Nejsi přihlášen
Karbon-kevlar na výfuk
Zdar ve spolek, nevím si rady s opravou odřenýho výfuku. Vzhledem k tomu, že se jedná o laďák s pěkným zvukem, tak se mi ho nechce zbavovat. Obalování do nerezovýho obalu se mi zdá i vzhledem k mejm možnostem nic moc, tak polemizuju s karbon-kevlerovym obalem. Mám ale strach, jaký lepidlo na to použít, aby to teplota nezlikvidovala. Jestli Epoxy, nebo Pryskyřici. Máte někdo zkušenosti, čím se lepí karbonový vejfuky? Díky za rady
Quod licet jovi non licet bovi
Re: Karbon-kevlar na výfuk
Měl bych jednu radu a to zajdi sem http://www.sincolor.cz/kontakt.htm. Maj tohle http://www.sincolor.cz/produkty_mapa.htm. Kdyby si nevěděl co... stačí se tam zeptat a Kadrnka ti poradí, nebo můžeš naštudovat na stránkách..každý výrobek má specifikaci v pdf. Jinak já bych použil http://www.sincolor.cz/cd/bl_2009_bl_re … er_mtb.pdf je to jednodušší aplikace.
++ světlu vstříc ++
TAk abych řekl pravdu, moc tam z toho nejsem chytrej. Popravdě ani nevym, jaká může bejt na koncovce teplota vejfuku a tady na něch odkazech ani neni, jakej teplotě ty pryskyřice odolávají. A vyGOOGLOVÁNO taky nic nemam
K.a.s.y.m. (Člen) 01.06.2010 21:22:36 Offline |
VikecB12 psal:Nejjednodužší je to vodvést někomu kdo dělá laufy na pžebalení.
Frodo??
jinak maš pravdu
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 01.06.2010 21:40:41 Offline |
gozer psal:a nevíte někdo o někom, kdo to přebalování výfuků dělá v oblasti Prahy ?
Kámošovi nechával přebalovat Karbon Laser Milan Kadlec z Mladý Vožice..připadně můžu poskytnout foun,ale jak moc blízko je to pro tebe to nevim
Meloun psal:Merlin psal:No jo, ale stejně je pánové nejlepší si cokoliv udělat sám to je potompocit, když se s tím můžu pochlubit a říct, že jsem to dokázal
Tak přesně takhle si to dokazuju skoro každej večer..
šikula
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
K.a.s.y.m. (Člen) 02.06.2010 21:04:41 Offline |
Merlin psal:No jo, ale stejně je pánové nejlepší si cokoliv udělat sám to je potompocit, když se s tím můžu pochlubit a říct, že jsem to dokázal
mysliš jako brouk pytlík...ve smyslu sice to umim ale vypadá to na ???
Mě by hlavně zajímalo jak to chceš vobalovat? To si chceš jako vyrábět tu karbonovou rouru,nebo to chceš nalaminovat na ten stávající lauf? nebo jak? Já sem si kdysi v mládí vyráběl laďák na enduro a tu karebonovou trubku sem za pětikilo koupil a podle ní si udělal dynka na konec...
Dneska už vím že mě karbon na motorku nesmí,teda jako na vejfuk
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Meloun psal:Merlin psal:No jo, ale stejně je pánové nejlepší si cokoliv udělat sám to je potompocit, když se s tím můžu pochlubit a říct, že jsem to dokázal
Pojď si ten monitor utřít.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Meloun psal:Merlin psal:No jo, ale stejně je pánové nejlepší si cokoliv udělat sám to je potompocit, když se s tím můžu pochlubit a říct, že jsem to dokázal
Pojď si ten monitor utřít.
Hovado..to musíš do nějakýho kapesníku..ručníku nebo záclony..
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Ondráš psal:Meloun psal:
Tak přesně takhle si to dokazuju skoro každej večer..Pojď si ten monitor utřít.
Hovado..to musíš do nějakýho kapesníku..ručníku nebo záclony..
...do vlasů je to taky dobrý
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 03.06.2010 07:30:02 Offline |
VikecB12 psal:Mě by hlavně zajímalo jak to chceš vobalovat? To si chceš jako vyrábět tu karbonovou rouru,nebo to chceš nalaminovat na ten stávající lauf? nebo jak? Já sem si kdysi v mládí vyráběl laďák na enduro a tu karebonovou trubku sem za pětikilo koupil a podle ní si udělal dynka na konec...
Dneska už vím že mě karbon na motorku nesmí,teda jako na vejfuk
normálně....vemeš vokapovou rouru tu vobalíš karobnem...a pro jistotu tam tu trubku necháš...aspoň se nepropálí
K.a.s.y.m. (Člen) 03.06.2010 07:30:31 Offline |
Meloun psal:Tady mluvíme o samohaně..
konečně téma pro tebe co??
Tady ti výfuck pěkně přebalej sou šíkovní. http://hlinikove-kufry.nolimit.cz/
No koukám, že se nám to téma přesměrovalo někam jinam. Jen pro upřesnění, do žádnejch prasáren se nepouštim, je to moje vizitka a nerad se chlubim tim, jakej sem Ta máša je pro mě víc jak ženská. Otevřeš vrata a vrtí vejfukem jak se na tebe těší, necháš ji před lokálem a nedrškuje, řve jen jak ji zataháš za plyn...No není to nádhera
Merlin psal:No koukám, že se nám to téma přesměrovalo někam jinam. Jen pro upřesnění, do žádnejch prasáren se nepouštim, je to moje vizitka a nerad se chlubim tim, jakej sem Ta máša je pro mě víc jak ženská. Otevřeš vrata a vrtí vejfukem jak se na tebe těší, necháš ji před lokálem a nedrškuje, řve jen jak ji zataháš za plyn...No není to nádhera
taky tady tenkrát bejval nadšenec jak sviňa
pak mu dala jedna doktorka čuchnou ke kundě
a už objednával passata
ross psal:Merlin psal:No koukám, že se nám to téma přesměrovalo někam jinam. Jen pro upřesnění, do žádnejch prasáren se nepouštim, je to moje vizitka a nerad se chlubim tim, jakej sem Ta máša je pro mě víc jak ženská. Otevřeš vrata a vrtí vejfukem jak se na tebe těší, necháš ji před lokálem a nedrškuje, řve jen jak ji zataháš za plyn...No není to nádhera
taky tady tenkrát bejval nadšenec jak sviňa
pak mu dala jedna doktorka čuchnou ke kundě
a už objednával passata
Dochtorka chtěla superba,ale ten se nedal tenkrát sehnat tak vyběhanej jako pašík,tudíš byl drahej To byla fakt výživná piča
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
jen pro připomenutí
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=7196
je to můj favorit, stejně jako tommy
škoda ho
Stránky: 1