Nejsi přihlášen
Palousi...?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Re: Palousi...?
Ty woe to je von
![]() |
Progear 650 (Člen) 03.06.2010 20:18:43 Offline |
jako tohle je mazec jak svině....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
![]() |
Banditatom (Člen) 05.06.2010 16:04:00 Offline |
je to fon já ho viděl
To palous: voe neumíš číst SEM TAM
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Se nedifte asi sem slavnejneska sem byl na komunálech a škvorech v Josefově a nějakej cigán(napranej
) ně povídá,čau fotbalisto a já na něj a kerej že sem hádej a von to si kurva nemožu fspomenout ale hraješ ligu
tak mu povídám tak si to zjisti a aš na to přijdeš,tak mám vebofky a tam je mejl a dyš ně na něj napíšeš tak ti vosobně přijedu dát s kámošem nedvjedem autogram
a co von?no kurva že to vypátrám to budou chlapi čumět a já vzal čáru bo sem se málem po
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Se nedifte asi sem slavnej
neska sem byl na komunálech a škvorech v Josefově a nějakej cigán(napranej
) ně povídá,čau fotbalisto a já na něj a kerej že sem hádej a von to si kurva nemožu fspomenout ale hraješ ligu
tak mu povídám tak si to zjisti a aš na to přijdeš,tak mám vebofky a tam je mejl a dyš ně na něj napíšeš tak ti vosobně přijedu dát s kámošem nedvjedem autogram
a co von?no kurva že to vypátrám to budou chlapi čumět a já vzal čáru bo sem se málem po
![]()
a nejsi ty náhodou Poborák zamlada
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
PALOUS psal:Se nedifte asi sem slavnej
neska sem byl na komunálech a škvorech v Josefově a nějakej cigán(napranej
![]()
Se picnu budu se muset Pavla zeptat, kerej ty vlasě budeš
Strýcfajtr !!!
Stránky: 1