Nejsi přihlášen
už mě to neba :-(
už mě nebaví jezdit v takovým počasí jako je dnes a letos skoro každý den
ale takový video mě zase dodá dobrou náladu,když vidím jaký existujou nadšenci pro jednu stopu
http://www.youtube.com/watch?v=tHR1qGQL9SQ&NR=1
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 02.06.2010 15:09:26 Offline |
Re: už mě to neba :-(
DonPepon psal:už mě nebaví jezdit v takovým počasí jako je dnes a letos skoro každý den
ale takový video mě zase dodá dobrou náladu,když vidím jaký existujou nadšenci pro jednu stopu
http://www.youtube.com/watch?v=tHR1qGQL9SQ&NR=1
tohle už je vážně na chocholouška
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
někdy už mám nutkání koupit auto,ale zatím se držím jedný stopy,no nic,jdu se převlíct a vyrážím na moto směr domov.
prijedte za mnou do Readingu. Za mesic a pul, co zde trcim, chcalo akorat chvilku vcera a ani tak se tomu nedalo rikat dest. Jinak zde porad sviti vincek a teploty jsou uplne idealni na jezdeni
abyste nebyli nasrani, tak priznam, ze ja zde stejne nejezdim (jen furt tocim hlavu na ulicich a tise zavidim)
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
![]() |
kneehammer (Člen) 02.06.2010 15:44:34 Offline |
Loser psal:prijedte za mnou do Readingu. Za mesic a pul, co zde trcim, chcalo akorat chvilku vcera a ani tak se tomu nedalo rikat dest. Jinak zde porad sviti vincek a teploty jsou uplne idealni na jezdeni
abyste nebyli nasrani, tak priznam, ze ja zde stejne nejezdim (jen furt tocim hlavu na ulicich a tise zavidim)
Když tam vyděržaš do srpna, budeš točit hlavu aji za něčim jinym než za mašinama - Reading festival babes
..:: B12 inside ::..
jo takhle, tys jako myslel, ze zde butu tocit hlavu za tema hnusnejma, vyzranejma, zdegenerovanejma a totalne vypatlanejma ma??? No tak to asi radsi poletim domu
z tech kund by zde jeden blil
Loser psal:jo takhle, tys jako myslel, ze zde butu tocit hlavu za tema hnusnejma, vyzranejma, zdegenerovanejma a totalne vypatlanejma
ma??? No tak to asi radsi poletim domu
Zas s hnusnou můžeš zkoušet nějaké prasárny
![]() |
kneehammer (Člen) 02.06.2010 19:10:33 Offline |
Loser psal:jo takhle, tys jako myslel, ze zde butu tocit hlavu za tema hnusnejma, vyzranejma, zdegenerovanejma a totalne vypatlanejma
ma??? No tak to asi radsi poletim domu
Toz v globale to sou tlamy, vo tom zadna, ale kdyz zatnes zuby, zahrajes si na pedofila a zameris se jenom na !!!20- tak by sis vobcas dal rict
(normalne lolitky nefotim )
![]() |
nicola.foxx (Člen) 02.06.2010 21:20:10 Offline |
Hele vono ty lolitky maj taky neco do sebe Aspon tak 20cm
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
![]() |
nicola.foxx (Člen) 02.06.2010 22:07:25 Offline |
ross psal:nicola.foxx psal:Hele vono ty lolitky maj taky neco do sebe
Aspon tak 20cm
tyhle sou ze předu hrozný
Tak ji vezmes na zadoura a budes ji drit ze nebude moct chodit
No ja ji bral ty vole, ta dostala za usi
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:ross psal:nicola.foxx psal:Hele vono ty lolitky maj taky neco do sebe
Aspon tak 20cm
tyhle sou ze předu hrozný
Tak ji vezmes na zadoura a budes ji drit ze nebude moct chodit
No ja ji bral ty vole, ta dostala za usi
úchyle jeden
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 03.06.2010 07:37:28 Offline |
ross psal:nicola.foxx psal:ross psal:
tyhle sou ze předu hroznýTak ji vezmes na zadoura a budes ji drit ze nebude moct chodit
No ja ji bral ty vole, ta dostala za usiúchyle jeden
ber to tak,že zezadu to neni ani znásilnění..může kdykoliv odejít
