Nejsi přihlášen
Vladimirek (Člen) 03.06.2010 08:09:32 Offline |
moto blbne - jede na 3-4 -2 válce, nedrží otáčky, chcípá
Dobrý den
mám takový problém s banditem model 98 , po zimě se mi povedlo ho nastartovat , chytil , ale motor běžel na 3 válce, pak se chytil i 4 , při jízdě pokud se jede rozumě (mi přišlo) to jelo ale nebylo to ono , při razantnějším otočením plynu se sice rozjela ale po chvilce začala jít na tři pak na dva válce a pak při dojezdu ke krajnici chcípla uplně, nevím čím to může být, tedy můj dojem by byl ten že jsou svíčky vprdýlce , ale jsou tam dávaný minulý rok stejně tak y eminulý rok dělalo štelování ventilů a snad i karbeců, nevím jeslti tedy je možn ý že je to tím že jsou svíčky (NGK CR9EK) ulitý a občas se chytnou občas ne ... anebo jeslti je to něco závažnějšího jako že je ventil pryč nebo tak ... prosím o radu
Re: moto blbne - jede na 3-4 -2 válce, nedrží otáčky, chcípá
Buďto svíce v piči,nebo jestlis na tom přes zimu něco kutil,tak třeba skříplá hadička vot nádrže,nebo vot podtlaku. Po zimě to fšelijak hapruje,vždycky kdyš poprvé najaře vyjedu,tak ho vohřeju a dám mu pořádnou sodu,třeba na dálnici aby se pěkně propálil,pak dotankuju čerstvej benzín a jezdí jak má
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Vladimirek (Člen) 03.06.2010 08:31:01 Offline |
a zvládnu doma vyčistit karbecy sám ? jsem průměrný kutil tedy co se strojů týče podprůměrný
Honzik8719 (Člen) 03.06.2010 08:58:52 Offline |
doma to nedělej svěř to nějakýmu mechanikovi
...relativní kochač...
Honzik8719 (Člen) 03.06.2010 09:00:34 Offline |
Honzik8719 psal:doma to nedělej svěř to nějakýmu mechanikovi
jinka na jaře mi to dělalo taky a dokonce sem nedojel ani do servisu...štelování karbeců,nový svíce a vzducháč a motorka si zase krásně přede
...relativní kochač...
Vladimirek (Člen) 03.06.2010 09:07:57 Offline |
a nemáte tucha na kolik to příjde případně nějaký tip na někoho v okolí litoměřic (severní čechy)
pokud to pred zimou jelo bez problemu po zime ne, tak vypustit karburatory, a hlavne zkontrolovat elektriku zoxidovane kontakty na civkach popripade zkusit nove svicky.
Me to kdysi udelalo chybny chod motoru a bylo to jen zoxidovanej kontakt na jedne civce 2 a 4 valec. Pochybuju o tom ze kdyz to da nekdo do garaze a stoji to tam ze se karburatory rozladi. maximalne se snese rez a to vycisti i domaci kutil jen je sunda dolu odsroubuje dno karburatoru vycisti rez. profoukne vsechny kanalky vzduchem a slozi. bez toho aby steloval nebo montoval stavici casti karburatoru.
B12 neni uz je autobus :)
Vladimirek (Člen) 03.06.2010 10:33:51 Offline |
no právě že minulý rok byla u nějkýho mnaníka co to šteloval údajně takže bych čekal že spíš jsou ulitý svíčky a případně ty karbece zanešený, i kdžy benzín byl přez zimu vypuštěný, nemělo by se to ničím zajebat ale zas asi staší drobné smítko a pak to dělá a já na to jen tak kdyžtak zkusím profouknout ty karbece a svíčky páč dle diskuze ohledně svíček do B6 jak se ngk ulejou jsou v hajzlu a já je asi ulil ... občas chytnou ale jsou asi kaput .. proto bych chtěl zkusit v diskuzi zmíněný broisky který sjou typově stejný jen jiný výrobce ale pro mě podstatná cena cca 150-160ks ...
