Nejsi přihlášen
Bandit 1200 MEZERA V PLYNU
Bandit Pičoo,zdarec všem mám dotaz ohledně GSF 1200 r.96 při přidávaní plynu z volnoběhu plyn vteřinu dvě NEREAGUJE a pak vylítne ,no prostě pokud budu chtít držet plynem otáčky na dvou tis. tak to nedám furt to nedělá nic ,nic,nic a pak to vylítne přes tři,(při stání né při jízdě) filtr novej,svíčky nový,kerbecy čistý a prohlýdli!!! Dík D.J.
slovo NEJDE jsem vyřadil zeseznamu
K.a.s.y.m. (Člen) 04.06.2010 09:36:02 Offline |
Re: Bandit 1200 MEZERA V PLYNU
petrD.J psal:ne všechno venku,lanka makaji bez potíží to můžu přidávut rukou přímo na karbecu a výsledek je stejnej
seděj ty membrány v karbecích??máš tam dobře danej vzduchovej filt..jakej tam máš???
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 04.06.2010 09:54:12 Offline |
petrD.J psal:mambrány OK. fultr novej značku nevím maká to stejně s filtrem i bez.
dle mého laického rozumu je problém někde v podtlakách
K.a.s.y.m. psal:petrD.J psal:mambrány OK. fultr novej značku nevím maká to stejně s filtrem i bez.
dle mého laického rozumu je problém někde v podtlakách
něco kolem vzduchu, esli teda volnoběh volnoběží ólrajt. U špatnejch podtlaků haproval i volnoběh.
Strýcfajtr !!!
volnoběch no problemo,všechno valí jak má ,start,jizda ,výkon vše pohoda jen když chceš se třeba rozjet z křižovatky tak jseš jak amatér přidáváš přidáváš a vono nic a najednou řev jak půl plynu,řeším to ještě větším zátahem hodím to na zadní a nazdar!!!!!!
slovo NEJDE jsem vyřadil zeseznamu
K.a.s.y.m. (Člen) 04.06.2010 12:09:06 Offline |
takže vlastně nemáš problém
jako bude problém fakt asi někde kolem vzduchu a podle mě asi i někde na podtlakách..budeš to muset projít ještě jednou od filtr a to včetně hadiček k PAIR systému podtlakovému ovládání nádrže atd...někde chyba bude.
Stránky: 1