at se k temu vyjadri Meloun co si vo tom mysli
Billy psal:at se k temu vyjadri Meloun co si vo tom mysli
To je vodborník na samohanu,tomu to nic neříká Jó takovej Mara z Orlovic,ten by nám vo lolitkách řekl víc,to je vodborník na slovo vzatej
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Billy psal:at se k temu vyjadri Meloun co si vo tom mysli
To je vodborník na samohanu,tomu to nic neříká
Jó takovej Mara z Orlovic,ten by nám vo lolitkách řekl víc,to je vodborník na slovo vzatej
A joo to je fakt Mara to je vodbornik , posledne na Goralu v koupelce spustil nejake lolite sirenu
Billy psal:VikecB12 psal:Billy psal:at se k temu vyjadri Meloun co si vo tom mysli
To je vodborník na samohanu,tomu to nic neříká
Jó takovej Mara z Orlovic,ten by nám vo lolitkách řekl víc,to je vodborník na slovo vzatej
A joo to je fakt Mara to je vodbornik
, posledne na Goralu v koupelce spustil nejake lolite sirenu
Tu pigluje pořát A to tam byla s rodičama,stejně ju neuhlídali
to mělo být vlákno o počasí a né o lolitkách,proč se to musí vždycky zvrhnout vy uchyláci
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 03.06.2010 08:35:58 Offline |
DonPepon psal:to mělo být vlákno o počasí a né o lolitkách
,proč se to musí vždycky zvrhnout vy uchyláci
psal jsi ,že tě něco nebaví..psal...o počasí neni v názvu ani památky a tohle tě snad baví,ne???
zzzmrzlinar (Člen) 03.06.2010 08:39:56 Offline |
Loser - pche, do Readingu jsem náhodou jezdil za jednou celkem fešnou babou, jsem bydlel na Heathrow tak to ani nebylo tak daleko. Byla to ovšem česká au-pairka to místní zboží je tak po šesti pivech, a to ti zas z místního piva je blbě a už je to začarovanej kruh. Naštěstí těch Češek, a jinejch národností bylo v tý době
dost.
VikecB12 psal:Billy psal:VikecB12 psal:
To je vodborník na samohanu,tomu to nic neříkáJó takovej Mara z Orlovic,ten by nám vo lolitkách řekl víc,to je vodborník na slovo vzatej
A joo to je fakt Mara to je vodbornik
, posledne na Goralu v koupelce spustil nejake lolite sirenu
Tu pigluje pořát
A to tam byla s rodičama,stejně ju neuhlídali
Ale nakonec bylo videt ze otec byl rad ze se teho brime Mara ujal a to sukat mu dceru
. A ne nejekaje cajzl pobouchanej nesympatickej z Orlove
( jeji bejvalej obskok )
A propo cucim do akci a na Kilerovce jedes a asi v sestave ty, zena, a Mara plus lolita ? . Na kilerovce sme taky nahlasenej ve dvou, asi by sme jeli pak v sestave spolecne na vychod jak minulej rok ? A co na fest 19.6 budes kroutit kolacem ? Ze by sme treba jako vodzkouseli nejakej ten sprint
, na nejaky bloudeni krajinou co ja vim
.
zzzmrzlinar psal:Loser - pche, do Readingu jsem náhodou jezdil za jednou celkem fešnou babou, jsem bydlel na Heathrow tak to ani nebylo tak daleko. Byla to ovšem česká au-pairka
to místní zboží je tak po šesti pivech, a to ti zas z místního piva je blbě a už je to začarovanej kruh. Naštěstí těch Češek, a jinejch národností bylo v tý době
dost.
Tak jako jo, cesek a polek zde par je, ale prece zde nebudu klatit cesku - to muzu o vejkendech v praze, ne? (no a s polkama radsi nic. To je takovej divnej narod. Mozna az me firma vysle do polska, tak to prubnu primo tam)
Billy psal:A propo cucim do akci a na Kilerovce jedes a asi v sestave ty, zena, a Mara plus lolita ?
. Na kilerovce sme taky nahlasenej ve dvou, asi by sme jeli pak v sestave spolecne na vychod jak minulej rok ? A co na fest 19.6 budes kroutit kolacem ? Ze by sme treba jako vodzkouseli nejakej ten sprint
, na nejaky bloudeni krajinou co ja vim
.
