Nejsi přihlášen
Re: pane Filous - loseruv chladic
Filous psal:Ondráš psal:Kuba na tom stuntrajdruje...
Ještě jednou mi řekni, že na tom letim jak blázen......von né, ale přetchozí majitel
von ten stroj k tomu trochu svádí
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Filous psal:Ondráš psal:Kuba na tom stuntrajdruje...
Ještě jednou mi řekni, že na tom letim jak blázen......von né, ale přetchozí majitel
kurva co je to dneska za mrtky kdyš tomu ubližuje strýtování A to by to měl byt stroj na blbnutí...Zlatej bandit
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Filous psal:Lůzr:
...Spidys to fčera přives a chladič uš je na cestě do spráfkárny...to enem abys vjeděl, že se to hejbe...
dekuji na stoticicerekrat. Jak tobe, tak panu Izerovi.
Snad se to stihne do konce pristiho tydne
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
...tag tady máš info: ...dneska f deset mi volal pan svářečka, že to je hotový, fčera to dostal a hnet to udělal, bo sem ho prosil, že je to sůrné...dle něj šlo vo výrobní vadu nebo kaz v materijálu, vopravený je to tag, že nebudeš muset kupovat mříšku, bo to prej nejni poznat, prej vyříznul voštiny, zavařil a voštiny naletoval spjet...dneska to pošle, tagže bych to měl mít zejtra na stole...pokuť tomu tag bude, tag to eště zejtra složim a můžeš vyrazit na Killery bajkej
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...tag tady máš info: ...dneska f deset mi volal pan svářečka, že to je hotový, fčera to dostal a hnet to udělal, bo sem ho prosil, že je to sůrné...dle něj šlo vo výrobní vadu nebo kaz v materijálu, vopravený je to tag, že nebudeš muset kupovat mříšku, bo to prej nejni poznat, prej vyříznul voštiny, zavařil a voštiny naletoval spjet...dneska to pošle, tagže bych to měl mít zejtra na stole...pokuť tomu tag bude, tag to eště zejtra složim a můžeš vyrazit na Killery bajkej
a gde si to teda měl?na tu vopravu
Jebat motorky :-)
Loser psal:miluju te a panu svareckoj posilam hubana. Ve ctvrtek uz bych mel byt v CR, tak ti brnknu a domluvime se.
PS: Umej si hokejku, bude se kourit
...trošku mě uvádíš do rospaků...ale dyš jinag nedáš???
PALOUS psal:Filous psal:...tag tady máš info: ...dneska f deset mi volal pan svářečka, že to je hotový, fčera to dostal a hnet to udělal, bo sem ho prosil, že je to sůrné...dle něj šlo vo výrobní vadu nebo kaz v materijálu, vopravený je to tag, že nebudeš muset kupovat mříšku, bo to prej nejni poznat, prej vyříznul voštiny, zavařil a voštiny naletoval spjet...dneska to pošle, tagže bych to měl mít zejtra na stole...pokuť tomu tag bude, tag to eště zejtra složim a můžeš vyrazit na Killery bajkej
...Habrman
Filous psal:PALOUS psal:Filous psal:...tag tady máš info: ...dneska f deset mi volal pan svářečka, že to je hotový, fčera to dostal a hnet to udělal, bo sem ho prosil, že je to sůrné...dle něj šlo vo výrobní vadu nebo kaz v materijálu, vopravený je to tag, že nebudeš muset kupovat mříšku, bo to prej nejni poznat, prej vyříznul voštiny, zavařil a voštiny naletoval spjet...dneska to pošle, tagže bych to měl mít zejtra na stole...pokuť tomu tag bude, tag to eště zejtra složim a můžeš vyrazit na Killery bajkej
...Habrman
oujé říkám je to kus
Jebat motorky :-)
Stránky: 1 2