Nejsi přihlášen
kneehammer (Člen) 31.05.2010 16:23:37 Offline |
Kam v Praze pro koženy gaťata?
Bikerscrown? 4sr? Nějakej jinej tip?
Su mobilní akorát v dosahu krtka a drážních vozidel
Dikes
..:: B12 inside ::..
Re: Kam v Praze pro koženy gaťata?
Dlouhá ulice, opravna kožených oděvů. Prakticky hned vedle toho železářství, kde jako v jednom z mála obchodů v Čurákově seženeš jelenici na mytí.
Opravují relativně rychle a za celkem přijatelný peníz.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Dlouhá ulice, opravna kožených oděvů. Prakticky hned vedle toho železářství, kde jako v jednom z mála obchodů v Čurákově seženeš jelenici na mytí.
Opravují relativně rychle a za celkem přijatelný peníz.
...myslim že nechce vopravovat, myslim že chce koupit nový
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
kneehammer (Člen) 31.05.2010 21:08:54 Offline |
Filous psal:Ondráš psal:Dlouhá ulice, opravna kožených oděvů. Prakticky hned vedle toho železářství, kde jako v jednom z mála obchodů v Čurákově seženeš jelenici na mytí.
Opravují relativně rychle a za celkem přijatelný peníz....myslim že nechce vopravovat, myslim že chce koupit nový
Ja ja, potřebuju novy.
kneehammer (Člen) 31.05.2010 21:11:10 Offline |
Fresh Man psal:zajdi do sex šopu ... :)
Uš netancuju... mimochodem, nechce někdo koženy tanga, lehce jety?
To by chtelo poridit aj tu vorandzovou kouli do huby kdyz uz ses v tom
Michal Dk psal:Filous psal:Fresh Man psal:zajdi do sex šopu ... :)
...a pag rovnou do Modrý ústřice
ústřicový maj výhodu nepaří se ti v nich prdel
To jo, nesmíš se v nich ale rozbít ...
To by byla sakra bolest...
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
Filous psal:...myslim že nechce vopravovat, myslim že chce koupit nový
Tak teda Brixton, Dělnická ulice.
Pokud chceš ušetřti, tak bych ti nechal moje. Jsou krapet od much, ale jinak v cajku. Nechám je za nějakou pozornost (třeba flašku Rumu). Budu si totiž muset koupit nové.
Ondráš psal:Filous psal:...myslim že nechce vopravovat, myslim že chce koupit nový
Pokud chceš ušetřti, tak bych ti nechal moje. Jsou krapet od much, ale jinak v cajku. Nechám je za nějakou pozornost (třeba flašku Rumu). Budu si totiž muset koupit nové.
už se do nich definitivně nevejdeš?
Život je boj-mašina je nej!!!
kneehammer (Člen) 01.06.2010 11:59:35 Offline |
Takže zas debata o
Konec srandy, potřebuju v něčem jezdit a nechcu naběhnót do bikerscrownu, kópit první nazran a pak se mlátit do hlavy, že o ulicu dál byl nějakej dobrej shop Merci.
kneehammer (Člen) 01.06.2010 12:02:47 Offline |
Ondráš psal:Filous psal:...myslim že nechce vopravovat, myslim že chce koupit nový
Brixton znam, kopil sem tam pred mesicem bundu, ale gatata ze prej uz nedelaji - enem chopper, majitel uz prej na silnice tak proto hledam alternativy.
Jak ses dimenzovanej? Ja ted honim zpatky vahu nahoru po nemoci, takze zatim chlapeckovska postava.
kneehammer psal:Brixton znam, kopil sem tam pred mesicem bundu, ale gatata ze prej uz nedelaji - enem chopper, majitel uz prej na silnice tak proto hledam alternativy.
Jak ses dimenzovanej? Ja ted honim zpatky vahu nahoru po nemoci, takze zatim chlapeckovska postava.
Nedělaj? Hm, tak to se asi budu muset podívat po komplet jinejch hadrech... Kurva fix. A nebo ještě tuhle sezonu s nima odjezdit.
