Nejsi přihlášen
Bridgestone BT-016 alebo Dunlop Sportmax SportSmart???
Čaute. Neviem sa rozhodnúť či mám kúpiť BT-016, alebo Dunlop Sportmax SportSmart. BT-016 som mal doteraz a na suchu podľa mňa vynikajúco držia v zátačkách, nemal som ani jedno prešmyknutie pri výjazde zo zátačky na rozdiel od originálov, ale zaujali ma aj tieto nové Sportsmarty a v testoch vraj zvíťazili aj na vode aj na suchu. Zaujíma ma či má niekto osobnú skúsenosť s Dunlop Sportmax SportSmart. Dík
Suzuki Bandit 1250SA
Re: Bridgestone BT-016 alebo Dunlop Sportmax SportSmart???
...teď jezdím roadsmarty a sem s nima naprosto spokojenej....podrží a vydrží....
O těch sportsmartech jsem četl, že by měly být ještě lepší v přilnavosti použitím měkčí směsi se stejnou kilometrovou výdrží jako ta roadsmartka..
...jinak si myslím, že zkušenosti s touto gumou nebude mít asi zatím nikdo, když je to novinka....možná někdo nějaký prvotní dojmy....
WD club member...
Hanz psal:...teď jezdím roadsmarty a sem s nima naprosto spokojenej....podrží a vydrží....
O těch sportsmartech jsem četl, že by měly být ještě lepší v přilnavosti použitím měkčí směsi se stejnou kilometrovou výdrží jako ta roadsmartka..
...jinak si myslím, že zkušenosti s touto gumou nebude mít asi zatím nikdo, když je to novinka....možná někdo nějaký prvotní dojmy....
veľmi silno nad nimi uvažujem asi ich skúsim ... Tá roadsmartka zadná Ti vydržala koľko kilometrov?
Suzuki Bandit 1250SA
pro stvrdo1: Ahoj, měl bych otázku, též mám nazutou bt016 na předku.nevěděl bys prosím odhadem kolik mm má hlubokej vzorek jako nová? asi je to blbej dotaz ale chystáme se na dovče najet cca3000km rakousko a itálie a zbývájí mi 3mm vzorku já nějak nemám odhad zda mi to ta guma vydrží nebo jestli mám radši přezout novou.
stvrto1 psal:veľmi silno nad nimi uvažujem asi ich skúsim ... Tá roadsmartka zadná Ti vydržala koľko kilometrov?
...origo gumy mi vydržely do 3500km a zadní byla na plátno a to sem motyku ze začátku šetřil.....
...pak sem obul tu roadsmartku, na tacháči mám teď něco kolem 14tis a furt ji tam mám (akorát tak posledních 700km ji mám už středem prořízlou, kvůli cajtům, protože mi jeden čmelda furt sliboval novou a furt se nic nedělo a já potřeboval jezdit, teď už mám novou, ale ještě doprasím tu prořízlou), takže bez proříznutí dala necelých 10tis (cca 1/3 ve dvou, 1/3 kochačka, 1/3 palba)....
....spíš přemýšlím o kombinaci zadek tvrdší roadsmartka, a na předek dát při výměně místo ní měkčí sportsmartku...
WD club member...
luboš 650 psal:pro stvrdo1: Ahoj, měl bych otázku, též mám nazutou bt016 na předku.nevěděl bys prosím odhadem kolik mm má hlubokej vzorek jako nová? asi je to blbej dotaz ale chystáme se na dovče najet cca3000km rakousko a itálie a zbývájí mi 3mm vzorku já nějak nemám odhad zda mi to ta guma vydrží nebo jestli mám radši přezout novou.
tak to si ma normálne zaskočil fakt ani netuším aký hlboký dezén mala nová ... sorry
Suzuki Bandit 1250SA
jimacu psal:Kup Roadsmarty a neprohloupíš. Na zadku tak 8000.
ked má tá nová sportsmartka stred tvrdý ako roadsmartka a boky mäkké, tak to skúsim a dám vedieť ako som spokojný a koľko kilometrov vydržia ...
