Nejsi přihlášen
nicola.foxx (Člen) 01.07.2010 23:58:07 Offline |
Re: Černíny 2.-6.7. 2010
No a jeste bych je rad videl na zivo
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Terez(k)a psal:Luk psal:...este furt tu nejsou
tyjo. akorat je posílám zájemcum (do dnešních 23 hodin přijímám objednávky) a ty joudo tu nemáš telefon
smula no, tak holt priste
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Terez(k)a psal:nikdo te nesestreli, nikdo tam neni. Psa pohlidam. Ale spis ze by te chtela kousnout tak si bude chtit hrat. Cubka by me dala za balon fotky sem uz nedam. To uz stacilo. Rekni mi cislo a poslu ti mms. Do profilu se nedostanu. (jakej pan takovej pes )
Ku*va... zě v tý práci nejsem furt... ani kozy nestihnu. Pošli mi je taky :)
Můžeš i bříško a třeba i něco víc.
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
nicola.foxx (Člen) 02.07.2010 10:07:28 Offline |
Táááák kozy by byly a ted zbytek.
Telefon mám zapnutej
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
hlemejzd999 (Člen) 02.07.2010 11:39:32 Offline |
mě nic ,jo ? ...taky se mi vejde mraky fotek do mobilu ...mám velkou kartu ,tak šup mms kolik se jen vejde
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 (Člen) 02.07.2010 22:34:40 Offline |
Mour psal:osiris psal:...loudilové, a poslal jste ji někdo na oplátku čuráka ?
..myslíš toho politika se znaménkem???
se znaménkem ?...jako , že má u tebe mínus ?
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Fajn , tak ja teda prijedu , mam celej tejden dovolenou , mam to kousek , tag jestli by se jeste negdo pridal tak se muzem projet O vikendu ma bejt hrozny vedro , tak bych to videl na pondeli nebo utery ,kozy me nak uz neberou , tak spis ta krava na grilu kdyby byla Jo pojedu z Chrudimi kdyby se chtel nekdo domluvit
deny1234 psal:Fajn , tak ja teda prijedu , mam celej tejden dovolenou , mam to kousek , tag jestli by se jeste negdo pridal tak se muzem projet O vikendu ma bejt hrozny vedro , tak bych to videl na pondeli nebo utery ,kozy me nak uz neberou , tak spis ta krava na grilu kdyby byla Jo pojedu z Chrudimi kdyby se chtel nekdo domluvit
No a já to plánuju na neděli, ale tak jestli pojedeš v pondělí, nebo úterý, tak bych to o den dva odložil a přidal se chrudimskej..
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Tak uz jsem doma , a po obede bych vyrazil , doufam ze uz tam nekdo je , nebo prijede abych tam nebyl sam Aspon doufam ze to nejni nejakej fejk , a bude tam aspon Terezka , a ne nejakej silenej vidlak ,jedu pres Hermanuv Mestec , a Caslav , kdyby se chtel nekdo cestou pridat .P.S nevite v tech Cerninech cislo baraku ?
deny1234 psal:Tak uz jsem doma , a po obede bych vyrazil , doufam ze uz tam nekdo je , nebo prijede abych tam nebyl sam Aspon doufam ze to nejni nejakej fejk , a bude tam aspon Terezka , a ne nejakej silenej vidlak ,jedu pres Hermanuv Mestec , a Caslav , kdyby se chtel nekdo cestou pridat .P.S nevite v tech Cerninech cislo baraku ?
Přidám se... ale nechce se mi zrovna moc jet pres hermanak a caslav, tak jezdim posledni dobou furt. Ideální by to bylo přes seč a golčák, ale v pařížově je zavřenej most, takže to je taky na
Nevim jak se ti chce, ale co se trochu projet ... sec-bradlo-chotebor-svetla-zruc-cerniny?
cislo je 23. Kdyz projedes celou vesnici tak na konci je napravo tabule s picou a sipka. Sem tu ja a ondras odjizdi ale zas se vrati nejspis. Jo a pes a kamarad. Hlavne ale asi dve a pul kila masa aa par piv se tu taky najde
Inženýrek psal:deny1234 psal:Tak uz jsem doma , a po obede bych vyrazil , doufam ze uz tam nekdo je , nebo prijede abych tam nebyl sam Aspon doufam ze to nejni nejakej fejk , a bude tam aspon Terezka , a ne nejakej silenej vidlak ,jedu pres Hermanuv Mestec , a Caslav , kdyby se chtel nekdo cestou pridat .P.S nevite v tech Cerninech cislo baraku ?
Přidám se... ale nechce se mi zrovna moc jet pres hermanak a caslav, tak jezdim posledni dobou furt. Ideální by to bylo přes seč a golčák, ale v pařížově je zavřenej most, takže to je taky na
Nevim jak se ti chce, ale co se trochu projet ... sec-bradlo-chotebor-svetla-zruc-cerniny?
Ty voe na tu Chotebor je to na opacnou stranu ,ja jezdim jako mrdal , co sem mel bouracku , tak uz jezdim rychle jenom po rovinkach Takze zustanu u ty svy puvodni rovny trasy Navic z Caslavi pojedu podle navigace , tak musim jet pomalu , abych na to stihnul koukat Kdyztak se teda asi potkame az tam.
deny1234 psal:Inženýrek psal:deny1234 psal:Tak uz jsem doma , a po obede bych vyrazil , doufam ze uz tam nekdo je , nebo prijede abych tam nebyl sam Aspon doufam ze to nejni nejakej fejk , a bude tam aspon Terezka , a ne nejakej silenej vidlak ,jedu pres Hermanuv Mestec , a Caslav , kdyby se chtel nekdo cestou pridat .P.S nevite v tech Cerninech cislo baraku ?
Nevim jak se ti chce, ale co se trochu projet ... sec-bradlo-chotebor-svetla-zruc-cerniny?Ty voe na tu Chotebor je to na opacnou stranu ,ja jezdim jako mrdal , co sem mel bouracku , tak uz jezdim rychle jenom po rovinkach Takze zustanu u ty svy puvodni rovny trasy Navic z Caslavi pojedu podle navigace , tak musim jet pomalu , abych na to stihnul koukat Kdyztak se teda asi potkame az tam.
Šak já taky jezdim jak mrdal...
No nic teda, pak vyjedu a třeba se tam teda potkáme, jestli trefim.
Stránky: 1 2