřimgood

...ok, užite si to s panem Izeremgood

Loser (Administrator)
08.06.2010 11:35:10

tak jak to s tou moji jebkou zatim vypada? Uz byl cas na to mrknout?

Filous (Člen)
08.06.2010 21:06:31

Loser psal:

tak jak to s tou moji jebkou zatim vypada? Uz byl cas na to mrknout?

...ale jo, zejtra bych to chtěl dorazit...na chladiči sem nic nenašel, vypadá to na O kroužek, kerej donde zejtra...

Loser (Administrator)
08.06.2010 21:47:23

OK, do niceho te nehonim, jeste mas klidne tejden cas. Jen me tak zajimalo, jestlis tam nenasel nejaky picovinky. Jak ty brzdy a retez - sou OK? A uzs to projizdel? Prijde mi, ze to pri razeni z jednicky na dvojku obcas nejak moc zarachoti (ale to bude spis mozna rukama)bigsmile

Filous (Člen)
09.06.2010 08:21:11

Loser psal:

OK, do niceho te nehonim, jeste mas klidne tejden cas. Jen me tak zajimalo, jestlis tam nenasel nejaky picovinky. Jak ty brzdy a retez - sou OK? A uzs to projizdel? Prijde mi, ze to pri razeni z jednicky na dvojku obcas nejak moc zarachoti (ale to bude spis mozna rukama)bigsmile

...neprojížděl...a upřimně, bes připojený volejový hadice se mi ani nechcebigsmile...zejtra ti řeknu víc...

Filous (Člen)
09.06.2010 21:36:22

...pane Lůzr, máš to hotový, chladič neteče, hadice neteče, trabl byl f O kroušku, jag sem tipoval...docela mě překvapilo, že řetěs je po vyčištění zlatejsurprised...brzdy budou chtít pořešit tag do 1000km max a to předek i zadek a fčetně kapaliny, esi to chceš udělat hnet, žádnej problém, jen by se to protáhlo do příštího tejdne...ložisko je vyměněný, trabl byl f tom, že ho tam něgdo nalisoval vobráceně, tj. zakrytovanou stranou dovnitř a votevřenou venidontknow ...nevim esi ho uš něgdo měnil, ale bylo tam Koyo, kerý se dává f prvovýrobje, ale je možný, že to žluťák na lince přehnal vo polední paauze se saké i gdyš tomu moc nevjeřimbigsmile ...jináč ložiska f kole sou ok...nic jinčího sem na tom nenašel...dyš budu mít chvilku, skusim ti eště vyleštit ten zblitej svod, páč je mi jasný, že ty se na to vyserešbigsmile ...takle vypadalo to ložisko:

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/15_lozisko_loser.jpg

[/IMG]

Filous (Člen)
09.06.2010 21:40:28

...jen dovjetek...dybys chtěl řešit ty brzdy a dyš budou zejtra desky skladem, tag bych to asi zmáknul i bjehem zejtřkaidontknow

ross (Člen)
09.06.2010 21:49:55

takovej poctivec by mel byt i u nas na jihusmile2

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Kelly01 (Člen)
09.06.2010 21:50:57

Nevnucuj seidontknow

Dělej drahotybigsmile

God Save The Queen!
Kelly01 (Člen)
09.06.2010 21:52:50

ross psal:

pussy, všechno má vod Poláků nebo ťamanůbigsmile

Značky dělá el. jehlou, ta jediná musí být kvalitníevil

God Save The Queen!
ross (Člen)
09.06.2010 21:55:29

Kelly01 psal:

Nevnucuj seidontknow

Dělej drahotybigsmile

ty seš kus kundy kundobigsmile

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Filous (Člen)
09.06.2010 22:16:21

Kelly01 psal:
ross psal:

pussy, všechno má vod Poláků nebo ťamanůbigsmile

Značky dělá el. jehlou, ta jediná musí být kvalitníevil

...ty taky fšechno vykecáš, vole!!!smile2 ...víš co je smutný??? ...smutný je to, že dneska si každej fšecko koupí na netu, přinese to f pytliku a já jen dělam špinavou práci...rabat z matrijálu žádnej a za práci si naúčtuješ jen to co je reálný a kolikrát rači míň, bo nechceš poslouchat kecy, že vedle ve fsi by to Franta Vomáčka zvládnul v garáži rychlejc a že seš "drahej značkovej servis"smile2 ...pro lidi vocať je to jiný, snažim se pomoct a udělat pro ně "něco víc", co by jinde nedostali a víc neš z peněs mam radost s toho, že sou ty kerý ke mě přijedou spokojený, bo je pro mě zdejší vosazenctvo něco jako rodina...asi je to směšný v dnešní dobje, ale já to tag cejtim a pro vječinu lidí vocať udělám fšechno co bude v mejch silách a pro některý i víc...ale to je na jinou debaturedface

Borák (Člen)
09.06.2010 22:21:21

hele pane leštěnko 60-sátka už se mi blíží,takže vo prázdninách čekej náfštěvu smokin
bych to viděl že vezmu kus flákoty a něco chlastu a dorazím do USB
jak dlouho dopředu se mám hlásit??? bigsmile