No na kilery jedu já s Šárkou a Mara buďto s lolitkou,nebo pojede Ondra(Tukan) na B12,ještě uvidíme jak to vyjde časově. Jo,mužem zase společně No a na fest bych chtěl jet,ale nevím ještě jak to vyjde s ježděním,abych neskejsnul v piči německé
zzzmrzlinar (Člen) 03.06.2010 10:57:30 Offline |
Loser psal:zzzmrzlinar psal:Loser - pche, do Readingu jsem náhodou jezdil za jednou celkem fešnou babou, jsem bydlel na Heathrow tak to ani nebylo tak daleko. Byla to ovšem česká au-pairka
to místní zboží je tak po šesti pivech, a to ti zas z místního piva je blbě a už je to začarovanej kruh. Naštěstí těch Češek, a jinejch národností bylo v tý době
dost.
Tak jako jo, cesek a polek zde par je, ale prece zde nebudu klatit cesku - to muzu o vejkendech v praze, ne? (no a s polkama radsi nic. To je takovej divnej narod. Mozna az me firma vysle do polska, tak to prubnu primo tam
)
tak to já jsem měl jinou situaci, jsem tam byl 4 roky v kuse, žádný veykendy doma, takže Češka byla nutnost. Jo a proti polkám jsem naopak vůbec nic neměl, skoro jak češky, akorát berou jako úplně normální, že chlap chlastá, u nic je to standard. Ale ináč ohledně národností jsem v Londýně moc vybíravej stejně nebyl. Vono vo normální baby tam byla docela strkanice.
zzzmrzlinar psal:Loser psal:zzzmrzlinar psal:Loser - pche, do Readingu jsem náhodou jezdil za jednou celkem fešnou babou, jsem bydlel na Heathrow tak to ani nebylo tak daleko. Byla to ovšem česká au-pairka
dost.
Tak jako jo, cesek a polek zde par je, ale prece zde nebudu klatit cesku - to muzu o vejkendech v praze, ne? (no a s polkama radsi nic. To je takovej divnej narod. Mozna az me firma vysle do polska, tak to prubnu primo tam
)
tak to já jsem měl jinou situaci, jsem tam byl 4 roky v kuse, žádný veykendy doma, takže Češka byla nutnost. Jo a proti polkám jsem naopak vůbec nic neměl, skoro jak češky, akorát berou jako úplně normální, že chlap chlastá, u nic je to standard. Ale ináč ohledně národností jsem v Londýně moc vybíravej stejně nebyl. Vono vo normální baby tam byla docela strkanice.
A prej je realitou ze anglicanky maj dole Boubinskej prales
![]() |
kneehammer (Člen) 03.06.2010 12:06:24 Offline |
Billy psal:zzzmrzlinar psal:Loser psal:Tak jako jo, cesek a polek zde par je, ale prece zde nebudu klatit cesku - to muzu o vejkendech v praze, ne? (no a s polkama radsi nic. To je takovej divnej narod. Mozna az me firma vysle do polska, tak to prubnu primo tam
)
![]()
![]()
Jedna bába povidala
To je stejné připad, jak borec anglán nadával, že nemá rád češky, protože prej nesuckujou ty cocky (jakože vogelrauch, alias
). No a když sem zjišťoval, kde to nabral, tak prej chodil s češkou a ta nechtěla
Dycky kus od kusu
zzzmrzlinar (Člen) 03.06.2010 13:42:11 Offline |
Billy psal:zzzmrzlinar psal:Loser psal:
Tak jako jo, cesek a polek zde par je, ale prece zde nebudu klatit cesku - to muzu o vejkendech v praze, ne? (no a s polkama radsi nic. To je takovej divnej narod. Mozna az me firma vysle do polska, tak to prubnu primo tam)
![]()
![]()
to bych zrovna řek že je blbost, voni se i uměj na večer celkem dobře ustrojit a tak, akorát znáte to z hovna bič neupleteš, takže efekt je stejně takovej napůl. Ináč kucí englický si holky z východu celkem pochvalovali, ale nebylo jich zas tak moc bo ty naše slepice si většinou nabrnkli ňákýho albánce, afgánce podobný libovky. nemyslím tím žáden rasízmus, ale zvyky borců z těchhle zemí jsou opravdu pro evropana napikatchu.
![]() |
Banditatom (Člen) 05.06.2010 16:11:51 Offline |
ať žije pořádnej bobr
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
![]() |
Banditatom (Člen) 06.06.2010 15:38:46 Offline |
Fresh Man psal:Banditatom psal:ať žije pořádnej
bobr
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
pomoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooccccc
sem si to predstavil a us neska neusnu
ty jo ty nerad chlupy v zubech
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 06.06.2010 16:51:13 Offline |
nejhorší je chlup na patře ,tam ,kde končí patro a začíná krk...to se nedá ani vykašlat...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Stránky: 1