Nejsi přihlášen
zzzmrzlinar (Člen) 03.06.2010 14:56:30 Offline |
Re: Severní sekce do Mostu - 7.6.2010
já vzhledem k tomu, že jsem nedostal dovolenou tak tam jedu až na poslední rundu vod pěti vodpoledne, takže odjezd tam je pro mě passé,
Ale na cestu zpět po skončení bych se klidně přisral.
zzzmrzlinar (Člen) 03.06.2010 15:02:50 Offline |
a stejně nás Administrátor přesune do Cestování, tam kam patříme!!!
WenzelB6 psal:jedu v A skupině vod 9, 1/2hod rozprava + přejímka,
vyjíždím z Třebenic ve vosum. se mužeme potkat po cestě.
Tak to bychom mohli spolu
Taky jedu v Ačku, ale nevím vod kolika, to si zjistil kde vod kolika jedeš
Ačkaři jedou vod cca 9.00, 10.20 a 11.40 ( máš to na tý barevný duze na hlavní stránce s rozpisama vokruhů SB ).
Jak píše Inkviz ve vedlejšim vlákně ranní přejímka vod 7.30 .
Takže budu vyjížděť asik 7.15. Pozor ráno v boxech na ležící jezdce
WenzelB6 psal:Ačkaři jedou vod cca 9.00, 10.20 a 11.40 ( máš to na tý barevný duze na hlavní stránce s rozpisama vokruhů SB ).
Jasný, jsem byl slepej, už to tam vidím. Jetště jsem psal Inkvizovi ve vedlejším vlákně, jestli se dá přijet v neděli večír, kdy je taky vod 20 přejímka. Že bych nemusel tak brzo . Uvídím co napíše, když tak se tam votočím v neděli a pak v pondělí ráno bych vyrazil pozdějc. Tak se ještě pak domluvíme.
WenzelB6 psal:Ačkaři jedou vod cca 9.00, 10.20 a 11.40 ( máš to na tý barevný duze na hlavní stránce s rozpisama vokruhů SB ).
Takže já tam valím ještě dnes, udělám večír přejímku a ráno dovalím až na rozpravu v 8:30. Tedy cca v 8 bych vyrazil. Jestli tedy jedeš ráno brzy, uvidíme se až tam
Qasnak psal:Takže já tam valím ještě dnes, udělám večír přejímku a ráno dovalím až na rozpravu v 8:30. Tedy cca v 8 bych vyrazil. Jestli tedy jedeš ráno brzy, uvidíme se až tam
Je ti jasný, že na přejímce ti přelepí světlo a blikny (popřípadě zrcátka), takže na silnici bys s tím jezdit neměl.
Já jen jestli nemyslíš, že na ní přijedeš, uděláš přejímku a zase odjedeš...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Qasnak psal:Takže já tam valím ještě dnes, udělám večír přejímku a ráno dovalím až na rozpravu v 8:30. Tedy cca v 8 bych vyrazil. Jestli tedy jedeš ráno brzy, uvidíme se až tam
Je ti jasný, že na přejímce ti přelepí světlo a blikny (popřípadě zrcátka), takže na silnici bys s tím jezdit neměl.
Já jen jestli nemyslíš, že na ní přijedeš, uděláš přejímku a zase odjedeš...
Aha, tak to bych nečekal. Jak psal Inkviz ve vedlejším vlákně vo Mostu, tak mě přišlo, že to de, ale dnes už to beztak nestihnu , tak až ráno
Tak odvolávám co jsem odvolal a slibuji co jsem slíbil
Nakonec jsem to dnes nestíhal, tak ráno taky mažu brzy . Třeba se ceestou někde .
Qasnak psal:Aha, tak to bych nečekal. Jak psal Inkviz ve vedlejším vlákně vo Mostu, tak mě přišlo, že to de, ale dnes už to beztak nestihnu , tak až ráno
Jako nikdo ti v tom bránit nebude, ale potmě bych s přelepeným světlem nejezdil.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Frodo89 psal:Tak jsem se pravě vrátil ze Souše v Mostě, kde jsem se byl kouknout jen jak tam jezdite...
Jsme tu z toho všichni šťastní...
to mužete mě to zas tolik nevadí
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Stránky: 1