...nikdo nevojebe Ježíše...
Filous (Člen)
09.06.2010 22:41:49

Borák psal:

hele pane leštěnko 60-sátka už se mi blíží,takže vo prázdninách čekej náfštěvu smokin
bych to viděl že vezmu kus flákoty a něco chlastu a dorazím do USB
jak dlouho dopředu se mám hlásit??? bigsmile

...stačí tag tejden dopředu abych s tebou počital, ty přijedeš f páteg, večír něco "vymyslíme winebeer" a za sobotu fšecko zmáknem...počítam volej +filtr, vzducháč, karburátory rozborka/zborka/seřízení, ventily, brzdofka, umytí...zapoměl sem na něco nebo budeš mít ňáký spešl přání???idontknowsmokin

Borák (Člen)
09.06.2010 22:44:37

tak nějak mě zatim nic jinýho nenapadá
vlastně to tak nějak nechám na tobjě
my si zatim s Ájou zajdem někam na pohárek smokinbigsmile

Filous (Člen)
09.06.2010 22:50:56

Borák psal:

tak nějak mě zatim nic jinýho nenapadá
vlastně to tak nějak nechám na tobjě
my si zatim s Ájou zajdem někam na pohárek smokinbigsmile

...no no no, asi vám ty tanečky brzo zatrhnu!!!bigsmile...si machroval, že pudeš se mnou "do kuchyně" a budeš mi koukat na ruceidontknowbigsmile

Borák (Člen)
09.06.2010 22:53:52

no no fšak jo bigsmile
budu ti vařit kafe balit cíga a čučet pod ruce a kecat ti do toho smokinevil

Filous (Člen)
09.06.2010 23:16:19

Borák psal:

no no fšak jo bigsmile
budu ti vařit kafe balit cíga a čučet pod ruce a kecat ti do toho smokinevil

...to berugoodbigsmile

Loser (Administrator)
09.06.2010 23:27:41

teda, to lozisko je peknej hnus sicksicksick
No a s tema brzdama - jak jsem rikal - tento vikend urcite jezdit nebudu, pze du na svatbu a tak budu celej vikend nepojizdnej. Navic tech 1000 mam najeto za jeden vikend, takze nema smysl na neco cekat. Pokud to zmaknes do pristiho patku vymenit, tak to bude uplne v poho. Dekuji.
Ten svod lestit nemusis. Budu to stejne muset prelestit komplet cely, takze to uz si s tim pohraju sam. Ale diky za ochotu (je mi jasny, ze te to zere, jak cizi hovno v obejvaku na koberci, ale nechci te zbytecne vytezovat).
Vogo a myslis, ze bych jako ten zlatej retaz mohl nosit na krku jako drsnej gangsta? bigsmile

Jeste jednou moc diky, dostanes pusu (a mozna i zaplaceno bigsmile)

Filous (Člen)
09.06.2010 23:38:56

Loser psal:

teda, to lozisko je peknej hnus sicksicksick
No a s tema brzdama - jak jsem rikal - tento vikend urcite jezdit nebudu, pze du na svatbu a tak budu celej vikend nepojizdnej. Navic tech 1000 mam najeto za jeden vikend, takze nema smysl na neco cekat. Pokud to zmaknes do pristiho patku vymenit, tak to bude uplne v poho. Dekuji.
Ten svod lestit nemusis. Budu to stejne muset prelestit komplet cely, takze to uz si s tim pohraju sam. Ale diky za ochotu (je mi jasny, ze te to zere, jak cizi hovno v obejvaku na koberci, ale nechci te zbytecne vytezovat).
Vogo a myslis, ze bych jako ten zlatej retaz mohl nosit na krku jako drsnej gangsta? bigsmile

Jeste jednou moc diky, dostanes pusu (a mozna i zaplaceno bigsmile)

...oukej, žádnej trabl, pořešim i ty brzdygood ...a leštit to teda nebudu, ale umytý aspoň vot tech much a bordelu uš to máš, to uš sem nevydrželbigsmile ...a ten řetěs si pag dej třeba kolem pasubigsmile ...jo a mám eště prosbusurprised ...nelíbej mě přet lidma f servisu, přecijen si vo mě myslej, že sem celkem slušnej heterák, rači mi místo hudlana přives flašku pjekně tmavýho Guinnessu nebo krapku JPSbigsmile ...apropó, co tam chceš za desky??? ...esi můžu doporučit, tag já jezdim sintrovaný EBC a sem spokojenej parchant, sou mňekčí, tagže ubejvaj rychlejc neš origa, ale brzděj a nežerou kotouče, pár je tušim za cca 850,- vočí...ale esi chceš originály, Bremba, SBS nebo něco jinýho, stačí říct...co ti budu vymlouvat sou Feroda a Goldfreny...

