Nejsi přihlášen
|
zzzmrzlinar (Člen) 03.06.2010 14:56:30 Offline |
Re: Severní sekce do Mostu - 7.6.2010
já vzhledem k tomu, že jsem nedostal dovolenou tak tam jedu až na poslední rundu vod pěti vodpoledne, takže odjezd tam je pro mě passé,
Ale na cestu zpět po skončení bych se klidně přisral.
|
zzzmrzlinar (Člen) 03.06.2010 15:02:50 Offline |
a stejně nás Administrátor přesune do Cestování, tam kam patříme!!!
WenzelB6 psal:jedu v A skupině vod 9, 1/2hod rozprava + přejímka,
vyjíždím z Třebenic ve vosum. se mužeme potkat po cestě.
Tak to bychom mohli spolu ![]()
Taky jedu v Ačku, ale nevím vod kolika, to si zjistil kde vod kolika jedeš ![]()
Ačkaři
jedou vod cca 9.00, 10.20 a 11.40 ( máš to na tý barevný duze na hlavní stránce s rozpisama vokruhů SB ).
Jak píše Inkviz ve vedlejšim vlákně ranní přejímka vod 7.30
.
Takže budu vyjížděť asik 7.15. Pozor ráno v boxech na ležící jezdce ![]()
![]()
WenzelB6 psal:Ačkaři
jedou vod cca 9.00, 10.20 a 11.40 ( máš to na tý barevný duze na hlavní stránce s rozpisama vokruhů SB ).
Jak píše Inkviz ve vedlejšim vlákně ranní přejímka vod 7.30.
Takže budu vyjížděť asik 7.15. Pozor ráno v boxech na ležící jezdce
Jasný, jsem byl slepej, už to tam vidím. Jetště jsem psal Inkvizovi ve vedlejším vlákně, jestli se dá přijet v neděli večír, kdy je taky vod 20 přejímka. Že bych nemusel tak brzo
. Uvídím co napíše, když tak se tam votočím v neděli a pak v pondělí ráno bych vyrazil pozdějc. Tak se ještě pak domluvíme.
Takže já tam valím ještě dnes, udělám večír přejímku a ráno dovalím až na rozpravu v 8:30. Tedy cca v 8 bych vyrazil. Jestli tedy jedeš ráno brzy, uvidíme se až tam ![]()
Qasnak psal:Takže já tam valím ještě dnes, udělám večír přejímku a ráno dovalím až na rozpravu v 8:30. Tedy cca v 8 bych vyrazil. Jestli tedy jedeš ráno brzy, uvidíme se až tam
Je ti jasný, že na přejímce ti přelepí světlo a blikny (popřípadě zrcátka), takže na silnici bys s tím jezdit neměl.
Já jen jestli nemyslíš, že na ní přijedeš, uděláš přejímku a zase odjedeš...![]()
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Qasnak psal:Takže já tam valím ještě dnes, udělám večír přejímku a ráno dovalím až na rozpravu v 8:30. Tedy cca v 8 bych vyrazil. Jestli tedy jedeš ráno brzy, uvidíme se až tam
Je ti jasný, že na přejímce ti přelepí světlo a blikny (popřípadě zrcátka), takže na silnici bys s tím jezdit neměl.
Já jen jestli nemyslíš, že na ní přijedeš, uděláš přejímku a zase odjedeš...
Aha, tak to bych nečekal. Jak psal Inkviz ve vedlejším vlákně vo Mostu, tak mě přišlo, že to de, ale dnes už to beztak nestihnu
, tak až ráno ![]()
Tak odvolávám co jsem odvolal a slibuji co jsem slíbil
![]()
Nakonec jsem to dnes nestíhal, tak ráno taky mažu brzy
. Třeba se ceestou někde
.
Qasnak psal:Aha, tak to bych nečekal. Jak psal Inkviz ve vedlejším vlákně vo Mostu, tak mě přišlo, že to de, ale dnes už to beztak nestihnu
, tak až ráno
Jako nikdo ti v tom bránit nebude, ale potmě bych s přelepeným světlem nejezdil. ![]()
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Frodo89 psal:Tak jsem se pravě vrátil ze Souše v Mostě, kde jsem se byl kouknout jen jak tam jezdite...
Jsme tu z toho všichni šťastní...
to mužete
mě to zas tolik nevadí ![]()
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Stránky: 1