Suzuki Bandit 1250SA
Takže dnes som obul Dunlop Sportmax Sportsmart na predné aj zadné koleso
Najbližšie budem testovať v Alpách na Grossglockneri a potom bežná premávka. Výsledky budem pravidelne uverejňovať
Suzuki Bandit 1250SA
Takže dnes som prvýkrát skúšal Dunlop Sportmax sportsmart na Pezinskej babe . Predtým som obúval Bridgestone BT-016. Dojmy sú, že teraz mašina oveľa ľahšie padá do zátačky a drží stopu ešte lepšie než na Bridgestone Čo Vám poviem, tak som klopil, že som si zodral čižmy A teraz po našom ... JE TO SUPER sedí to ako pribité Cena za obidve cez internetový obchod bola cca 272 Euro.
Suzuki Bandit 1250SA
stvrto1 psal:Takže dnes som prvýkrát skúšal Dunlop Sportmax sportsmart na Pezinskej babe . Predtým som obúval Bridgestone BT-016. Dojmy sú, že teraz mašina oveľa ľahšie padá do zátačky a drží stopu ešte lepšie než na Bridgestone Čo Vám poviem, tak som klopil, že som si zodral čižmy A teraz po našom ... JE TO SUPER sedí to ako pribité Cena za obidve cez internetový obchod bola cca 272 Euro.
placebo efekt
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:stvrto1 psal:Takže dnes som prvýkrát skúšal Dunlop Sportmax sportsmart na Pezinskej babe . Predtým som obúval Bridgestone BT-016. Dojmy sú, že teraz mašina oveľa ľahšie padá do zátačky a drží stopu ešte lepšie než na Bridgestone Čo Vám poviem, tak som klopil, že som si zodral čižmy A teraz po našom ... JE TO SUPER sedí to ako pribité Cena za obidve cez internetový obchod bola cca 272 Euro.
placebo efekt
ale no tak, to jaká je paráda nová sada na mašině víme všichni, mašina je vo 50% někde jinde, bohužel než se to sjede, obrzdí předek atd. ale placebo to určitě nejni
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:ross psal:stvrto1 psal:Takže dnes som prvýkrát skúšal Dunlop Sportmax sportsmart na Pezinskej babe . Predtým som obúval Bridgestone BT-016. Dojmy sú, že teraz mašina oveľa ľahšie padá do zátačky a drží stopu ešte lepšie než na Bridgestone Čo Vám poviem, tak som klopil, že som si zodral čižmy A teraz po našom ... JE TO SUPER sedí to ako pribité Cena za obidve cez internetový obchod bola cca 272 Euro.
placebo efekt
ale no tak, to jaká je paráda nová sada na mašině víme všichni, mašina je vo 50% někde jinde, bohužel než se to sjede, obrzdí předek atd. ale placebo to určitě nejni
Možná to spíš ross myslel tak, že ten rozdíl mezi bričkou a danlopem na normální silnici asi těžko vyhodnotí kdokoliv z tohodle fóra.... já bych to taky tak viděl
rozdíl v novejch je samosebou jiná, to pozná i takovej mrdal jako já
Strýcfajtr !!!
Koldan psal:ross psal:stvrto1 psal:Takže dnes som prvýkrát skúšal Dunlop Sportmax sportsmart na Pezinskej babe . Predtým som obúval Bridgestone BT-016. Dojmy sú, že teraz mašina oveľa ľahšie padá do zátačky a drží stopu ešte lepšie než na Bridgestone Čo Vám poviem, tak som klopil, že som si zodral čižmy A teraz po našom ... JE TO SUPER sedí to ako pribité Cena za obidve cez internetový obchod bola cca 272 Euro.