Vladimirek (Člen) 03.06.2010 10:55:36 Offline |
tý jo píšu jak čolek pro ty co by si mysleli že jsem nějaký dylina tak ne jsme normální zdravý jedinec
K.a.s.y.m. (Člen) 03.06.2010 12:06:49 Offline |
Ondráš psal:Zkus to přes zimu jednou za týden natočit a ohřát. Tyhle problémy mít nebudeš.
nestartuju a tyhle problémy nemám.
to Ondráš:máš holt eNko tak asi musíš no
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Ondráš psal:Zkus to přes zimu jednou za týden natočit a ohřát. Tyhle problémy mít nebudeš.
to Ondráš:máš holt eNko tak asi musíš no
to Ondráš : to je fakt to je výrobní vada eNek.
I Banditatom ti to potvrdí viď
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Vladimirek psal:a nemáte tucha na kolik to příjde případně nějaký tip na někoho v okolí litoměřic (severní čechy)
Dobrej dotaz,na kolik vyjde v servisu vymena vzduch filtru,svicek a serizeni karbecu?
Skáču dobře,skáču rád
Kakac psal:K.a.s.y.m. psal:Ondráš psal:Zkus to přes zimu jednou za týden natočit a ohřát. Tyhle problémy mít nebudeš.
to Ondráš:máš holt eNko tak asi musíš noto Ondráš : to je fakt to je výrobní vada eNek.
naaaaaaaaaaaaaaaaprosto souhlasim
Skáču dobře,skáču rád
Kakac psal:K.a.s.y.m. psal:Ondráš psal:Zkus to přes zimu jednou za týden natočit a ohřát. Tyhle problémy mít nebudeš.
to Ondráš:máš holt eNko tak asi musíš noto Ondráš : to je fakt to je výrobní vada eNek.
Jedes na ten Krucifiks sraz ?
Skáču dobře,skáču rád
Vladimirek psal:a nemáte tucha na kolik to příjde případně nějaký tip na někoho v okolí litoměřic (severní čechy)
v ústí suzuki a v lt yahaha fy si nepamatuji, najdeš je na netu jako zástupce suzuki
momentalně zavostalej
Ondráš psal:Zkus to přes zimu jednou za týden natočit a ohřát. Tyhle problémy mít nebudeš.
ale prdlajs, mašina mi stojí dycinky vot prvního listopadu do posledního března bez startování, tudíž fajv manth a nigdá sem nestartoval, jag šesku tak dospělácků a na jaro stačilo PRI, cigárko a na třetí protočení už šlapala a to mám 5 roků starů baterku. i dyž uznávám, že sem sa o to nijak nezaslůžil
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
K.a.s.y.m. (Člen) 04.06.2010 07:26:05 Offline |
mě tu čim dál ti víc fascinujou dotazi..potřebuju seřídit karbce....proč????co tu mojí vránu mám tak jsem jednou přešel podtlaky někdy v 65 000 a nebylo co ladit...to si jako myslej ,že se to přes zimu samo přeladí???
ja byh spis rekl ze udrzba veskera zadna a v to objemu km a rozestelovanyho od kazdyho neco to pak takhle vypada
K.a.s.y.m. psal:mě tu čim dál ti víc fascinujou dotazi..potřebuju seřídit karbce....proč????co tu mojí vránu mám tak jsem jednou přešel podtlaky někdy v 65 000 a nebylo co ladit...to si jako myslej ,že se to přes zimu samo přeladí???
......třeba já na svý šách poprvý ve 30.000km a bylo to jen ze zvjedavost a samože nebylo třeba s tym hejbat...nejhorší je vopravovat něco co nejni rozbitý
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 04.06.2010 07:50:16 Offline |
Billy psal:ja byh spis rekl ze udrzba veskera zadna a v to objemu km a rozestelovanyho od kazdyho neco to pak takhle vypada
tag v tomhle případku to pak smysl má
no pokud se v tom nekdo rypal pred zimou tak pak hold se to asi musi dostelovat, ale i tak, kontrola elektriky je zaklad. ono to oxiduje kontaktky neunavne porad. obzvlast kdyz to stoji.
B12 neni uz je autobus :)
Stránky: 1