Mám v pase tolik jako měla ségra, když byla v 9. měsíci.
kneehammer (Člen) 01.06.2010 12:23:17 Offline |
Ondráš psal:kneehammer psal:Brixton znam, kopil sem tam pred mesicem bundu, ale gatata ze prej uz nedelaji - enem chopper, majitel uz prej na silnice tak proto hledam alternativy.
Jak ses dimenzovanej? Ja ted honim zpatky vahu nahoru po nemoci, takze zatim chlapeckovska postava.Nedělaj? Hm, tak to se asi budu muset podívat po komplet jinejch hadrech... Kurva fix. A nebo ještě tuhle sezonu s nima odjezdit.
Tak to bych si je obmotal kolem sebe dvakrat.
Takze asi budem resit stejnej problem s hledanim hader. Ale kdyby sis je nenechaval, tak muzes zkusit poslat delku a pas, treba by to haluzove sedelo.
Ondráš psal:kneehammer psal:Brixton znam, kopil sem tam pred mesicem bundu, ale gatata ze prej uz nedelaji - enem chopper, majitel uz prej na silnice tak proto hledam alternativy.
Jak ses dimenzovanej? Ja ted honim zpatky vahu nahoru po nemoci, takze zatim chlapeckovska postava.Nedělaj? Hm, tak to se asi budu muset podívat po komplet jinejch hadrech... Kurva fix. A nebo ještě tuhle sezonu s nima odjezdit.
Co tak dietka a fitko ? je to levnejsi reseni
www.yacomi.cz
www.jokermoto.cz
honda Vestec (www.honda.cz....prodejny....vestec)
ve vrbovce je víc krámů než jen bikerscrown....
na pankráci ulice Na strži - prodejna Voxanu, Victory a polarisu
na Hájích Suzuki a Kawa
a mraky dalších....většinou tam kde prodávaj motorky maj i hadry atd. Pokud chceš pakistán a podobně, tak ti nezbejvá nic jinýho než ten bikers a sem tam nějakej malej obchůdek jako je yacomi
je toho fůra..
kneehammer (Člen) 01.06.2010 16:26:52 Offline |
Lihy psal:www.yacomi.cz
www.jokermoto.cz
honda Vestec (www.honda.cz....prodejny....vestec)
ve vrbovce je víc krámů než jen bikerscrown....
na pankráci ulice Na strži - prodejna Voxanu, Victory a polarisu
na Hájích Suzuki a Kawa
a mraky dalších....většinou tam kde prodávaj motorky maj i hadry atd. Pokud chceš pakistán a podobně, tak ti nezbejvá nic jinýho než ten bikers a sem tam nějakej malej obchůdek jako je yacomi
je toho fůra..
Dobrej přehled S tim už se dá pracovat, moc dik.
Bylo mně jasny, že je tady teho mraky, ale nějak sem netušil, odkud začit gůglovat. Motoshopy (suza, honda atd.) mně nějak nenapadly
kneehammer (Člen) 01.06.2010 20:33:31 Offline |
ross psal:taky mám v bazaru "akci pro prdeláče"
ale to asi nebude po nemoci tvůj problém
já naopak zase něco zhodil
tak jsem si dneska vobjednal nový vod 4SR
ktery? muzes hodit odkaz? dik
kneehammer psal:ross psal:taky mám v bazaru "akci pro prdeláče"
tak jsem si dneska vobjednal nový vod 4SRktery? muzes hodit odkaz? dik
je to tady v bazaru
Prodám » Náhradní díly a doplňky
akce pro prdeláče!!! prodám kožené kalhoty streetfighter vel 56 koupené 09. Nějak jsem asi zhubl
cena: 1500 Kč
inzerát ze dne 17.05.2010 | rostislav.capoun@dek-cz.com | +420739588466
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
kneehammer (Člen) 01.06.2010 20:51:31 Offline |
ross psal:kneehammer psal:ross psal:taky mám v bazaru "akci pro prdeláče"
