Nejsi přihlášen
inkvizitorr (Administrator) 08.03.2007 14:37:06 Offline |
Re: Vratné lahve - Hradec
newada: a budeš jí nabízet to samý co tý frešový na horách????
doba je temná...
Normálně...podobný rozhovory slýchám před panelákem...většinou tam stává skupinka takových zajímavých kluků s džínama, co maj zadek u kolen, na hlavách takový zvláštní čepičky...pletený...a vyhulujou kdo ví co... a je jim osi tak od 14ti do 17ti roků...
klara psal:Normálně...podobný rozhovory slýchám před panelákem...většinou tam stává skupinka takových zajímavých kluků s džínama, co maj zadek u kolen, na hlavách takový zvláštní čepičky...pletený...a vyhulujou kdo ví co... a je jim osi tak od 14ti do 17ti roků...
No tak to maj stejný věkový průměr jako je tady
... a když na to přijde tak i skáču, skáču dobře, skáču rád
Klárko opět tě musím upozornit,že sis pěkně naběhlafakt vetší hovado než je Newada neznámje to ůplnej maniak a psychna ale nejhorší je,že umí vo všem tom vokolo jen kecatale zas na jednu stranu je dobrák,páč staví ženskejm baráky a pak jim je necháváno a vono takovejch volů dnes zas tolik není tak ti nevíma seš pěkná ženská tak si ho fakt drž dál vod těla páč nejen že vochmatává jak ůchyl ženský ale aj chlapyfakt se f tom dobytkoj nemožu vyznat ale vím jedno do kina s ním bych bejt ženskou nešel a jako chlap jedině s kasrem v kapce
Jebat motorky :-)
Newada psal:
Palous tak teď si mě trochu vytočil.
Vytočil jodyk to je pravdaa co můj miláček pejseksem ho musel kvůli tobě nechat vykastrovat aby se zklidnila moje fenečka džesinkata když se tady ukážeš takmě po tvojí náfštěvě šoustá nohukocour domu chodí až po tejdnua vosmák f kleci když tady chrápeš tak celou noc hryže do klece páč chce vzít kramle bo je z tebe a tvejch alkoholickejch vejparů na jarmiluale jinak seš možná trochu normálníale furt přemejšlím f čem
Jebat motorky :-)
Palous a Borák: no tak pojďte taky, ne???
Když už...tak už... Newada bude mít víc příležitostí a myslim, že když nás bude víc, bude taky větší sranda!
Martys: ...neboj, zas tak vysmátá nejsem....ono....mám víc důvodů k náladě na h...., ale... ŽÍT SE MUSÍ!!!!
...včera tam ještě nebyli všichni prodejci, tak proto ty negativa, jinak dnes už to byl standart
ps: a ta první věc o poznání příjemnější viď
pps: v tejdnu to kino asi nestíháme
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Stránky: 1