Nejsi přihlášen
Re: Přepad
Kohout na ON PRI, nebo RES????
Pokud na PRI není to v pořádku, ale vcelku normální (nedovíraj ventilky v karburaci a přeplavujou se ti komory) - nejlevnější oprava přepínej na ON, nebo RES.
Pokud na ON, nebo RES - probém s kohoutem - pouští i bez podtlaku - v kombinaci s těma ventilkama v karbecu. Oprava - výměna, nebo oprava kohoutu.
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Kohout na ON PRI, nebo RES????
Pokud na PRI není to v pořádku, ale vcelku normální (nedovíraj ventilky v karburaci a přeplavujou se ti komory) - nejlevnější oprava přepínej na ON, nebo RES.
Pokud na ON, nebo RES - probém s kohoutem - pouští i bez podtlaku - v kombinaci s těma ventilkama v karbecu. Oprava - výměna, nebo oprava kohoutu.
No je to 650, takze strikacka, ta zadnej kohout nema.
papaja psal:XJelen psal:Kohout na ON PRI, nebo RES????
Pokud na ON, nebo RES - probém s kohoutem - pouští i bez podtlaku - v kombinaci s těma ventilkama v karbecu. Oprava - výměna, nebo oprava kohoutu.No je to 650, takze strikacka, ta zadnej kohout nema.
Bohužel z tvého profilu není patrno že se jedná o vodoucha, takže se omlouvám 650 ještě neznamená stříkačka . Přepadem myslels co?
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:papaja psal:XJelen psal:Kohout na ON PRI, nebo RES????
Pokud na ON, nebo RES - probém s kohoutem - pouští i bez podtlaku - v kombinaci s těma ventilkama v karbecu. Oprava - výměna, nebo oprava kohoutu.No je to 650, takze strikacka, ta zadnej kohout nema.
Bohužel z tvého profilu není patrno že se jedná o vodoucha, takže se omlouvám 650 ještě neznamená stříkačka . Přepadem myslels co?
Pak se omlouvam za nedostatecny info .. jsou tam spojeny dve hadicky pod motorem, hned u hridele hlavniho stojanu. Tak z jedny z nich ..
papaja psal:Pak se omlouvam za nedostatecny info .. jsou tam spojeny dve hadicky pod motorem, hned u hridele hlavniho stojanu. Tak z jedny z nich ..
teda školy nemám, ale pak to bude přepad z nádrže..ale z toho se mi moje motyka nepočůrává..'slim, že by z toho teklo tepřive až bych narval nádrž až po víčko..esli ti z toho teče i s půlkou nádrže tak je asi něco v nepořádku, ale jak píšu, školy nemám
..svět se řítí do ďáblovy řiti..
...a určitě je to hadice přepadu nádrže??? ...nejni to vodkalování érboksu??? ...můžeš mít f érboksu vysráženou emulzi, kerá chce ven...ale měla by na tý hadici bejt zátka...vopčas jí něgdo stratí, tagže???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...a určitě je to hadice přepadu nádrže??? ...nejni to vodkalování érboksu??? ...můžeš mít f érboksu vysráženou emulzi, kerá chce ven...ale měla by na tý hadici bejt zátka...vopčas jí něgdo stratí, tagže???
vlastně si nenapsal, loužičku čeho ti to dělá? je to benzín, nebo taková tmavá sračka? esli je to ten černej sajrajt, tak je to odkalování airboxu ze kterýho ti upad špunt jak píše Filous
..svět se řítí do ďáblovy řiti..
Filous psal:...a určitě je to hadice přepadu nádrže??? ...nejni to vodkalování érboksu??? ...můžeš mít f érboksu vysráženou emulzi, kerá chce ven...ale měla by na tý hadici bejt zátka...vopčas jí něgdo stratí, tagže???
si vzpomínám jak ještě na iksjé jsem jednou na vejletě zkoumal co to tam je za špunt sem ho votevřel, začalo z toho valit, než jsem to zašpuntoval, bo sem měl vítr abych něco nevypustil , tak jsem byl zasranej jak jetel
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Filous psal:...a určitě je to hadice přepadu nádrže??? ...nejni to vodkalování érboksu??? ...můžeš mít f érboksu vysráženou emulzi, kerá chce ven...ale měla by na tý hadici bejt zátka...vopčas jí něgdo stratí, tagže???
si vzpomínám jak ještě na iksjé jsem jednou na vejletě zkoumal co to tam je za špunt sem ho votevřel, začalo z toho valit, než jsem to zašpuntoval, bo sem měl vítr abych něco nevypustil , tak jsem byl zasranej jak jetel
take napodobne, kdyz jsem zacinal k cemu to je zkusim to povolit a zaclo z toho valit humus pak jsem videl ze je to z airboxu a uklidnilo me to
B12 neni uz je autobus :)
hlemejzd999 (Člen) 10.06.2010 19:16:21 Offline |
Peka psal:XJelen psal:Filous psal:...a určitě je to hadice přepadu nádrže??? ...nejni to vodkalování érboksu??? ...můžeš mít f érboksu vysráženou emulzi, kerá chce ven...ale měla by na tý hadici bejt zátka...vopčas jí něgdo stratí, tagže???
take napodobne, kdyz jsem zacinal k cemu to je zkusim to povolit a zaclo z toho valit humus pak jsem videl ze je to z airboxu a uklidnilo me to
tak to odkalování jsem ošetřil naprosto dokonale ...jednou jsem tu totiž narazil na to téma s tim špuntem ,přečet jsem si ho a teprve potom šel vyzkoušet ten špunt ...byl tam a valil z toho kentáč jak prase
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
kdepak, z airboxu to neni, ten ma hadicku spis na boku, a jak pisete, je zaspuntovana. Tohle je primo zespoda, a skutecne by to melo byt z nadrze, navic to na benzin vypadalo. Ale stalo se to zatim jen dvakrat, jednou s plnou a jednou s polovicni ale po mirne agresivni jizde, je mozny ze tam nasplouchalo :)
Stránky: 1