Nejsi přihlášen
![]() |
inkvizitorr (Administrator) 08.03.2007 14:37:06 Offline |
Re: Vratné lahve - Hradec
newada: a budeš jí nabízet to samý co tý frešový na horách????
doba je temná...
Normálně...podobný rozhovory slýchám před panelákem...většinou tam stává skupinka takových zajímavých kluků s džínama, co maj zadek u kolen, na hlavách takový zvláštní čepičky...pletený...a vyhulujou kdo ví co... a je jim osi tak od 14ti do 17ti roků...
klara psal:Normálně...podobný rozhovory slýchám před panelákem...většinou tam stává skupinka takových zajímavých kluků s džínama, co maj zadek u kolen, na hlavách takový zvláštní čepičky...pletený...a vyhulujou kdo ví co...
a je jim osi tak od 14ti do 17ti roků...
No tak to maj stejný věkový průměr jako je tady
... a když na to přijde tak i skáču, skáču dobře, skáču rád
Klárko opět tě musím upozornit,že sis pěkně naběhlafakt vetší hovado než je Newada neznám
je to ůplnej maniak a psychna ale nejhorší je,že umí vo všem tom vokolo jen kecat
ale zas na jednu stranu je dobrák,páč staví ženskejm baráky a pak jim je nechává
no a vono takovejch volů dnes zas tolik není tak ti nevím
a seš pěkná ženská tak si ho fakt drž dál vod těla páč nejen že vochmatává jak ůchyl ženský ale aj chlapy
fakt se f tom dobytkoj nemožu vyznat ale vím jedno do kina s ním bych bejt ženskou nešel a jako chlap jedině s kasrem v kapce
Jebat motorky :-)
Newada psal:
Palous tak teď si mě trochu vytočil.
Vytočil jodyk to je pravda
a co můj miláček pejsek
sem ho musel kvůli tobě nechat vykastrovat aby se zklidnil
a moje fenečka džesinka
ta když se tady ukážeš takmě po tvojí náfštěvě šoustá nohu
kocour domu chodí až po tejdnu
a vosmák f kleci když tady chrápeš tak celou noc hryže do klece páč chce vzít kramle bo je z tebe a tvejch alkoholickejch vejparů na jarmilu
ale jinak seš možná trochu normální
ale furt přemejšlím f čem
Jebat motorky :-)
Palous a Borák: no tak pojďte taky, ne???
Když už...tak už... Newada bude mít víc příležitostí a myslim, že když nás bude víc, bude taky větší sranda!
Martys: ...neboj, zas tak vysmátá nejsem....ono....mám víc důvodů k náladě na h...., ale... ŽÍT SE MUSÍ!!!!
...včera tam ještě nebyli všichni prodejci, tak proto ty negativa, jinak dnes už to byl standart
ps: a ta první věc o poznání příjemnější viď
pps: v tejdnu to kino asi nestíháme
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Stránky: 1