Loser (Administrator)
09.06.2010 23:48:27

hele, ja se v tom picu vyznam. Dej tam neco, co bude brzdit. Posledni dobou, uz brzdil i vocima bigsmile Necham to teda na tobe.
Ok, tak pusu si necham az budeme nekdy sami bigsmilebigsmile Guiness ani JPS neni problem

Filous (Člen)
09.06.2010 23:52:45

Loser psal:

hele, ja se v tom picu vyznam. Dej tam neco, co bude brzdit. Posledni dobou, uz brzdil i vocima bigsmile Necham to teda na tobe.
Ok, tak pusu si necham az budeme nekdy sami bigsmilebigsmile Guiness ani JPS neni problem

...oukejgood

K.a.s.y.m. (Člen)
10.06.2010 07:45:53

to Filous:čéče já mám pocit ,že já mám ložisko v rozetě taky otevřený a mám tam hafo vazelíný bo jsem vod toho vždycky pěkně zasranej.help

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Filous (Člen)
10.06.2010 07:55:31

K.a.s.y.m. psal:

to Filous:čéče já mám pocit ,že já mám ložisko v rozetě taky otevřený a mám tam hafo vazelíný bo jsem vod toho vždycky pěkně zasranej.help

...origo by mělo bejt jednostraně zavřený a to na straně ven, tj. pod guferem, na stranu dovnitř je otevřený a sere se tam hafo vazelíny, tagže myslim, že to máš správně, ale Lůzr to měl vopačně, měl tu votevřenou stranu pod guferem, tudíš se tam dostávala voda a tou zavřenou zevnitř, co je do toho ložiska nasunutej ten vymezovací mezikus a tam se voda nedostává, tagže naprosto nesmyslně a uplně navopagidontknow ...aš budeš mít kolo venku, skus vydloubnout gufero a uvidíš, že je to ložisko pod nim zadeklený...

Luk (Člen)
10.06.2010 08:13:24

Filous psal:

...ty taky fšechno vykecáš, vole!!!smile2 ...víš co je smutný??? ...smutný je to, že dneska si každej fšecko koupí na netu, přinese to f pytliku a já jen dělam špinavou práci...rabat z matrijálu žádnej a za práci si naúčtuješ jen to co je reálný a kolikrát rači míň, bo nechceš poslouchat kecy, že vedle ve fsi by to Franta Vomáčka zvládnul v garáži rychlejc a že seš "drahej značkovej servis"smile2 ...pro lidi vocať je to jiný, snažim se pomoct a udělat pro ně "něco víc", co by jinde nedostali a víc neš z peněs mam radost s toho, že sou ty kerý ke mě přijedou spokojený, bo je pro mě zdejší vosazenctvo něco jako rodina...asi je to směšný v dnešní dobje, ale já to tag cejtim a pro vječinu lidí vocať udělám fšechno co bude v mejch silách a pro některý i víc...ale to je na jinou debaturedface

ses borecgood

Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
K.a.s.y.m. (Člen)
10.06.2010 08:14:22

jo táák tak v připadě je to cajk..bo ložisko je jina čistý a to už by ten bordel dávno prolezgoodsmile1

Filous (Člen)
10.06.2010 08:25:30

Luk psal:
Filous psal:

ses borecgood

...ale piču, spíš magoridontknow ...řiká moje panibigsmile

Newada (Člen)
10.06.2010 08:46:07

Filous, ty si snad myslíš, že je tu někdo normální? surprisedbigsmile

jak dlouho ještě?
Luk (Člen)
10.06.2010 08:46:20

jak se rika...s poctivosti nejdal dojdes....ale budes tam posledni a za curakabigsmilehelpbigsmile

Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Filous (Člen)
10.06.2010 21:38:47

...Zbyňo, máš to hotový, desky vyměněný, máš tam komplet sintrovaný EBC, pístky vyčištěný, kapalina vyměněná, dyš uš sem jí měl v ruce, tag sem vyměnil kapalinu i ve spojce, tagže si to můžeš vyzvednout gdykolif...to jako dybys chtěl ject na tu veselku na bejkojbigsmile...jo a vyleštil sem ti ten napečenej svod...teda vlastně sem vyleštil fšechny...no teda ehm, přebjech sem celý vejfukyredface ...ale slibuju, že zbytek uš blejskat nebudu, abys měl taky ňáký zásluhy, to je umytý jen tag nahruboredfacebigsmile ...eště ty gumy a můžeš do toho zas ňákou dobu lejt enem benzíngoodbigsmile

Koldan (Člen)
10.06.2010 23:25:51

Filous psal:

...Zbyňo, máš to hotový, desky vyměněný, máš tam komplet sintrovaný EBC, pístky vyčištěný, kapalina vyměněná, dyš uš sem jí měl v ruce, tag sem vyměnil kapalinu i ve spojce, tagže si to můžeš vyzvednout gdykolif...to jako dybys chtěl ject na tu veselku na bejkojbigsmile...jo a vyleštil sem ti ten napečenej svod...teda vlastně sem vyleštil fšechny...no teda ehm, přebjech sem celý vejfukyredface ...ale slibuju, že zbytek uš blejskat nebudu, abys měl taky ňáký zásluhy, to je umytý jen tag nahruboredfacebigsmile ...eště ty gumy a můžeš do toho zas ňákou dobu lejt enem benzíngoodbigsmile

ty seš stejně pacijentgood

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Petula (Člen)
11.06.2010 07:43:45

Koldan psal:
Filous psal:

ty seš stejně pacijentgood

Hele ale nemít ho, většina lidí vodsud by byla v assbigsmile
Mám kamaráda stejnýho pacienta na auta, vždycky když mám trabl s autem, zavolám, on si chudák udělá čas skoro hned, bo já jsem v Brně a on v Pískuidontknow A při té příležitosti auto projde komplet prohlídkou, kdy se dozvím, co se s čím děje, s jakou vopravou počítat do budoucna a na co se assbigsmile
A jak píše Filous, řekne si za díly to, co ho opravdu stály a za práci vždycky tak žalostně málo, že když mám a nějaká ta stovka navíc mi chybět nebude, tak mu strkám do ruky víc, bo takoví kluci jsou k nezaplacení a je potřeba si jich vážitgood

Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
nicola.foxx (Člen)
11.06.2010 09:13:34

Ty woe Filous tobje by jako zamestnani asi nejvic prospelo, dyby si makal v nakym AUTO MOTO muzeu. To bys moh lestit poradbigsmile

Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
K.a.s.y.m. (Člen)
11.06.2010 09:15:32

to Filous:když už jsi takovej leštil tak mi určitě poradíš čim dostat dolu z vejfku natavenou černou drc pásku kterou jsem měl přidělanej transponder helphelp

hlemejzd999 (Člen)
11.06.2010 09:27:14

škoda , že je Filous tag daleko ..byl bych u něj pečenej vařenej,...takhle se tu se všim musim mrdat sám bigsmile

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
Loser (Administrator)
11.06.2010 12:44:33

dekuji natisicekrat, pane lestil. Vecer se pro to teda zastavim. Jen teho gynesa a ty retka dostanes az pristi tejden, pac sem nepocital, ze tak zabejcis.

Jeste jednou dekuji a dekovat budu jeste vecir.

Filous (Člen)
11.06.2010 15:17:00

Loser psal:

dekuji natisicekrat, pane lestil. Vecer se pro to teda zastavim. Jen teho gynesa a ty retka dostanes az pristi tejden, pac sem nepocital, ze tak zabejcis.

Jeste jednou dekuji a dekovat budu jeste vecir.

bigsmilebigsmilebigsmile

Filous (Člen)
11.06.2010 15:19:01

K.a.s.y.m. psal:

to Filous:když už jsi takovej leštil tak mi určitě poradíš čim dostat dolu z vejfku natavenou černou drc pásku kterou jsem měl přidělanej transponder helphelp

...jedinej možnej spůsop u napečený umělý hmoty je voškrábat to vopatrně zalamovacim nožem a zaleštit pastou, nejlíp filcákem...ale to tam budeš mít vyleštěnej flek, tagže je budeš mušet přebjehnout celýbigsmile

Kelly01 (Člen)
11.06.2010 15:19:08

I sebelepší leštěnku zničí v letním podvečeru 50ti kilometrová exkurze hmyzem českýmbigsmile

God Save The Queen!
Filous (Člen)
11.06.2010 15:20:49

hlemejzd999 psal:

škoda , že je Filous tag daleko ..byl bych u něj pečenej vařenej,...takhle se tu se všim musim mrdat sám bigsmile

...ty budeš u mě pečenej vařenej a eště se dostanem do řečíidontknow ...to stejný jako dyš mě chtěl Lůzr líbatredfacebigsmile

K.a.s.y.m. (Člen)
11.06.2010 15:23:48

Filous psal:
K.a.s.y.m. psal:

...jedinej možnej spůsop u napečený umělý hmoty je voškrábat to vopatrně zalamovacim nožem a zaleštit pastou, nejlíp filcákem...ale to tam budeš mít vyleštěnej flek, tagže je budeš mušet přebjehnout celýbigsmile

no že by se mi chtělo ten svod vyndavatsmile2 navíc ten svod je spíš škrábanej než leštěnej...ale mám jeden hrubší kotouč s hrubší pastou...bude to pudová záležitost..bud to pude nebo to nepude bigsmile

Filous (Člen)
11.06.2010 15:29:40

Kelly01 psal:

I sebelepší leštěnku zničí v letním podvečeru 50ti kilometrová exkurze hmyzem českýmbigsmile

...rejnygr vot Castrolu si poradí i s jinym svinctvem neš sou mouchygood ...f úterý cestou z Mostu sem svjetlem trefil ňákýho ptáka...celej předek sem měl vot péří, sraček, střef, krve a fšelijakýho hnusu, kerym byl ten kamikaze vycpanej a taky to pustilogoodbigsmile

Filous (Člen)
11.06.2010 15:30:24

K.a.s.y.m. psal:
Filous psal:
K.a.s.y.m. psal:

no že by se mi chtělo ten svod vyndavatsmile2 navíc ten svod je spíš škrábanej než leštěnej...ale mám jeden hrubší kotouč s hrubší pastou...bude to pudová záležitost..bud to pude nebo to nepude bigsmile

...prosimtě, dyk je to pár šroubůidontknowbigsmile

K.a.s.y.m. (Člen)
11.06.2010 15:34:44

Filous psal:
K.a.s.y.m. psal:
Filous psal:

dva a jedna pružina bigsmile ale proč rozebírat něco co funguje bigsmile

Filous (Člen)
11.06.2010 15:35:48

K.a.s.y.m. psal:
Filous psal:
K.a.s.y.m. psal:

...maj recht, von ten plast časem vysublimujebigsmile

K.a.s.y.m. (Člen)
11.06.2010 15:37:48

Filous psal:
K.a.s.y.m. psal:
Filous psal:

...maj recht, von ten plast časem vysublimujebigsmile

no vyčistit to musim i když jí mám vodřenou a votlučenou tak tohle je na tom nerezu jak pěst na voko i pro mě...ale až po víkendu...stejně asi v neděli zmoknu bigsmile

Filous (Člen)
12.06.2010 00:04:56

Lůzr:
...sere mě to ani nevíš jag, nám to prostě po pjeti kilometrech neteklosmile2smile2smile2 ...hadici sem kontroloval a trhlina tam prostě nejni, bude ruplej chladič něgde mezi voštinama a ta prasklina bude nejspíš hodně malá a chcát to začne aš dyš je do rospálený jag pjetnik a ten materijál se rostáhnesmile2 ...jiná možnost nejni...průser je že nemam nikoho gdo vaří volejákysmile2smile2smile2 ...skusim někoho sehnat, ale zatim prostě nevim, človjek, co nám dělá vodní chladiče nechce vo volejovym ani slyšetsmile2smile2smile2 ...cenu novýho chladiče teť nevim, zjistim, ale bude to ránasmile2

Loser (Administrator)
12.06.2010 02:56:50

Filous:
Hele, v pohode. Nejspis to bude fakt nejaka mala direcka nekde v okoli toho tesneni. Vsim jsem si, ze je tam ten chladic takovej zajebanej od toho oleje. Kdyby to chcalo jen kolem toho tesneni, tak jsou ty mrizky cisty (nebo ne?).
Taky me to trochu sere, ale holt, co se da delat. Nevim, jak s tim svarecem - najit tu durku bude asi pekna jebacka. Kdyby sla treba nejak cela ta ploska, ktera je teda zajebana od toho oleje, nejak zalatovat treba nejakym sracem (jenze to by se asi po rozpaleni roztavilo). Jakoze zatim takova provizorka na pristi vikend.
S tim, ze se holt bude muset koupit novej (ci starsi) chladic, taky pocitam. Na picu je, ze, uz se bus nevyrabi a tak to bude nedostatkovy zbozi a asi hodne mastny (zkousel jsem hledat na netu, ale nenasel jsem ani jeden). Ale co se da delat. Nemej z toho tezkou hlavu. Jsem to po dalnici trosku roztahl a navic jeste v tom hicu ... se to asi pekne zahralo a natlakovalo a zacalo to chcat.
Zajimavy je, ze jsem kousek od garaze stal na cervene a vubec jsem si nevsim, ze by se ten olej vyparoval z toho svodu (cehoz jsem si driv vsimnul hned pri kazdym zastaveni). Az kdyz jsem asi po 500 metrech zastavil pred garazi, tak to zacalo cadit. Ale kazdopadne na tom svodu nebyla takova davka toho oleje jako to chcalo pred tim (mozna ze to jen neni tolik videt, pze je ten olej vymenenej a cistej)
Ale srat na to. Jsem domluvenej se Spidysem, ze pokud budes mit v tydnu hotovou tu jeho a mel by si pro ni jet, tak tam odveze tu moji a necha ti ji tam. Vylozene pres koleno to lamat nemusis. Proste az to bude, tak to bude.
Jinak teda brzdy hodne dobry goodgoodgood Jednou jsem musel trosku razantneji pribrzdit a slo to krasne a bylo to hodne cejtit (posledni dobou uz mi to pripadalo, ze tam mam bubinkovou jako kdysi na simsonu smile1)
Kurva, to jsem zase sepsal roman idontknow

Kelly01 (Člen)
12.06.2010 07:58:04

olejáč je v pohodě, postříkáš sračkou na průnik voleje, natlakuješ, vylámeš voštiny a vaříš..
drží mi to už 3tí rok..
Ale jeden bych si do rezervy vzal, nebudouredface

God Save The Queen!
Filous (Člen)
12.06.2010 13:14:24

Lůzr:
...f pondělí skusim něco vobvolat vohledně spráfky...co by to stálo netušim, ale určitě se to nevobejde bes vylámání voštin a zalití, tudíš tam vznikne hnusná plocha...a jináč, zjišťoval sem, co by stál případně novej, tagže...PartsDepot 19.400,-...origo Suzuki 15.290,- ...umim udělat cenu 13.700,- ...to sou mý možnosti...jag dlouho by trvala voprava netušim, pokud by se vobjednával novej, tag by stačilo vobjednat ho ve středu, aby do pátku byl, ale f páteg du na veselku, ale možná bych ho eště přet veselkou stihnul přehodit...každopádně bych byl pro ho nejdřif nechat natlakovat, aby sme měli jistotu, že je v ňom díra...uvidíme f pondělí, dam ti sem zas vjedět co a jag...

Filous (Člen)
12.06.2010 13:41:09

...tag sem se na stránkách autobusáků dozvjeděl, že nejsi první a že se nejspíš jedná vo výrobní vadusmile2

Kelly01 (Člen)
12.06.2010 16:25:23

ebay

God Save The Queen!
Filous (Člen)
12.06.2010 21:20:22

Kelly01 psal:

ebay

...taky řešení, blbý je že Lůzr chce vo víkendu na Festsmile2

K.a.s.y.m. (Člen)
12.06.2010 21:41:09

Filous psal:
Kelly01 psal:

ebay

tak zbejvá varianta číslo jedna...vykuchat foštiny..zavařit a pak fešáckou mřížku aby to nebylo vidět.
např. http://www.motech.cz/kryt-chladice-na-s … 17058.html
a nebo tady http://motorky.hyperinzerce.cz/nahradni … lovy-vary/

Filous (Člen)
12.06.2010 21:44:07

K.a.s.y.m. psal:
Filous psal:
Kelly01 psal:

ebay

tak zbejvá varianta číslo jedna...vykuchat foštiny..zavařit a pak fešáckou mřížku aby to nebylo vidět.

