Nejsi přihlášen
morafa stydtese ....
http://www.novinky.cz/domaci/201705-jak … ajich.html
co to jako má bejt ???
Bandit pičo
Re: morafa stydtese ....
XJelen psal:nejenom morafa bohužel něteré soudruhy u nás na západě pívo v oranžovým kelímku taky učarovalo
máš recht ale ten pruch nevypadá alespon tak masivně, celistvě ... ale samo ....máš recht .... to sou furt keci na prahu ale nebejt čurákova tak se zase střílí z aurory :(
Bandit pičo
Fresh Man psal:XJelen psal:nejenom morafa bohužel něteré soudruhy u nás na západě pívo v oranžovým kelímku taky učarovalo
máš recht ale ten pruch nevypadá alespon tak masivně, celistvě ... ale samo ....máš recht .... to sou furt keci na prahu ale nebejt čurákova tak se zase střílí z aurory :(
sorry čurákova a okolí ...
Bandit pičo
Koldan psal:jo kamarýde, pokáď sa dostanů peníze z čurákova, potáď je to modrý, dál už jen samé socky a to sa divím, že za "nepřekonatenů" překážků jménem Vysočina to nejni červený
apage satanas ... s červenym
za jag dlouho by to dopadlo jek v řecku dyby socky vyhráli ? ? ?
chtělo by to nejakýho prognostyka...
skuste tam neco s tej slivovice a vína co produkujete taky neco prodat ... nesmíte to šecko vylemtat ... hehehe
Bandit pičo
fčera dyš sem slyšel že vhrál bradavičák sem málem ... a pak se to naštěstí srovnalo ... ale i tak sem se styděl že je možný že stejně měli nejvíc hlasů :(
sledovali sme to s kámošema na notasu ,když sme čekali na trajekt a když sem chtěl nastartovat tak byla baterka f .... kurva paroup mi škodí i na dálku ...
Bandit pičo
inkvizitorr (Administrator) 30.05.2010 12:18:01 Offline |
Koldan psal:jo kamarýde, pokáď sa dostanů peníze z čurákova, potáď je to modrý, dál už jen samé socky a to sa divím, že za "nepřekonatenů" překážků jménem Vysočina to nejni červený
pitšovina peníze tečou podle toho kdo jak se o ně pere ne podle toho kde sedí... a že na moravu tekly teď vrchovatě přes takovej xindl jako čunek nebo topolánek na různý hotely v beskydech a golfový hřiště nebo sjezdovky v nížinách poslouchal sem to deno denně když pani dělala auditorku na mmr, jenže toho polovina skončila v různejch tunelech těhle šmejdů a co na to průměrný moravák? pracuje do dvou a od půl třetí sedí u vína a nadává, že pro něj nikdo nic neudělá tak a teď do mě
doba je temná...
inkvizitorr psal:Koldan psal:jo kamarýde, pokáď sa dostanů peníze z čurákova, potáď je to modrý, dál už jen samé socky a to sa divím, že za "nepřekonatenů" překážků jménem Vysočina to nejni červený
pitšovina peníze tečou podle toho kdo jak se o ně pere ne podle toho kde sedí... a že na moravu tekly teď vrchovatě přes takovej xindl jako čunek nebo topolánek na různý hotely v beskydech a golfový hřiště nebo sjezdovky v nížinách poslouchal sem to deno denně když pani dělala auditorku na mmr, jenže toho polovina skončila v různejch tunelech těhle šmejdů a co na to průměrný moravák? pracuje do dvou a od půl třetí sedí u vína a nadává, že pro něj nikdo nic neudělá tak a teď do mě
inkvizitorr psal:Koldan psal:jo kamarýde, pokáď sa dostanů peníze z čurákova, potáď je to modrý, dál už jen samé socky a to sa divím, že za "nepřekonatenů" překážků jménem Vysočina to nejni červený
bejvávalo, dnes už sa muší dělat do půl třetí
a jináč já to měl pot kontrolů, v městech gde sem sa narodil a gde bydlím (UH, Staré Město) vyhrála ODS, ale ci fix nemožu byt fšade
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:inkvizitorr psal:Koldan psal:jo kamarýde, pokáď sa dostanů peníze z čurákova, potáď je to modrý, dál už jen samé socky a to sa divím, že za "nepřekonatenů" překážků jménem Vysočina to nejni červený
bejvávalo, dnes už sa muší dělat do půl třetí
a jináč já to měl pot kontrolů, v městech gde sem sa narodil a gde bydlím (UH, Staré Město) vyhrála ODS, ale ci fix nemožu byt fšade
tagže za to vlasně můžeš ty !!!