tak jsem si dneska vobjednal nový vod 4SRktery? muzes hodit odkaz? dik
je to tady v bazaru
akce pro prdeláče!!! prodám kožené kalhoty streetfighter vel 56 koupené 09. Nějak jsem asi zhubl
inzerát ze dne 17.05.2010 | rostislav.capoun@dek-cz.com | +420739588466
aj sorry, myslel sem ty 4SR
kneehammer psal:ross psal:kneehammer psal:
ktery? muzes hodit odkaz? dikje to tady v bazaru
inzerát ze dne 17.05.2010 | rostislav.capoun@dek-cz.com | +420739588466aj sorry, myslel sem ty 4SR
tak ty za 1500,- nebudou
kneehammer (Člen) 01.06.2010 21:44:56 Offline |
ross psal:kneehammer psal:ross psal:je to tady v bazaru
inzerát ze dne 17.05.2010 | rostislav.capoun@dek-cz.com | +420739588466aj sorry, myslel sem ty 4SR
tak ty za 1500,- nebudou
Sme se nepochopili. Chtel sem jenom odkaz, abych hodil cucku, co kupujes, pac se do 4sr na cumendu taky chystam
aj sorry, myslel sem ty 4SRtak ty za 1500,- nebudou
Sme se nepochopili. Chtel sem jenom odkaz, abych hodil cucku, co kupujes, pac se do 4sr na cumendu taky chystam
vobjednal sem tyhle, na naháče jsou myslím akorát, jen jsem chtěl flek na slajdry
http://www.4sr.cz/katalog/moto-kalhoty/tr-1-15.html
kneehammer (Člen) 01.06.2010 22:15:43 Offline |
ross psal:kneehammer psal:ross psal:tak ty za 1500,- nebudou
vobjednal sem tyhle, na naháče jsou myslím akorát, jen jsem chtěl flek na slajdry
http://www.4sr.cz/katalog/moto-kalhoty/tr-1-15.html
Ty sou super, taky sem se po nich na netu dival, ale ja tam zas ty slajdry nechcu Omrknu to zive, jak moc je ten flek hyzdí...
kneehammer (Člen) 08.06.2010 20:32:57 Offline |
Tak jeste jeden stupido dotaz
Kdyz si v kozenejch kalhotech sednu, je normalni, ze to bude dycky tlacit na pupek, nebo je to znamka, ze sou maly? Jinyma slovama, maji byt pri sedu uplne krasne volny a "pohodlny"?
Zkousel sem jedny a kdyz sednu, citim, ze tlaci na bricho, ale nic nesnesitelnyho to neni. Zalezi co ale po 3 pivech
Snad neexistuje kombinace, aby byly na telo v oblasti stehen a dejchatelny pres bricho
kneehammer psal:Tak jeste jeden stupido dotaz
Kdyz si v kozenejch kalhotech sednu, je normalni, ze to bude dycky tlacit na pupek, nebo je to znamka, ze sou maly? Jinyma slovama, maji byt pri sedu uplne krasne volny a "pohodlny"?
Zkousel sem jedny a kdyz sednu, citim, ze tlaci na bricho, ale nic nesnesitelnyho to neni. Zalezi co ale po 3 pivech
Snad neexistuje kombinace, aby byly na telo v oblasti stehen a dejchatelny pres bricho
...kůže povolí
kneehammer (Člen) 08.06.2010 20:51:19 Offline |
V kramu mne tvrdila, ze v oblasti pasu nepovoli
kneehammer psal:V kramu mne tvrdila, ze v oblasti pasu nepovoli
zeptej se kojakasro...
ten kupoval kombošku s tim, že přes zimu zhubne 10 kilo..
naopak 10 přibral... no a nějak mu to nevadí - jen říkal že dejchá jenom ve vesnicích
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
faitík psal:kneehammer psal:V kramu mne tvrdila, ze v oblasti pasu nepovoli
zeptej se kojakasro...
ten kupoval kombošku s tim, že přes zimu zhubne 10 kilo..
naopak 10 přibral... no a nějak mu to nevadí - jen říkal že dejchá jenom ve vesnicích
vogo měls ho vidět v Mostě povolí
Strýcfajtr !!!