...tag to je určitě nejlacinější varijanta...ale já to prostě neumimsmile2 ...tagže je votáskou, gdo a za jak dlouho to bude schopnej udělatsmile2

K.a.s.y.m. (Člen)
12.06.2010 21:46:06

Filous psal:
K.a.s.y.m. psal:
Filous psal:

...tag to je určitě nejlacinější varijanta...ale já to prostě neumimsmile2 ...tagže je votáskou, gdo a za jak dlouho to bude schopnej udělatsmile2

to já o šikovnym svářeči vim,ale jestli by se pustil i do tohohle to netušim..to bych věděl tak v pondělí.

Filous (Člen)
12.06.2010 22:07:12

K.a.s.y.m. psal:
Filous psal:
K.a.s.y.m. psal:

to já o šikovnym svářeči vim,ale jestli by se pustil i do tohohle to netušim..to bych věděl tak v pondělí.

...to je fšecko heský, ale nevim jag to logisticky zvládnu, Lůzr má zatim eště mašinu f Práglu f garáži, zejtra vodlítá do Englandu, přivést mi to má Spidys aš bude mít hotovej kosmostroj, coš bude nejspíš f outerej a já budu hákovat enem do štvrtka, kvůlivíá páteční veselce...a do toho musim eště udělat servis na jednom FJRu a jedný 4kole...prostě nenacházim prostor na ňáký cestování s chladičem po republice a počtou je to uš předem f piči...prostě to vidim bleděsmile2

Loser (Administrator)
13.06.2010 10:39:41

pane Filous, ja bych to nijak nehrotil.Ted jsem jeste najebanej,tak si to prectu jeste jednou pozdejc a vymyslim,jak to poresime. Na bandit fest se kdyztak dopravim nejakou nahradni dopravou nebo se proste pudu zlejt nekam v praze :)
Kazdopadne diky za usili v pruzkumu moznosti. A hlavne si z toho nedelej tezkou hlavu. Jsem luzr a na takovyhle veci uz jsem zvyklej:)

Brkos (Člen)
13.06.2010 10:51:29

Loser psal:

pane Filous, ja bych to nijak nehrotil.Ted jsem jeste najebanej,tak si to prectu jeste jednou pozdejc a vymyslim,jak to poresime. Na bandit fest se kdyztak dopravim nejakou nahradni dopravou nebo se proste pudu zlejt nekam v praze :)
Kazdopadne diky za usili v pruzkumu moznosti. A hlavne si z toho nedelej tezkou hlavu. Jsem luzr a na takovyhle veci uz jsem zvyklej:)

My možná pojedeme autem, pokud to nebude pořadatelům vadit tak tě můžem na fest vzítgood

Loser (Administrator)
13.06.2010 12:01:18

brkos: tak ja bych se ozval v patek dopoledne a kdyztak bysme se domluvili. Diky za nabidkugood

K.a.s.y.m. (Člen)
13.06.2010 12:33:06

Filous psal:
K.a.s.y.m. psal:
Filous psal:

...to je fšecko heský, ale nevim jag to logisticky zvládnu, Lůzr má zatim eště mašinu f Práglu f garáži, zejtra vodlítá do Englandu, přivést mi to má Spidys aš bude mít hotovej kosmostroj, coš bude nejspíš f outerej a já budu hákovat enem do štvrtka, kvůlivíá páteční veselce...a do toho musim eště udělat servis na jednom FJRu a jedný 4kole...prostě nenacházim prostor na ňáký cestování s chladičem po republice a počtou je to uš předem f piči...prostě to vidim bleděsmile2

jak zbyna psal asi to nehroť prostě až to budeš mít tak to rozhod pošli foto a já toho svařeče zkusim jestli se do toho bude chtít pustit nebo ne...taky to nezaručim,ale vim že se tu jednou už opravoval chladič z B12...a pak se to když tak pošle poštou nebo nějako přepravkou.

Filous (Člen)
13.06.2010 21:01:01

K.a.s.y.m. psal:
Filous psal:
K.a.s.y.m. psal:

jak zbyna psal asi to nehroť prostě až to budeš mít tak to rozhod pošli foto a já toho svařeče zkusim jestli se do toho bude chtít pustit nebo ne...taky to nezaručim,ale vim že se tu jednou už opravoval chladič z B12...a pak se to když tak pošle poštou nebo nějako přepravkou.

...good...dyštag se vozvu...dík...