medvídku medvídku
tak proč na tej mapě neudělaj aspon malou tečku za UH .... at to nejni tek nechutně voranžový
Bandit pičo
Tohle napsat na BMWGS tak se tam moraváci poserou
The father of the little princess of the dawn
qwerty psal:Fresh Man >>> tam pudu tak s AKckem a pak do Gheta s plamenometem .... hned bduu mit vice penez pac na ne nebudu muset prispivat
na sicijálku jedině s AMG vrátil sem se z víkendu z Helmutova a unás rudý sever zas trch rekort
WenzelB6 psal:qwerty psal:Fresh Man >>> tam pudu tak s AKckem a pak do Gheta s plamenometem .... hned bduu mit vice penez pac na ne nebudu muset prispivat
na sicijálku jedině s AMG vrátil sem se z víkendu z Helmutova a unás rudý sever zas trch rekort
na morafu jedině s rotačákem...... jo jo za černym mostem ....tam to končí ..... mysim civilizace halt ázije .....
Bandit pičo
Fresh Man psal:WenzelB6 psal:qwerty psal:Fresh Man >>> tam pudu tak s AKckem a pak do Gheta s plamenometem .... hned bduu mit vice penez pac na ne nebudu muset prispivat
na morafu jedině s rotačákem...... jo jo za černym mostem ....tam to končí ..... mysim civilizace halt ázije .....
freši,až tak daleko
my klucí ze západu vždycky říkali,že ázie začíná na pravým břehu vltavy
...a bude hůř!
Fresh Man psal:WenzelB6 psal:qwerty psal:Fresh Man >>> tam pudu tak s AKckem a pak do Gheta s plamenometem .... hned bduu mit vice penez pac na ne nebudu muset prispivat
vot vltavy na východ
jauvajs
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 31.05.2010 08:31:50 Offline |
XJelen psal:Fresh Man psal:WenzelB6 psal:
na sicijálku jedině s AMG vrátil sem se z víkendu z Helmutova a unás rudý sever zas trch rekortna morafu jedině s rotačákem...... jo jo za černym mostem ....tam to končí ..... mysim civilizace halt ázije .....
vot vltavy na východ
jauvajs
koukám,že až pojedu vašim směrem budu muset novou hračkou co mi repasujou
http://www.rozzlobenimuzi.com/?media=1676
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:XJelen psal:Fresh Man psal:
na morafu jedině s rotačákem...... jo jo za černym mostem ....tam to končí ..... mysim civilizace halt ázije .....vot vltavy na východ
jauvajskoukám,že až pojedu vašim směrem budu muset novou hračkou co mi repasujou
http://www.rozzlobenimuzi.com/?media=1676
okupante
...a bude hůř!
K.a.s.y.m. (Člen) 31.05.2010 08:45:40 Offline |
karlos100 psal:K.a.s.y.m. psal:XJelen psal:
vot vltavy na východ
jauvajskoukám,že až pojedu vašim směrem budu muset novou hračkou co mi repasujou
http://www.rozzlobenimuzi.com/?media=1676okupante
to neni pro vaši okupaci to je pro moje bezpečí
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 05.06.2010 16:10:10 Offline |
K.a.s.y.m. psal:karlos100 psal:K.a.s.y.m. psal:
koukám,že až pojedu vašim směrem budu muset novou hračkou co mi repasujou
http://www.rozzlobenimuzi.com/?media=1676okupante
to neni pro vaši okupaci to je pro moje bezpečí
s tímhle krámem jseš pěkně v prdeli
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1