Kelly01 psal:A co strečovej klín vod Dainess
k hovnu. nejni nat to nadechnůt sa, zadržet dech a zapnůt zip. zaručuju, že pak při pádu je to děsně bezpečný, páč ruky a jiný končetiny vot těla rozhodně nendů
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
kneehammer (Člen) 08.06.2010 22:34:03 Offline |
Koldan psal:Kelly01 psal:A co strečovej klín vod Dainess
k hovnu. nejni nat to nadechnůt sa, zadržet dech a zapnůt zip. zaručuju, že pak při pádu je to děsně bezpečný, páč ruky a jiný končetiny vot těla rozhodně nendů
Zas v tym ale nechcu byt jak mucednik Toz ted babo rad. Bych netusil, jakej boj me bude cekat s gatama
kneehammer psal:Koldan psal:Kelly01 psal:A co strečovej klín vod Dainess
Zas v tym ale nechcu byt jak mucednik Toz ted babo rad. Bych netusil, jakej boj me bude cekat s gatama
tak už mám ty TR1 a vzal jsem si takový, do kterých se sotva dostanu, protože se stejně trochu roztáhnou
a nebo mě to bude aspoň nutit zase něco zhodit
kneehammer (Člen) 09.06.2010 21:35:36 Offline |
ross psal:kneehammer psal:Koldan psal:k hovnu. nejni nat to nadechnůt sa, zadržet dech a zapnůt zip. zaručuju, že pak při pádu je to děsně bezpečný, páč ruky a jiný končetiny vot těla rozhodně nendů
tak už mám ty TR1 a vzal jsem si takový, do kterých se sotva dostanu, protože se stejně trochu roztáhnou
a nebo mě to bude aspoň nutit zase něco zhodit
Nakonec mam Naked a myslim ze ok. A hlavne v Hajich super consulting
Jinak fakt masakr, jak se to behem 10 minut chozeni mezi banditama v prodejne naformuje.
Cim to budes mazat/osetrovat?
Zas v tym ale nechcu byt jak mucednik Toz ted babo rad. Bych netusil, jakej boj me bude cekat s gatamatak už mám ty TR1 a vzal jsem si takový, do kterých se sotva dostanu, protože se stejně trochu roztáhnou
a nebo mě to bude aspoň nutit zase něco zhoditNakonec mam Naked a myslim ze ok. A hlavne v Hajich super consulting
Jinak fakt masakr, jak se to behem 10 minut chozeni mezi banditama v prodejne naformuje.
Cim to budes mazat/osetrovat?
moc to neudržuju, takže spíš ničím
kneehammer (Člen) 10.06.2010 08:27:39 Offline |
ross psal:kneehammer psal:ross psal:tak už mám ty TR1 a vzal jsem si takový, do kterých se sotva dostanu, protože se stejně trochu roztáhnou
a nebo mě to bude aspoň nutit zase něco zhoditNakonec mam Naked a myslim ze ok. A hlavne v Hajich super consulting
Cim to budes mazat/osetrovat?moc to neudržuju, takže spíš ničím
No ze prej je super nejakej "balzam" na konsky sedla, takze ted nehledam shop ale staj
Nakonec mam Naked a myslim ze ok. A hlavne v Hajich super consulting
Cim to budes mazat/osetrovat?moc to neudržuju, takže spíš ničím
No ze prej je super nejakej "balzam" na konsky sedla, takze ted nehledam shop ale staj
...jo je, ale maj ho jen žencký ...ale musej jezdit navostro
kneehammer (Člen) 10.06.2010 09:26:29 Offline |
Filous psal:kneehammer psal:ross psal:
moc to neudržuju, takže spíš ničím
No ze prej je super nejakej "balzam" na konsky sedla, takze ted nehledam shop ale staj...jo je, ale maj ho jen žencký ...ale musej jezdit navostro
taq na to teda seru, este chytnu nakej ten ajds
Stránky: 1