K.a.s.y.m. (Člen)
13.06.2010 21:19:57

Filous psal:
K.a.s.y.m. psal:
Filous psal:

ještě nemáš začevilsmile1

Filous (Člen)
13.06.2010 21:20:56

K.a.s.y.m. psal:
Filous psal:
K.a.s.y.m. psal:

ještě nemáš začevilsmile1

...i snaha se cenígoodbigsmile

Loser (Administrator)
14.06.2010 12:14:25

No, tak jsem to vymyslel asi takhle - Spidys ti to tam teda hodi, jak si pojede pro kosmostroj, mrkni na to (natlakuj a pokus se zjistit pricinu) a jestli tam bude teda dura, tak bych to teda zkusil tou cestou svareni. Pokud se teda najde nejakej vodvzlivec, kterej se do toho pusti. No a pokud to svarit nepujde (nebo se nikdo nenajde), tak asi zakoupime novej - pokud bys teda umel nejak tu cenu za 13 700,- tak by to bylo fajn goodgood
A jak uz jsem rikal, nedelej si s tim zase nejak tezkou hlavu. Nema smysl to nejak uspechat. Proste az to bude, tak to bude (hlavne aby to bylo do tohodle patku bigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile)

Filous (Člen)
14.06.2010 12:36:26

Loser psal:

No, tak jsem to vymyslel asi takhle - Spidys ti to tam teda hodi, jak si pojede pro kosmostroj, mrkni na to (natlakuj a pokus se zjistit pricinu) a jestli tam bude teda dura, tak bych to teda zkusil tou cestou svareni. Pokud se teda najde nejakej vodvzlivec, kterej se do toho pusti. No a pokud to svarit nepujde (nebo se nikdo nenajde), tak asi zakoupime novej - pokud bys teda umel nejak tu cenu za 13 700,- tak by to bylo fajn goodgood
A jak uz jsem rikal, nedelej si s tim zase nejak tezkou hlavu. Nema smysl to nejak uspechat. Proste az to bude, tak to bude (hlavne aby to bylo do tohodle patku bigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile)

...voebigsmile ...uvidíme................

K.a.s.y.m. (Člen)
14.06.2010 12:38:53

Zbyňo ty jsi kůň bigsmilebigsmilebigsmile

Žirafa (Člen)
17.06.2010 11:05:06

Loser psal:

brkos: tak ja bych se ozval v patek dopoledne a kdyztak bysme se domluvili. Diky za nabidkugood

Tak my jdem v pátek na filmovou noc, odjezd na fest v sobotu po o, místo v plechovce stále je good

Jaký si to uděláš, takový to máš...
Loser (Administrator)
17.06.2010 12:06:34

Žirafa psal:
Loser psal:

Tak my jdem v pátek na filmovou noc, odjezd na fest v sobotu po o, místo v plechovce stále je good

ty jo, na tu noc bych sel taky, v kolik a kde to je? Stejne bych v patek v praze nemel s kym pit, tak bych sel vyzkouset, kolik toho vydrzim v konzumaci filmu.
Jinak teda v tu sobotu bych se svezl s vama, kdyz jinak nedate smile1

Žirafa (Člen)
17.06.2010 12:18:19

Loser psal:
Žirafa psal:
Loser psal:

ty jo, na tu noc bych sel taky, v kolik a kde to je? Stejne bych v patek v praze nemel s kym pit, tak bych sel vyzkouset, kolik toho vydrzim v konzumaci filmu.

Je to v Palace cinemas, my jdeme do hostivaře a je to od 18 hodiny.
A v tu sobotu teda oki, se pak nějak domluvíme kde a v kolikgood

Brkos (Člen)
17.06.2010 12:20:08

Loser psal:
Žirafa psal:
Loser psal:

Je to myslim od 18ti hodin v hostivari.

Loser (Administrator)
17.06.2010 12:22:01

jj, uz jsem na to koukal. Hostivar je pro me daleko, skocim si na andela nebo do slovace. V sobotu k ranu vam brnknu a domluvime podrobnosti nastupu. Mam namichat nejakyho kolibrika na cestu? bigsmile

Loser (Administrator)
17.06.2010 12:24:33

no a kdyz uz sem pisu.

Filous: ty zitra vlastne v servisu nebudes, co? Tak to tam asi ani vozit nemam, co? Ja to necham asi na panu Izerovi, aby si taky uzil pochcanou botu a nohavici vod oleje bigsmilebigsmilebigsmile

Filous (Člen)
17.06.2010 12:31:45

Loser psal:

no a kdyz uz sem pisu.

Filous: ty zitra vlastne v servisu nebudes, co? Tak to tam asi ani vozit nemam, co? Ja to necham asi na panu Izerovi, aby si taky uzil pochcanou botu a nohavici vod oleje bigsmilebigsmilebigsmile

...no já tam sice nebudu a nebude tam ani Aleš, páč se budem vobá veselit, ale dílna bude otevřená a krám taky, tagže dybys to chtěl přivíst, tag to nejni žádnej trabl a klidně to tam vopři vo vrata, já si to pag f pondělí vemu do parády...