placebo efekt
tomu ver, že je to paráda, normálne mám vianoce Som síce len obyčajný slimák na cestách, ale teraz som nadšený slimák
Suzuki Bandit 1250SA
XJelen psal:Koldan psal:ross psal:
placebo efektale no tak, to jaká je paráda nová sada na mašině víme všichni, mašina je vo 50% někde jinde, bohužel než se to sjede, obrzdí předek atd. ale placebo to určitě nejni
Možná to spíš ross myslel tak, že ten rozdíl mezi bričkou a danlopem na normální silnici asi těžko vyhodnotí kdokoliv z tohodle fóra.... já bych to taky tak viděl
asi tak nějak hoteliére
jinak taky po zimě mám obrovskej nárůst výkonu a jede to líp
to samý po výměně gum
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
XJelen psal:Koldan psal:ross psal:
placebo efektale no tak, to jaká je paráda nová sada na mašině víme všichni, mašina je vo 50% někde jinde, bohužel než se to sjede, obrzdí předek atd. ale placebo to určitě nejni
počki, počki, jako že fšechny pryže sů stejný a pokáď kůpíš ve stejným zaměření (sport, sportturist, turist) ot různých výropců, tak rozdíl nepoznáš??? řek bych, že sa pletete
Koldan psal:XJelen psal:Koldan psal:ale no tak, to jaká je paráda nová sada na mašině víme všichni, mašina je vo 50% někde jinde, bohužel než se to sjede, obrzdí předek atd. ale placebo to určitě nejni
rozdíl v novejch je samosebou jiná, to pozná i takovej mrdal jako jápočki, počki, jako že fšechny pryže sů stejný a pokáď kůpíš ve stejným zaměření (sport, sportturist, turist) ot různých výropců, tak rozdíl nepoznáš??? řek bych, že sa pletete
netahej mě za slovíčko psal o BT-016 a Sportsmartech... tam si troufám tvrdit, že nepoznám na normální silnici ani piču
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Koldan psal:XJelen psal:
rozdíl v novejch je samosebou jiná, to pozná i takovej mrdal jako jápočki, počki, jako že fšechny pryže sů stejný a pokáď kůpíš ve stejným zaměření (sport, sportturist, turist) ot různých výropců, tak rozdíl nepoznáš??? řek bych, že sa pletete
netahej mě za slovíčko psal o BT-016 a Sportsmartech... tam si troufám tvrdit, že nepoznám na normální silnici ani piču
soráč, já myslel, že to myslíš vobecně
stvrto1 psal:Koldan psal:ross psal:placebo efekt
tomu ver, že je to paráda, normálne mám vianoce Som síce len obyčajný slimák na cestách, ale teraz som nadšený slimák
Podej hlášení, slíbil jsi to , kolik vydržely, máš je na 6, nebo 12.
Kdo ještě jezdí Sportsmarty, poreferujte.
Road Smart mi dala vzadu 7200
Road Atack 7900
Vždy lehce pod hranici předpisů
Ty roady mi přišli méně stabilněší, ale může to být jen pocit. Oboje nebyly špatný
Jezdím 80% dálky po evropě total naloženej ve dvou.
zzzmrzlinar (Člen) 20.02.2011 19:00:42 Offline |
Miras psal:Road Smart mi dala vzadu 7200
Road Atack 7900
Vždy lehce pod hranici předpisů
Ty roady mi přišli méně stabilněší, ale může to být jen pocit. Oboje nebyly špatný
Jezdím 80% dálky po evropě total naloženej ve dvou.
Pytscho Roudy sou přece vobje
hlemejzd999 (Člen) 21.02.2011 13:03:44 Offline |
zzzmrzlinar psal:Pytscho Roudy sou přece vobje
no tak mu přišli voboje nestabilní ,no ...co se ti nezdá ?
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Bridgestone jasná volba http://www.youtube.com/watch?v=XJAt9EgTUck
Jezdím tak,abych se vždy v pohodě vrátil.
Stránky: 1