Nejsi přihlášen
Nejde smazat inzerát
Čau všichni, potřebuju poradit jak smazat inzerát, vložil jsem tam nerozvážně Banďoura
v domění že ho prodám, a jak se tak oteplilo a po tom co mi nějakej troufalec nabízel 60 000 tak sem se rozhodl že si ho nechám , no a teď mně zase kamenujou noví zájemci co tam v tom bazoši jako dělá a tak. Takže sem dneska napnul všechny svoje IT síly a zkusil to smazat ale to ID nějak nemůžu trefit tož tak, a teď babo raď
Re: Nejde smazat inzerát
Inženýrek psal:ID by jsi měl mít v mailu, kterej ti přišel po podání inzerátu.
Ale tu cenu jsi myslel vážně?
To ID co přišlo do mailu nějak nefunguje bo co A s tou cenou to nekecám ,čestný pionýrský fakt to zkoušel a to ji ještě ani neviděl
No teda já nevím. Jasný je to věc každýho soudruha, ale podívej se třeba na aktuální inzerát co tam teďkons je pověšenej. Jasně je to sice o pár let starší motorka, ale zase na druhou stranu na první pohled vypadá trochu jinak.
Ale tak jasně, už jsi se stejně správně rozmyslel, takže není co řešit
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Ale jo, jasně. Jenže dneska práce jaká na tom byla vykonaná a doplňky nikoho nezajímají. Bandit je "srdcovka", aspoň teda pro mně. Ale zase to není motorka, na které by se dalo vydělat. Není to o tom to dát pod cenu, ale prostě za cenu za jakou máš šanci ji prodat, když se teda jí chceš zbavit...
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Inženýrek psal:Ale jo, jasně. Jenže dneska práce jaká na tom byla vykonaná a doplňky nikoho nezajímají. Bandit je "srdcovka", aspoň teda pro mně. Ale zase to není motorka, na které by se dalo vydělat. Není to o tom to dát pod cenu, ale prostě za cenu za jakou máš šanci ji prodat, když se teda jí chceš zbavit...
Jo je to tak a srdcovka to teda jeAle ještě sem se nedověděl jak to teda smazat
Ale ono je to asi stejně jedno za tu cenu co sem tam máznul
Stránky: 1