Loser (Administrator)
17.06.2010 12:43:43

tak ja se jeste domluvim s Kubou a kdyztak bych to tam teda zitra odvez. No a pak jeste klasicky trapna otazka - myslis, ze by se to podarilo zavarit do killerovcu? Vypada to totiz, ze to bude asi pro letosek muj posledni sraz, tak bych si ho chtel poradne uzit i s motorkej.
Ovsem jako vzdy. Pokud se nepodari sehnat odvaznyho svarece, tak se taky hovno stane. Poletim z Londyna rovnou do Blavy a pak busem. No a v pondeli stejne nazpet bigsmilebigsmilebigsmile

Žirafa (Člen)
17.06.2010 12:45:49

Loser psal:

jj, uz jsem na to koukal. Hostivar je pro me daleko, skocim si na andela nebo do slovace. V sobotu k ranu vam brnknu a domluvime podrobnosti nastupu. Mam namichat nejakyho kolibrika na cestu? bigsmile

Ani snad ne, mam poslední dobou trochu trable se žaludkem, tak budu ráda když to ustojím večer smile2

Loser (Administrator)
17.06.2010 12:46:57

zirafa: a pro sebe muzu? Jako jestli se muze v aute pit? Nekomu to treba vadi bigsmilebigsmile

K.a.s.y.m. (Člen)
17.06.2010 12:47:41

Loser psal:

zirafa: a pro sebe muzu? Jako jestli se muze v aute pit? Nekomu to treba vadi bigsmilebigsmile

možná i kouřit bigsmile

Filous (Člen)
17.06.2010 12:47:45

Filous psal:
Loser psal:

no a kdyz uz sem pisu.

...no já tam sice nebudu a nebude tam ani Aleš, páč se budem vobá veselit, ale dílna bude otevřená a krám taky, tagže dybys to chtěl přivíst, tag to nejni žádnej trabl a klidně to tam vopři vo vrata, já si to pag f pondělí vemu do parády...

...jo a jináč uš mam domluvenou vopravu, nic mi neslíbil dokunda to neuvidí, ale pokud to pude vopravit, tag max cena by měla bejt do 4000,- ...nevim jag moc viditelný to bude, tagže asi budeš muset pořídit i nějakou mřížku, ale furt by to mělo bejt maks za polovinu co novej...blbý je, že uš mam enem štrnáct dní a pag sem štrnáct dní na dofče, tagže by bylo dobrý to f pondělí dovalit abych to vůbec stihnulidontknow ...a Aleš to za mě nedodělá, bo je na tom né moc dobře, z těla mu koukaj hadičky, teče z něj ňákej hnus, nemůže se vohnout a chodí stylem vosumdesátiletýho prduchasmile2

Žirafa (Člen)
17.06.2010 13:00:12

Loser psal:

To klidně můžeš,mě to určo neva a když z toho bude cejtit rum tak ti to ani nebudu závidět bigsmile

Ondráš (Člen)
17.06.2010 13:09:17

Loser psal:

bigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile
A trestá to nestavením na chcaní.
smile1

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Filous (Člen)
17.06.2010 13:19:59

Loser psal:

tak ja se jeste domluvim s Kubou a kdyztak bych to tam teda zitra odvez. No a pak jeste klasicky trapna otazka - myslis, ze by se to podarilo zavarit do killerovcu? Vypada to totiz, ze to bude asi pro letosek muj posledni sraz, tak bych si ho chtel poradne uzit i s motorkej.
Ovsem jako vzdy. Pokud se nepodari sehnat odvaznyho svarece, tak se taky hovno stane. Poletim z Londyna rovnou do Blavy a pak busem. No a v pondeli stejne nazpet bigsmilebigsmilebigsmile

...no já bych to chtěl stihnout, bo to víko, co je Killer sras mi začíná dofča a letim doprdele...ale záleží na svářečoj, mechanický práce tam bude minimum...

spidys (Člen)
17.06.2010 14:11:11

A já? A já? O mně nějaký informace nemáš? Myslíš že to do tvý dovči stihnem? help

Filous (Člen)
17.06.2010 14:13:34

spidys psal:

A já? A já? O mně nějaký informace nemáš? Myslíš že to do tvý dovči stihnem? help

...no pro tebe info zatim nemam, ale f pondělí bych to měl mít spátkygood ...ale gdo to složí??? ...já uš zapoměl, jag to tam bylosurprisedbigsmilebigsmilebigsmile ...neboj, tebe stihnemgood

spidys (Člen)
17.06.2010 14:28:00

Filous psal:
spidys psal:

...no pro tebe info zatim nemam, ale f pondělí bych to měl mít spátkygood ...ale gdo to složí??? ...já uš zapoměl, jag to tam bylosurprisedbigsmilebigsmilebigsmile ...neboj, tebe stihnemgood

a myslíš, že to bude v richtiku? Myslel sem jestli máš nějaký info, jestli tam na tom něco našel... help

Filous (Člen)
17.06.2010 15:06:50

spidys psal:
Filous psal:
spidys psal:

a myslíš, že to bude v richtiku? Myslel sem jestli máš nějaký info, jestli tam na tom něco našel... help

...eště nemam, to právje budu mít f pondělí a hnet pro to pojedu, ale řikal mi, že bude nejspíš přihnutej ten horní tubus a možná brejlička, ale neděs se, prej to de dobře rovnat...řikal že tydle FZ1, nový R6 a i nový Fároše maj ty přetky hrozně mňeký a rády se vohejbaj po kouskách rádobystuntrajdrů, co s tym hrubje mlátěj vo zem...naproti tomu řikal, že rám spíš praskne neš aby se vóhnul...

Ondráš (Člen)
17.06.2010 16:30:50

Kuba na tom stuntrajdruje...surprised
Ještě jednou mi řekni, že na tom letim jak blázen...idontknow
smile1

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS